Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
akkor elkezdem én, az eb-nél is játszottunk ilyet 😊ezmiez, ki kinek szurkol?
Németország: Vrijbloed
Mexikó: baggiobaggio
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, IktriadMexikó: baggio
Anglia: berger
több mint 11 éve
akkor elkezdem én, az eb-nél is játszottunk ilyet 😊Anglia: berger
Németország: Vrijbloed
Mexikó: baggiobaggio
Mindig jövőre
több mint 11 éve
akkor elkezdem én, az eb-nél is játszottunk ilyet 😊Németország: Vrijbloed
Mexikó: baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Akinek van 86-s Magyar-Brazil az M3-n Most. A végeredményt nem spoilerezem el 😛
több mint 11 éve
Na, hát így 1 nappal a vb előtt.Szerintem sincs benne a csapatban, de valamiért ezért érzem úgy, hogy most viszont nyerni fognak. Az elmúlt két EB-n és egy VB-n ugye ott volt, hogy bomba keret, benne van a bugi a lábakban biztos döntő és győzelem, aztán az utolsó pillanatban valami hiba becsúszott, most viszont nyögvenyelős játék lesz a kezdetektől fogva, és csak a végén táltosodnak meg.
Természetesen Über Alles Deutschland! 😀
Most valahogy nem érzem, hogy benne lenne a csapatban egy döntő, de cáfoljanak rám.
A németek mellett majdnem ugyanennyire szorítok még a belgákért, remélem sokáig mennek.
Számomra "tragédia" lenne, ha a Brazil, Argentin, Spanyol hármasból nyerne valaki...Vrijbloed
több mint 11 éve
Na, hát így 1 nappal a vb előtt.Természetesen Über Alles Deutschland! 😀
Most valahogy nem érzem, hogy benne lenne a csapatban egy döntő, de cáfoljanak rám.
A németek mellett majdnem ugyanennyire szorítok még a belgákért, remélem sokáig mennek.
Számomra "tragédia" lenne, ha a Brazil, Argentin, Spanyol hármasból nyerne valaki...
több mint 11 éve
ezért szeretjük az MB1-et 😊Dexxter Tailornagyon megható, a Liszt Ferenc muzsikánál még meg is könnyeztem!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ezért szeretjük az MB1-et 😊
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Lehet félig off, de. Volt az elmúlt napokban valamelyik újságnak ilyen VB melléklete, az összes csapattal, keretekkel, érdekességekkel. Tudjátok a szokásos dolog, kicsit régimódi de meccs közbe szeretem böngészni hogy ki hány kiló/cm és hol játszik 😀 (még az újságokból kiszedhető ágrajzok is kint vannak a falon mindig 😀)
több mint 11 éve
imgur.com/gallery/8qZR8Jakehomerna jó, de mit akarnak minőségi huligánokkal?
azt meg élből büntetném a hatóságok helyében, aki össze-vissza firkálja a zászlót, függetlenül attól, hogy tróger-e a kormányzat, vagy nem...
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nyilván nem gondoltam én se, hogy össze vissza festegetnek majd. Megvárják míg a halálán lévőt lehúzza valaki a pályáról aztán nekiállnak a műveletnek. Na meg így a bírók meg tudják majd védeni magukat a pályára berohanóktól/agresszív játékosoktól. Bár lassan olyan mennyiségű cuccot visznek a bírók mint egy bevetési hadosztály (spré, mikrofon, síp, lapok, jegyzetfüzet) 😊Matthew99És még így is többet futnak, mint a mi "harapósaink"... 😀😀
több mint 11 éve
P. Fülöp Gábor is alaposan felkészült a meccsekre: megvannak a csoportkörök, kidolgozta a párosításokat is, a játékoskeretek ugyanakkor még finomításra, frissítésre várnak, mert az utolsó pillanatban is lehetnek változások.kemény készül az M1...
több mint 11 éve
Nyilván nem gondoltam én se, hogy össze vissza festegetnek majd. Megvárják míg a halálán lévőt lehúzza valaki a pályáról aztán nekiállnak a műveletnek. Na meg így a bírók meg tudják majd védeni magukat a pályára berohanóktól/agresszív játékosoktól. Bár lassan olyan mennyiségű cuccot visznek a bírók mint egy bevetési hadosztály (spré, mikrofon, síp, lapok, jegyzetfüzet) 😊Matthew99következő a hanggránát, bevágják a kakaskodó közé, aztán egyből mindenki öribari lesz. inkább, mint még egyet kapni az arcodba... 😊
több mint 11 éve
a gólbíró csak akkor ér valamit, ha nem Vakkettőnek hívjákFőleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgtákMatthew99így van, ekkor is alkalmazni kellene, a földön fetrengő színészt amolyan CSI-osan körbefújni xD
amúgy 45-120 másodperc, mire eltűnik, ahhoz azért marhára húzni kell az időt, hogy a rúgás előtt felszívódjon...
ha videóbíró meg nem is lesz, de gólbíró legalább igenbaggio
több mint 11 éve
Nyilván nem gondoltam én se, hogy össze vissza festegetnek majd. Megvárják míg a halálán lévőt lehúzza valaki a pályáról aztán nekiállnak a műveletnek. Na meg így a bírók meg tudják majd védeni magukat a pályára berohanóktól/agresszív játékosoktól. Bár lassan olyan mennyiségű cuccot visznek a bírók mint egy bevetési hadosztály (spré, mikrofon, síp, lapok, jegyzetfüzet) 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tony
885
885
Egyébként meg ha továbbra is olyan gyorsan végzik el a szabadot mint a megszokott akkor ez a vonal simán eltűnik. Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgták. Mert az még plusz negyed óra ápolás.Matthew99Ápolás alatt, eddig sem állítottak sorfalat, mert ugye az ápoló személyzet is a pályán van. Eddig is a hely kijelölése és a sorfal felállítása a sérült levitele után történt. Ez mit sem fog változni, máshol gond nélkül alkalmazzák már a gyakorlatban. Ez is olyasmi "félelem", minthogy videóbíróval órákig tartana a meccs stb.
több mint 11 éve
Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgtákMatthew99így van, ekkor is alkalmazni kellene, a földön fetrengő színészt amolyan CSI-osan körbefújni xD
amúgy 45-120 másodperc, mire eltűnik, ahhoz azért marhára húzni kell az időt, hogy a rúgás előtt felszívódjon...
ha videóbíró meg nem is lesz, de gólbíró legalább igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem nagyon mer? 😊 ha az így behúzott vonallal is lopni tudja majd a távolságot a sorfal, akkor tényleg felesleges bármilyen szabályt alkalmazni, lehetne bemondásra is játszaniLesz videóbíró meg fújkálják a meszet a pályára. Szóval én nem gondolom, hogy ilyen hamar ismét belenyúlnak valamibe 😀
érzem én, hogy a 2054-es vb-re a sárga lapos rendszerrel is kezdenek majd valamit!baggio
Egyébként meg ha továbbra is olyan gyorsan végzik el a szabadot mint a megszokott akkor ez a vonal simán eltűnik. Főleg ha akkor festik fel mikor a jóember felrúgták. Mert az még plusz negyed óra ápolás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Dél-Amerikában meg már évek óta alkalmazzák... egyébként ez ilyen eltűnős festék?slowmotionyep

---
több mint 11 éve
Dél-Amerikában meg már évek óta alkalmazzák... egyébként ez ilyen eltűnős festék?"A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon "– véli Howard Webb angol játékvezető. „Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa" – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.gondolom abban reménykedik, hogy így a vonal miatt nem nagyon mer majd a sorfal előretotyogni 7 méterre, mert a jelzés miatt könnyen vissza lehet majd fújni a szabadokat... éljenek a hagyományok, ide is eljutottunk 2014re 😀😀peach
Le kellene állni a szerekről. Vagy csak én nem látom az összefüggést a dolgok között?Matthew99
több mint 11 éve
nem nagyon mer? 😊 ha az így behúzott vonallal is lopni tudja majd a távolságot a sorfal, akkor tényleg felesleges bármilyen szabályt alkalmazni, lehetne bemondásra is játszani"A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon "– véli Howard Webb angol játékvezető. „Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa" – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.gondolom abban reménykedik, hogy így a vonal miatt nem nagyon mer majd a sorfal előretotyogni 7 méterre, mert a jelzés miatt könnyen vissza lehet majd fújni a szabadokat... éljenek a hagyományok, ide is eljutottunk 2014re 😀😀peach
Le kellene állni a szerekről. Vagy csak én nem látom az összefüggést a dolgok között?Matthew99
érzem én, hogy a 2054-es vb-re a sárga lapos rendszerrel is kezdenek majd valamit!

---