Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Többek között ezért égnek meg a fiatal sztárocsák külföldön.

Pedig minél hamarabb ki kellene menni ebből a posványból, aztán mindent alárendelni a focinak, mert ha csak egy német 2-ben, angol 2-ben, belga, holland, dán, lengyel ligában megtudnának ragadni fényévekkel jobban járnának.

Remélem Kalmár tényleg kimegy Lipcsébe.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Úgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.
Nem tudják, vagy nem akarják őket betenni?
Ez szerintem a fő kérdés!laccoo74
Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Tony
Nekem Radóval volt "szerencsém" találkozni az edzőteremben, aki haverjával elméletileg edzeni jött le, de 5 perc után még ő beszélte le barátját hogy menjenek el inkább valahova inni és csajozni... Mindezt úgy, hogy egy pálcika a gyerekbaggio
A lényeg a lényeg!
A magyar foci halott, de élvezi!
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 486 — Expect the Best !
Írtam egy cikket, amit átvett az ATV. Kitették Fb-ra is.
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.JC6
pont azért vannak ők ott!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Úgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.
Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Tony
Nekem Radóval volt "szerencsém" találkozni az edzőteremben, aki haverjával elméletileg edzeni jött le, de 5 perc után még ő beszélte le barátját hogy menjenek el inkább valahova inni és csajozni... Mindezt úgy, hogy egy pálcika a gyerek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Linkeld màn be ne kejjen kotornisutianap
 www.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenytJC6
Jó a cikk!(Y)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Linkeld màn be ne kejjen kotornisutianap
 www.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenyt
több mint 11 éve
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.JC6
Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha néha megb%@ák!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 797 — capitaine du château de Vienne 1487
Linkeld màn be ne kejjen kotorni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Fiatal játékos vs. noname külföldi: Én kíváncsi lennék egy fizetési igény (és egyéb kívánság) listára, hogy mi oka van (persze a fent említett nagyképűsködés mellett), hogy jobban megéri külföldit hozni, mint fiatalt. Biztosra veszem, hogy van valami racionális oka, amit a seggfej "szakértők" kortesbeszédeivel fednek el.
több mint 11 éve
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMP
Azt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?laccoo74
Biztos termel.
De sokkal több egyenfejű, zselézett hajú, nagyképű buzi jön ki.tüsi91
Ez szerintem a fő kérdés!
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMP
Azt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?laccoo74
Biztos termel.
De sokkal több egyenfejű, zselézett hajú, nagyképű buzi jön ki.
több mint 11 éve
Nem termel tehetségeket egyik sem?
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 571
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 930 — Patriots fan
 www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/1932881/neymar-stretchered-off-in-brazil-win

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 206 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)Mikey
Neymar és Messi mellé úgy kell mint egy falat kenyér. Ja nem.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 514
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 176 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99
A máltai liga április 24-én ért véget.
A mienk még tartott utána bő egy hónapig.
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊Höri
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99
Ezért épülnek az új stadionok (mondjuk Felcsúton pont nem sikerült megoldani), szóval körbe is értünk. 😊
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 539 — "Grammar maci"
 sportgeza.hu/futball/2014/07/04/megtalaltuk_a_magyar_futball_legnagyobb_hulyejet/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personal

LOL-t mondanék ha a vége nem lenne igaz 😕petey
Mo.-n még akkor se beszélnének problémáról ha szó szerint egyetlen néző se menne ki egyik stadionba sem. Ez az egész nem a nézőkért megy, azért is ilyen színvonalú...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.Schleck
nem lehetne mert 7 meccset közvetíteni kell a kollektív szerződés alapján, szóval hacsak nem játszanak kedd déltől szerda estig, akkor ez megoldhatatlan.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 206 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊Höri
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.Schleck
Vagy törölnék a Ligakupát úgy ahogy van. Hörit meg pár hardcore Mennyei fant leszámítva senkinek sem tűnne fel, ha megszüntetnék...
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Mondjuk a Diósgyőr valszeg kikap idegenden, de ha a Fradi nem nyer itthon, akkor ennek a topiknak tényleg be kellene olvadnia a Viccek topikba.Atari
Én mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen ökörséggel "magyaráznák" meg, ha mindenki kiesne.

touchdown..... touchdown, bears!!