Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Többek között ezért égnek meg a fiatal sztárocsák külföldön.Pedig minél hamarabb ki kellene menni ebből a posványból, aztán mindent alárendelni a focinak, mert ha csak egy német 2-ben, angol 2-ben, belga, holland, dán, lengyel ligában megtudnának ragadni fényévekkel jobban járnának.
Remélem Kalmár tényleg kimegy Lipcsébe.
több mint 11 éve
A lényeg a lényeg!Nekem Radóval volt "szerencsém" találkozni az edzőteremben, aki haverjával elméletileg edzeni jött le, de 5 perc után még ő beszélte le barátját hogy menjenek el inkább valahova inni és csajozni... Mindezt úgy, hogy egy pálcika a gyerekbaggioÚgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Nem tudják, vagy nem akarják őket betenni?
Ez szerintem a fő kérdés!laccoo74
Tony
A magyar foci halott, de élvezi!
több mint 11 éve
Írtam egy cikket, amit átvett az ATV. Kitették Fb-ra is.pont azért vannak ők ott!
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.JC6
több mint 11 éve
Nekem Radóval volt "szerencsém" találkozni az edzőteremben, aki haverjával elméletileg edzeni jött le, de 5 perc után még ő beszélte le barátját hogy menjenek el inkább valahova inni és csajozni... Mindezt úgy, hogy egy pálcika a gyerekÚgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Tony

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jó a cikk!(Y)Linkeld màn be ne kejjen kotornisutianapwww.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenytJC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Linkeld màn be ne kejjen kotornisutianapwww.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenyt
több mint 11 éve
Írtam egy cikket, amit átvett az ATV. Kitették Fb-ra is.Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha néha megb%@ák!
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.JC6
több mint 11 éve
Linkeld màn be ne kejjen kotorni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Írtam egy cikket, amit átvett az ATV. Kitették Fb-ra is.Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Úgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Fiatal játékos vs. noname külföldi: Én kíváncsi lennék egy fizetési igény (és egyéb kívánság) listára, hogy mi oka van (persze a fent említett nagyképűsködés mellett), hogy jobban megéri külföldit hozni, mint fiatalt. Biztosra veszem, hogy van valami racionális oka, amit a seggfej "szakértők" kortesbeszédeivel fednek el.
több mint 11 éve
Úgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.Biztos termel.A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMPAzt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?laccoo74
De sokkal több egyenfejű, zselézett hajú, nagyképű buzi jön ki.tüsi91
Ez szerintem a fő kérdés!
több mint 11 éve
Biztos termel.A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMPAzt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?laccoo74
De sokkal több egyenfejű, zselézett hajú, nagyképű buzi jön ki.
több mint 11 éve
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMPAzt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 571
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....
több mint 11 éve
www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/1932881/neymar-stretchered-off-in-brazil-win
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Neymar és Messi mellé úgy kell mint egy falat kenyér. Ja nem.Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo(Y)Mikey
több mint 11 éve
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo(Y)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Ezért épülnek az új stadionok (mondjuk Felcsúton pont nem sikerült megoldani), szóval körbe is értünk. 😊Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99A máltai liga április 24-én ért véget.
A mienk még tartott utána bő egy hónapig.
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊Höri
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/07/04/megtalaltuk_a_magyar_futball_legnagyobb_hulyejet/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personalMo.-n még akkor se beszélnének problémáról ha szó szerint egyetlen néző se menne ki egyik stadionba sem. Ez az egész nem a nézőkért megy, azért is ilyen színvonalú...
LOL-t mondanék ha a vége nem lenne igaz 😕petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.Schlecknem lehetne mert 7 meccset közvetíteni kell a kollektív szerződés alapján, szóval hacsak nem játszanak kedd déltől szerda estig, akkor ez megoldhatatlan.
több mint 11 éve
Vagy törölnék a Ligakupát úgy ahogy van. Hörit meg pár hardcore Mennyei fant leszámítva senkinek sem tűnne fel, ha megszüntetnék...Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.SchleckHa meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99A máltai liga április 24-én ért véget.
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊Höri
több mint 11 éve
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99A máltai liga április 24-én ért véget.
több mint 11 éve
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99A máltai liga április 24-én ért véget.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99A máltai liga április 24-én ért véget.
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊
több mint 11 éve
Mondjuk a Diósgyőr valszeg kikap idegenden, de ha a Fradi nem nyer itthon, akkor ennek a topiknak tényleg be kellene olvadnia a Viccek topikba.AtariÉn mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen ökörséggel "magyaráznák" meg, ha mindenki kiesne.
touchdown..... touchdown, bears!!