Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Amúgy ezt az idióta eredményközpontúságot kellene már kiverni a fejekből, felőlem 3-0-ra is kikaphattunk volna akár, ha közben a játék teljesen mást mutat.baggio
az oké, de szerintem a görögök is leszarták, mikor az ocsmány, eredményes játékukkal nyertek EB-t 😊kaszo
Félreérted, az is egyfajta játék volt, még ha az egyik létező legocsmányabb is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
 www.mifocink.com/?p=4409
komikus?ZoliMP
Inkább ferengi.
A szabály az szabály.
És amikor egyetlen szabály sem alkalmazható, alkoss egyet!

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
 www.mifocink.com/?p=4409
komikus?
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Amúgy ezt az idióta eredményközpontúságot kellene már kiverni a fejekből, felőlem 3-0-ra is kikaphattunk volna akár, ha közben a játék teljesen mást mutat.baggio
az oké, de szerintem a görögök is leszarták, mikor az ocsmány, eredményes játékukkal nyertek EB-t 😊
több mint 11 éve
Aki ma kiment és vett jegyet, ingyen nézheti meg a szeptemberi meccset az Üllőin...NB2
Csak az első 5000 ember

Amúgy ezt az idióta eredményközpontúságot kellene már kiverni a fejekből, felőlem 3-0-ra is kikaphattunk volna akár, ha közben a játék teljesen mást mutat. Jelenleg viszont az a helyzet, hogy a magyar játékosok nem képesek az egyérintős futballra, a gyors labdajáratásra, 15 percnél tovább a letámadásra, a területszűkítésre (-széthúzásra is csak akkor, ha dzsudzsáknak van kedve focizni), miközben semmilyen iramot nem diktálnak, sőt a párbajokat se veszik fel, hogy legalább küzdéssel, agresszivitással palástolják a taktikai hiányosságokat. Akkor miről is beszélünk még?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
egyébként megint fel fogják őket sztárolni, mindenki Isten lesz aztán jön a koppanás, és mindenki szar 😀eaglesmcnabb
Ez ,hány éve megy?30?
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Elaludtam szünetben. Jobb volt a játék az első fi-ben, mint az albánok ellen. Mondjuk az ellenfél meg rosszabb volt, és nem állt be bekkelni. S ebbe igazat adok Pintérnek, hogy az albánok ellen nehéz volt jól focizni, bár iramváltások, egy érintős játékok nélkül nem is lehet egy védekező csapatot feltörni.

Viszont mondjuk főleg labdakihozatalokban egész jó dolgokat láttam, s ebbe tényleg sikerült fejlődni. Oké röhej, hogy ezt NB1-es játékosoknak tanítani kell válogatott szinten, de legalább sikerült.

A magyar NB1 jobb, mint a kazah élvonal ezt megtudtuk.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Remekül szerepel a csapatunk, elhamarkodottan beszéltem.

Zsinórban 2 sima győzelem velünk egy súlycsoportban lévő csapatok ellen. Ez már igen.
Ha tényleg bevezetik majd páratlan években a C-csoportos meg B-csoport EB-t mint a hokiban, akkor gálázni fogunk a legalsóban!

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Aki ma kiment és vett jegyet, ingyen nézheti meg a szeptemberi meccset az Üllőin...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Több néző volt, mint az albán - csoda ellen? Csak azért kérdezem, mert hogy amíg bárki is kimegy ezekre a válogatott meccsekre, addig változás tuti nem lesz.
Azok a gólok meg... kabaré 😀 Megint ugrunk 5 helyet 😀
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Farkas József ameccs végén:"kiszolgáltuk a közönséget"o_o :#
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
egyébként megint fel fogják őket sztárolni, mindenki Isten lesz aztán jön a koppanás, és mindenki szar 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Valaki mondja már meg, taktika hogy ívelgetünk vagy csak simán nem tudunk laposan passzolgatni még egy ilyen gyenge ellenfél ellen se!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
faszé nem jutottunk ki, közelítünk a bombaformához. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Micsoda góól..csak szopatunk !!!😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Anyám 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀

szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
És jöhet:
Bazzani
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀iktriad
Ti csak nézitek a magyar focsit, vagy látjátok is?
a szöv.kap. pozíció előszobája az ETO kispadja, tehát a logikus utód Horváth Feri kell, hogy legyen.slowmotion
Helyes, akkor van sansz rá, hogy Simon Attila végre válogatott kerettag lesz. 😀😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀

szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
És jöhet:
Bazzani
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀iktriad
Ti csak nézitek a magyar focsit, vagy látjátok is?
a szöv.kap. pozíció előszobája az ETO kispadja, tehát a logikus utód Horváth Feri kell, hogy legyen.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...Jughead
Csak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.iktriad
Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...

Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...Jughead
Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.Bazzani
Vagy u9-es meccsen üvöltözni a bíróval... (Ezután küldték el kommunikációs tréningre)

A kis mészöly lesz az utód, akárki meglássabaggio
Legyen az Orbán. Amúgy is minden meccsen kint van. Meg különben is mindenhez ért. 😀😀
több mint 11 éve
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...Jughead
Lehet túl erős reakció volt, de már engem idegesít, hogy szerencsétlen embert mindenért basztatják, már azért is mert rosszul lett...

Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...Jughead
Lehet, hogy nem kellett volna 60 játékost kipróbálni 2hét alatt meg mondjuk nem nyilatkozni egy évre való baromságot.
Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.Bazzani
Vagy u9-es meccsen üvöltözni a bíróval... (Ezután küldték el kommunikációs tréningre)

A kis mészöly lesz az utód, akárki meglássa

---
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ja,hogy ma meccs van? 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley

Nem mellesleg a tragikus játék sem használt neki.

több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214

Én se csodálnám egyébként, ha holnap lemondana, ő mindenképpenen jól járna, mert ő itt csak veszíthet kb. legyen bármi őt mindenért előfogják venni. Aztán lehet a válogatott se járna rosszul...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
nekem is a höri által vázolt forgatókönyv volt az első gondolatom...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Vezetünk😊Megint meglehet a 3 pont..első félidőben Nikolics Nemanja játéka tetszett😊