Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Én ezt a Chelseat nem tudom utálni. Egyre inkább fociznak, legalább meccs van, nem buzulás.
több mint 11 éve
hát bőrgatyásként le a kalappal a Dortmund előtt, a Madridnál barna volt a gatya rendesen... Egy hosszabbítást megérdemeltek volna!Hummels meg remélem így tolja végig majd a VB-n is!
több mint 11 éve
nyanvadt műringyó............... csak nem sikerül kigolyózni
több mint 11 éve
Óó tököm a rohadt önelégült Mourinhot kell megint nézni...Bazz Cavani...Matthew99Remélhetőleg a vb-n jobb lesz a helyzetkihasználása, mint ma.Gergőbácsi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Bazz Cavani...Matthew99Remélhetőleg a vb-n jobb lesz a helyzetkihasználása, mint ma.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Bazz Cavani...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Mikit kábé MOST kéne lehoznunk és örökre visszaküldeni idontgiveafuckisztánba juhokat terelgetni.shawnkaJa, nekem is az jutott eszembe, hogy egész jó csapat lenne ez a BvB, ha háromnál több épkézláb játékosuk lenne.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Mikit kábé MOST kéne lehoznunk és örökre visszaküldeni idontgiveafuckisztánba juhokat terelgetni.
több mint 11 éve
hihetetlen hogy innen is el tudjuk kúrni.Vágunk egy gólt és onnantól nincs kérdés, de muszáj lesz Ronit bevetni
pepe meg a tavalyi dortmund meccs óta nem volt ilyen gyenge. Remélem a 2. félidőben jön CR, illara helyett, dimaria visszamegy a helyére és felpörgünk. mert ez így sima bukó leszeaglesmcnabb
több mint 11 éve
Gyerünk BVB, meg lehet az!
több mint 11 éve
hihetetlen hogy innen is el tudjuk kúrni. pepe meg a tavalyi dortmund meccs óta nem volt ilyen gyenge. Remélem a 2. félidőben jön CR, illara helyett, dimaria visszamegy a helyére és felpörgünk. mert ez így sima bukó lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez a Real C-Roni nélkül továbbra sem igazi, de a másik meccs kurva jó!
több mint 11 éve
R. Sanyi ugyanilyet lőtt, csak nem állt kint ennyire a kapus és volt előtte ember is 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
oké,hogy vasas,meg nb2,de a második nikolic gól parádés.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez valami köpedelem sz.r. Bár lehet tükrözni fogja a VB közvetítés és lebonyolítás színvonalát. 😀
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
...eközben kijött a vb zenéje, mindenki meglepetésére pitpúú és barátai dobták össze... hát sztem borzalom sz*r 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Menczer még hagyján bár ő is borzalom, de mezei foci közvetìtései már-már deák-horváth magasságokban vannak, ez a p.fülöp meg azt sem tudom kicsoda... Nem tudom megérteni, hogy legalább ilyenkor miért nem lehet kölcsönvenni néhány arcot a konkurenciától...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Küldjük ki helyette Orbánt. Úgyis szereti a focit, no meg a nép is imádja hallgatni a sok touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Wuuuhuuum.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-nem-utazik-braziliaba-ifj-knezy-jeno-2327499
Nah megeloztek csak a forum hulyen frosot de az enyem megbizhatobb mint a blikk 😀
több mint 11 éve
az amúgy megvan, hogy jövőre újra lesz Schmeichel a Premier League-ben?
több mint 11 éve
Úgy tűnik Knézy miatt nem fogunk mérgelődni a soccer vébén idén(pedig állítólag övé lett volna az utolsó 4 meccs!).www.blikk.hu/blikk_sport/knezy-kikerult-a-vebecsapatbol-2246163
több mint 11 éve
Kenny! Megkérdezhetem, hogy kik ÉRDEMLIK meg?A szurkolók? A játékosok? A régi tulaj? Az új tulaj?
több mint 11 éve
blasz túlzás,azt nem kívánom nekik,de 1 év nb2-t megérdemeltek volna.Mármint a BLASZ-ban.SinisaHa megnyerjük a kupát akkor még lehet számítani az UEFA engedélyére.Hát ez full bohózat lenne,főleg hogy eleve az nb2-ben lenne a helye az újpestnek.Kenny
Bazzani
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Biztos, új szabály.Bazzanide csak a jövő évtől lesz érvényes, nemrég néztem utána, pl egy Debrecen-MTK döntő esetén, ha nyer a Loki akkor is az MTK indul az EL-ben, nem a bajnokság negyedik helyezettje.
ha viszont az Újpest lesz a második a Debrecen mögött nem tudom még mi a helyzet, de ha az ETO eltiltását nem törölték el pár éve, ezt sem fogják szvsz
mindez persze felesleges spekuláció, úgyis a Diósgyőr nyeri a sorozatot 😛