Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Novakovic az komoly, mondjuk két BATE-s hogy állhatott full üresen az 5ösön belül.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀VrijbloedHejjaj. :/
több mint 11 éve
Beszarok...
több mint 11 éve
Novakovic tudja hogy ez za állás nekünk jó?
több mint 11 éve
Menczer egy ritka nagy gyökér ezt ma is bizonyítja.Mindjart behugyozik annyira izgul a hortis szoviccei meg egyenesen szanalmasok..
több mint 11 éve
6 perc, jaaaaj...
több mint 11 éve
Sidibe 😀😀😀
több mint 11 éve
Érthető ha lemarad a védő, hisz majdnem 20 perce pályán van...
több mint 11 éve
nem látom sehogy, nem érdekel a fradi, szimplán Lauthról mondom el a véleményem az utóbbi évek ismeretében.Nem tudom te hogy látod, de szerintem a Böde/Lauth páros mellé egy mozgékony, elmozgó, hamis 9-es típusú játékos kellene, aki mondjuk nem csak futni tud, mint a mérgezett egér. Radó talán lehetett volna ilyen, és vele azért jóval pofásabb lenne ez a csapat, bár ez inkább csak feltételezés.én ezt értem Amadeus, ésigen Lauth nem Bundás szint már, de attól még lehetne Mennyeiben egy meghatározó játékos.csebilehetne a képességei alapján, de fénykorában sem volt még a közelében sem annak, hogy kihozza magából. Most 30+n évesen meg már nem is fogja magát törni, még megszedi magát egy picit, aztán nyugdíj.Amadeus91
Győrben például hasonlóval próbálkoznak a Priskin-Rudolf duóval, ott már inkább csak az inkompetencia és a balfaszság fog csak közbeszólni 😀flzoli
több mint 11 éve
"ha egyszer el tudna szaladni, és be tudna rúgni" én is futva szeretek érkezni a kocsmába

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Ha 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀
több mint 11 éve
mondjuk azt sem értem, miért nem bírnak lefejleszteni egy olyan streamet a telesportnál/m1-nél, ami nem akad meg minden másodpercben

Don't blink!
több mint 11 éve
húú, ki ez a repedt fazék hangú fogyatékos kommentátor? 😊Dexxter TailorNem tudom, de ennél agyhalottabb fogyatékost már nem tudnak elővenni.
több mint 11 éve
húú, ki ez a repedt fazék hangú fogyatékos kommentátor? 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
ezt a cserét nem értettem, Zsidai az egyik legjobb volt.deyellElfáradt gondolom.
több mint 11 éve
ezt a cserét nem értettem, Zsidai az egyik legjobb volt.
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
na akkor most nyomtam ki és kezdek el imádkozni :p (úgyis rábaszunk)
több mint 11 éve
Rohadt ideges leszek, ha egy idióta miatt esünk ki.Eddig uraltuk a meccset, a BATE is lóf@sz volt addig esti fénnyel.
Francba, remélem meg lesz...
több mint 11 éve
Ez a Szélesi mekkora taktikai mester!
több mint 11 éve
Jovanovics se volt semmi, mikor a gól előtti kérdéses nem-bedobásnál elmozgott a labda elől, mert minek is érjen hozzá, ha ő úgy gondolja, hogy kint volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bouadlanak mondjuk rövid karrierje lesz, ha emiatt zúgunk ki.
több mint 11 éve
Továbbmegy a Debrecen ,ha valamit akkor bekkelni tud.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Félidőben megkérdezném ettől az idiótától, hogy mi járt a fejében, hogy hátulról, egy sárgával, vezetésnél fel kell rúgnia az ellenfelet.Nincs válasz, menjen haza ahogy akar, de buszra, repülőre fel nem engedném.
több mint 11 éve
A 2-0 akkor is a legveszélyesebb eredmény, ha csak összesítésben annyi tudhatnátok.