Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
nesztek egy kis statisztika:MTK (90,9% magyar játékperc/25,34 év),
Debrecen (63,6% /27,40 év),
Videoton (57,6% /26,63 év),
Győr (51,4% /26,51 év),
Honvéd (51,6% /24,56 év),
Diósgyőr (66,1% /26,02 év),
Pécs (87,9% /24,91 év),
Haladás (100,0% /28,05 év),
FTC (36,4% /26,30 év),
Újpest (36,4% /24,47 év),
Pápa (64,9% /28,08 év),
KTE (49,3% /26,51 év),
Puskás Ak. (75,1% /27,10 év),
Mezőkövesd (71,1% /27,08 év),
Paks (90,9% /28,03 év),
Kaposvár (30,4% /24,74 év).
NB I-es átlag: 64,0% /26,36 év.
ha vukmirt kikapnánk vezetnénk mindkettőben 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Sobri!A PA Vidi2 néven futott, mert a Vidi utánpótláscsapata volt. Csak aztán vezérünk kitalált valamit...
több mint 11 éve
Eleve szabályszegés, hogy az élvonalban vannak, ha meg nem utánpótlásképző csapat, akkor sürgősen takarítsák le a nevükből a Puskás és az Akadémia szavakat.TonyEz baromság.
Melyik szabály, melyik pontját szegik meg?!
Feljutottak szabályos körülmények között, és a versenykiírás mindegyik pontjának megfelelnek.
Lehet utálni egy kurzust, de minden történésbe "szabályszegést" vízionálni baromság.
És még véletlenül se az 'etikus' vagy a 'jóízlés határain belül' kifejezéseket használtam, ezek szubjektív szempontok. A szabályszegést kérdőjelezem meg, az pedig egzakt valami.
Valamint ha meg nem vegytisztán utánpótlásképző csapat, attól még miért kéne a névválasztásnak ezt tükröznie?
Én is csinálhatok egy focicsapatot mondjuk Magyar Maradona Akadémia vagy Ifjú Sasok névvel, ha a cégbíróság bejegyzi, akkor használhatom, és indulhatok a bajnokságban, és ha úgy alakul, és felküzdöm magam az első osztályba, akkor se fiatal, se sas nem kell legyen a csapatban, se argentín, de még magyar se, akadémistáról nem is beszélve.
több mint 11 éve
Szerintem te a Paksot akartad mondani,ott tényleg nincs külföldi.Már írtam az előző hozzászólásomban,hogy egyszerre nem lehet az összes akadémistát bedobni,mert az lenne ami az ősszel.Benczés próbál minden meccsen 2-3-4-et betenni,ami szerintem bőven elég is.Meg ugye az sem mindegy,hogy edzésen kitől tanulhatnak a srácok.Rutinos, volt válogatott játékosoktól vagy valami jött-ment Tshibuabuáktól...Azért elég sok akadémista mutatkozott már be náluk az NB1-ben,de láthattuk az ősszel,hogy mire mennének még velük.Jó pár meccsnyi rutint össze kell még szedniük mire készen állnak majd az élvonalra és ilyen játékosok mellett több az esélyük erre mint ha noname afrikai arcokat igazolnának.Szerintem.JoeyPorterÉs a padon ülve jön meg a rutin? 😀
Az egész történet onnan indul, hogy az összes utánpótláscsapat helye az NB3-ban van, kivéve a "Akadémiának". Eleve szabályszegés, hogy az élvonalban vannak, ha meg nem utánpótlásképző csapat, akkor sürgősen takarítsák le a nevükből a Puskás és az Akadémia szavakat.
Hab a tortán, hogy mindenki fiatalokról beszél, amikor a 7. legöregebb csapat az övék, az élvonalban. Ha a kezdő 11 játékosból 6-7 a 26-34 éves korosztályból van és még külföldiek is szerepelnek, akkor szerintem semmiben nem másabb, mint a többi csapat. Akkor már inkább példa értékű a Pécs, ahol külföldi sincs, ráadásul a 11. "legöregebb" csapat az NB1-ben, ergo minden tekintetben veri az "Akadémiát".Tony
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért elég sok akadémista mutatkozott már be náluk az NB1-ben,de láthattuk az ősszel,hogy mire mennének még velük.Jó pár meccsnyi rutint össze kell még szedniük mire készen állnak majd az élvonalra és ilyen játékosok mellett több az esélyük erre mint ha noname afrikai arcokat igazolnának.Szerintem.JoeyPorterÉs a padon ülve jön meg a rutin? 😀
Az egész történet onnan indul, hogy az összes utánpótláscsapat helye az NB3-ban van, kivéve a "Akadémiának". Eleve szabályszegés, hogy az élvonalban vannak, ha meg nem utánpótlásképző csapat, akkor sürgősen takarítsák le a nevükből a Puskás és az Akadémia szavakat.
Hab a tortán, hogy mindenki fiatalokról beszél, amikor a 7. legöregebb csapat az övék, az élvonalban. Ha a kezdő 11 játékosból 6-7 a 26-34 éves korosztályból van és még külföldiek is szerepelnek, akkor szerintem semmiben nem másabb, mint a többi csapat. Akkor már inkább példa értékű a Pécs, ahol külföldi sincs, ráadásul a 11. "legöregebb" csapat az NB1-ben, ergo minden tekintetben veri az "Akadémiát".
több mint 11 éve
Azért elég sok akadémista mutatkozott már be náluk az NB1-ben,de láthattuk az ősszel,hogy mire mennének még velük.Jó pár meccsnyi rutint össze kell még szedniük mire készen állnak majd az élvonalra és ilyen játékosok mellett több az esélyük erre mint ha noname afrikai arcokat igazolnának.Szerintem.Gondolom arra próbál utalni, hogy bár az akadémia a nevébe van kb. csak kivénhedt magyar válogatottakkal van tömve lassan.Toca32 éves válogatott védő FelcsútonNem értem mi vele a gond...kb az NB1 80%-nak erősítés lenne,pláne a Puskásnak ahol így is tele vannak sérülttel meg eltiltottal 😒JoeyPorter
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását Szélesi Zoltán. A felcsúti klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a 27-szeres válogatott futballista a szezon végéig szóló szerződést kötött. A 32 éves védő legutóbb az Újpestben szerepelt, azonban a klubtulajdonossal való vitája miatt alig kapott lehetőséget, így szabadon igazolható volt. Szélesi szerződtetésére azért is volt szükség, mert sérüléshullám sújtja a felcsúti csapat védelmét, Margitics Andor, Lorentz Márton, Vaszilejosz Aposztolopulosz és Vaskó Tamás is hosszabb időre kidőlt.
fiatalítás jegyébenAmadeus91
több mint 11 éve
Gondolom arra próbál utalni, hogy bár az akadémia a nevébe van kb. csak kivénhedt magyar válogatottakkal van tömve lassan.32 éves válogatott védő FelcsútonNem értem mi vele a gond...kb az NB1 80%-nak erősítés lenne,pláne a Puskásnak ahol így is tele vannak sérülttel meg eltiltottal 😒JoeyPorter
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását Szélesi Zoltán. A felcsúti klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a 27-szeres válogatott futballista a szezon végéig szóló szerződést kötött. A 32 éves védő legutóbb az Újpestben szerepelt, azonban a klubtulajdonossal való vitája miatt alig kapott lehetőséget, így szabadon igazolható volt. Szélesi szerződtetésére azért is volt szükség, mert sérüléshullám sújtja a felcsúti csapat védelmét, Margitics Andor, Lorentz Márton, Vaszilejosz Aposztolopulosz és Vaskó Tamás is hosszabb időre kidőlt.
több mint 11 éve
32 éves válogatott védő FelcsútonNem értem mi vele a gond...kb az NB1 80%-nak erősítés lenne,pláne a Puskásnak ahol így is tele vannak sérülttel meg eltiltottal 😒
több mint 11 éve
32 éves válogatott védő FelcsútonA labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását Szélesi Zoltán. A felcsúti klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a 27-szeres válogatott futballista a szezon végéig szóló szerződést kötött. A 32 éves védő legutóbb az Újpestben szerepelt, azonban a klubtulajdonossal való vitája miatt alig kapott lehetőséget, így szabadon igazolható volt. Szélesi szerződtetésére azért is volt szükség, mert sérüléshullám sújtja a felcsúti csapat védelmét, Margitics Andor, Lorentz Márton, Vaszilejosz Aposztolopulosz és Vaskó Tamás is hosszabb időre kidőlt.
fiatalítás jegyében
több mint 11 éve
Tony
885
885
Csányi Sándorhoz egy kérdés: mennyi?😊NB2Egyértelmű, hogy 2 millió. 😀
több mint 11 éve
Tony
885
885
Tony értem én, hogy kell kapus, védő, edző stb, de jelenleg a barca ki van zárva az átig. piacról! 😀peachEdzőt attól még válthatunk. 😀
Egyébként egyenlőre vagyunk kizárva. Én nem lepődnék meg, ha fellebbezés után ez a büntetés el lenne tolva (egy másik konkrét szezonban lépne hatályba) vagy mondjuk x éven belül kellene letudni. El ne töröljék semmiképp, az nem szülne jót.
több mint 11 éve
Tony értem én, hogy kell kapus, védő, edző stb, de jelenleg a barca ki van zárva az átig. piacról! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Látszik hogy nem volt CR, azért voltunk önzőek, ha ő játszik akkor azért letesszük neki 5-ből 4-szer...így láttam a híreket, azt hittem vmi Maradona féle nagy gól volt, nem értem, hogy ebbe mi ez a nagy gól? ok, elfutott szépen és kész, végülis ha azt mondják, hogy ő a leggyorsabb, akkor nem ártana néha megmutatni, csak Kroosnak van idén két szebb gólja már szvsz
itt emg bale gólja annak aki nem látta. Nálam eddig az év gólja 😊
www.youtube.com/watch?v=g-Qw-rpP0v4eaglesmcnabb
remélem a Real ezzel jól lakott az évre, és most már a Bl-ből is kiesnek valamint a bajnokságot is levezetik 😕)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Látszik hogy nem volt CR, azért voltunk önzőek, ha ő játszik akkor azért letesszük neki 5-ből 4-szer...itt emg bale gólja annak aki nem látta. Nálam eddig az év gólja 😊
www.youtube.com/watch?v=g-Qw-rpP0v4
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Tony
885
885
Szerintem ha jön valaki akkor a Klopp lesz. Rá meg illenek a feltételek. Én mondjuk ( ha esetleg visszavonják a tiltást) rárepüln Reusra is.TocaEgy Klopp mentalitású edző ráférne a csapatra. Bár az kérdés mennyire parancsolhatna Messinek, mert jelenleg ő a főnök és nem Martino (már ami a saját játékát és szerepét illeti).
Reus mellett nem ártana 3 védőt is beszerezni és egy kapust, mert katasztrofális a hátsó alakzatunk.
több mint 11 éve
Számomra még mindog kicsit fájó hogy a védelmet nagyon nem látom életképesnek és ahogy egy halvány Barca kipasszolta a dolgokat, úgy félek a Bayern is kifogja. Mondjuk Iker véd legalább ott is ( ha bajnokságban is ő védene akkor akár bajnokok is lehettnénk).Emellett DiMaria-Bale játéka remélem kicsit önzetlenebb lesz. Gyakorlatilag rommá nyert meccs lett majdnem X mert nem voltak hajlandóak lepasszolni labdákat.
Isco meg ennyire gyenge volt nekem egyre jobban tetszik a játéka bár nem tudom ki helyett lehetne kezdő.
több mint 11 éve
evpotyaja.gif 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Szerintem ha jön valaki akkor a Klopp lesz. Rá meg illenek a feltételek. Én mondjuk ( ha esetleg visszavonják a tiltást) rárepüln Reusra is.
több mint 11 éve
Tony
885
Messi újra csak a létszám miatt volt a pályán. Innen is látszik, hogy (sajnos) mekkora hatalma van a csapatban, mást az ilyen sétálásért már rég lecseréltek volna. Ez a szezon 0-ás lesz, oké, semmi gond, volt és még lesz is ilyen, viszont remélem Tata lemond és a helyére hoznak egy igazi edzőt. Valami "zsarnok" kellene, aki meg meri tenni, hogy a lelketlen játékért kispadoztasson vagy lecseréljen sztárokat.
885
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/u18-gibraltarral-ikszeltek-a-magyar-fiatalok-2329409erröl lemaradtam.
mondjuk nagy reklamja nem volt.
több mint 11 éve
Mondjuk a Bayern ellen ez lehet kevés lesz de nektek legalább már van egy kupátok, nekünk ha így haladunk a következő 3 évben nem lesz újabb (tudom maradjak csendben nyertünk eleget az elmúlt években 😛)dandeCR majd jön lát és győz nem kell aggódni 😀
több mint 11 éve
Mondjuk a Bayern ellen ez lehet kevés lesz de nektek legalább már van egy kupátok, nekünk ha így haladunk a következő 3 évben nem lesz újabb (tudom maradjak csendben nyertünk eleget az elmúlt években 😛)
#1patsfan