Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
cselszi meccshez: Dean elmehet a picsába, nálunk két véleményes kezezést nem adott meg, a sunderlandnél meg egyből befújta, ami ugyanúgy nem volt egyértelmű. viszont Mou nem tom hogy készíti fel a csapatot ezekre a meccsekre, mert elég durva, hogy a ManCityt oda-vissza vertük, a PSG ellen 1-3-ról jutottunk tovább, a Liverpoolt is otthon hátrányból győztük le, MU, Arsenal ellen meg 4-4 pontot hoztunk. erre az ilyen buzi aston villáktól meg crystal palasztól kiszopunk. szóval ezeket a 100%-os ziccereket a nagy csapatok ellen be tudjuk lőni, a kicsik ellen meg szenvedünk... mindegy, előre a BL győzelemért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
W11 sorozat! :cool:MikeySoha rosszabbat!!
Jöhet a cselszkíj, hamm.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
W11 sorozat! :cool:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Minden szavaddal egyet értek! De milyen furcsa is, egy sasos meg egy csillagos 😛Nyilván nem de bízom benne innen már nem szúrják el. A Spurs meg talán még az Evertont meg tudja előzni. Jó lenne.Igen igen igen ha nyer a Pool gyakorlatilag bajnok. Nagyon nagyon megérdemlik!!!!dandeAzért nem lesz könnyű, a Norwich a kiesés elől menekül. De legalább a kezünkben a sorsunk!
Hajrá Poooolll!!Charlie Firpo
Műringyó meg sírjál úgy kell neked. (még akkor is ha jogos, nyilván a Chelsea-t lehet sajnálni de őt nagyon nem tudom)dande
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nyilván nem de bízom benne innen már nem szúrják el. A Spurs meg talán még az Evertont meg tudja előzni. Jó lenne.Igen igen igen ha nyer a Pool gyakorlatilag bajnok. Nagyon nagyon megérdemlik!!!!dandeAzért nem lesz könnyű, a Norwich a kiesés elől menekül. De legalább a kezünkben a sorsunk!
Hajrá Poooolll!!Charlie Firpo
Műringyó meg sírjál úgy kell neked. (még akkor is ha jogos, nyilván a Chelsea-t lehet sajnálni de őt nagyon nem tudom)
több mint 11 éve
Igen igen igen ha nyer a Pool gyakorlatilag bajnok. Nagyon nagyon megérdemlik!!!!dandeAzért nem lesz könnyű, a Norwich a kiesés elől menekül. De legalább a kezünkben a sorsunk!
Hajrá Poooolll!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
És?csak akkor nem volt divat ezt felróni, most meg igen.Amadeus91legtöbb embernek szerintem nem azzal van a baja, hogy Felcsút, meg, hogy Puskás, hanem azzal, aminek ez látszik; rendszer csapata. Amadeus91Mutatok egy vitathatatlanul rendszer csapatát. Figyeld a neveket:
Grosics - Rákóczi, Lóránt, Kovács - Bozsik, Bányai, Budai II, Kocsis, Machos, Puskás, Czibor.
(Budapesti Honvéd 1954)
És?Sobri Jóska
több mint 11 éve
csak akkor nem volt divat ezt felróni, most meg igen.legtöbb embernek szerintem nem azzal van a baja, hogy Felcsút, meg, hogy Puskás, hanem azzal, aminek ez látszik; rendszer csapata. Amadeus91Mutatok egy vitathatatlanul rendszer csapatát. Figyeld a neveket:
Grosics - Rákóczi, Lóránt, Kovács - Bozsik, Bányai, Budai II, Kocsis, Machos, Puskás, Czibor.
(Budapesti Honvéd 1954)
És?Sobri Jóska
több mint 11 éve
legtöbb embernek szerintem nem azzal van a baja, hogy Felcsút, meg, hogy Puskás, hanem azzal, aminek ez látszik; rendszer csapata. Amadeus91Mutatok egy vitathatatlanul rendszer csapatát. Figyeld a neveket:
(Budapesti Honvéd 1954)
És?
több mint 11 éve
Ennyire Dean-en múlt a meccs? Mondjuk a kamu 11-est hallottam, de 31 lövésből 1 gólt szerezni nem pite teljesítmény.köszönjük Deannek, hogy elvette a bajnokságot!Nem is feltétlen baj ez, mostantól legalább csak a BL-re kell koncentrálni. Dean pedig no comment, az egyik leggyengébb bíró a PL-ben, erről az Arsenal szurkolók is tudnának mesélni.Schleck
Kedden szopassuk le az Altetit, és akkor nincs gond 😊 KTBFFHBorbinho
több mint 11 éve
Hát igen...Magyarországon tényleg mindent meg lehet magyarázni....előre Felcsút 😀Szerintem te a Paksot akartad mondani,ott tényleg nincs külföldi.Már írtam az előző hozzászólásomban,hogy egyszerre nem lehet az összes akadémistát bedobni,mert az lenne ami az ősszel.Benczés próbál minden meccsen 2-3-4-et betenni,ami szerintem bőven elég is.Meg ugye az sem mindegy,hogy edzésen kitől tanulhatnak a srácok.Rutinos, volt válogatott játékosoktól vagy valami jött-ment Tshibuabuáktól...JoeyPorterAzért elég sok akadémista mutatkozott már be náluk az NB1-ben,de láthattuk az ősszel,hogy mire mennének még velük.Jó pár meccsnyi rutint össze kell még szedniük mire készen állnak majd az élvonalra és ilyen játékosok mellett több az esélyük erre mint ha noname afrikai arcokat igazolnának.Szerintem.JoeyPorterÉs a padon ülve jön meg a rutin? 😀
Az egész történet onnan indul, hogy az összes utánpótláscsapat helye az NB3-ban van, kivéve a "Akadémiának". Eleve szabályszegés, hogy az élvonalban vannak, ha meg nem utánpótlásképző csapat, akkor sürgősen takarítsák le a nevükből a Puskás és az Akadémia szavakat.
Hab a tortán, hogy mindenki fiatalokról beszél, amikor a 7. legöregebb csapat az övék, az élvonalban. Ha a kezdő 11 játékosból 6-7 a 26-34 éves korosztályból van és még külföldiek is szerepelnek, akkor szerintem semmiben nem másabb, mint a többi csapat. Akkor már inkább példa értékű a Pécs, ahol külföldi sincs, ráadásul a 11. "legöregebb" csapat az NB1-ben, ergo minden tekintetben veri az "Akadémiát".Tony
77Czvitkovics P.
30Farkas N.
71Gallardo F.
2Guaru F.
21Hajduch L. 💋
18Polonkai A.
88Szakály D.
12Szélesi Z.
9Tischler P.
33Tóth B.
91Vaszicsku G
több mint 11 éve
köszönjük Deannek, hogy elvette a bajnokságot!Nem is feltétlen baj ez, mostantól legalább csak a BL-re kell koncentrálni. Dean pedig no comment, az egyik leggyengébb bíró a PL-ben, erről az Arsenal szurkolók is tudnának mesélni.
Kedden szopassuk le az Altetit, és akkor nincs gond 😊 KTBFFHBorbinho
több mint 11 éve
Én azt nem értem, hogy miért nem vették fel valami híres felcsúti játékos nevét a Puskás helyett. 😊BazzaniEgy régebbi felcsúti játékost tudok mondani,de az extrém durva lett volna.
több mint 11 éve
Igen igen igen ha nyer a Pool gyakorlatilag bajnok. Nagyon nagyon megérdemlik!!!!
több mint 11 éve
köszönjük Deannek, hogy elvette a bajnokságot!Kedden szopassuk le az Altetit, és akkor nincs gond 😊 KTBFFH
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Nah, a Sunderland lesz a bajnokcsináló? szerdán x, ma meg győzelem a Chelsea-nél
több mint 11 éve
Ez ma magyarország, ha valami nem úgy van ahogy akarod, fogd a szabályokat és alakìtsd át önhatalmúan azokat úgy h jó legyen neked. Ìgy mindenkinek kuss a neve akit esetleg ez irritál ìgy a sobri, jj félék is könnyen meg tudják magyarázni az elégetlenkedőknek, hogy ők a hülyék (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
hihetetlen hogy az összes volt játékosunk betalál ellenünk, forrógyuszitól még várok egy gólt a 2. félidőbe...Garaminak meg okos húzás volt a csapatot pihentetni szerdán, látszik az eredménye...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Én azt nem értem, hogy miért nem vették fel valami híres felcsúti játékos nevét a Puskás helyett. 😊
több mint 11 éve
Fiókcsapat, nem fiókcsapat, attól én megutáltam őket akkor, amikor a kispesti szurkolókat cseszegették, hogy mi közük van Puskáshoz. Nem érdekel, hogy egy túlbuzgó kis fogdmeg emberke csinálta-e, hogy benyaljon a hatalomnak. Az nagyon undorító dolog volt.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Olyat teszek, amit magyar ember ritkán, beismerem, hogy TÉVEDTEM, ugyanis elvileg 2012-ig volt a Videoton utánpótláscsapata a PAFC. Tehát pont a felkerülési évük előtt szűnt meg az együttműködés és pont a NB2 átalakítás előtt jutottak fel, pont elkerülték a visszasorolást és még fel is jutottak az NB1-be.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mentségemre szóljon, hogy a PAFC HIVATALOS honlapján mai napig az áll közös a csapat, de hiszek a Wikipédiának, ami NEM HIVATALOS oldal.
több mint 11 éve
Hogy kinek mivel és miért van baja, az engem jottánnyit se foglalkoztat, de attól még, hogy pl. utálom a labdarúgast, nem írhatok olyat, hogy "ez a szar senkit nem érdekel", ahogy a pafc-nál sem beszélhetünk semmilyen szabályszegésről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kukacoskodok, de van olyan eu-s jogszabály | - meg német is egyébként - | amelyben a jó ízlés meg a közerkölcs kritériumként szerepel.Eleve szabályszegés, hogy az élvonalban vannak, ha meg nem utánpótlásképző csapat, akkor sürgősen takarítsák le a nevükből a Puskás és az Akadémia szavakat.TonyÉs még véletlenül se az 'etikus' vagy a 'jóízlés határain belül' kifejezéseket használtam, ezek szubjektív szempontok. A szabályszegést kérdőjelezem meg, az pedig egzakt valami.
Sobri Jóska
off
legtöbb embernek szerintem nem azzal van a baja, hogy Felcsút, meg, hogy Puskás, hanem azzal, aminek ez látszik; rendszer csapata.
on
több mint 11 éve
ezek után miről is beszélünk? imádom, hogy az emberek mindig mindent jobban akarnak tudni még a közvetlenül érintetteknél isja és az előbb még szabályszegést írtál, most meg már "az új szabály szerint...", szóval az előbbi tényleg baromság, fogalmazhatunk akárhogy
akkor vette fel az Akadémia a legismertebb magyar nevét, a Puskás-család engedélye és azóta is élő támogatása révén.Tonyés Sobri is írta, hogy az ízlésességről kár vitatkozni, meg mondjuk Archie Manning se New Orleansban, hanem az attól 100 km-re levő Thibodaux-ben alapította meg a Manning Passing Academy-t, és akkor mi van? (neki se volt semmi köze se a városhoz, se az ottani Nicholls State egyetemhez)
illetve ahogy a Vidi a PAFC-cal, úgy a Fradi vagy a Debrecen is ugyanezt a szabályt kihasználva létrehozhatná saját "fiókcsapatát", amivel az nb1-ig menetelnek, csak szándék és erőforrás nincs rá, de ez nem hiszem, hogy a felcsútiak problémája kell, hogy legyen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tony
885
885
Sobri JóskaEgy kis háttérismerettel nem is akkora baromság, ahogy NB2 írta a Videoton utánpótláscsapata volt. Mint ilyennek esélye sem lehetett volna feljutni a magyar élvonalba, sőt az új szabályok szerint vissza kellett volna minősülniük NB3-as csapattá, mint ahogy ez történt a Debrecen, Ferencváros és mindegyik másik klubnál. Persze itt varázsütésre megszűnt az együttműködés és ugyanazzal a háttérrel mehettek az NB1-be.
"A magyar fővárostól, Budapesttől 40 kilométerre nyugatra fekvő felcsúti labdarúgó utánpótlás-nevelő központot a legendás névadó, Puskás Ferenc 80. születésnapján, 2007. április 1-én avatták fel ünnepélyesen az UEFA-elnök küldöttének és futballhírességeknek a jelenlétében, akkor vette fel az Akadémia a legismertebb magyar nevét, a Puskás-család engedélye és azóta is élő támogatása révén. Az Akadémia alapítója, a Felcsútról származó és a faluban ma is sok időt töltő Orbán Viktor miniszterelnök"
Az Akadémia szakmai együttműködési megállapodást kötött az NB I-ben szereplő Videoton FC-vel, amelynek révén az intézményből kikerülő legtehetségesebb fiataloknak egyenes útjuk vezet az első osztályig, majd onnan a külföldi szerződésig. Több korosztályban közösen, Videoton Puskás Akadémia néven szerepelnek csapataik, és a felcsúton szereplő NB II-es Puskás Akadémia FC is közös együttes...
A névvel kapcsolatban, persze lehet egy kocsma neve is Anonim Alkoholisták Klubja, csak hülyén veszi ki magát, hogy nem az amit a név sugall. Puskás nevét meg már csak azért is leadnám, mivel köze nem volt Felcsúthoz és más, hogy egy utánpótlásklub viseli egy nemzeti ikon nevét, mintha egy szimpla élvonalbeli csapat. A névviselés törvényességét nem vitattam, csak az ízlésességét.