Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...JugheadCsak ironizálunk. Bocsi, ha ez nem jön át.
több mint 11 éve
De jól mulattok azon, hogy egy ember rosszul lett, és kórházba vitték... 😉 Szerintem annyira nem vicces az ilyen, de hát na különbözünk...
több mint 11 éve
Pinyő, ha ott lenne, azt már mindenképpen elmondhatná, hogy megint vezettünk. 😀
több mint 11 éve
Én hallok rosszul vagy a kazahoknál tényleg van egy olyan nevű spíler, hogy Kis Nyicsenko? 😀😀Faszt. Inkább Détárit a válogatott élére! 😀😀 😀😀szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.És jöhet:
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
Bazzani
több mint 11 éve
szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.És jöhet:
annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.Höri
több mint 11 éve
szerintem X lesz és Pintér lemond egészségügyi okok miatt.annyira szarok vagyunk, ez a legjobb forgatókönyv amit el lehet adni az embereknek.
több mint 11 éve
mondjuk úgy kicsit bebaszott
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ezt már ő sem bírja nézni. Egyébként szerintem csak nem akar nyilatkozni a meccs után. 😀😀
több mint 11 éve
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.Minek iszik, aki nem bírja?
A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.
A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.
nso.hu
Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀JasW
több mint 11 éve
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya rosszul lett a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést megelőzően.A szakember kivizsgáláson esik át, a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Farkas József edző irányítja a nemzeti csapatot a 20.30-kor kezdődő találkozón.
A Nemzeti Sport információi szerint a szövetségi kapitányt idegileg viselte meg az elmúlt hetek eseményei, de komolyabb baj nincs, az is elképzelhető, hogy a stadionban ott lesz a mérkőzés alatt.
nso.hu
Hajjaj 😀 Érzi Pinyő, érzi, dehát ez csak ugye a szeretet 😀
több mint 11 éve
Mai kezdő(benne egy Honvédossal!!!) : Rózsa - Heffler, Korcsmár, Lang, Korhut - Vécsei, Zsidai, Nagy G. - Varga R., Priskin, GyurcsóTipp: Nyerünk 1-0ra és mindenki ki akarja rúgatni Pintért a meccs után.
több mint 11 éve
Egy jósnő nehogymá' ne tudja mi fog történni…van egy space az x és D között.peteywww.youtube.com/watch?v=YK6x DnnUUAw#t=19Nekem úgy sem jó. 😕Bazzani
hát baz 😀😀
az egészet kopizzátok ki, az ikszdé miatt nem engedi beillesztenipetey
Aki félrenyel, nem is igazi jósnő.
több mint 11 éve
Mert a hülye Bundesliga-t bámulják. 😊Reus hivatalosan is kihagyja a VBt - részleges bokaszalag szakadást szenvedett. 😕Shkodran Mustafi?😀
Jogi Lőw viszont nem Vollandot, hanem Shkodran Mustafit hívta be a helyére. Úgyis kevés fura nevű német volt a válogatottban az elmúlt évekhez képest. És így az albánoknak is lesz kiért szorítaniuk. 😀😀iktriad
Hányan tudtátok hogy német?Ha tippelni kellett volna 1 hete hogy melyik válogatott tagja,talán utolsó lett volna nálam😊
Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.Montana
több mint 11 éve
Mustafi év elején (amikor még Delio Rossi volt az edző) egy gyenge cserehátvéd volt. Aztán jött Mihajlovics és csodát tett a sráccal. Biztos kezdő lett és jól játszott. Elég sokszor láttam játszani, szerintem nem okoz majd csalódást ha berakják. Nem hinném, hogy a Doria-ban kezdi majd az őszi szezont. Amúgy valóban albán származású.Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.MontanaMert a Sampdoriában játszik. 😀 Egyébként nekem nem volt újdonsága a neve, csak a származása. Én alapból törökre tippeltem, aztán azt hiszem itt a fórumon írta erre valaki(Bazzani?), hogy albán felmenői vannak.iktriad
több mint 11 éve
Mondjuk egy ember, aki Németországban született, ott nőtt fel, ott játszott korosztályos csapatokban, az nálam logikus, hogy német válogatott is lesz. Sokkal inkább, mint hogy albán legyen.SchleckA balkáni háború miatt kimenekült déliek gyerekei most válnak felnőtté, sok "ilyen" nevű német van már kint.
több mint 11 éve
Mondjuk egy ember, aki Németországban született, ott nőtt fel, ott játszott korosztályos csapatokban, az nálam logikus, hogy német válogatott is lesz. Sokkal inkább, mint hogy albán legyen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
aztán mégis a belgák jártak a legjobban Januzajjal 😛
több mint 11 éve
esetleg még svájci lehetett volna, a Bayernben is tolja valami svájci állampolgárságú, de albán/koszovói nemzetiségű csávó (bár annak valami Shakiri a neve vagy mi). főleg Svájc van tele velük.Reus hivatalosan is kihagyja a VBt - részleges bokaszalag szakadást szenvedett. 😕Shkodran Mustafi?😀
Jogi Lőw viszont nem Vollandot, hanem Shkodran Mustafit hívta be a helyére. Úgyis kevés fura nevű német volt a válogatottban az elmúlt évekhez képest. És így az albánoknak is lesz kiért szorítaniuk. 😀😀iktriad
Hányan tudtátok hogy német?Ha tippelni kellett volna 1 hete hogy melyik válogatott tagja,talán utolsó lett volna nálam😊
Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.Montana
több mint 11 éve
Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.MontanaMert a Sampdoriában játszik. 😀 Egyébként nekem nem volt újdonsága a neve, csak a származása. Én alapból törökre tippeltem, aztán azt hiszem itt a fórumon írta erre valaki(Bazzani?), hogy albán felmenői vannak.
több mint 11 éve
Reus hivatalosan is kihagyja a VBt - részleges bokaszalag szakadást szenvedett. 😕Shkodran Mustafi?😀
Még a német kollegáim is alig-alig hallottak róla valamit.
több mint 11 éve
Reus hivatalosan is kihagyja a VBt - részleges bokaszalag szakadást szenvedett. 😕 Jogi Lőw viszont nem Vollandot, hanem Shkodran Mustafit hívta be a helyére. Úgyis kevés fura nevű német volt a válogatottban az elmúlt évekhez képest. És így az albánoknak is lesz kiért szorítaniuk. 😀😀
több mint 11 éve
van egy space az x és D között.www.youtube.com/watch?v=YK6x DnnUUAw#t=19Nekem úgy sem jó. 😕Bazzani
hát baz 😀😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
„Nehéz indulatok nélkül beszélni a helyzetről – mondta a Nemzeti Sportnak az albánok elleni meccs kapcsán Garaba Imre, korábbi 82-szeres válogatott labdarúgó. – Egyszerűen érthetetlen, hogy ezek a profinak mondott játékosok hogyan tudnak ilyen unottan, egykedvűen, lélektelenül futballozni, mint tették azt az albánok ellen. Az arcukra volt írva, hogy muszájból léptek pályára, hogy már gyakorlatilag vakáción vannak, és egyszerűen csak túl akarnak lenni a kötelező penzumon. Pedig ők a hazánkat képviselik, az országot minősítik a produkciójukkal. Nem akarok szentimentális húrokat pengetni, de én otthon is felpattanok a fotelből, ha a Himnuszt hallom. Ezeknek pedig szemmel láthatólag ez sem jelent semmit."„Ha ez a maximum, akkor azt mondom, hogy szörnyű helyzetben van a magyar futball. Tudom, majd megint lesznek, akik megsértődnek, korábban is olvastam néhány viszontválaszt a kritikákra, itthon és külföldön játszó sztárocskáktól, miközben magyarázták a magyarázhatatlant. Nem kérek tőlük semmi mást a sok millió szurkoló nevében, csak azt, hogy legalább fussák ki magukat a címeres mezben. De alighanem naiv gondolat ez is. Tele van a zsebük, luxusautókkal karamboloznak, tilosban parkolnak, rongyot ráznak, és zsebből megvesznek mindenkit. A szurkolókat nem lehet becsapni. Azt mondtam az előbb, a fiúk vakációztak az albánok ellen, de ugyanezt tették korábban a finnek és a dánok ellen is. Nincs bennük alázat, hiányzik a motiváció és az akarat" – fogalmazott a játékosokkal kapcsolatban.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=YK6x DnnUUAw#t=19Nekem úgy sem jó. 😕
hát baz 😀😀
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=YK6x DnnUUAw#t=19hát baz 😀😀
az egészet kopizzátok ki, az ikszdé miatt nem engedi beilleszteni