Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
jó szarok voltunk CR nélkül. De a végén jött geret 😀 atyavilág, ezt vártam már mikor használjuk ki hogy a világ leggyorsabb játékosa... hát most először...a bíró szerintem kurva jó volt nem fújt le minden egyik odlalon se.
Az MTK meccs meg kritikán aluli, mintha nem is akarnánk nyerni, C csapattal állunk ki, frankricsi NB2be nem kezdett, bele is lőtte 2 méterről a kapusba. kurvára megérte lekésni emiatt a szaros 0-0 miatt dimariska góljáról. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
egész meccsen 100 métere voltunk a Real játékosoktól csak idő kérdése volt mikor megy el valaki már korábban el kellett volna dönteniükKomolyan sokkal jobb lett volna ha kapunk egy 5-st vagy 6-st akkor talán már holnap kirúgják Tata-t. Nem ő van a pályán de az-az ő felelőssége, hogy küldi fel őket, húzzon vissza oda ahonnan jött
több mint 11 éve
úgy is van ez a hülye futóbolond meg is érdemeljük
több mint 11 éve
Bale körbefutja a világot 😀
több mint 11 éve
jaja, jövő vasárnap a liverpooli meccsen fog szerintem eldőlni mindenneeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...Dexxter TailorSzerencsétlen Mannone...
De a lényeg, hogy innentől már a Chelsea kezében van a saját sorsa. 😊Schleck

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...Dexxter TailorSzerencsétlen Mannone...
De a lényeg, hogy innentől már a Chelsea kezében van a saját sorsa. 😊
több mint 11 éve
neeeeeee bazmeg milyen góllal egyenlít a Man City... :[] év potyája kb...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Végül is eddig nem játszik rosszul a Barca csak nagyon sz.rul 😛
több mint 11 éve
Hogy ez a Wes Brown nevű hentes hogy játszhat még mindig a Premier League-ben, azon mindig megdöbbenek.
több mint 11 éve
Az a szívbemarkoló 1 perc...- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ha már úgy tűnik a Barca nem nyerhet bajnokságot és Angliában a Spurs sem, a Poolnak nagyon nagyon örülnék ha behúznák. Gerrard miatt is meg klub miatt is. Owent meg Carraghert sajnálom, hogy már nincsen a csapatban, (igaz Owennek van bajnoki címe a MU-val) de így is nagyon szép lesz ha összejön. Hajrá 😀!dandeOwen... hmmm... nem, amióta továbbállt a Szarkáktól is, azóta nem sajnálom, hogy bármilyen győzelemből kimarad.
több mint 11 éve
Ha már úgy tűnik a Barca nem nyerhet bajnokságot és Angliában a Spurs sem, a Poolnak nagyon nagyon örülnék ha behúznák. Gerrard miatt is meg klub miatt is. Owent meg Carraghert sajnálom, hogy már nincsen a csapatban, (igaz Owennek van bajnoki címe a MU-val) de így is nagyon szép lesz ha összejön. Hajrá 😀!
több mint 11 éve
nagyon fogjátok Fortuna kezét... mindenki bajnok lehet csak ez a k Pool ne, azt hallgatni h Fergie után majd ők következnek...persze... 😛 davemayer
több mint 11 éve
Uli öröksége továbbél.Sebastian Rode Frankfurt-->BayernAmadeus91és ingyen! úgy tűnik ez a sláger 😊gamerkr
több mint 11 éve
Sebastian Rode Frankfurt-->BayernAmadeus91és ingyen! úgy tűnik ez a sláger 😊
több mint 11 éve
körülményektől eltekintve erre senki nem mondhatja hogy nem szép.
Talán még egy-egy u19 u21-es meccsre meg is telhet.
több mint 11 éve
Sebastian Rode Frankfurt-->Bayern
több mint 11 éve
de hát a real kezében van/volt a bajnokság, és ők inkább végigmennek veretlenül az utolsó 8 meccsen, mint az altéti, vagy várj még...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Mondjuk így hogy a Real és a Barca is elkúrta, az Atletico lehet röhögve lesz bajnok.Főleg hogy kb. a Valencia ellen jétszanak még, akik tuti az EL-re fókuszálnak a bajnokság tök 8 meg a Barca ellen akik esélyesek lehetnének pontszerzésre.
Persze jót röhögnék ha az utolsó Barca meccsen kéne kikaparnia a Barcának a Real bajnoki címet, jah nem 😀
több mint 11 éve
egyébként az utolsó gól után nem láttam a meccs további részét, lehet hogy jobb is, mert most keserű lenne a szám íze...
több mint 11 éve
aki esetleg védené Moyest, ENNYIRE szar keretet nem vett át hogy ezt össze tudja hozni 1 szezon alatt...igazából Moyesben az a jó, hogy bármilyen keretből stabil középcsapatot tud faragni.
www.davidmoyesfootballgenius.co.uk/davemayer
a Neverton meg megszabadult tőle, egyből be is tette a lábát a nagyok közé, az ajtóba... vagy lehet, hogy csak a mikrofonfejű paraszt fogja vissza minden létező csapatát?
több mint 11 éve
aki esetleg védené Moyest, ENNYIRE szar keretet nem vett át hogy ezt össze tudja hozni 1 szezon alatt...www.davidmoyesfootballgenius.co.uk/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ez a Pool-City meccs kurva jó volt. És most már tisztán vezet a Pool!