Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 039 — #NoStress
...Jughead
Pontosan.
Hülye lenne nem kihozni a legtöbbet egy adott helyzetből, és nem megtenni mindent a győzelem érdekében.
Tulajdonképpen döbbenetes, hogy egy ekkora üzletben a mérkőzésen a konkrét kontrolt gyakorló emberek (jv-k) ennyire vakon kénytelenek lenni a 21.században, a jelen technikai fejlettségnél.
Ez kb. olyan, mintha egy légitársaság az óriási Jumbojának az irányítását egy retardált vak pilótára bízná.
A játékvezető dolga a döntéshozás a szabályos játékmenet biztosítása érdekében.
Na ehhez szinte alig kap információk, segítséget, így egy rendkívül infohiányos helyzetben kell hatékonyan döntenie. Ez lehetetlen.
Mintha egy gyilkossági ügyben annyit tudna a bíró, hogy van egy áldozat, egy gyanusított, egy ellentmondásos vallomás, meg egy pasi véres kézzel. Aztán döntsön kb. 1 másodperc alatt.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
És épp ezért én nem a játékosokat hibáztatnám ezekért, hisz ők csak kihasználják azt, hogy rossz a rendszer (ugyanúgy, mint ahogy egy diák kihasználja, ha a tanárnál lehet puskázni stb.), hanem azt aki a vezetésben ül és úgy tesz, mintha ez nem is történne meg. Ahelyett, hogy bevezetne egy tiszta játékidőt, utólagos eltiltást stb.
Jughead
ennyi, ezen nincs is mit ragozni
bár olvastam már olyan véleményeket is, hogy a labdarúgás azért szép játék, mert itt a meccsek után mindig van miért vitatkozni... de hogy minden nagyobb tornán ezen tépik sokan a szájukat, és ennek ellenére semmi nem történik, azt én már szándékos feszültségkeltésnek érzem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Miro Klose és gól utáni szaltó. Ez a sorozat a világbajnokságokon immár 12 éve tart! 😀
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Ezt inkább ide írom nem a liveba
Bármennyire is gusztustalan nézőként, amit most például a nigériaiak csináltak, szerintem annyira érthető is egyben. Ugyanis én úgy vélem egy sportolónak kutya kötelessége mindent megtenni, azért, hogy győzzön, és ez ha az országodért harcolsz hatványozottan igaz. Ebben a mindenben szerintem az is benne van, hogy te mint játékos előnyt szerzel, azzal hogy kihasználod más hibáját (egy tökéletes világban persze csak az ellenfél hibáját), ami ebben az esetben a bíróké (műesés) és a szabályhozóké (földön fetrengés, 3 perces kirúgás stb.), tehát gyakorlatilag ők csak annyit csinálnak, hogy felhasználják a szabályok és a bíró alkalmatlanságát előnyszerzés céljából. Ezzel a legnagyobb baj pedig nem az, hogy csinálják, hanem az, hogy ezt úgy csinálhatják, hogy az nekik csak előnyös lehet.

És épp ezért én nem a játékosokat hibáztatnám ezekért, hisz ők csak kihasználják azt, hogy rossz a rendszer (ugyanúgy, mint ahogy egy diák kihasználja, ha a tanárnál lehet puskázni stb.), hanem azt aki a vezetésben ül és úgy tesz, mintha ez nem is történne meg. Ahelyett, hogy bevezetne egy tiszta játékidőt, utólagos eltiltást stb.

Tehát ne a játékost, hanem a játékot utáljuk (hogy egy közhellyel éljek), egyébként is szinte biztos vagyok benne, hogy a játékosok sem szeretnek ezekhez az eszközökhöz nyúlni, de adott esetben "kénytelenek", ha nyerni akarnak, de valószínűleg jobb szájízzel nyernének tisztán (a diák is jobb szájízzel kap 5-öst puskázás nélkül). 😉 De amíg ott a lehetőség kevesen tudnak ellenállni, sőt azt mondom hiba ellenállni az ilyesfajta előnyszerzésnek.

Ezen a FIFA-nak kéne változtatni, hisz éppúgy, ahogy a tanár oda tud figyelni, hogy ne puskázz a FIFA is megakadályozhatná, hogy kiskapukat használjanak a játékosok ahhoz hogy jobb eredményeket érjenek el. 😉
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Tata Martino nem csak a Barca-t, hanem a spanyol focit is tönkre tette.
Szép munka, egy év alatt, gratulálok!!Charlie Firpo
ez bullshit. Nézd meg a Bayernt Peppel, az is szar lett. Maga a stílus fáradt el. Kiismerték, ennyi. Jön majd más.Amadeus91
Te mégis miről beszélsz?Tükörsimán nyertetek meg mindent amit lehetett.A BL-ben 1 azaz 1 rossz meccsetek volt,igaz azzal ki is estetek.
Pepet összehasonlítani Tataval hatalmas badarság lenne.
Tata full éretlen volt a Barcahoz,csak azért hozták ide mert jóban van Messivel,és vele győzték meg hogy írja alá az új szerződését,más kérdés hogy nem jött be és nem nyert semmit.
Míg Pep elment egy idegen országba(ugye mindenhonnan azt lehetett hallani hogy sikertelen lesz),és konkrétan ugyanúgy hülyére verte a Bundesligát ahogy 1-2 évvel ezelőtt az LFP-t.Kenny
ezzel a kerettel a bundesliga és a pokal kötelező, papírforma. Ellenben többet kaptunk 1 meccs alatt, mint tavaly 2 hónap alatt.
Mandzukic -> Arsenal?
Na az nem volna hülyeség.Bazzani
Néha azért a Bayernt sem értem, de ez legyen az én bajom. 😀Stez
hidd el, én sem. | (Nálam még mindig Gomez lenne a kezdő támadó) |
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 574 — Whoops, looks like something went wrong.
Mandzukic -> Arsenal?
Nem vagyok nagy Mandzukic fan, de szvsz hasonló lesz a helyzet, mint Gomeznél. Ő ugye áldozatul esik a gyík vezetésnek csak azért, mert Mandzukic épp jó évet tolt, most meg egy jobban hypeolt játékost hoznak a helyére, de nagy fogás lehet annak a csapatnak, aki leigazolja. Gomez is úgy rémlik, hogy annak ellenére, hogy sérült volt az utolsó Bayernes évében, amikor játszott, akkor jó volt, előtte meg monster volt egyenesen. A Fioban is király lesz, ha kibírja végre egészségesen.
Mandzukiccal is kurva jól fog járni valaki. Ha Balotellit eladja a büdös köcsög féreg buzi cigány Berlusconi, akkor én például neki nagyon tudnék örülni. Nem szeretem, de jó játékos.
Balotellit vitte volna az Arsenal de túl magas árat szabtak érte (27millát olvastam asszem) így most Mandzukic a célpont aki szerintem tökéletes fit a londoniaknak. Jobban járnának vele mint a Chelsea Costa-val...Bazzani
Az Arsenal kínál ennyit, nem a Milan szabta az árat.
De ezek mind csak pletykák, szerintem nem komolyak.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Mandzukic -> Arsenal?
Nem vagyok nagy Mandzukic fan, de szvsz hasonló lesz a helyzet, mint Gomeznél. Ő ugye áldozatul esik a gyík vezetésnek csak azért, mert Mandzukic épp jó évet tolt, most meg egy jobban hypeolt játékost hoznak a helyére, de nagy fogás lehet annak a csapatnak, aki leigazolja. Gomez is úgy rémlik, hogy annak ellenére, hogy sérült volt az utolsó Bayernes évében, amikor játszott, akkor jó volt, előtte meg monster volt egyenesen. A Fioban is király lesz, ha kibírja végre egészségesen.
Mandzukiccal is kurva jól fog járni valaki. Ha Balotellit eladja a büdös köcsög féreg buzi cigány Berlusconi, akkor én például neki nagyon tudnék örülni. Nem szeretem, de jó játékos.
Balotellit vitte volna az Arsenal de túl magas árat szabtak érte (27millát olvastam asszem) így most Mandzukic a célpont aki szerintem tökéletes fit a londoniaknak. Jobban járnának vele mint a Chelsea Costa-val...

több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
nem tudom, egy magyar válogatottnál látna-e ilyet az ember

"Serey Die Instagramján oszlatta el a ködöt: édesapja nem a meccs előtt 2 órával, hanem 2004-ben hunyt el. Azért rendült meg annyira, mert egyszerűen büszke volt rá, hogy elefántcsontparti és a hazáját szolgálhatja. Sosem gondolta volna, hogy valaha ide jut - írta franciául."

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Mandzukic -> Arsenal?
Néha azért a Bayernt sem értem, de ez legyen az én bajom. 😀

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
"Joe Hart said they aren't scored enough goals and let too many in."

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mandzukic -> Arsenal?
Na az nem volna hülyeség.

több mint 11 éve
Azert ezzel a kerettel eleg tre lett bolna, ha nem.nyer Bundesligat. Foleg, hogy a.legnagyobb rivalis kulcsemberet is.elvittek. Most meg majd Lewa.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Tata Martino nem csak a Barca-t, hanem a spanyol focit is tönkre tette.
Szép munka, egy év alatt, gratulálok!!Charlie Firpo
ez bullshit. Nézd meg a Bayernt Peppel, az is szar lett. Maga a stílus fáradt el. Kiismerték, ennyi. Jön majd más.Amadeus91
Te mégis miről beszélsz?Tükörsimán nyertetek meg mindent amit lehetett.A BL-ben 1 azaz 1 rossz meccsetek volt,igaz azzal ki is estetek.
Pepet összehasonlítani Tataval hatalmas badarság lenne.
Tata full éretlen volt a Barcahoz,csak azért hozták ide mert jóban van Messivel,és vele győzték meg hogy írja alá az új szerződését,más kérdés hogy nem jött be és nem nyert semmit.
Míg Pep elment egy idegen országba(ugye mindenhonnan azt lehetett hallani hogy sikertelen lesz),és konkrétan ugyanúgy hülyére verte a Bundesligát ahogy 1-2 évvel ezelőtt az LFP-t.

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 866
😀
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 662 — Panthers fan
baggio
Ja, röhejes az a bohócsipkás a két pap fölött.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 801
Ezek az upsetek, váratlan contenderek-pretenderek kis túlzással már-már egy NCAA-szezon fordulataira kezdenek emlékeztetni. 😊 Lájk.
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
a nagy vb láz közben az megvan, hogy mátyus jancsi lett a pápa edzője? 😀😀 jó lesz figyelni az oddsokat...peach
Azt tudtátok róla, hogy az édesapja egyetemen tanított?😀Asbee
Alma meg a fája, so faaaar awaaay 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
a nagy vb láz közben az megvan, hogy mátyus jancsi lett a pápa edzője? 😀😀 jó lesz figyelni az oddsokat...peach
Azt tudtátok róla, hogy az édesapja egyetemen tanított?😀Asbee
Gondolom nem a saját fiát...

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt tudtátok róla, hogy az édesapja egyetemen tanított?😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 522

Bírom az ilyeneket.

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
Balotelli az angol királynőt akarja
jún. 20. 01:59 Olaszország

Az olasz válogatott futballistája azt írta a twitter-oldalán, hogy csapata segít az angolokon, vagyis legyőzi Costa Ricát és Uruguayt is. Ezért cserébe nem kér se többet, sem kevesebbet, mint egy csókot a királynőtől.

😀 nehogy bukta legyen Balo 😀

több mint 11 éve
aki járt a hét elején Balatonfüreden, az már előre tudhatta, mivel éppen ott nyaralt Keneseivel együtt xD

---
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 781 — a new hope (again)
a nagy vb láz közben az megvan, hogy mátyus jancsi lett a pápa edzője? 😀😀 jó lesz figyelni az oddsokat...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Inkább az a fura a tikitakában, hogy ennyi ideig tartott rájönniük az alapigazságra, hogy ehhez szoros emberfogás és gyors letámadás kell. Nem kell odaérni mindig, de elég, ha csak ott lohol az ember, ha nem az első, második, ad abszurdum harmadik passzra jön a hiba, de ott van a 4.-től már bakhatják...kishaszi
Ezért leszek kíváncsi chilére a következő meccsen, mert tegnap szétfutották az agyukat. Tökéletesen ölték meg a spanyol játékot de félek, hogy sokat kivett belőlük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.