Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
"A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon "– véli Howard Webb angol játékvezető. „Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa" – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.

Le kellene állni a szerekről. Vagy csak én nem látom az összefüggést a dolgok között?Matthew99
gondolom abban reménykedik, hogy így a vonal miatt nem nagyon mer majd a sorfal előretotyogni 7 méterre, mert a jelzés miatt könnyen vissza lehet majd fújni a szabadokat... éljenek a hagyományok, ide is eljutottunk 2014re 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
"A játékvezetés egyik újdonsága, a szabadrúgások és a sorfal helyének kijelölésére alkalmazott spray az eddigieknél több szabadrúgásgólhoz vezethet a csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságon "– véli Howard Webb angol játékvezető. „Egyfelől segítségünkre lesz, hogy a sorfalat a szabály szerinti távolságra állítsuk fel a labdától, másfelől lehetőséget ad a támadó csapatnak arra, hogy a rögzített helyzetet jobban kamatoztassa" – mondta a világbajnokságon is dolgozó Howard Webb, utalván arra is, hogy megnőhet a közvetlenül szabadrúgásból elért gólok száma.

Le kellene állni a szerekről. Vagy csak én nem látom az összefüggést a dolgok között?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
VB wall:
imagerz.com/QBZPDEtvAwMDUAlMRwVR
több mint 11 éve
dr0725 New England Patriots 520
De miért pont ők? Miért nem valami másik török csapat?tamasboldizsar
Valójában más török csapat lesz. Vagyis pontosan a Karabükspor és a Bursaspor. Hülyeség a bemásolt idézet.Schleck
Hála Istennek legalább nem kell az ellenünk extra motivált középcsapatok ellen B csapattal kikapni és lehet a bajnokságra koncentrálni.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valójában más török csapat lesz. Vagyis pontosan a Karabükspor és a Bursaspor. Hülyeség a bemásolt idézet.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Na most ez a reklám is egy gyönyörű önreflexív húzás vagy egy nagy hazugság, hasonlóan a korábbi joga bonito kampányhoz (valószínűleg nem az előbbi volt a cél) 😊 bár hozzáteszem szerintem ez a vb relatíve szórakoztató lesz, 40 fokban nehéz védekező focit játszani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Gondolom, hogy az MU és a Valencia UEFA együtthatója a legjobb. Ilyenkor az számít.

több mint 11 éve
must see, John Oliver megint megaszonta

kis magyarázat még hozzá: John Oliver's gotten really, really good at his job really, really quickly. Everyone will watch this today, and then share it on your social media platform of choice with "WATCH JOHN OLIVER SHRED FIFA LOL", and you'll miss the central and most painful point of this. FIFA is a horrible institution, a toxic cauldron poisoning the soul-warming flame of soccer itself. It's not just that John Oliver can do the Jon Stewart thing you're so fond of hitting the like button on, but it's the deft hand pointing you towards something so much worse that makes Oliver remarkable here: that you'll still watch, because for all its faults something in you and billions of other people still feeds off something in the game, something that enables FIFA despite your best critical instincts. Take that in as evidence of his skill, or hell, just hit the little "Share" button and type LOL. Whether you notice it or not, John Oliver's doing something remarkable here, something broadly applicable to any sports fan struggling with a beloved game that might be in some very filthy custodial hands.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
biztos ők válaszoltak először az uefa hétvégi emailjére
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
"Az UEFA kizárta az Európa-ligából a Sivasspor és az Eskisehirspor csapatait, miután kiderült, hogy a 2010/11-es szezonban "eladták" a Fener elleni meccsüket. Ha a fellebbezésüknek sem lesz eredménye (elkövetkezendő 10 nap során kiderül), úgy valószínűleg a Valencia és a Manchester United indulhat helyettük."
inkább ne#1patsfan
kíváncsi leszek a vonatkozó kézbesítési szabályokra és azok értelmezésére

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
De miért pont ők? Miért nem valami másik török csapat?
több mint 11 éve
"Az UEFA kizárta az Európa-ligából a Sivasspor és az Eskisehirspor csapatait, miután kiderült, hogy a 2010/11-es szezonban "eladták" a Fener elleni meccsüket. Ha a fellebbezésüknek sem lesz eredménye (elkövetkezendő 10 nap során kiderül), úgy valószínűleg a Valencia és a Manchester United indulhat helyettük."
inkább ne
több mint 11 éve
VB játék topik:  bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/vb_jatek_2014
innentől légyszi ott menjen ezekről az eszmecsere
(köszi braxa a ligát! 😊)kristof
még egy olyat lehetne majd, hogy mindenki beírja, melyik válogatott nyeri szerinte a vébét (vagy hogy épp kinek szurkol)

---
több mint 11 éve
Iceman88 Denver Broncos 50
Én Algériától viszek hármat 😀 olyan ez a keret véglegesítés mint egy jó draft 6-7. köre 😀
több mint 11 éve
na hát ez nem is olyan könnyű mint gondoltam. Összeraktam a kezdőt és elfogyott a pénz. 😛
Na akkor nézzük az igazi sztárokat 1 milláért.Bazzani
Jaja! Pont így voltam én is!
Túl nagy a keret, kevés hozzá a lóvé....
Onnantól már igazán lutri! 😊zemanla
Buzi az akinek nincs iráni vagy hondurasi 1-1,5 millás játékosa a keretben. 😊

több mint 11 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
na hát ez nem is olyan könnyű mint gondoltam. Összeraktam a kezdőt és elfogyott a pénz. 😛
Na akkor nézzük az igazi sztárokat 1 milláért.Bazzani
Jaja! Pont így voltam én is!
Túl nagy a keret, kevés hozzá a lóvé....
Onnantól már igazán lutri! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Na akkor nézzük az igazi sztárokat 1 milláért.

több mint 11 éve
Beszálltam én is 😊 Hajrá Anglia és Belgium!
több mint 11 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
VB Fantasy!
 en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues
név: bowlhu
jelszó: bowlhubraxa88
Nah, akkor 4 évenként egyszer, jövök én is gurulós focira! ^ ^

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
VB Fantasy!
 en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues
név: bowlhu
jelszó: bowlhu
több mint 11 éve
játszhatnánk itten is:  en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/player_transfersbraxa88
Jaja. Nem csinálsz egy ligát? (lehet?)
Berakatnánk ide a kék hozzászólásba.

több mint 11 éve
játszhatnánk itten is:  en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/player_transfers
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Megkockáztatom, hogy Pintér "betegsége" összefügg a sok átokkal, amit kap.. Több ezren vuduzzák, szidják, mocskolják, csoda, hogy él...
Mielőbbi jobbulást neki!
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 834 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Amúgy ezt az idióta eredményközpontúságot kellene már kiverni a fejekből, felőlem 3-0-ra is kikaphattunk volna akár, ha közben a játék teljesen mást mutat.baggio
az oké, de szerintem a görögök is leszarták, mikor az ocsmány, eredményes játékukkal nyertek EB-t 😊kaszo
de az eb volt, ez meg egy fostos barimeccs. görögök, románok simán előznek minket a selejtezőkben, a finnekkel leszünk harcban a pótselejtezős helyért, ahol majd jön az 1-7 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!