Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...Jughead
Csak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pinyő, ha ott lenne, azt már mindenképpen elmondhatná, hogy megint vezettünk. 😀
több mint 11 éve
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀

szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
És jöhet:
Bazzani
Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
És jöhet:

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
mondjuk úgy kicsit bebaszott

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ezt már ő sem bírja nézni. Egyébként szerintem csak nem akar nyilatkozni a meccs után. 😀😀
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.

A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.

A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.

nso.hu

Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀JasW
Minek iszik, aki nem bírja?
több mint 11 éve
JasW New Orleans Saints 53
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.

A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.

A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.

nso.hu

Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀
több mint 11 éve
Mai kezdő(benne egy Honvédossal!!!) : Rózsa - Heffler, Korcsmár, Lang, Korhut - Vécsei, Zsidai, Nagy G. - Varga R., Priskin, Gyurcsó

Tipp: Nyerünk 1-0ra és mindenki ki akarja rúgatni Pintért a meccs után.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
 www.youtube.com/watch?v=YK6x DnnUUAw#t=19

hát baz 😀😀
az egészet kopizzátok ki, az ikszdé miatt nem engedi beillesztenipetey
Nekem úgy sem jó. 😕Bazzani
van egy space az x és D között.petey
Egy jósnő nehogymá' ne tudja mi fog történni…
Aki félrenyel, nem is igazi jósnő.

több mint 11 éve
Reus hivatalosan is kihagyja a VBt - részleges bokaszalag szakadást szenvedett. 😕
Jogi Lőw viszont nem Vollandot, hanem Shkodran Mustafit hívta be a helyére. Úgyis kevés fura nevű német volt a válogatottban az elmúlt évekhez képest. És így az albánoknak is lesz kiért szorítaniuk. 😀😀iktriad
Shkodran Mustafi?😀
Hányan tudtátok hogy német?Ha tippelni kellett volna 1 hete hogy melyik válogatott tagja,talán utolsó lett volna nálam😊
Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.Montana
Mert a hülye Bundesliga-t bámulják. 😊

több mint 11 éve
Mert a Sampdoriában játszik. 😀 Egyébként nekem nem volt újdonsága a neve, csak a származása. Én alapból törökre tippeltem, aztán azt hiszem itt a fórumon írta erre valaki(Bazzani?), hogy albán felmenői vannak.iktriad
Mustafi év elején (amikor még Delio Rossi volt az edző) egy gyenge cserehátvéd volt. Aztán jött Mihajlovics és csodát tett a sráccal. Biztos kezdő lett és jól játszott. Elég sokszor láttam játszani, szerintem nem okoz majd csalódást ha berakják. Nem hinném, hogy a Doria-ban kezdi majd az őszi szezont. Amúgy valóban albán származású.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk egy ember, aki Németországban született, ott nőtt fel, ott játszott korosztályos csapatokban, az nálam logikus, hogy német válogatott is lesz. Sokkal inkább, mint hogy albán legyen.Schleck
A balkáni háború miatt kimenekült déliek gyerekei most válnak felnőtté, sok "ilyen" nevű német van már kint.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mondjuk egy ember, aki Németországban született, ott nőtt fel, ott játszott korosztályos csapatokban, az nálam logikus, hogy német válogatott is lesz. Sokkal inkább, mint hogy albán legyen.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
aztán mégis a belgák jártak a legjobban Januzajjal 😛
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Reus hivatalosan is kihagyja a VBt - részleges bokaszalag szakadást szenvedett. 😕
Jogi Lőw viszont nem Vollandot, hanem Shkodran Mustafit hívta be a helyére. Úgyis kevés fura nevű német volt a válogatottban az elmúlt évekhez képest. És így az albánoknak is lesz kiért szorítaniuk. 😀😀iktriad
Shkodran Mustafi?😀
Hányan tudtátok hogy német?Ha tippelni kellett volna 1 hete hogy melyik válogatott tagja,talán utolsó lett volna nálam😊
esetleg még svájci lehetett volna, a Bayernben is tolja valami svájci állampolgárságú, de albán/koszovói nemzetiségű csávó (bár annak valami Shakiri a neve vagy mi). főleg Svájc van tele velük.
több mint 11 éve
Mert a Sampdoriában játszik. 😀 Egyébként nekem nem volt újdonsága a neve, csak a származása. Én alapból törökre tippeltem, aztán azt hiszem itt a fórumon írta erre valaki(Bazzani?), hogy albán felmenői vannak.
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Shkodran Mustafi?😀
Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.
több mint 11 éve
Jogi Lőw viszont nem Vollandot, hanem Shkodran Mustafit hívta be a helyére. Úgyis kevés fura nevű német volt a válogatottban az elmúlt évekhez képest. És így az albánoknak is lesz kiért szorítaniuk. 😀😀
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár

hát baz 😀😀
Nekem úgy sem jó. 😕Bazzani
van egy space az x és D között.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
„Nehéz indulatok nélkül beszélni a helyzetről – mondta a Nemzeti Sportnak az albánok elleni meccs kapcsán Garaba Imre, korábbi 82-szeres válogatott labdarúgó. – Egyszerűen érthetetlen, hogy ezek a profinak mondott játékosok hogyan tudnak ilyen unottan, egykedvűen, lélektelenül futballozni, mint tették azt az albánok ellen. Az arcukra volt írva, hogy muszájból léptek pályára, hogy már gyakorlatilag vakáción vannak, és egyszerűen csak túl akarnak lenni a kötelező penzumon. Pedig ők a hazánkat képviselik, az országot minősítik a produkciójukkal. Nem akarok szentimentális húrokat pengetni, de én otthon is felpattanok a fotelből, ha a Himnuszt hallom. Ezeknek pedig szemmel láthatólag ez sem jelent semmit."
„Ha ez a maximum, akkor azt mondom, hogy szörnyű helyzetben van a magyar futball. Tudom, majd megint lesznek, akik megsértődnek, korábban is olvastam néhány viszontválaszt a kritikákra, itthon és külföldön játszó sztárocskáktól, miközben magyarázták a magyarázhatatlant. Nem kérek tőlük semmi mást a sok millió szurkoló nevében, csak azt, hogy legalább fussák ki magukat a címeres mezben. De alighanem naiv gondolat ez is. Tele van a zsebük, luxusautókkal karamboloznak, tilosban parkolnak, rongyot ráznak, és zsebből megvesznek mindenkit. A szurkolókat nem lehet becsapni. Azt mondtam az előbb, a fiúk vakációztak az albánok ellen, de ugyanezt tették korábban a finnek és a dánok ellen is. Nincs bennük alázat, hiányzik a motiváció és az akarat" – fogalmazott a játékosokkal kapcsolatban.
több mint 11 éve

hát baz 😀😀
Nekem úgy sem jó. 😕

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár

hát baz 😀😀
az egészet kopizzátok ki, az ikszdé miatt nem engedi beilleszteni