Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.

Bajner Bálint 😀Beki
most akartam berakni, egy cigarettányi idővel előztél meg. kellett hogy ne basszam szét a monitoromat. 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
„Az ezt követő két év szinte mesébe illő volt. A Bundesligában 70 ezer ember előtt mutatkozhattam be, és egy BL-döntős csapat tagjaként már letettem valamit az asztalra" – összegezte élményeit a focista a Sport Klub MezTelenül című műsorában.

Bajner Bálint 😀Beki
könyörgöm valaki bassza pofán...ez valami vicc

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Bajner Bálint 😀
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ha maradt volna az lenne a baj, elküldték az a baj tipikus ungarische vircsaft 😛 | egyébként biztos voltam benn, hogy így lesz 😀 | dande
Az a bibi, hogy ezzel avtomatische meg lesz/van magyarázva a további (le)szereplés. Ugye, ennyi idő alatt az új szöv. kap. pár. káp sem csinálhat csodát!
Remélem azért, Pinyő megkapja a rendkívüli felmondás miatt most kieső bérét egyösszegben! Mert rendnek kell lenni.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chevantón állítólag megállapodott a Hovéddal. Őt anno nagyon kedveltem. Úgy 5-10 évvel ezelőtt...
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 949
Ez a kép fejezi ki legjobban Pinyő munkásságát:
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488

10. perctől 😀 kegyetlenül felröhögtem
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Szegeny Pali nemtudja mit vállalt.
Pinyo meg megkapja majd az u21et..Kenny
Pápán üresedés van... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Szegeny Pali nemtudja mit vállalt.
Pinyo meg megkapja majd az u21et..

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
Ha maradt volna az lenne a baj, elküldték az a baj tipikus ungarische vircsaft 😛 | egyébként biztos voltam benn, hogy így lesz 😀 | dande
Amúgy azzal senkinek nem volt baja hogy elküldték 😀
Csak sokan itt azt hitték, hogy ha Pintért elküldik majd lemond Csányi meg az egész edzői delegáció felhagy a magyar focival, a szurkolói kártya és a véna szkenner eltűnik, a Fradinál lemond Kubatov, az U19-esek jobban tudnak játszani mint amennyire a hajukat érdeklik és a magyaroktól fog rettegni az egész világ.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 243 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha maradt volna az lenne a baj, elküldték az a baj tipikus ungarische vircsaft 😛 | egyébként biztos voltam benn, hogy így lesz 😀 |
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 242 — Vikings fan
Szép és jó dolog h pintért eltakarították, de nagyon hiányolom az ú.n. szakmai bizottság szétzavarásának bejelentését. Utálom pintért mint a szart, mindig is utáltam de azvnem fair h csak ő viszi el a balhét, a többi kártékony hülye paraszt akik ajánlották csányinak meg még mindig ott levedzik....peach
Melyik országban élsz, hogy még ilyen elvárások fogalmazódnak meg benned ? 😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Szép és jó dolog h pintért eltakarították, de nagyon hiányolom az ú.n. szakmai bizottság szétzavarásának bejelentését. Utálom pintért mint a szart, mindig is utáltam de azvnem fair h csak ő viszi el a balhét, a többi kártékony hülye paraszt akik ajánlották csányinak meg még mindig ott levedzik....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 202 — Cowboys fan
Kirúgták Pintért, egyből visszaestünk húsz helyet a FIFA világranglistán. 😀cartman023
sőt, a belfasti visszavágó után már helyet is cserélhetünk az északírekkel
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
"Dárdai semmilyen díjazást nem kér a munkájáért, ingyen dolgozik az év végéig". flzoli
ez szép dolog, de orvos látta már? jó neki van annyi, hogy mindegy, de ha már itt vagyok csak leakasztottam volna egy hátizsáknyi deákigazolványt.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 990
Kirúgták Pintért, egyből visszaestünk húsz helyet a FIFA világranglistán. 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 706 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én vállalnám!
Szakmai programom
1. 1 millióval olcsóbban mint Pinyő.
2. A felét elutalom a megkapott számlaszámokra.
3. Nem fogok káromkodni.
4. Igyexem hejesen írni/beszélni.
5. A válogatott motorja kívánok lenni.
6. Labdát viszek.

Őőőőő.... Update: 1. 2 millióval drágábban, mint Pinyő.Atari
+ 80%al kevesebb ŐŐŐŐŐŐŐHanni
És a "tolódás" szót soha többé nem említem.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 631 — Poloska confirmed
Én vállalnám!
Szakmai programom
3. Nem fogok káromkodni.
6. Labdát viszek.

Őőőőő.... Update: 1. 2 millióval drágábban, mint Pinyő.Atari
+ 80%al kevesebb ŐŐŐŐŐŐŐ
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Én vállalnám!
Szakmai programom
3. Nem fogok káromkodni.
6. Labdát viszek.

Őőőőő.... Update: 1. 2 millióval drágábban, mint Pinyő.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
nagyon örülök pintér távozásának, de még várom, hogy azok is távozzanak akik őt kitalálták és rábólintottak.gabtsi
Azt várhatod, oda vannak tapadva a pénzeszsák szájához, mint a piócák. Soha sem fog kiderülni kik súgtak a háttérből.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Mar ez is eleg hosszutav volt...
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nagyon örülök pintér távozásának, de még várom, hogy azok is távozzanak akik őt kitalálták és rábólintottak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Dárdai semmilyen díjazást nem kér a munkájáért, ingyen dolgozik az év végéig".
Lehet, tapasztalatlan és távolról könnyű ordibálni, de ez akkor is korrekt dolog tőle. Nem volt egy labdazsonglőr, de a szíve és a mentalitása mindig a helyén volt. Furcsa véletlen pont ez a két tényező hiányzik a válogatottból mostanábanflzoli
nem Dárdaival van a bajom, kifejezetten kedvelem, igaz, nem ismerem semmilyen edzői kvalitását. azzal van bajom, hogy ez a faszkalap MLSZ minden szájtépés ellenére sem képes hosszútávban gondolkodni. Ha Dárdai csak három meccset vállalt, akkor dobni kellett volna, és keresni olyat, akivel alá lehet írni mondjuk a selejtezők végéig. Megint hülyének vagyunk nézve, és megint csak az ígérgetés és a parasztvakítás megy. Nem is Pintérrel volt a baj, hanem hogy ez a faszszopó csányi és bandája még mindig garázdálkodik.berger90
A hosszú távú döntést szerintem nem kapkodás előzi meg. Mitől lett volna jobb, ha sebtében Bukarest előtt összelapátolnak valakit?

Dárdai volt a "tuti", bármit is csinál 3 meccs után lelép, és az állandó kapitány tiszta lappal kezdheti a munkát. Kis szerencsével a következő meccseken 6 pont összejöhet. Ha a románok látván az itteni káoszt elbízzák magukat még akár Dákóföldön is sikerülhet a pontszerzés.

(Figyeljétek meg, hogy Vanczák fogja az orrával bekotorni a bal felsőbe a zsugát a 93. percben 😀 )

több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/foci/magyar-foci/adieu-pinyo
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
"Dárdai semmilyen díjazást nem kér a munkájáért, ingyen dolgozik az év végéig".
Lehet, tapasztalatlan és távolról könnyű ordibálni, de ez akkor is korrekt dolog tőle. Nem volt egy labdazsonglőr, de a szíve és a mentalitása mindig a helyén volt. Furcsa véletlen pont ez a két tényező hiányzik a válogatottból mostanábanflzoli
nem Dárdaival van a bajom, kifejezetten kedvelem, igaz, nem ismerem semmilyen edzői kvalitását. azzal van bajom, hogy ez a faszkalap MLSZ minden szájtépés ellenére sem képes hosszútávban gondolkodni. Ha Dárdai csak három meccset vállalt, akkor dobni kellett volna, és keresni olyat, akivel alá lehet írni mondjuk a selejtezők végéig. Megint hülyének vagyunk nézve, és megint csak az ígérgetés és a parasztvakítás megy. Nem is Pintérrel volt a baj, hanem hogy ez a faszszopó csányi és bandája még mindig garázdálkodik.

Mindig jövőre