Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
A román szurkolók /steua vs rapid/ agyba főbe verték egymást a mérkőzés alatt. Nem is kicsit.
A Magyar szurkoló nagy része a az úton 48 órát töltött együtt, s szinte minden tábor képviseltette magát. Ezalatt nemhogy balhé nem volt köztünk, de egy vita vagy becsmérlő szó nem hangzott el. Ősi rivális szurkolótáborok végig testvérként viselkedtek egymással.

Csak ennek ugye nincs akkora hírértéke mivel nem a magyar drukkerek csinálták.

A vonatot meg leginkább a román drukkerek rendezték le kívülről kőzáporral. Ezt elfelejtetted leírni kedves Amadeus, vagy a románokat színdni nem oly édes?

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 www.facebook.com/vonatosszeallitas/posts/564282993621263

"Egy rossz hír estére: a következő időszakban átmeneti kocsihiány léphet fel a békéscsabai honállomású B 20-80 kocsik fordulójában, ugyanis a Romániából ma hazaérkező szurkolói különvonat utasai a szerelvény nagy részét teljesen széttörték. A külső és belső felületeken is rengeteg rongálás történt, ezért a kocsik egy ideig még biztosan nem állhatnak forgalomba. A rongálás 12 B 20-80 és két WRm 88-81 kocsit érintett. A WRm kocsikra télen nincs szükség SZVÖR szerint, ezért javításuk akár hosszabb ideig is elhúzódhat"

ugye-ugye, ezek a vadállat jogászok, bölcsészek és orvosok.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722
Azért az tegyük hozzá (a lelketlen zéró szar játék mellett) hogy bárki aki csak a mennyei bajnokság kispadjára eljut borzasztó sok munkát tett bele. Egy ideig "mozogtam" az utánpótlás körben, együtt fociztam a honvédos Vernessel, a közeljövőben talán felnőtt Fradiban bemutatkozó Erdeivel. Mind mind végigjárták a korosztályos válogatottakat, rengeteg munkát beleölve. Láttam. És most relatíve sehol nincsenek. Van olyan 22 éves egykori U18-as alapember ismerősöm aki most tesi tanárnak tanul mert sehol sem fért be. Minden idejét ennek szentelte és semmi. Lehet szidni őket, lehet irigyelni a pénzt, kurvagáz volt ez a meccs, de ők azért elég sok munkát feccöltek ebbe, többet mint az átlagember bármibe. Nehogy félreértsétek nem sajnálom őket, de 10 millió szövetségi kapitánynak ezzel is tisztába kéne lennie mielőtt a főbelövésüket követelné.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 405
nem tudom milyen ertekkel bir,de az u19 a franciak ellen 1-0rol forditott egy haromra.megint.
En azt mondom meg mindig h sanyi ba nem hiszem h az a nagy motivator.Egy pinter egy veber egy laszlo azert ida tud mondani.el a palya mellett.ezzel nem azt mondom h ok a legalkalmasabbak.
Lippi sem az a futok a boxon belul tipus.
több mint 12 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Aki vette a fáradtságot, időt és pénzt és kiment megnézni élőben a meccset, nem csak a román himnusz alatt kellett volna hátat fordítani a pályának.rantotthus
En viccen kivul mar rohogten a jatekunkon kinomban.Kenny
Ha lett volna játék amin lehetett volna akkor igen, de így...
Kár, hogy nem kedden jön az Andorra elleni meccs, mert ott micsoda "bosszút" lehetne állni a román vereségért és ismét bizonyíthatna a csapat, hogy van helye a nemzetközi mezőnyben.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Aki vette a fáradtságot, időt és pénzt és kiment megnézni élőben a meccset, nem csak a román himnusz alatt kellett volna hátat fordítani a pályának.rantotthus
En viccen kivul mar rohogten a jatekunkon kinomban.

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Régen... Most már ez közel sincs ígyjjncaa
Csak feltételes módban: ha kijutnánk a vb-re, és ott a nyugaton semennyire ismert Böde bevágna kettőt valamelyik csoportmeccsen, akkor gondolod hogy csak a Zorja Luhanszk hívná próbajátékra?Jan
Azért mert AirSanyi lőtt két gólt a németeknek, még nem jelentkezett be érte a bayern... Már csak a harmadik világbeli játékosoknál van olyan, hogy összeállítanak egy dvd-t a legjobb jelenetekből, ami alapján konténerben importálja őket pl. egy mb1-es csapat, de a tehetségek csak úgy nem bukkannak fel minden bokorbanjjncaa
Barátságos meccs volt... de ha már a Sanyit elvitték német 2-be, akkor a Böde alapember lehetne random belga vagy svéd középcsapatban, csak vélhetően azt sem tudják hogy a világon van...

Egyébként tudom hogy már viszonylag fiatalon kinéznek játékosokat, de még az is fennáll, hogy világversenyen egy kiemelkedő teljesítménnyel be lehet futni. Ez létező dolog.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Csak feltételes módban: ha kijutnánk a vb-re, és ott a nyugaton semennyire ismert Böde bevágna kettőt valamelyik csoportmeccsen, akkor gondolod hogy csak a Zorja Luhanszk hívná próbajátékra?Jan
Azért mert AirSanyi lőtt két gólt a németeknek, még nem jelentkezett be érte a bayern... Már csak a harmadik világbeli játékosoknál van olyan, hogy összeállítanak egy dvd-t a legjobb jelenetekből, ami alapján konténerben importálja őket pl. egy mb1-es csapat, de a tehetségek csak úgy nem bukkannak fel minden bokorban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Bocs, nem idézgetek ide-oda😊
1. Én nekem is sokszor lett elegem a magyar válogatottból, de aztán 2-3 meccs után megint nézem őket. Mert foci, pedig egyre jobban utálom a sok hülye szabály miatt😊
2. Az a gond, hogy ma Mo-n töménytelen pénz ömlik a fociba és nem arra költik amire kéne, hanem lopják ki ezerrel!
3. Az biztos, hogy most rengeteg embert sikerült eltaszítaniuk maguktól a válogatottnak.
Én pl Egervárit (főleg ha a keddi meccs nem úgy alakul) kirugnám!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Őszintén csodálom azokat, akik leülnek egy magyar soccer válogatott meccset megnézni. Én a könnyebb utat választottam: sz@rok az egészre. Az egész magyar fociválogatott egy nagy műbalhé. Médiafelhajtás valós eredmények nélkül.

És ma, amikor ránéztem az eredményre, ismét megbizonyosodtam róla hogy igen, jól döntöttem hogy a tegnapi estémből egy percet sem szántam erre a szánalmas gittegyletre.Jan
bármennyire fos az egész sport és maga a mutatott játék, azért egy válogatott meccset csak leül megnézni az ember... csak sajnos az egésznek egyre kisebb az értéke a klubfutball multimilliárdos biznisszé válásával, mivel hiába a címeres mez, a játékosok általában nem szakadnak meg a sikerért, arra meg különösen vigyáznak, hogy ne sérüljenek meg (lásd az amúgy jól küzdő Varga Józsikát vagy Korcsmárt, akiknek pl. különösen figyelniük kell most, hogy 100%-osak legyenek csapataiknál...)jjncaa
Igen, szoktam nézni magyar válogatott meccseket. Vízilabdát, kézilabdát, jégkorongot néha.
Mert tőlük láthatok sportteljesítményt, néha erő felettit, és valós eredményeket. Pedig ezek az emberek is abból élnek, hogy játszanak a klubjukban.

Másrészt kíváncsi vagyok mikor veszik elő a szlogent, hogy a következő meccsen a becsületéért játszik a fociválogatott? Ez a vállalhatatlan meccsek után rendre el szokott hangzani...Jan
Nem, ők a válogatott meccseken adják el magukat, keresetük meg pl. lényegesen kevesebb, pláne hogy ők ugye az olimpiai életjáradékért is küzdenek, az se rossz zsé (a hokisokat leszámítva)jjncaa
Emlékeim szerint régen úgy működött, hogy az EB-n VB-n hemzsegetek a játékos-megfigyelők, és aki ott villantott, azt vitték a nagycsapatok.Jan
ez most már letolódott korhatárban a 17-21 éves korosztályra. Most volt azt hiszem az U-19s EB és az U-21-s vb. Volt is ide belinkelve a kép a hivatalos megfigyelőkről, valami 40 klubcsapat volt; Ajax, Bayern, Barcelona, stb.
több mint 12 éve
Csak feltételes módban: ha kijutnánk a vb-re, és ott a nyugaton semennyire ismert Böde bevágna kettőt valamelyik csoportmeccsen, akkor gondolod hogy csak a Zorja Luhanszk hívná próbajátékra?
több mint 12 éve
Régen... Most már ez közel sincs így

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Őszintén csodálom azokat, akik leülnek egy magyar soccer válogatott meccset megnézni. Én a könnyebb utat választottam: sz@rok az egészre. Az egész magyar fociválogatott egy nagy műbalhé. Médiafelhajtás valós eredmények nélkül.

És ma, amikor ránéztem az eredményre, ismét megbizonyosodtam róla hogy igen, jól döntöttem hogy a tegnapi estémből egy percet sem szántam erre a szánalmas gittegyletre.Jan
bármennyire fos az egész sport és maga a mutatott játék, azért egy válogatott meccset csak leül megnézni az ember... csak sajnos az egésznek egyre kisebb az értéke a klubfutball multimilliárdos biznisszé válásával, mivel hiába a címeres mez, a játékosok általában nem szakadnak meg a sikerért, arra meg különösen vigyáznak, hogy ne sérüljenek meg (lásd az amúgy jól küzdő Varga Józsikát vagy Korcsmárt, akiknek pl. különösen figyelniük kell most, hogy 100%-osak legyenek csapataiknál...)jjncaa
Igen, szoktam nézni magyar válogatott meccseket. Vízilabdát, kézilabdát, jégkorongot néha.
Mert tőlük láthatok sportteljesítményt, néha erő felettit, és valós eredményeket. Pedig ezek az emberek is abból élnek, hogy játszanak a klubjukban.

Másrészt kíváncsi vagyok mikor veszik elő a szlogent, hogy a következő meccsen a becsületéért játszik a fociválogatott? Ez a vállalhatatlan meccsek után rendre el szokott hangzani...Jan
Nem, ők a válogatott meccseken adják el magukat, keresetük meg pl. lényegesen kevesebb, pláne hogy ők ugye az olimpiai életjáradékért is küzdenek, az se rossz zsé (a hokisokat leszámítva)jjncaa
Emlékeim szerint régen úgy működött, hogy az EB-n VB-n hemzsegetek a játékos-megfigyelők, és aki ott villantott, azt vitték a nagycsapatok. Szóval egy focista is jól el tudná adni magát a válogatottal - ha kijutnának valahová, és ott mutatnának valamit. Olimpiai járadék meg szerintem focistáknak is járna, csak megint oda lyukadunk ki, hogy ki kéne jutni, és eredményt elérni... de pont ez az ami nem megy.
több mint 12 éve

Nem, ők a válogatott meccseken adják el magukat, keresetük meg pl. lényegesen kevesebb, pláne hogy ők ugye az olimpiai életjáradékért is küzdenek, az se rossz zsé (a hokisokat leszámítva)

---
több mint 12 éve

Másrészt kíváncsi vagyok mikor veszik elő a szlogent, hogy a következő meccsen a becsületéért játszik a fociválogatott? Ez a vállalhatatlan meccsek után rendre el szokott hangzani...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Amúgy érdekes lenne tudni mi volt az eredeti téma 😀?dande
ez a faszi valami valenciai étteremben mosogató fiú (segédmunkás), és szóltak a főnöknek, hogy ellenőrzést kapnak
de az ?eozinos? (nem tudom pontosan) tányérok rozsdások voltak, egész éjjel sikálta de nem tudta lemosni, ezért mondta neki másnap a főnöke, hogy tegye bele a tengerbe, majd ott lemosódik, erre mire visszament a cuccért, az összes tányért elvitte a víz, kivéve egyet, amely odacsapódott a sziklákhoz és elgörbült
vagy valami ilyesmi 😊sapka
pont egy pécsi ne tudná, mi az az eozin?
menj el a Zsolnay-bolthoz, aztán az az aranyos-zöldes cucc, amit a kirakatban látsz, az mind az 😊slowmotion
nagyon off 😛
pontosan tudom mi az eozin, azt nem vágom erre gondolt-e a faszi 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
 sportgeza.hu/futball/hirek/2013/09/07/buzanszky_jeno_autobalesetet_szenvedett/

with all due respect... nooormális?
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
ez a faszi valami valenciai étteremben mosogató fiú (segédmunkás), és szóltak a főnöknek, hogy ellenőrzést kapnak
de az ?eozinos? (nem tudom pontosan) tányérok rozsdások voltak, egész éjjel sikálta de nem tudta lemosni, ezért mondta neki másnap a főnöke, hogy tegye bele a tengerbe, majd ott lemosódik, erre mire visszament a cuccért, az összes tányért elvitte a víz, kivéve egyet, amely odacsapódott a sziklákhoz és elgörbült
vagy valami ilyesmi 😊sapka
pont egy pécsi ne tudná, mi az az eozin?
menj el a Zsolnay-bolthoz, aztán az az aranyos-zöldes cucc, amit a kirakatban látsz, az mind az 😊
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan

RESPECT az összefogásért!!!! odaát ugye steau meg dinamo ultrák egymást verték.... 😀

Otten>>>Guzmics 😊

|
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
csak nekem tűnik úgy, hogy kb nyilatkozat stopp van a válogatottnál? az egervári-dzsuzsák eszmefuttatásokon kívül semmi nem jelent meg a mai nap.... elbújtak, bújtatták őket? 😊peach
Nagyon naívan én várom a bejelentést, hogy Sz. Sándor érdemei elismerése mellett nyugdíjba vonul...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Aki vette a fáradtságot, időt és pénzt és kiment megnézni élőben a meccset, nem csak a román himnusz alatt kellett volna hátat fordítani a pályának.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Az RTL Klub híradóban volt egy egysoros Guzmics szösszenet is.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
csak nekem tűnik úgy, hogy kb nyilatkozat stopp van a válogatottnál? az egervári-dzsuzsák eszmefuttatásokon kívül semmi nem jelent meg a mai nap.... elbújtak, bújtatták őket? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
vagy valami ilyesmi 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Egy kicsit szembeköptek minket a srácok tegnap.Kenny
kicsit? ebbe a nyáltengerbe szerintem a szurkolók fele belefulladt. aki meg megpróbált valahogy a felszínre vergődni egy kis levegőért, azt egervári a fejlődős nyilatkozataival vissza nyomta..... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...