Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Lewandowski perfekt.Amadeus91Hülye BVB, még kompenzációs picket se fog kapni.
több mint 11 éve
na ezért nálam idén Walcott már nem játszhatna az FA-kupában. Szerencséje van h nem a bajnokságban csinálta, mert akkor ott tiltanám el erre az idényre.davemayerMert megmutatta mennyi az állás? Jó nem egy jófejség, de azért nehogy már városi rivális ellen ne férjen bele.
több mint 11 éve
na ezért nálam idén Walcott már nem játszhatna az FA-kupában. Szerencséje van h nem a bajnokságban csinálta, mert akkor ott tiltanám el erre az idényre.davemayerEzt pusztán a kép miatt? Vagy csinált esetleg mást is?
több mint 11 éve
na ezért nálam idén Walcott már nem játszhatna az FA-kupában. Szerencséje van h nem a bajnokságban csinálta, mert akkor ott tiltanám el erre az idényre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve

Igen, az ott a nyugdíjas Rosicky.
Csatár nélkül 2-0, sima liba... izé tyúk.
Walcott meg no comment 😀
több mint 11 éve
Lewandowski perfekt.
több mint 11 éve
Hívjon akit akar, főleg erre az ingyen nyaralásra. A keret 2/3-a úgyis más lesz a légiósok miatt. Maximum egy-két mennyei sztár arca meg nagyobb lesz.engem az zavar, hogy legalább ne vállalná fel h a cimbik ajánlásával hívja be az embereket.... amúgy meg csupán 7 győri van ebben a 32ben, az több mint 20% 😀peachÉn ezt értem, hogy sok mindenkit zavar, engem is zavar. Sőt én is baromságnak tartom, hogy ő lett a kapitány, de ezen kicsit már lépjünk túl.
Győriekhez nyúl mert azokat ismeri, várjuk meg, hogy kipróbálja őket vagy legalább valamit próbáljon megmutatni azt utána lehet ekézni.
De az, hogy kb Pinyő csinál valami 1,5 oldalon keresztül megy az eke, hogy kaszinós gyuri így, meg vébergyuri úgy meg, hogy mekkora tróger mert behívta őt meg őt, úgyhogy még senki nem látta játszani a válogatottban.Toca
Nekem továbbra is az a fő bajom, hogy a felkészülés közepén 3 Fradi játékos nem az új edzővel, megváltozott (?) kerettel készül majd...
Gondolom a Győr új edzője is örül majd...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
engem az zavar, hogy legalább ne vállalná fel h a cimbik ajánlásával hívja be az embereket.... amúgy meg csupán 7 győri van ebben a 32ben, az több mint 20% 😀peachÉn ezt értem, hogy sok mindenkit zavar, engem is zavar. Sőt én is baromságnak tartom, hogy ő lett a kapitány, de ezen kicsit már lépjünk túl.
Győriekhez nyúl mert azokat ismeri, várjuk meg, hogy kipróbálja őket vagy legalább valamit próbáljon megmutatni azt utána lehet ekézni.
De az, hogy kb Pinyő csinál valami 1,5 oldalon keresztül megy az eke, hogy kaszinós gyuri így, meg vébergyuri úgy meg, hogy mekkora tróger mert behívta őt meg őt, úgyhogy még senki nem látta játszani a válogatottban.
több mint 11 éve
engem az zavar, hogy legalább ne vállalná fel h a cimbik ajánlásával hívja be az embereket.... amúgy meg csupán 7 győri van ebben a 32ben, az több mint 20% 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Azért attól függetlenül, hogy tök jó ekézni a faszságait, de szerintem nem rossz, hogy próbálkozik. Mattheus mekkora isten volt, hogy próbálkozott embereket összehozni, Pinyő meg mit képzel? Ez kicsit kettős mérce.
Itt van ez a fél év semmi tétmeccs, igenis próbálgassa az embereket, azt ha 1 bejön már jó.
Persze vannak meredek nevek akin én is néztem, hogy egyáltalán ki a fasz, de úgyse lesz tétmeccs ha szarok legalább többet nem kell szenvedni velük és mindenki ekézheti tovább Pinyőt 😀
több mint 11 éve
Azért Balogh Janinak közel sem a mennyei 2-ben lenne a helye...😊
több mint 11 éve
ez egyszerűen nevetséges...Nb2-ből válogatunk kapust,
Védők: Lang Ádámról még eddig nem is hallottam,
Középpálya: Holmant szeretem a Fradiból, de azért nem válogatott szint még, nagyon hullámzó a teljesítmény, nem kellene még nagyobb királyt csinálni belőle...
Kalmár Zsolt? nem nézek minden mennyei meccset, de azért a jobb játékosokat ismerem, erre Pinyő tud új embereket mutatni ez hihetetlen
támadók közül is nevetséges milyen nevek merülnek fel, ezért teljesen felesleges összetartást tartani, csupán pénz kidobás, a névsor 90% remélem egy komolyabb selejtező meccsen sem lesz keretben
azért vicces, hogy pl a Honvéd fiataljai közül egy sincsen benne, nagyjából 2-3 csapatból hív be
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Kapusok:Verpecz István (DVSC-Teva)
Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry)
Balogh János (Nyíregyháza)
Védők:
Lázár Pál (DVSC-Teva)
Fiola Attila (MVM Paks)
Guzmics Richárd (Haladás)
Lang Ádám (Győri ETO)
Lipták Zoltán (Győri ETO)
Kádár Tamás (DVTK)
Bosnjak Predrag (Haladás)
Korhut Mihály (DVSC-Teva)
Devecseri Szilárd (Haladás)
Középpályások:
Gyurcsó Ádám (Videoton FC)
Pátkai Máté (Győri ETO)
Gyömbér Gábor (Ferencváros)
Elek Ákos (DVTK)
Szakály Péter (DVSC-Teva)
Holman Dávid (Ferencváros)
Vass Ádám (KV Oostende)
Kalmár Zsolt (Győri ETO)
Koltai Tamás (Győri ETO)
Támadók:
Varga Roland (Győri ETO)
Orosz Márk (Lombard Pápa)
Szatmári Lóránd (PMFC)
Simon Krisztián (Újpest FC)
Bacsa Patrik (DVTK)
Futács Márkó (DVTK)
Böde Dániel (Ferencváros)
Rudolf Gergely (Győri ETO)
Radó András (Haladás)
Nikolics Nemanja (Videoton FC)
Priskin Tamás (klub nélkül)
több mint 11 éve
Szerencsére Doll nem tud majd ebben résztvenni, mert az idegen nyelv nem tananyag az edző képzésen... 😊Elég nevetséges helyzet,te Gyurikám te kit mondasz tőletek,kit hívjak be?komédia ami itt megy, komolyan mint valami burleszk....peach
Mellesleg nyilván egy debreceni focista örülni fog neki ha lejátszik egy meccset pl Szombathelyen szombaton,oda-vissza utazik,majd vasárnap este elmegy Pestre egy 2 órás taktikai edzésért.
Eleve logikátlan az egész...
Egy ember volt aki nem hódolt be az aktuális kapitány kérésének és az Sousa volt,látjuk mi lett vele.Kenny
Az egész "mindenkit megkérdeztem" csak arra jó, hogy bukás esetén a felelősséget lehessen hárítani, maszatolni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Csak úgy van esélyünk talán.Előre látom.Szándékosan számolsz 12 kezdővel?Gogo
A magyar válogatott Németország elleni kezdőcsapata:
Verpecz - Lázár, Korhut, Guzmics, Devecseri - Elek - Szakály, Koman,Simon, Lencse - Futács, Radó
Szövetségi kapitány: Pintér Attila
Szakmai igazgató: Kopasz Teknőc
Pályaedző: Csertői Norris
Pszichomókus: Veréb GyörgyJC6
több mint 11 éve
Előre látom.Szándékosan számolsz 12 kezdővel?
Verpecz - Lázár, Korhut, Guzmics, Devecseri - Elek - Szakály, Koman,Simon, Lencse - Futács, Radó
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Előre látom.Nem kurvára mindegy ki játszik válogatottban meg ki épp a szövetségi kapitány? Most az a +2% vagy -2% esély, hogy melyik kapitány melyik kedvencét hívja be teljesen mindegy. Pintérben megvan a képesség, hogy az adott meccsre felrázza őket és ennyi. Sajnos az egész csak a jéghegy csúcsa...
soproni különítménytől kérdezném, hogy Selymes csak az én emlékeimben gyenge edző, vagy a Tiétekben is?slowmotionEléggé fos volt, igaz volt ott más probléma is, úgyhogy nehéz felmérni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Előre látom.A magyar válogatott Németország elleni kezdőcsapata:
Pszichomókus: Veréb György
több mint 11 éve
Idézek Moldova mester a "A szent tehén" című könyvéből:Elég nevetséges helyzet,te Gyurikám te kit mondasz tőletek,kit hívjak be?komédia ami itt megy, komolyan mint valami burleszk....peach
Mellesleg nyilván egy debreceni focista örülni fog neki ha lejátszik egy meccset pl Szombathelyen szombaton,oda-vissza utazik,majd vasárnap este elmegy Pestre egy 2 órás taktikai edzésért.
Egy ember volt aki nem hódolt be az aktuális kapitány kérésének és az Sousa volt,látjuk mi lett vele.Kenny
" - Azért ez mégiscsak egy kupleráj! - török ki magamból.
Leitner merően rám néz:
- Moldova elvtárs! Engem mindig bántott, ha egy textilgyárat kuplerájhoz hasonlítottak, mert én már nem egy kuplerájban jártam, és valamennyiben rend, tisztaság és fegyelem uralkodott."
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Elég nevetséges helyzet,te Gyurikám te kit mondasz tőletek,kit hívjak be?komédia ami itt megy, komolyan mint valami burleszk....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Meg akarják mutatni hogymostasztánkurvajóleszamagyarfociválogatott. Aztán ha mégsem, akkor a klubedzők gáncsoskodtak. Le van ez már zsírozva...
több mint 11 éve
Én mondjuk nagyon nem örülök, a felkészülés közepén Gyömbér, Böde, ??? nem Doll taktikai elképzeléseit hallgatja, tanulja, hanem Pinyőt.már majdnem beírtam, hogy a zörmények nem a barátaink, aztán rájöttem, hogy értetted 😊slowmotionén egy kicsit még keletebbre, Örményország felé venném az irányt, szerintem ott garantált lenne az állóképesség megfelelő fejlesztése és a közösség összecsiszolása 😊baggioMiért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...slowmotion
Az is szuper lesz, hogy egy vasárnapi bajnoki után nem regeneracio, kisebb sérülések kezelése van, hanem kötelező pofa vizit...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
már majdnem beírtam, hogy a zörmények nem a barátaink, aztán rájöttem, hogy értetted 😊én egy kicsit még keletebbre, Örményország felé venném az irányt, szerintem ott garantált lenne az állóképesség megfelelő fejlesztése és a közösség összecsiszolása 😊baggioMiért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...slowmotion
több mint 11 éve
újabb szomorű történet, újabb egykori tehetség megy le a klotyón 😕szomorú hogy idáig jutott, hogy már mi is szóba jöttünk. De ennek adok kb 1 % esélyt hogy idejön.
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-vass-adam-edzotabor-helyett-az-mtk-ba-keszul-2304957
továbbra is tartom, normális menedzserekre és normális játékos menedzselésre lenne a magyar futballnak a leginkább szüksége.... mondjuk érdekes h pont ez sehol nem vetődik fel komolyabban.... :-/peach
Keneseit nem tudtuk leigazolni szezon elején, majd pont Vass jön 😀 Enyhe utópia lenne.
egy embert igazoltunk NB1ből ebben a szezonban, az is csere volt a Pécsbe.
Már az utópia lenne ha Torghelle idejönne, de akkor röhögnék mert veretne vagy 8-10 gólt a maradék meccseken az ziher. Csakhát itt nem kapna milliókat, az csak Józsikának jár az audi mellé 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
én egy kicsit még keletebbre, Örményország felé venném az irányt, szerintem ott garantált lenne az állóképesség megfelelő fejlesztése és a közösség összecsiszolása 😊Miért pont Törökország? Itthon nem lehet jól edzeni, 3-ad annyi pénzből? 😀FViktor93készülni kell a vébére, azt meg csak meleg égövben lehet, különben hátrányba kerülünk a csoporttársakkal szemben.
oh wait...slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal