Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért az durva, hogy mennyi egykori MTK-s meghatározó ember jelenleg is a csapatában. Egy Vidi féle szponzori háttérrel szerintem simán BL/EL csoportkör esélyes csapat lenne itt.flzoliMuhahaha... Augusztus végére ugyanúgy kizúgnának a picsába a selejtezőkből, mint a többiek...
Ezzel nem az MTK-t fikázom, hanem ez a valóság. A SIMA EL/BL csoportkör csak álom, lehet kergetni, de úgyis csak pofára esés a vége.
több mint 11 éve
Szó mi szó vicces egy meccs volt. 😀Jugheadiktriad figyelmébe ajánlom, hogy a reims egyenlítő góljánál az ex honvédos Diego adta az assistot!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Megvolt valakinek a francia bajnokság nyitómeccsén a Zlatan-Reims meccs? 😀 2-2 lett, lőtt is Ibra 2 gólt, de hogy? 😀 Már a 7. percben lőtt egyet rá egy 6 perccel aztán olyat csinált, amit ritkán látni ilyen szinten, sikeresen kihagyott üres kapura egy lövést, íme:
És, hogy ne legyen elég Ibra szenvedéseiből a 18. percben egy gyönyörű műeséssel kiharcolt egy 11-est, amit aztán irdatlan szarul lőtt el és ki is hagyott.
Értelemszerűen ezután jött is a két Reims gól, és vezettek is 2-1-re.
Végül a 62. percben Ibra javított és lőtt egy 2. gólt is, de azt is hogy? 😀 Be akarta adni a labdát, ami olyan szinten lecsúszott, hogy a kimozduló kapus csak be felé tudta ütni a labdát aztán egy kevés szerencsétlenkedés után be is ment a kapuba.
Szó mi szó vicces egy meccs volt. 😀
több mint 11 éve
Hrepkáról a legmaradandóbb élményem, mikor a "Magyar futball a 91. perc" c. dokumentumfilmben elmegy bort vásárolni a többi kutyaütővel a kamera szeme láttára.0 erőnléttel mondjuk kurva nehéz, szélsőhátvédbe Bakit angol másodból tesztelték, de lesérült hónapokra, hoztukl Hídvégit, vele nem tudom mi van, de lényegtelen, mert ennél a Nagytibinél még én is jobb vagyok... Csiki, Vass P. és Torghelle meg egyfolytában sérült, gondolom nem véletlen.Remélhetőleg László Csabát azért hozták oda sportigazgatónak, hogy majd alkalomadtán átvehesse Józsi bá helyét mint vezetőedző. Hrepka szerintem nem rossz játékos, amikor formában volt elég jól megoldotta a feladatát. Az is igaz, hogy ennek már vagy 6 éve, de ki tudja, hátha megint magára talál.
Nem baj, leigazoltunk egy spanyol cserediákot, odahaza harmad osztályba játszott, na majd ő lesz a megváltó.
Persze Józsi bácsi ( aki amúgy 75 évesen igazán nyugdíjba mehetne) addig nem rakja keretbe amíg össze nem szokik a társakkal, pedig ez a Hrepka-Frank csatárduó bottom 1 a ligában. aztán hátránynál lehoz egy csatárt és berak csatárba egy Kantát aki menni nem bír már, osztogatni meg tudna, de nincs kinek. Az meg teljesen egyértelmű, hogy az ellenfélben a 3 volt MTK-s élete formáját nyomja, 2 gólt is lő.eaglesmcnabb
Azért az durva, hogy mennyi egykori MTK-s meghatározó ember jelenleg is a csapatában. Egy Vidi féle szponzori háttérrel szerintem simán BL/EL csoportkör esélyes csapat lenne itt. (Juhász, Pintér, Németh K., Zsidai/Pátkai, Vadnai, Szekeres, Lencse, Gosztonyi...)flzoli
film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc
több mint 11 éve
0 erőnléttel mondjuk kurva nehéz, szélsőhátvédbe Bakit angol másodból tesztelték, de lesérült hónapokra, hoztukl Hídvégit, vele nem tudom mi van, de lényegtelen, mert ennél a Nagytibinél még én is jobb vagyok... Csiki, Vass P. és Torghelle meg egyfolytában sérült, gondolom nem véletlen.Remélhetőleg László Csabát azért hozták oda sportigazgatónak, hogy majd alkalomadtán átvehesse Józsi bá helyét mint vezetőedző. Hrepka szerintem nem rossz játékos, amikor formában volt elég jól megoldotta a feladatát. Az is igaz, hogy ennek már vagy 6 éve, de ki tudja, hátha megint magára talál.
Nem baj, leigazoltunk egy spanyol cserediákot, odahaza harmad osztályba játszott, na majd ő lesz a megváltó.
Persze Józsi bácsi ( aki amúgy 75 évesen igazán nyugdíjba mehetne) addig nem rakja keretbe amíg össze nem szokik a társakkal, pedig ez a Hrepka-Frank csatárduó bottom 1 a ligában. aztán hátránynál lehoz egy csatárt és berak csatárba egy Kantát aki menni nem bír már, osztogatni meg tudna, de nincs kinek. Az meg teljesen egyértelmű, hogy az ellenfélben a 3 volt MTK-s élete formáját nyomja, 2 gólt is lő.eaglesmcnabb
Azért az durva, hogy mennyi egykori MTK-s meghatározó ember jelenleg is a csapatában. Egy Vidi féle szponzori háttérrel szerintem simán BL/EL csoportkör esélyes csapat lenne itt. (Juhász, Pintér, Németh K., Zsidai/Pátkai, Vadnai, Szekeres, Lencse, Gosztonyi...)
több mint 11 éve
0 erőnléttel mondjuk kurva nehéz, szélsőhátvédbe Bakit angol másodból tesztelték, de lesérült hónapokra, hoztukl Hídvégit, vele nem tudom mi van, de lényegtelen, mert ennél a Nagytibinél még én is jobb vagyok... Csiki, Vass P. és Torghelle meg egyfolytában sérült, gondolom nem véletlen.Nem baj, leigazoltunk egy spanyol cserediákot, odahaza harmad osztályba játszott, na majd ő lesz a megváltó.
Persze Józsi bácsi ( aki amúgy 75 évesen igazán nyugdíjba mehetne) addig nem rakja keretbe amíg össze nem szokik a társakkal, pedig ez a Hrepka-Frank csatárduó bottom 1 a ligában. aztán hátránynál lehoz egy csatárt és berak csatárba egy Kantát aki menni nem bír már, osztogatni meg tudna, de nincs kinek. Az meg teljesen egyértelmű, hogy az ellenfélben a 3 volt MTK-s élete formáját nyomja, 2 gólt is lő.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hát ez egy kalap kaki volt, megérdemelte a Paks még 3:0-ás arányban is. A széljáték vicc kategória, nagyon kellene ebbe a csapatba egy Csiki balra és egy Vass Patrik mondjuk a jobb szélre. NagyT és Poór is kényszerszélsőhátvéd, nem tudom mért nem lehet bepróbálni oda fiatalokat, hátha ottragadna valaki a kezdőben.... A felépülő Torghelle nagyon kell a csatársorba, hogy csinálja a helyett Hrepkának és a mélységből jövő Kantának. Talán lesz ez jobb is....a jó retkes k.rva anyját annak aki miatt ő játszhat. A padon 5 védő ül, bármelyik, bármiylen lábas jobb lenne nála, Hangyát meg kölcsön adjuk a Dunaferrnek... viccNem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀flzolia sok helyi MTK drukker közül talán eaglesmcnabb lehetettHöri
amúgy is szarok vagyunk, Bese meg ugye úriember, tudja hogy ziccerből nem illik.Leigazoltuk Szerhiót spanyol 3-ból, erre még nevezve sincs. Túl sok volt 2 győzelem egymás után, tudják hogy vissza kell venni. Jobb a pakseaglesmcnabb
(Ebben a magyar posványban én is Hungária körúti szimpatizáns vagyok leginkább. Kíváncsi vagyok melyik csapat tudja ilyen rövid idő alatt megduplázni a szurkerjei számát 😀 )
több mint 11 éve
a jó retkes k.rva anyját annak aki miatt ő játszhat. A padon 5 védő ül, bármelyik, bármiylen lábas jobb lenne nála, Hangyát meg kölcsön adjuk a Dunaferrnek... viccNem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀flzolia sok helyi MTK drukker közül talán eaglesmcnabb lehetettHöri
amúgy is szarok vagyunk, Bese meg ugye úriember, tudja hogy ziccerből nem illik.Leigazoltuk Szerhiót spanyol 3-ból, erre még nevezve sincs. Túl sok volt 2 győzelem egymás után, tudják hogy vissza kell venni. Jobb a paks
több mint 11 éve
Nem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀flzolia sok helyi MTK drukker közül talán eaglesmcnabb lehetett
több mint 11 éve
cink.hu/tessek-itt-az-van-uj-fradi-stadion-megnyitojanak-a-for-1617628048A kommunikáció fergeteges " Kutyát nem érdekli a Chelsea..." de vazzeg érdekelné az embereket csak nem ilyen áron és ilyen feltételekkel..
"Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse..."berger90
több mint 11 éve
cink.hu/tessek-itt-az-van-uj-fradi-stadion-megnyitojanak-a-for-1617628048Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nem emlékszem már ki énekelte meg az MTK-s Nagy Tibi pengéjét, de megint megvillant valami a zsenialitásból 😀
több mint 11 éve
Minden bántás nélkül, de a politika és a Fidesz nélkül most nagyjából az NB3-ban csücsülnétek lábadozva a csődből, úgy, hogy valahogy próbáljátok visszaperelni a stadiont egy offshore cégtől, miközben a Berki félék még vígan tolnák ki a pénzt a hátsó ajtón. De legalább nem lenne vénaszkenner, és a B-közép csürhe kedves mondókákkal és rigmusokkal énekelnék meg a Cigánd SE elleni rangadót......De milyen áron?Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..Kenny
Akkor jok voltak a szurkolok amikor szavazni kellett a fideszre de mostmar nem jok.
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.Kenny
több mint 11 éve
az a baj, hogy az a fajta szurkolás és szurkoló, amellyel a fradi rendelkezik, az nem fér bele a nyugat-európai imidzsbe. Választani kell, hogy vagy nyugati stadion, árak, style vagy maradunk ennél a szurkolói nívónál, pár ezres jegyekkel. A kettő együtt nem megy.De milyen áron?Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..Kenny
Akkor jok voltak a szurkolok amikor szavazni kellett a fideszre de mostmar nem jok.
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.Kenny
több mint 11 éve
De milyen áron?Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
Aláírom kubatovek nagy melót raktak bele de valahogy nekem nem tetszik az új irany amin halad a Fradi.
több mint 11 éve
Mustafi -> Valencia 8,5millió euró +10% a későbbi eladásból.
több mint 11 éve
akinek a kommunizmusban jó volt az azt sírja vissza - "ejj amikor még csak ledobták nekem a jegyet és bent is voltam (már ha nem a Karesz állt a kapunál mert akkor ezt sem kellett) + lehetett jókat keménykedni, ma meg már a vérem kell nekik"- szintű eszmefuttatásokra számíthatunk 😊Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.Amadeus91
kell is nekünk a nyugat meg nem is - az Ady-féle kompország ugye...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.mondjuk szerintem Kubatov faragott ebből a klubból valami európaira emlékeztetőt.
több mint 11 éve
keddig 13-14e belépőt adtak el a fradi-chelsea meccsre, azóta két kézzel osztogatják a vip-jegyeket (Főtaxi...), hogy telt ház legyen, szóval most már tényleg nyugodtan kijelenthetjük, az árakkal csúnyán mellélőttekTegnap hívott faterom pestről hogy szerezzen-e Főtaxin keresztül ( 10ezres taxibérlet mellé kapsz 2 db 25ezres jegyet...) de annyira elment az egésztől a kedvem, hogy inkább nemet mondtam.
még kapzsiságnak se nevezném, mert valószínűleg rosszabbul jönnek ki így, mintha 20%-kal olcsóbban minden jegyet elkapkodtak volna, csak a szokásos dilettanizmusbaggio
Tényleg csak azokat sajnálom akik előre megvették és most trükközniük kell.
több mint 11 éve
Van esélye a Debrecennek + a Rijeka moldáv csapatot kapott a feröeri után, szóval meglehetett volna a csoportkör a Fradinak is, ha sikerül túljutni rajtuk...ShilkorTalán ha a csoportkörig az összes kisorsolt ellenfél csapatszállító buszát eltérítették volna és legurítják a Gellért-hegyről a fanatikusok, akkor bizonyosan igazad lenne....
(Ja bocsánat, most nézem csak, hogy Málta lakossága 416 000 fő, egy részüknek pedig nem is kellett volna szabit kivennie a meccsre, ami kimeríthetetlen aranybányát jelentett volna a Sliemának 😕 )
több mint 11 éve
Ne legyen igazam, de megint a szokásos megint végigjárjuk a "meglehet-->meglesz-->meg kell lennie kik ezek?---> úristen falábúak menjenek kapálni--->esélyünk sem volt" folyamatábrát, vagy most mellőzzük a hurráoptimizmust kabalából?Amadeus91még a végére odabiggyeszteném a mi lett volna ha, kezdetű "szakértői" magyarázkodásokat 😊
több mint 11 éve
Gondolom a Varsó is erre fog hivatkozni,de nincs ilyen kitétel szerintem a szabályban, hogy mennyi időt játszott.Jogosulatlan volt a szereplése, vagy nem?Ugyanarra fognak hivatkozni mint a Loki annó. Kapnak egy büntetést aztán továbbmennek.
Jogosulatlan.Osztjónapot.laccoo74
Kivétel ha a Celticet nagyon tovább akarják tolni.
több mint 11 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.Hát nem is a kerületi MSZP-szervezet fogja kapni, Kubatov esetében ez azért előre látható... 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nevetséges ami a vasárnapi meccsel megy.kubatov ezt nagyon beszopta.nem sajnalom egyaltalan amit mostanaban muvel az szanalmas.Ha igaz hogy az ingyenjegyeket a bekemenet meg a trafikmutyi győztesei között osszakszet az meg egyenesen siralmas..
több mint 11 éve
keddig 13-14e belépőt adtak el a fradi-chelsea meccsre, azóta két kézzel osztogatják a vip-jegyeket (Főtaxi...), hogy telt ház legyen, szóval most már tényleg nyugodtan kijelenthetjük, az árakkal csúnyán mellélőttekmég kapzsiságnak se nevezném, mert valószínűleg rosszabbul jönnek ki így, mintha 20%-kal olcsóbban minden jegyet elkapkodtak volna, csak a szokásos dilettanizmus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal