Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Műringyó ellen sokkal több esély van két meccsen mint egyen. Szvsz. Egy meccsre feltudja úgy tüzelni készíteni stb a brigádot, hogy azzal bárkit megverhetnek. Remélem bárkit kapnak nem jutnak döntőbe. Ahogy Pep miatt próbálok meg drukkolni a Bayernek úgy Műringyó miatt nem tudok a Chelseanek.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Én csak a Chelseat nem akarom, tőlük sokkal jobban félek mint a Bayerntől / Atleticótól.
Atletico lenne a legjobb, Bayern ellen meg jobb lenne a 2 meccs, mint az 1 meccs döntő 😀 ( márha eljutunk végre oda...)
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Le a kalappal a MU ellen. Azért meg kellett szépen szenvedni a továbbjutásért, ami még sokat érhet, mintha sima lett volna.

Mindenki szokás szerint sima továbbjutást várt, ilyenkor szokott jönni a szenvedés.

Evra góljánál teljesen sóbálvánnyá váltam... Eszméletlen nagy gól volt.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon fáj, de nemcsak ez a kiesés hanem az egész idény. Fogalmam sincs, hogy kit hozhatnánk, hogy rendbe tegye ezt a brigádot, elsősorban fejben, mert azért talán focizni nem felejtettek el, de jó lenne ha találnánk valakit. AVB hála égnek már elkelt.dande
Talán Vébert el tudjátok hozni, esetleg Urbán Flórit. Ők rendet raknának az öltözőben. 😊
Vagy László Csaba!Stez
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ inkább Pintyőt kéne kivásárolni. A magyar válogatott érdekében azt mondanám legyen 😀 😛 bár szerintem rajtuk az sem segítene és még lehet megkapnák Bognár Gyurcikát a nyakukba 😀
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Evra lőtt egy kurvanagy gólt, majd aszondta, h hát srácok én mára megtettem a dolgomat, most rajtatok a sor.

Kaptunk róla utána 3 góltDuff
Le a kalappal a United előtt, a szezonbeli tán két legjobb meccsét hozta le Európa szerintem egyértelműen legjobb csapata ellen. Azzal a kevés helyzettel lehetett volna jobban sáfárkodni, illetve ami hihetetlenül dühítő, hogy egy ilyen meccsen (mondjuk bármilyen meccsen) egyszerűen nem kaphatsz 1 perccel a lőtt gól után egyet. Mandzukic góljánál szerintem vége volt a dolognak. United drukkerként szinte teljesen elégedetten néztem végig a két meccset, mondom a frusztráló, hogy otthon 6 percig, ma 1 percig tudtad őrizni a vezetésed.
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
remélem a bayernt kapjuk a 4 között, mert 1 meccsen szinte 0 esélyünk van ellenük.eaglesmcnabb
Két meccsen se sokat tennék ránk. 😊 Remélem megkapjuk a Chelseat, ellenük lenne a legtöbb esély.FViktor93
2 meccsen 2 éve se sokon múlt. Akkor is ők voltak a legjobbak európában, még ha elbohóckodták is a döntőt. Tény hogy most jobbak mint akkor, de mi is.
Persze mindehhez az kell hogy ne úgy játszunk mint tegnap.ha jövő szerdán nem csapjuk meg ezt a barcát (bármi is történik), akkor az csak is minket minősít.
Chelsea ellen mivel lenne több esélyünk mint az atleti ellen akit 5-0-al zavartunk haza a kupából?
Mourinho viszont simán kivégez minket. Még csak azért is.eaglesmcnabb
Ezt a védelmet nem szívesen nézném meg a Bayern ellen két meccsen. Szerintem ez a München jobb mint a két évvel ezelőtti.
A Chelseaben pedig hiába van ott Mourinho, nincs olyan játékos anyaga amivel a Real fölé tudna nőni két meccsen.
Az Atleticó elleni kupa meccset meg nem gondolhatod komolyan. Láttuk mire mentünk ellenük a bajnokságban. Nem szívesen játszanék ellenük.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagyon fáj, de nemcsak ez a kiesés hanem az egész idény. Fogalmam sincs, hogy kit hozhatnánk, hogy rendbe tegye ezt a brigádot, elsősorban fejben, mert azért talán focizni nem felejtettek el, de jó lenne ha találnánk valakit. AVB hála égnek már elkelt.dande
Talán Vébert el tudjátok hozni, esetleg Urbán Flórit. Ők rendet raknának az öltözőben. 😊
Vagy László Csaba!

több mint 11 éve
Nagyon fáj, de nemcsak ez a kiesés hanem az egész idény. Fogalmam sincs, hogy kit hozhatnánk, hogy rendbe tegye ezt a brigádot, elsősorban fejben, mert azért talán focizni nem felejtettek el, de jó lenne ha találnánk valakit. AVB hála égnek már elkelt.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
remélem a bayernt kapjuk a 4 között, mert 1 meccsen szinte 0 esélyünk van ellenük.eaglesmcnabb
Két meccsen se sokat tennék ránk. 😊 Remélem megkapjuk a Chelseat, ellenük lenne a legtöbb esély.FViktor93
2 meccsen 2 éve se sokon múlt. Akkor is ők voltak a legjobbak európában, még ha elbohóckodták is a döntőt. Tény hogy most jobbak mint akkor, de mi is.
Persze mindehhez az kell hogy ne úgy játszunk mint tegnap.ha jövő szerdán nem csapjuk meg ezt a barcát (bármi is történik), akkor az csak is minket minősít.
Chelsea ellen mivel lenne több esélyünk mint az atleti ellen akit 5-0-al zavartunk haza a kupából?
Mourinho viszont simán kivégez minket. Még csak azért is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Két meccsen se sokat tennék ránk. 😊 Remélem megkapjuk a Chelseat, ellenük lenne a legtöbb esély.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
amilyen erőtlenül játszott a két meccsen a Bárka, megérdemlik a kiesést, lefocizta őket az Atleti, és nem örülnék, ha a Chelsea-vel kerülnének össze 😀 mondjuk a Bayern se lenne leányálom, szóval jöjjön a Real 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Evra lőtt egy kurvanagy gólt, majd aszondta, h hát srácok én mára megtettem a dolgomat, most rajtatok a sor.

Kaptunk róla utána 3 gólt
több mint 11 éve
remélem a bayernt kapjuk a 4 között, mert 1 meccsen szinte 0 esélyünk van ellenük.
köcsög operatőr véletlen se mutatta volna messi fejét ilyenkor, bezzeg amikor nyernek egyfolytában azt a tenyérbemászó fejét kell nézni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azért ez elég nagy ciki a Barcától.
Hiába jó az Atlético, egy ilyen csapat nem foghatna ki a Messiéken.
Kiégtek. 😛

több mint 11 éve
Real, Atlético, Chelsea

Nekem édes mindegy kit kapunk...
több mint 11 éve
Akár mi is legyen, az elmúlt két idényen marhára látszik, hogy Guardiola nemcsak báb volt a Barcánál. S ha nem ő jön Heynkces után, bárki bármit mond, nem biztos, hogy marad hasonló szinten a Bayern mint most van. Francért kellett azt a paprikajancsi Rosell-t elnöknek megválasztani s nem egy normális utódot találni Laporta után. Akkor Pep is maradt volna.

Négy olyan csapat lesz persze a Bl négyesben akit finoman fogalmazva sem kedvelek, de akkor már pont Pep miatt nyerjen a Bayern...................

Remélem a Madritól meg jövő héten kapunk egy 6-st ránk férne
több mint 11 éve
Webb egyébként kurvajól vezeti ezt a meccset. Még több iylen bíró kéne.

Evra remélem a vb-n is így játszik majdeaglesmcnabb
Mondjuk ez akkora tizi volt, mint a ház.Schleck
akkor ezt pont nem láttam mert átkapcsoltam a másikra 😀
jó nyilván hibázik ,de legalább minden picsa dolgot nem fúj be. bár lehet csak azért mondom mert megszoktam a spanyol meg a magyar bírókat 😀

több mint 11 éve
Rúgjanak még léci hármat hátha elzavarják ezt a bohócot (Martinot) a padróldande
Nem úgy volt eddig is, hogy a szezon végén lelép?Stez
azóta már tízszer megerősítették hogy nem, kitölti a szerződését (két év) de mondjuk ez nem jelent semmit.
több mint 11 éve
Naaaaaa, Robben, most megnyugodtam kissé, 😀
több mint 11 éve
Rúgjanak még léci hármat hátha elzavarják ezt a bohócot (Martinot) a padróldande
Nem úgy volt eddig is, hogy a szezon végén lelép?

több mint 11 éve
Rúgjanak még léci hármat hátha elzavarják ezt a bohócot (Martinot) a padról
több mint 11 éve
Most viszont az Atleticonak nem fújtak be egyet az biztos...... tényleg szánalmas egy banda vagyunk
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Evra remélem a vb-n is így játszik majdeaglesmcnabb
Mondjuk ez akkora tizi volt, mint a ház.

több mint 11 éve
FUCK YEAAH!

Még kell 1!
több mint 11 éve

Evra remélem a vb-n is így játszik majd