Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
akkor elkezdem én, az eb-nél is játszottunk ilyet 😊

Németország: Vrijbloed
Mexikó: baggiobaggio
ezmiez, ki kinek szurkol?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Németország: Vrijbloed, Iktriad
Mexikó: baggio
Anglia: berger
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

Mexikó: baggiobaggio
Anglia: berger

Mindig jövőre
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante

Mexikó: baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akinek van 86-s Magyar-Brazil az M3-n Most. A végeredményt nem spoilerezem el 😛
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Na, hát így 1 nappal a vb előtt.

Természetesen Über Alles Deutschland! 😀

Most valahogy nem érzem, hogy benne lenne a csapatban egy döntő, de cáfoljanak rám.

A németek mellett majdnem ugyanennyire szorítok még a belgákért, remélem sokáig mennek.

Számomra "tragédia" lenne, ha a Brazil, Argentin, Spanyol hármasból nyerne valaki...Vrijbloed
Szerintem sincs benne a csapatban, de valamiért ezért érzem úgy, hogy most viszont nyerni fognak. Az elmúlt két EB-n és egy VB-n ugye ott volt, hogy bomba keret, benne van a bugi a lábakban biztos döntő és győzelem, aztán az utolsó pillanatban valami hiba becsúszott, most viszont nyögvenyelős játék lesz a kezdetektől fogva, és csak a végén táltosodnak meg.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Na, hát így 1 nappal a vb előtt.

Természetesen Über Alles Deutschland! 😀

Most valahogy nem érzem, hogy benne lenne a csapatban egy döntő, de cáfoljanak rám.

A németek mellett majdnem ugyanennyire szorítok még a belgákért, remélem sokáig mennek.

Számomra "tragédia" lenne, ha a Brazil, Argentin, Spanyol hármasból nyerne valaki...
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
ezért szeretjük az MB1-et 😊Dexxter Tailor
nagyon megható, a Liszt Ferenc muzsikánál még meg is könnyeztem!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 834 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ezért szeretjük az MB1-et 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Lehet félig off, de. Volt az elmúlt napokban valamelyik újságnak ilyen VB melléklete, az összes csapattal, keretekkel, érdekességekkel. Tudjátok a szokásos dolog, kicsit régimódi de meccs közbe szeretem böngészni hogy ki hány kiló/cm és hol játszik 😀 (még az újságokból kiszedhető ágrajzok is kint vannak a falon mindig 😀)
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
 imgur.com/gallery/8qZR8Jakehomer
 www.huffingtonpost.co.uk/2014/05/29/world-cup-2014-anti-fifa-graffiti-brazil_n_5408811.html?fb_action_ids=455731504564230&fb_action_types=og.likes
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232

buhloone mindstate

több mint 11 éve
 imgur.com/gallery/8qZR8Jakehomer
na jó, de mit akarnak minőségi huligánokkal?

azt meg élből büntetném a hatóságok helyében, aki össze-vissza firkálja a zászlót, függetlenül attól, hogy tróger-e a kormányzat, vagy nem...
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nyilván nem gondoltam én se, hogy össze vissza festegetnek majd. Megvárják míg a halálán lévőt lehúzza valaki a pályáról aztán nekiállnak a műveletnek. Na meg így a bírók meg tudják majd védeni magukat a pályára berohanóktól/agresszív játékosoktól. Bár lassan olyan mennyiségű cuccot visznek a bírók mint egy bevetési hadosztály (spré, mikrofon, síp, lapok, jegyzetfüzet) 😊Matthew99
És még így is többet futnak, mint a mi "harapósaink"... 😀😀
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
 imgur.com/gallery/8qZR8

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
P. Fülöp Gábor is alaposan felkészült a meccsekre: megvannak a csoportkörök, kidolgozta a párosításokat is, a játékoskeretek ugyanakkor még finomításra, frissítésre várnak, mert az utolsó pillanatban is lehetnek változások.

kemény készül az M1...
több mint 11 éve
Nyilván nem gondoltam én se, hogy össze vissza festegetnek majd. Megvárják míg a halálán lévőt lehúzza valaki a pályáról aztán nekiállnak a műveletnek. Na meg így a bírók meg tudják majd védeni magukat a pályára berohanóktól/agresszív játékosoktól. Bár lassan olyan mennyiségű cuccot visznek a bírók mint egy bevetési hadosztály (spré, mikrofon, síp, lapok, jegyzetfüzet) 😊Matthew99
következő a hanggránát, bevágják a kakaskodó közé, aztán egyből mindenki öribari lesz. inkább, mint még egyet kapni az arcodba... 😊
több mint 11 éve
Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgtákMatthew99
így van, ekkor is alkalmazni kellene, a földön fetrengő színészt amolyan CSI-osan körbefújni xD
amúgy 45-120 másodperc, mire eltűnik, ahhoz azért marhára húzni kell az időt, hogy a rúgás előtt felszívódjon...

ha videóbíró meg nem is lesz, de gólbíró legalább igenbaggio
a gólbíró csak akkor ér valamit, ha nem Vakkettőnek hívják
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Nyilván nem gondoltam én se, hogy össze vissza festegetnek majd. Megvárják míg a halálán lévőt lehúzza valaki a pályáról aztán nekiállnak a műveletnek. Na meg így a bírók meg tudják majd védeni magukat a pályára berohanóktól/agresszív játékosoktól. Bár lassan olyan mennyiségű cuccot visznek a bírók mint egy bevetési hadosztály (spré, mikrofon, síp, lapok, jegyzetfüzet) 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egyébként meg ha továbbra is olyan gyorsan végzik el a szabadot mint a megszokott akkor ez a vonal simán eltűnik. Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgták. Mert az még plusz negyed óra ápolás.Matthew99
Ápolás alatt, eddig sem állítottak sorfalat, mert ugye az ápoló személyzet is a pályán van. Eddig is a hely kijelölése és a sorfal felállítása a sérült levitele után történt. Ez mit sem fog változni, máshol gond nélkül alkalmazzák már a gyakorlatban. Ez is olyasmi "félelem", minthogy videóbíróval órákig tartana a meccs stb.
több mint 11 éve
Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgtákMatthew99
így van, ekkor is alkalmazni kellene, a földön fetrengő színészt amolyan CSI-osan körbefújni xD
amúgy 45-120 másodperc, mire eltűnik, ahhoz azért marhára húzni kell az időt, hogy a rúgás előtt felszívódjon...

ha videóbíró meg nem is lesz, de gólbíró legalább igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
nem nagyon mer? 😊 ha az így behúzott vonallal is lopni tudja majd a távolságot a sorfal, akkor tényleg felesleges bármilyen szabályt alkalmazni, lehetne bemondásra is játszani

érzem én, hogy a 2054-es vb-re a sárga lapos rendszerrel is kezdenek majd valamit!baggio
Lesz videóbíró meg fújkálják a meszet a pályára. Szóval én nem gondolom, hogy ilyen hamar ismét belenyúlnak valamibe 😀
Egyébként meg ha továbbra is olyan gyorsan végzik el a szabadot mint a megszokott akkor ez a vonal simán eltűnik. Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgták. Mert az még plusz negyed óra ápolás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Dél-Amerikában meg már évek óta alkalmazzák... egyébként ez ilyen eltűnős festék?slowmotion
yep

---
több mint 11 éve
"A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon "– véli Howard Webb angol játékvezető. „Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa" – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.

Le kellene állni a szerekről. Vagy csak én nem látom az összefüggést a dolgok között?Matthew99
gondolom abban reménykedik, hogy így a vonal miatt nem nagyon mer majd a sorfal előretotyogni 7 méterre, mert a jelzés miatt könnyen vissza lehet majd fújni a szabadokat... éljenek a hagyományok, ide is eljutottunk 2014re 😀😀peach
Dél-Amerikában meg már évek óta alkalmazzák... egyébként ez ilyen eltűnős festék?
több mint 11 éve
"A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon "– véli Howard Webb angol játékvezető. „Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa" – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.

Le kellene állni a szerekről. Vagy csak én nem látom az összefüggést a dolgok között?Matthew99
gondolom abban reménykedik, hogy így a vonal miatt nem nagyon mer majd a sorfal előretotyogni 7 méterre, mert a jelzés miatt könnyen vissza lehet majd fújni a szabadokat... éljenek a hagyományok, ide is eljutottunk 2014re 😀😀peach
nem nagyon mer? 😊 ha az így behúzott vonallal is lopni tudja majd a távolságot a sorfal, akkor tényleg felesleges bármilyen szabályt alkalmazni, lehetne bemondásra is játszani

érzem én, hogy a 2054-es vb-re a sárga lapos rendszerrel is kezdenek majd valamit!

---