Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
kapcsoljatok a Dunára, a Dunaferr-Szolnok meccsen még látni a vonalazást ami a Gorillaz meccsről maradt 😀Höri"Milinte, te szemét, letérdeltééé?"
Mindig jövőre
több mint 11 éve
kapcsoljatok a Dunára, a Dunaferr-Szolnok meccsen még látni a vonalazást ami a Gorillaz meccsről maradt 😀
több mint 11 éve
Én is azon filóztam, hogy mennyit fog számítani, hogy a 4 csapatból 3 még masszívon küzd az otthoni bajnoki címéért.Real-Chelsea döntőt várok 2 éve elszúrta ezt a Real, most remélem összejön!😊
több mint 11 éve
és a belga kapus is védhet, mert az uefa ellentétesnek találja a záradékot az elveivelReal továbbjutást várok, éhesek lesznek a sikerre, bár egy elég húzos menetrendből érkeznek majd az első meccsre, a BM meg most már felküldheti a b csapatot a bajnokságban kb már úgyis mind1. Kemény lesz, de Tiago nélkül sztem fogunk továbbjutni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Ki gondolta volna,hogy a Schalke és a Dortmund után megint német csapatot kap a Real... 😀
több mint 11 éve
Real - Bayern, szóval Chelsea - Atleti lesz, fakje! 😊ráadásul Atleti - Chelsea, szóval mi leszünk otthon a visszavágón 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Európa Liga elődöntők: Sevilla - Valencia, Benfica - Juve

Don't blink!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.digisport.hu/video/19582
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Érdekes volt végighallgatni Szélesit. Erről is biztos a csúnya offshore cégek tehetnek és itt is a szegény belga csak áldozat...
több mint 11 éve
Mindenki sírt hogy a német negyedosztályú falunak mekkora meg milyen stadionja van. Tessék már a mi falvainkban is van stadion!
Szép stadion. De minek ennyi kiszolgáló épület köré? Ja hogy az egy falu. Akkor én kérek elnézést xDMatthew99
Legydn Felcsúton a BL döntő!
több mint 11 éve

Szép stadion. De minek ennyi kiszolgáló épület köré? Ja hogy az egy falu. Akkor én kérek elnézést xD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Ehhehehe, ha valaki azt mondja nekem bármikor a szezonban, hogy a Valencia tovább jut a nemzetközi kupában, mint a Barca, biztos, hogy hangosan felnyerítek!Alcácer elképesztő volt, 20 éves és második az EL-ben a góllövőlistán.
Ráfért már ez a siker erre a hányattatott sorsú csapatra.
több mint 11 éve
valogatott.blog.hu/2014/04/10/7_percnekem is feltűnt még múlt héten a fura meccs kezdet időpontok
több mint 11 éve
Jogos volt a két kiállítás? 😊 Nagyon nagy meccs lehetett. Kár hogy csak a végét kaptam el. :/
több mint 11 éve
Amilyen ergya számomra a BL 4-s annyival jobban tetszik az EL, 4-ből 3-t szeretek.. Akár a Juve (főleg), akár a Benfica akár a Valencia nyer a végén örülnék. Tuti a Sevilla fog 😛
több mint 11 éve
B..i digi is baromi jól kiválasztotta a 2 tök érdektelen meccset...Ehhez jött még a Story választása, persze, hogy a 4. meccset kellett volna valakinek választani😊NB2azért a baseli 3-0 után nem sokan hitték volna, hogy továbbjut a valencia

Don't blink!
több mint 11 éve
B..i digi is baromi jól kiválasztotta a 2 tök érdektelen meccset...Ehhez jött még a Story választása, persze, hogy a 4. meccset kellett volna valakinek választani😊
több mint 11 éve
ott a negyedik 😕

Don't blink!
több mint 11 éve
amúgy nézzétek a Basel meccset, két baselit kiállítottak a hosszabbításban és már csak 15 perc van hátra 😀Dexxter Tailorpersze hogy kiállították, Kassai vezeti 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
amúgy nézzétek a Basel meccset, két baselit kiállítottak a hosszabbításban és már csak 15 perc van hátra 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
bazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?mondom irányító 😀slowmotionbazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?Asbeebazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?Dexxter Tailorszeretjük a vicceket, de csak ha egy olyan csapat szurkolója mondja, akinek van irányítója o_oslowmotion
(vagy Luck sem az? 😀)
több mint 11 éve
mondom irányító 😀bazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?Asbeebazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?Dexxter Tailorszeretjük a vicceket, de csak ha egy olyan csapat szurkolója mondja, akinek van irányítója o_oslowmotion
több mint 11 éve
bazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?bazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?Dexxter Tailorszeretjük a vicceket, de csak ha egy olyan csapat szurkolója mondja, akinek van irányítója o_oslowmotion
több mint 11 éve
bazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?Dexxter Tailorszeretjük a vicceket, de csak ha egy olyan csapat szurkolója mondja, akinek van irányítója o_o
több mint 11 éve
bazzeg, Baselnél játszik Tony Romo, vagy mi ez, hogy 3-0-s előnyről ki fognak esni?

Don't blink!