Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezt a Barcát a Milan már hárommal ütné.A Madridot inkább nem mondom. XD
több mint 11 éve
Mi a francért vértuk meg megint, hogy vezessenek?Gyűrjük már be őket!
több mint 11 éve
Közben Münchenben meccs van.
több mint 11 éve
Te direkt mindig csak a hozzászólásom egyik felét akarod megérteni 😀? Szerinted ezt "😉" minek tetem oda?Látszik, hogy jó pár éve nem láttál Milan meccset. Kb. 3-4 éve nincs már öregfiúk csapatunk.StezSenki sem érdemli meg a továbbjutást, csak a Milan. 😀Stezja az öregfiúk bajnokságba 😉dande
több mint 11 éve
Látszik, hogy jó pár éve nem láttál Milan meccset. Kb. 3-4 éve nincs már öregfiúk csapatunk.Senki sem érdemli meg a továbbjutást, csak a Milan. 😀Stezja az öregfiúk bajnokságba 😉dande
több mint 11 éve
Senki sem érdemli meg a továbbjutást, csak a Milan. 😀Stezja az öregfiúk bajnokságba 😉
több mint 11 éve
Senki sem érdemli meg a továbbjutást, csak a Milan. 😀
több mint 11 éve
azért azt is írtam, hogy amúgy nullák vagyunk 😀, úgyhogy nem feltétlen ezen sírok. Csak a tárgyilagosság kedvéért😀.Csak szokásosan megint nem kaptunk meg egy jogos tizit de mindegy.......Ja, csaj a szokásos. Meg a szokásos, hogy amúgy minden meccsen kaptok egy jogtalan tizit is, de mindegy. Nehogy már ezen menjen a sírás pont a Barcától. Én aztán nem vagyok Barca ellenes, sosem voltam az, de azért ez egy kicsit vicces. 😀Stez
mondjuk nem ezen múlik Messi nulla, Xavi nulla Neymar nulla stb......dande
S az azt is beismerem ha csoda folytán tovább megyünk az eddigiek alapján nem is érdemeljük meg.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ja, csaj a szokásos. Meg a szokásos, hogy amúgy minden meccsen kaptok egy jogtalan tizit is, de mindegy. Nehogy már ezen menjen a sírás pont a Barcától. Én aztán nem vagyok Barca ellenes, sosem voltam az, de azért ez egy kicsit vicces. 😀StezIgaz, egy értelmes lövésünk nincs, erőtlenek vagyunk elől s hátul, nehogy már egy elmaradt 11-esre fogjuk.
több mint 11 éve
Csak szokásosan megint nem kaptunk meg egy jogos tizit de mindegy.......Ja, csaj a szokásos. Meg a szokásos, hogy amúgy minden meccsen kaptok egy jogtalan tizit is, de mindegy. Nehogy már ezen menjen a sírás pont a Barcától. Én aztán nem vagyok Barca ellenes, sosem voltam az, de azért ez egy kicsit vicces. 😀
mondjuk nem ezen múlik Messi nulla, Xavi nulla Neymar nulla stb......dande
több mint 11 éve
Csak szokásosan megint nem kaptunk meg egy jogos tizit de mindegy.......mondjuk nem ezen múlik Messi nulla, Xavi nulla Neymar nulla stb......
több mint 11 éve
Tony
885
Szabadul fel valami értelmes vezetőedzőnek való valahol? Siralmas, ahogy szerencsétlenkedünk.
885
több mint 11 éve
Martino takarodj (hátha bejön 😛)
több mint 11 éve
na a Matracosoknak már 10 perc után tovább kellett volna jutnia. 2 kapufa, egy gól, iszonyat jól kezdtek.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a belgák mellett remélem az amerikai válogatott is jól fog teljesíteni a VB-n, ilyen promo videó után meg főleg: www.youtube.com/watch?v=6pjliE37ENY
több mint 11 éve
Nem lehangoló, de olyan szerintem nincs, hogy egy csapatnak ennyiszer kijöjjön a lépés.Mondjuk azt most mondom, hogy tartsák mekkora esélyesnek is Bayernt, de idén még egyszer nem fognak nyerni ezt szinte tutira veszem. Tavaly győzelem, előtte csak a balszerencse miatt lett vereség, 2010-ben is döntő...Elmúlt 3 meccsen nem tudtak nyerni, előbb MU-n kell továbblépni, aztán jöhet a többi. Viszont van egy olyan érzésem, hogy akárki is jönne a 4 között elfogyna a tudomány és a lendület.Asbeenem látom ennyire lehangolónak a helyzetet.Amadeus91
több mint 11 éve
Mondjuk azt most mondom, hogy tartsák mekkora esélyesnek is Bayernt, de idén még egyszer nem fognak nyerni ezt szinte tutira veszem. Tavaly győzelem, előtte csak a balszerencse miatt lett vereség, 2010-ben is döntő...Elmúlt 3 meccsen nem tudtak nyerni, előbb MU-n kell továbblépni, aztán jöhet a többi. Viszont van egy olyan érzésem, hogy akárki is jönne a 4 között elfogyna a tudomány és a lendület.Asbeenem látom ennyire lehangolónak a helyzetet.
több mint 11 éve
Mondjuk azt most mondom, hogy tartsák mekkora esélyesnek is Bayernt, de idén még egyszer nem fognak nyerni ezt szinte tutira veszem. Tavaly győzelem, előtte csak a balszerencse miatt lett vereség, 2010-ben is döntő...Elmúlt 3 meccsen nem tudtak nyerni, előbb MU-n kell továbblépni, aztán jöhet a többi. Viszont van egy olyan érzésem, hogy akárki is jönne a 4 között elfogyna a tudomány és a lendület.
több mint 11 éve
sima chelsea továbbjutás, erről van szó 😊 most már jöhet bárki, elpicsázzuk úgyis 😀 szerencsére nem csak szurkolói szempontból, hanem sportfogadói szempontból is jól fizetett a Chelsea, 1,80-as szorzó volt a sima W-re, a továbbjutásra meg 3,15-ös asszem 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Eladják a stadion névhasználati jogát.Remélem FCSM Aréna lesz...
több mint 11 éve
Jó hát szarok voltunk, de leginkább motiválatlanok és magunkat szopattuk.Nyugodtan nézzen le minket a picsába, CR nélkül úgyis gyengék vagyunk. Vele a 17.percben eldőlt volna a továbbjutás. Utána meg kb. mindenki úgy tolta mintha DiMariska bevágta volna a gólt...
több mint 11 éve
Azért a mai 2 meccs mindent elárul az Ancelotti-Mourinho közti különbségről. ég és föld.
A párizsnak drukkoltam, de tiszta szívből tudok örülni Mou sikerének. Hatalmas szakember
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
1. Real elszórakozta az elejét, aztán Ancelotti felébresztette őket a szünetben.2. Chelsea bemákolta😊 Épp szídtam Ba-t, hogy lófüttyöt nem csinált eddig, rá félperce gól!😊
(a végén a két szöglet iszonyat jól be lett csavarva amúgy)
több mint 11 éve
A Dortmundban nem is nagyon reménykedtem, de a PSG-ben bíztam volna.......... na mindegy remélem a holnap jobb este lesz és sikerül valami csoda folytán kiejteni az Atleticot
több mint 11 éve
Illett volna ezt a gyengus Madridot kicsapni megint. Mhitarjan mehet a picsába, mondjuk a másik szerencsétlen, Aubameyang nála is rosszabb. Elnézve ezeket a csapatokat, a Münchennek nagyon csúnyán alul kell teljesítenie, hogy ne legyen címvédés.
Tepper takarodj!