Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Zseniális. 😀DoM
Hú baszdmeg.
Nemcsak, hogy kibaszott módon humoros de teljesen telitalálat is a szöveg. Remélem eljut a szakma nagyjaihoz is...Bazzani
Na azok se határon belül vannak 😛

Amúgy érdekes lenne tudni mi volt az eredeti téma 😀?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Zseniális. 😀DoM
Hú baszdmeg.
Nemcsak, hogy kibaszott módon humoros de teljesen telitalálat is a szöveg. Remélem eljut a szakma nagyjaihoz is...

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

Zseniális. 😀DoM
annál több. ennek több megtekintést kellene kapnia, mint a Gangnam Style-nak. le kell fordítani más nyelvekre is, és azokat is feltölteni. a sztendáposoknak meg megnézni, tanulni, mert ez az igazi humor 😀
fingból ostort fonni, beszarok 😀
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Zseniális. 😀
több mint 12 éve
Az Egervári féle utánpótlás siker is csak egy kicsúszott eredmény volt, mert a riválisoknak nem volt fontos (az olimpiát bukták, azóta semmit sem mutattak fel azok a játékosok sem). gyurczi
és még akár azt is hozzátehetnénk, hogy a vébé előtt egy-két hónappal vette át őket, mert lényegében Sisa építette fel a csapatot...
több mint 12 éve
Érdekes, a bitang erős észt csapat tud otthon Xelni a hollandokkal.... nyìlván nekik kicsit jobban sikerült a mentális felkészìtés.... 😀peach
az észtek amúgy talán a legutóbbi eb-re pótselejteztek úgy, hogy az olaszok csoportjában végeztek a második helyen - és a taljánok is megszenvedtek Tallinnban, sőt a szerbeket meg a szlovéneket előzték.
ha emlékszik valaki, akkor ez volt az a pótselejtező (EST-IRE 0:4), ahol Kassai két hazait állított ki teljesen jogosan, és kb közellenség lett ott a Balti-tenger partján
több mint 12 éve
Miért? 😀 2 gólos hátránynál a 84. percben cserel csak egervári, onnan nem lehet csodát tenni. Amúgy engem a szerethető irritál a legjobban az előrelepős meg a volt esélyünk meg a hasonló vérlázìtó nyilatkozataival
... attól meg h kibasszák sajnos nem kell félni szvsz 😕peach
főleg hogy Vologyát már igazából félidőben le lehetett volna kapni, nem kellett volna még a második félidő első 40 percét is elvesztegetni...
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 erdelyimagyar.wordpress.com/2013/09/07/uzenet-erdelybol-es-ennek-mi-koze-van-a-focihoz/

Üzenet Erdélyből... "Jöttek, bunkók voltak, és hazamennek. Mi meg itt maradunk."
Itt a lényeg, fölfoghatná némelyik agysebész, hogy nem saját magával baszik ki, hanem másokkal. Akinek nem inge...eaglesmcnabb
majd jövőre kiküldjük az mtk tábort

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
 erdelyimagyar.wordpress.com/2013/09/07/uzenet-erdelybol-es-ennek-mi-koze-van-a-focihoz/

Üzenet Erdélyből... "Jöttek, bunkók voltak, és hazamennek. Mi meg itt maradunk."
Itt a lényeg, fölfoghatná némelyik agysebész, hogy nem saját magával baszik ki, hanem másokkal. Akinek nem inge...eaglesmcnabb
Majd amikor meló után lenne lehetőséged, hogy társadalmi munkát vállalj, akkor kérlek gondolj erre 😊

Az meg nem feltétlenül a sportolók hibája, ha az emberek túlzott jelentőséget tulajdonítanak egy meccsnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska

Itt a lényeg, fölfoghatná némelyik agysebész, hogy nem saját magával baszik ki, hanem másokkal. Akinek nem inge...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Hihetetlen hogy volt ember aki meccs előtt hitt benne hogy nyerhetünk 😀 Szerencsére nem éltem bele magam, így nem ért váratlanul.

Én az MLSZ helyében gyűjteném a lóvét aztán idehoznám Mou-t, vele talán kijuthatunk 😀 bár az új stadionok sem rossz ötlet, onnan is megközelíthetjük a dolgot hogy ha meg tudnánk rendezni egy EB-t, akkor tuti kijutnánk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
bármennyire fos az egész sport és maga a mutatott játék, azért egy válogatott meccset csak leül megnézni az ember... jjncaa
Hát nem. Az elmúlt pár évtized tapasztalatai, csalódásai, meg a nyári kupaszereplések alapján nem hiszem, hogy magyar focicsapatnak van esélye odaérni, illetve van keresnivalója bármilyen nemzetközi vonatkozású eseményen. Az Egervári féle utánpótlás siker is csak egy kicsúszott eredmény volt, mert a riválisoknak nem volt fontos (az olimpiát bukták, azóta semmit sem mutattak fel azok a játékosok sem).
Az ostoba és hazug propaganda, ami a magyar foci körül folyik az utóbbi időben, szerzett újabb szurkolókat, és azt hangoztatja, hogy emelkedik a színvonal, de pont a válogatott meccsek okozzák a legnagyobb pofáraesést, a szerencsétlen fanatikusoknak, hogy nem történt az ég világon semmi, ugyan az a posványt kapjuk, mint már rég óta.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Őszintén csodálom azokat, akik leülnek egy magyar soccer válogatott meccset megnézni. Én a könnyebb utat választottam: sz@rok az egészre. Az egész magyar fociválogatott egy nagy műbalhé. Médiafelhajtás valós eredmények nélkül.

És ma, amikor ránéztem az eredményre, ismét megbizonyosodtam róla hogy igen, jól döntöttem hogy a tegnapi estémből egy percet sem szántam erre a szánalmas gittegyletre.Jan
bármennyire fos az egész sport és maga a mutatott játék, azért egy válogatott meccset csak leül megnézni az ember... csak sajnos az egésznek egyre kisebb az értéke a klubfutball multimilliárdos biznisszé válásával, mivel hiába a címeres mez, a játékosok általában nem szakadnak meg a sikerért, arra meg különösen vigyáznak, hogy ne sérüljenek meg (lásd az amúgy jól küzdő Varga Józsikát vagy Korcsmárt, akiknek pl. különösen figyelniük kell most, hogy 100%-osak legyenek csapataiknál...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Őszintén csodálom azokat, akik leülnek egy magyar soccer válogatott meccset megnézni. Én a könnyebb utat választottam: sz@rok az egészre. Az egész magyar fociválogatott egy nagy műbalhé. Médiafelhajtás valós eredmények nélkül.

És ma, amikor ránéztem az eredményre, ismét megbizonyosodtam róla hogy igen, jól döntöttem hogy a tegnapi estémből egy percet sem szántam erre a szánalmas gittegyletre.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
egervárinak feltette az újságíró a kérdést, hogy miért nem lépett előre a válogatott az elmúlt 3 évben?
szerethető: az, hoigy maga feltette ezt a kérdést azt bizonyítja, hogy nem látott válogatott meccset az elmúlt 3 évben....

beszarok 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem láttam a meccset szerintem sajnos én jártam jól....

Kb azt történt amit éreztem a románok eljátszák jajj milyen gyengék, Mi el is hisszük és hozzáállás nulla eredmény még inkább nulla. Persze a kiutált, lebénázott Marica néniek adunk mindjá egy gólt,... el is megy a meccs.

Javaslataim:

1. Elzavarni az összeset közmunkára 2 évig vagy a földekre kapálni, az talán még megy.
2. Stadionépítést leállítani, ami van lerombolni besózni, 3 évig semmit az a pénz meg menjen pl röntgen orvosokra, hogy ne kelljen 3 órát várni egy lelet kiadására.
3. Válogatott és nemzetközi kupameccsek előtt foci X faktort rendezni és a legügyesebb amatőrökből csapatot összeállítani szerintem még azzal is többre mennénk, a többiek itthon bohóckodhatnának a bohócligában az éppen ugaros földeken.

4. De legfőképp szerethető válogatott és kapitány helyett legyen focizni tudó válogatott és focihoz értő kapitány.

szép napot 😛
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Leszarom mekkora fos a csapat, a kommentátor közvetítsen, ne pedig a lelkiállapotát taglalja. Oszt ha vége a meccsnek mondja el hogy ez egy rakás szar volt...gabokocka
Na ebben nem értünk egyet. Pont a sok mikrofonállvány fasz újságíró között kell egy aki meg meri mondani, hogy ez szar és a kurva anyátok, ne égessetek minket. Lehet, hogy túl korán kezdte, de a csapat sem sokáig volt esélyes......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Persze hogy nem nyerünk ha nincs Újpest játékos a keretben. 😊
Dzsudzsák nyilatkozata valóban jobb mint Szerethetőé de Balázstól inkább a pályán vártunk volna mondjuk egy jó beadást esetleg egy jó cselt vagy (lehet, hogy ez túl nagy kérés) egy kapuralövést.

több mint 12 éve
Érdekes, a bitang erős észt csapat tud otthon Xelni a hollandokkal.... nyìlván nekik kicsit jobban sikerült a mentális felkészìtés.... 😀

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-nincs-mentseg-csodot-mondtunk-dzsudzsak-2277697
"Csalódás volt az egész mérkőzés, nagyon sajnálom, nagyon sajnáljuk, hogy ennyi szurkolónak csalódást okoztunk”
„Nincs mentség erre a mérkőzésre. Nem tudtunk semmit megvalósítani abból, amit ígértünk, amit nyilatkozgattunk, amiért kijöttünk. Persze más, ha nem így kezdünk, ez teljesen megzavart minket, de nagyon utálom a »mi lett volna, ha« kezdetű felvetéseket. Tény, hogy így nem lehet kezdeni egy mérkőzést. Csődöt mondtunk”

Jóval egyenesebb nyilatkozat mint szerethető Sándorunké.
Nem tudom ő miért mindig a kurva kifogásokat keresi, ahelyett hogy kiállna és elmondaná, ELKÚRTAM\ELKÚRTUK, ELNÉZÉST.
a meccsről pedig csak ennyi a véleményem: SZÉGYEN.
Remélem az észtektől kikapunk ezek után, egy üres stadionban, és remélem magukba néznek. és mindenki az MLSZben. Lehet hogy nem a szurkolók totális ellehetetlenítésére kellene fordítani minden energiájukat. Előbb utóbb tényleg úgy fognak járni, hogy a kutya se fog kimenni meccsre, és megkapják a családbarát légkört, totál üres stadionokban.

több mint 12 éve
Miért? 😀 2 gólos hátránynál a 84. percben cserel csak egervári, onnan nem lehet csodát tenni. Amúgy engem a szerethető irritál a legjobban az előrelepős meg a volt esélyünk meg a hasonló vérlázìtó nyilatkozataival
... attól meg h kibasszák sajnos nem kell félni szvsz 😕

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hiddink csak penzbol tud jo csapatot?
LOL
98 Vb4. 2006.Ausztralia sem vallott szegyent anno a 93.percben estek ki az olaszok ellen.Tobb most nem jon fejbol😉ZoliMP
2008 orosz EB bronz.
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 404
Hiddink csak penzbol tud jo csapatot?
LOL
98 Vb4. 2006.Ausztralia sem vallott szegyent anno a 93.percben estek ki az olaszok ellen.Tobb most nem jon fejbol😉
több mint 12 éve
Én egy dolgot nagyon szeretnék.
Tudom, hogy baromság is meg nem is lesz így, de... Jó lenne ha a románoknál leszerepelt megszégyenült brigád helyett egy teljesen új kezdő 11 lépne pályára ezeket meg küldjék haza a picsába pénzt számolni.
Játszassuk az U21eseket vagy bárkit de ne ezeket a beszari senkiket.
Nem vagyok nagy híve a honosításnak de Niko-t ideje lenne kipróbálni.