Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
azért röhejes volt, hogy Somalia hányszor bírta magát hosszan szöktetni...megérdemelte a Fradi, éppen ennyivel (szerintem)
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
„Lelkes voltam én, de csak addig, amíg az edzés tartott. Odatettem magam, de csak napi két órára. Hát itt nem napi kettőre. Klopp egyszer azt mondta, ha megnézem Suboticot, Lewát, Reust a csapatból, mit gondolok, ők ezt a hírnevet, ezt a pénzt és ezt a tudást ingyen kapták a kezükbe? Napi két órákkal? Nem, nagyon sokat tettek érte. Napi nyolc órát vagy annál is többet az edzés 1,5 óráján túl, amikor a maximumon pörögnek. Ők nem mentek haza utána, hanem kint maradtak a pályán, és gyakoroltak még másfelet labdával. Utána bementek a konditerembe, és ott izzadtak. Később meccset elemeztek. Ezt én 20 évesen még nem foghattam fel, de most, 23 éves koromra már teljesen tiszta előttem. A cél is, az odavezető út is.”
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért itt is látszik a mentális lemaradás. Amire egy portugál, argentin, német, spanyol stb gyerek 10-13 évesen rájön, arra egy magyar 23 évesen jön rá, hogy csak munkával lehet sikereket elérni. És ez nem csak az edzők hibája.
több mint 11 éve
aszondja fülöplaci,nem vártunk sok gólt ettől a meccstől,10perc múlva 1-2😀
több mint 11 éve
a jövő évi hazai Chelsea mezek: nekem nem igazán jön be, full olyan, mint pár éve a franciák meze, a franciákat meg ki a franc szereti? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ja, és Suarezt ki ne felejtsétek, igaz neki tavaly óta nem volt balhéja.slowmotionvolt 1-2 kisebb összeszólalkozása, de hálisten a nyári "balhé" miatt lehiggadt, valamint érzi hogy megbocsátottunk neki és BR is bizalmat szavazott mikor rárakta a C-t
mindezt pedig zseniális játékkal honorálja
remélem tényleg kinőtte a hülyeségeit mer az Ajaxba és nálunk is volt idióta időszaka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Rafael és Fabio.dugo1993de becenevükön Kick Me #1 és Kick Me #2
több mint 11 éve
hát ennyiből betehetted volna Goikoetxeát, mert ő nem faragta Maradonát, hanem egész konkrétan kivágta.Szvsz tukkó válogatott nincs cantona és töfting nélkül ( asszem már szabadult is ) 😀peachés Gentile?
www.youtube.com/watch?v=Uk1iRg4Xt-Mdeyell
viszont valahol azért nem sajnáltam ezt a meccset így a felvételben, mert négy évvel korábban az argentínok ugyanezt leművelték Törőcsikkel és Nyilasival, amikor megnyerették velük a világbajnokságot.
több mint 11 éve
Szvsz tukkó válogatott nincs cantona és töfting nélkül ( asszem már szabadult is ) 😀peachés Gentile?
www.youtube.com/watch?v=Uk1iRg4Xt-M
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Eddig röhögtem Pintér keretein,most már sírni tudnék.
több mint 11 éve
Vinnie Jones?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Szvsz tukkó válogatott nincs cantona és töfting nélkül ( asszem már szabadult is ) 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én nem értem! Mivaaan?😊
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Joey Barton valószínűleg honorable mention lenneslowmotionBartontól akkor is az a legnagyobb, amikor megnézett ebben a szezonban a helyszínen(!) egy hazai Arsenal meccset, majd ki tweetelte, hogy milyen jó a hangulat a High Bury-ben 😀
ja, és a brazil csodaikrek, az egyik még a MU-ba olvad bele, a másikat már lepasszolták Cardiffba, az a két kis bongyor, akinek most nem jut eszembe a neve...slowmotionRafael és Fabio.
több mint 11 éve
ja, és a brazil csodaikrek, az egyik még a MU-ba olvad bele, a másikat már lepasszolták Cardiffba, az a két kis bongyor, akinek most nem jut eszembe a neve...
több mint 11 éve
Piqué... ő szerintem (előrebocsátva, hogy nem nézem nyáladzva a Barcselóna meccseit) nem féreg, csak egy paraszt, akit beraktak a hátvédsorba - de igazából egy bohóc, de semmiképpen sem hátvéd. akkor már inkább Chiellini, vagy (a szintén visszavonult) Materazzi.David Luis is mindenképp megemlítésre méltó, meg a barca Alves, Busqets, Pique hármasa... 😀#1patsfande csak mer van Bommel visszavonult. bár Joey Barton valószínűleg honorable mention lenne, és azért ne feledkezzünk meg a mikrofonfejű csávóról sem, aki Moyes ágyasa...slowmotionA fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!eaglesmcnabbígy megítélve (féregség), a real all-pro csapatot rakott össze. Ramos-Pepe-Alonsotól keresve sem találnék jobban utálható focistákat.MarioAna
ja, és Suarezt ki ne felejtsétek, igaz neki tavaly óta nem volt balhéja.
több mint 11 éve
David Luis is mindenképp megemlítésre méltó, meg a barca Alves, Busqets, Pique hármasa... 😀de csak mer van Bommel visszavonult. bár Joey Barton valószínűleg honorable mention lenne, és azért ne feledkezzünk meg a mikrofonfejű csávóról sem, aki Moyes ágyasa...slowmotionA fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!eaglesmcnabbígy megítélve (féregség), a real all-pro csapatot rakott össze. Ramos-Pepe-Alonsotól keresve sem találnék jobban utálható focistákat.MarioAna
több mint 11 éve
de csak mer van Bommel visszavonult. bár Joey Barton valószínűleg honorable mention lenne, és azért ne feledkezzünk meg a mikrofonfejű csávóról sem, aki Moyes ágyasa...A fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!eaglesmcnabbígy megítélve (féregség), a real all-pro csapatot rakott össze. Ramos-Pepe-Alonsotól keresve sem találnék jobban utálható focistákat.MarioAna
több mint 11 éve
Megbélyegzett játékos csinálhat bármit, úgyis az marad. Törődj bele McNabb Pepe csak egy brutalis allat CR meg csak a hajaval torodik.Jaj, hagyjuk mar, vajon miert nem Casillas lett mondjuk megbelyegezve akkor? Ha innentol egy kisangyal lenne akkor is arra is fogunk emlekezni, (a klasszis vedojateka mellet!!) hogy sajnos jo nagy bunko volt sokszor (nem mindig!!) a palyan. Csak azer csolatasu elfogultnak sem muszaly mindig lenni, csak azert mert a kedvenc csapatom...😊
Haters gone hate!Toca
több mint 11 éve
Az egesz palyafutasara, amokfutasaira gondoltam, az hogy eppen meguszta lap nelkul az sokszor a szerencseje. Nyilvan egy Eche ellen 5-0nal nem fog lapokat kapni,szoval ki lehet itt ragadni utobbi 5-6 meccset, de nem errol van szo. Amugy a Costa orrlefujasa az mi volt pl? Ramos is nagyon gaz lett az utobbi evekben sajnos (realos vagyok amugy), de attol meg sajnos Pepe is jo nagy paraszt, es csak erre vilagitottam ra, hogy tudasa alapjan nagy klasszis, nyilvan nem jatszana akkor ott, csak leirtam hogy megertem hogy sokaknak miert nem lehet soha normalis, kedvelt jatekos, igy nekem se. Ugyanez Barcaban mondjuk Dani Alves pl. klasszis szelsohatvegd, de a mutogatasai, szineszkedesei miatt sokan nem birhatjak.idén sok meccset láthattál, az atletico és a barca ellen színészkedett, azon kívül semmi kirívót nem csinált.Szakmailag ez igaz lehet, csak közben egy gusztustalan féreg játékos, szerintem ezért utálják sokan, nem a helyezkedési hibái, vagy erényei miatt😊zavi27Pepe a világ legjobb hátvédje!Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.FViktor93
Aki kételkedik nézze vissza a meccset. Ha ő nincs kb 3-3 nem 3-0.eaglesmcnabb
Pl. Ramossal ellentétben, aki egy alattomos féreg, (az ezer éve történt getafe elleni rugdosás miatt mégis Pepe a köcsög),
nem számít hogy a portugálnak idén valami 6 meccse volt egymás után hogy nem hogy sárgát nem kapott, hanem még szabálytalansága sem volt 😊, 3. éve nem kapott pirosat (Ramosnak csak idén van 3) 7 szezonból 7-ben volt kevesebb lapja mint Ramosnak, aki mellé még szar is. Sőt még az év csapatába is beválogatják mindig, holott az MTKba nem merném berakni VUkmir helyére 😀
A fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Megbélyegzett játékos csinálhat bármit, úgyis az marad. Törődj bele McNabb Pepe csak egy brutalis allat CR meg csak a hajaval torodik.Haters gone hate!
több mint 11 éve
idén sok meccset láthattál, az atletico és a barca ellen színészkedett, azon kívül semmi kirívót nem csinált.Szakmailag ez igaz lehet, csak közben egy gusztustalan féreg játékos, szerintem ezért utálják sokan, nem a helyezkedési hibái, vagy erényei miatt😊zavi27Pepe a világ legjobb hátvédje!Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.FViktor93
Pl. Ramossal ellentétben, aki egy alattomos féreg, (az ezer éve történt getafe elleni rugdosás miatt mégis Pepe a köcsög),
nem számít hogy a portugálnak idén valami 6 meccse volt egymás után hogy nem hogy sárgát nem kapott, hanem még szabálytalansága sem volt 😊, 3. éve nem kapott pirosat (Ramosnak csak idén van 3) 7 szezonból 7-ben volt kevesebb lapja mint Ramosnak, aki mellé még szar is. Sőt még az év csapatába is beválogatják mindig, holott az MTKba nem merném berakni VUkmir helyére 😀
A fentiek ellenére kettejük közül ki a "gusztustalan féreg"? Na hát persze hogy Pepe!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ami meg még viccesebb, hogy a Palace elleni meccsig ligaelit védelmünk volt, most meg 5 nap alatt elbukjuk a bajnokságot, meg a BL-ben is szopóágon vagyunkna ez a gól szépen feltette a koronát a védelem ma esti teljesítményre... szép lesz innen a továbbjutás, de nem lehetetlenDexxter TailorAz a durva, hogy lényegében nincs értékelhető csatárunk így Eto'o nélkül, mégis sikerült elbukni a meccset a hülye védelmi hibákon.Schleck

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Szakmailag ez igaz lehet, csak közben egy gusztustalan féreg játékos, szerintem ezért utálják sokan, nem a helyezkedési hibái, vagy erényei miatt😊Pepe a világ legjobb hátvédje!Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.FViktor93