Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
na ez a gól szépen feltette a koronát a védelem ma esti teljesítményre... szép lesz innen a továbbjutás, de nem lehetetlenDexxter TailorAz a durva, hogy lényegében nincs értékelhető csatárunk így Eto'o nélkül, mégis sikerült elbukni a meccset a hülye védelmi hibákon.
több mint 11 éve
Pepe a világ legjobb hátvédje!Csak az elvakult haterek számára nem világos. Hihetetlen amit meccsről meccsre leművel, főleg ha azt nézem, hogy a szezon felében 2 ember munkáját végzi el, annyira értékelhetetlen tud lenni Ramos.
Aki kételkedik nézze vissza a meccset. Ha ő nincs kb 3-3 nem 3-0.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
na ez a gól szépen feltette a koronát a védelem ma esti teljesítményre... szép lesz innen a továbbjutás, de nem lehetetlen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Pepe a világ legjobb hátvédje! Aki kételkedik nézze vissza a meccset. Ha ő nincs kb 3-3 nem 3-0.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
miért, a fociban igen?Sőt akármilyen hihetetlen ugyanez a színészkedés megvan (majdnem) minden más sportágban isAsbeeDe van ahol ezt nem díjazzák. Sem a közönség, sem az ellenfél.NB2
több mint 11 éve
focisták akkora barmok, hogy a csapat sikerét simán hátrább sorolják a magukénálMert te a munkahelyed sikerességét ugye fontosabbnak tartod a sajátodénál, ugye?
Bale le nem passzolta volna a világ minden kincséjéért semNB2
több mint 11 éve
focisták akkora barmok, hogy a csapat sikerét simán hátrább sorolják a magukénálBale le nem passzolta volna a világ minden kincséjéért sem
több mint 11 éve
Oscar-Lampard és Ramires még mindig a pályán? WTF? Annyira rossz nézni védekezésben is a játékát ma, hogy az hihetetlen.
több mint 11 éve
úgy tűnik ebben a fehér mezben a védőink öngólveszélyesek lesznek, hihetetlen...

Don't blink!
több mint 11 éve
NEMANJA OOOOO NEMANJA OOOONemanja + mennyei, akkor ez csakis Nikolicsról szólhat 😀
fél München tik-takot rág most, nem érdekel ha 5-1-el kiesnek ez akkor is mennyei 😊davemayer
több mint 11 éve
De maradt végül Ramires. Veszélyes lesz ez így.amúgy igen, Matic nagyon hiányzik, én is őt írtam volna, ha bevethető lenne...Dexxter Tailorhuhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenneDexxter TailorAzzal egyetértek, hogy Ramirest le kell cserélni, de egy Ramires - Matic szerintem jobb lenne, hülye BL szabály. 😕Schleck
szerk: Legalább játszana jól. De az sincs meg.
több mint 11 éve
amúgy igen, Matic nagyon hiányzik, én is őt írtam volna, ha bevethető lenne...huhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenneDexxter TailorAzzal egyetértek, hogy Ramirest le kell cserélni, de egy Ramires - Matic szerintem jobb lenne, hülye BL szabály. 😕Schleck

Don't blink!
több mint 11 éve
huhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenneDexxter TailorAzzal egyetértek, hogy Ramirest le kell cserélni, de egy Ramires - Matic szerintem jobb lenne, hülye BL szabály. 😕
több mint 11 éve
huhh, ez a PSG - Chelsea nagyon bénácska meccs... egy Ramires - Lampard csere kéne, és simán hozható lenne

Don't blink!
több mint 11 éve
Sőt akármilyen hihetetlen ugyanez a színészkedés megvan (majdnem) minden más sportágban isAsbeeDe van ahol ezt nem díjazzák. Sem a közönség, sem az ellenfél.
több mint 11 éve
Sőt akármilyen hihetetlen ugyanez a színészkedés megvan (majdnem) minden más sportágban ismondjuk ha egy olyan játékos csinálja, akire nem jellemző, akkor az jobban feltűnik, mint ha mondjuk Ca$hley csinálta volna.HAHAHAHAHAHA Rooney gyorsan gyógyulgamerkrMondjuk ha kéne mondani egy játékost akinek nem szokása a színészkedés akkor lehet pont Rooneyt mondanám.dugo1993
(egyébként meg minden játékos színészkedik legalább egyszer életében, én pl már láttam Rooney-halálugrást ajándék tiziért is - nem is egyet -, de pl Sturridge gyakrabban csinálja, úgyhogy inkább befogom a számat.)slowmotion
több mint 11 éve
mondjuk ha egy olyan játékos csinálja, akire nem jellemző, akkor az jobban feltűnik, mint ha mondjuk Ca$hley csinálta volna.HAHAHAHAHAHA Rooney gyorsan gyógyulgamerkrMondjuk ha kéne mondani egy játékost akinek nem szokása a színészkedés akkor lehet pont Rooneyt mondanám.dugo1993
(egyébként meg minden játékos színészkedik legalább egyszer életében, én pl már láttam Rooney-halálugrást ajándék tiziért is - nem is egyet -, de pl Sturridge gyakrabban csinálja, úgyhogy inkább befogom a számat.)
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ez ok, csak nem biztos hogy lenne visszatartó ereje. Pl. így simán bevállalna pár csapat olyat, hogy 2 átigazolásból kimaradjon, ha ezzel meg tudna szerezni egy kiemelkedő tehetséget.vandeminekEzek úgyis "befektetések", mert nem minden tehetségből lesz kezdő a felnőtt csapatban, sőt. Ha Neymar miatt megbüntetik a klubot, azt mondom tegyék, mert megérdemlik, ne igazolhassanak ez esetben. Viszont utánpótláskorú játékosok miatt (akik évekre vannak az első csapattól) büntetni az első keretet, necces.
Szerintem lesz fellebbezés és vagy enyhítenek, vagy a büntetés végrehajtását elhalasztják. Ha nem, akkor legalább a "B" csapat tagjai is kapnak lehetőséget.
csebiLegyen igazad, mert nem voltam elég pontos, akkor ne igazolhasson az egész utánpótlás, ha így jobb a lelkednek. 😀
Bár meglepő, hogy nálad a 16, a 17 és a 18 éves külön-külön, egy-egy korcsoportnak számít. 😀
több mint 11 éve
Ez ok, csak nem biztos hogy lenne visszatartó ereje. Pl. így simán bevállalna pár csapat olyat, hogy 2 átigazolásból kimaradjon, ha ezzel meg tudna szerezni egy kiemelkedő tehetséget.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165Ebből úgyis fellebbezés lesz, az meg hozhat még érdekességeket. Mondjuk klubtól eltekintvén baromi érdekes, hogy tinédzser kölykök igazolása (akik úgyis a korosztályos csapatba kerülnek külön szakmai stáb kezébe), miért hat ki a felnőtt csapat igazolási jogára?! Számomra úgy lenne törvényszerű, hogy ha ifjúságit igazoltak szabálytalanul, akkor abban a korcsoportban ne igazolhassanak, ha első keretbe igazoltak szabálytalanul, akkor ott legyen szankció.Tony
így nem lesz Valdes-nek utóda? LOLdavemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
ez aztán igazán komoly büntetés lenne, hatalmas visszatartó ereje lenne, reszketne az összes klub, hogy mondjuk egy évig nem igazolhat 17 évest, csak 16-ot meg 18-at 😀www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165Ebből úgyis fellebbezés lesz, az meg hozhat még érdekességeket. Mondjuk klubtól eltekintvén baromi érdekes, hogy tinédzser kölykök igazolása (akik úgyis a korosztályos csapatba kerülnek külön szakmai stáb kezébe), miért hat ki a felnőtt csapat igazolási jogára?! Számomra úgy lenne törvényszerű, hogy ha ifjúságit igazoltak szabálytalanul, akkor abban a korcsoportban ne igazolhassanak, ha első keretbe igazoltak szabálytalanul, akkor ott legyen szankció.Tony
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Tony
885
885
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165Ebből úgyis fellebbezés lesz, az meg hozhat még érdekességeket. Mondjuk klubtól eltekintvén baromi érdekes, hogy tinédzser kölykök igazolása (akik úgyis a korosztályos csapatba kerülnek külön szakmai stáb kezébe), miért hat ki a felnőtt csapat igazolási jogára?! Számomra úgy lenne törvényszerű, hogy ha ifjúságit igazoltak szabálytalanul, akkor abban a korcsoportban ne igazolhassanak, ha első keretbe igazoltak szabálytalanul, akkor ott legyen szankció.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-a-barcelonat-kizartak-ket-atigazolasi-idoszakbol-2326165így nem lesz Valdes-nek utóda? LOL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nem is rólad beszéltem, hanem a bíró nem túl következetes felfogásáról. nagyban nem adott azért sárgát sztem ott, mert második lett volna. erre utolsó pillanatban meg gondolkodás nélkül beadja... hozzáteszem jogos volt, de ha az egyiket elengedte, akkor a másikat is elkellett volna szvsz.most itt nem arról volt szó h előtte kit nem állított ki a spori hanem h Roo mit csinált. Ki kellett volna állítani Valenciát is sztem, de ennek ehhez semmi köze.davemayerValencia esete??? azért azt se felejtsük el, Schweini legalább hozzáért a labdához. Ettől függetlenül sztem jó eredmény az 1-1 főleg, hogy sem Müller, sem Ribéry, sem Robben nem játszott jól...csebiHAHAHAHAHAHA Rooney gyorsan gyógyulgamerkrha így rádcsúsznak te nem esel el? az meg hogy utána fetreng a mai futballisták 100%-ánál előfordul. Ja, hogy kiállítást ért? hoppá, lehet nem kellett volna méterekről becsúszni az ellenfél 16osánál a 93. percben 1-1nél úgy hogy van egy sárgád... a pályán lehet h nevetséges volt, de 10 perc múlva sztem tutira magát okolja Schweini ezért.davemayer
Roo meg azt csinálta, amit kellett, meg amit bki más (köztük az összes BM játékos) tett volna, sajnos ez lett a mai fociból
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
most itt nem arról volt szó h előtte kit nem állított ki a spori hanem h Roo mit csinált. Ki kellett volna állítani Valenciát is sztem, de ennek ehhez semmi köze.Valencia esete??? azért azt se felejtsük el, Schweini legalább hozzáért a labdához. Ettől függetlenül sztem jó eredmény az 1-1 főleg, hogy sem Müller, sem Ribéry, sem Robben nem játszott jól...csebiHAHAHAHAHAHA Rooney gyorsan gyógyulgamerkrha így rádcsúsznak te nem esel el? az meg hogy utána fetreng a mai futballisták 100%-ánál előfordul. Ja, hogy kiállítást ért? hoppá, lehet nem kellett volna méterekről becsúszni az ellenfél 16osánál a 93. percben 1-1nél úgy hogy van egy sárgád... a pályán lehet h nevetséges volt, de 10 perc múlva sztem tutira magát okolja Schweini ezért.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-igy-mukodik-az-uj-valogatott-sorozat-a-nemzetek-ligaja-2326053Igen nem ott van a helyünk, de attól én speciel jobban örülök, hogy B-ben vagyunk mint a C-ben.
Az "A" divízió csapatait értem, de mi hogy kerülünk "B"-be? Mert játéktudás alapján a "C" divízió állna hozzánk közelebb.
Persze oké, hogy a "kozmetikai meccsekkel" előrébb vagyunk a ranglistán, de akkor ez baromira pontatlan lista. Mondjuk arra jó lenne ez a liga, hogy az "előrehaladás" megkérdőjelezhető legyen, mert a B-ből úgy kiesnénk, mint a sz..r és akkor talán helyére kerülhetnek a dolgok.Tony
Ha szarok vagyunk úgyis kiesünk, addig meg legalább élcsapatokkal játszhatunk akik valóban beárazzák a csapatot.
Szvsz csak jól jöhetünk abból ki hogy a B-ben vagyunk.