Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A képességek behatárolnak dolgokat a futballban, amikkel nem tudsz mit kezdeni.

Viszont vannak tényezők, amikkel kompenzálni kell: HIT, AKARAT, ALÁZAT.

Tegnap a románok hittek, akartak és alázatosak is voltak. Nem mellesleg futballoztak. Nálunk csak a pofa nagy, szokás szerint. S ameddig mentalitásban nem változik a helyzet csak ilyen eredmények jönnek még a románoktól gyengébb futballal rendelkező országok ellen is.

Tegnap tisztelet a kivételnek, de szembeköpték a játékosok egymást, de ami a legfontosabb, hogy a szurkolóikat.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Bora Milutinovics. Na ő sztáredző. Ilyeneket kellene kipróbálni, nem a exsztárfocista playboyt, meg az aludttej Koemant.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Én nem értem miért vagytok kiakadva. A meccs előtt sima zakót tippeltem magunknak. Ez megy már huszon-harminc éve. Amikor nem betlizünk a papíron gyengébb csapatok ellen és elkezdünk számolgatni, hogy mennyi esélyünk van a kijutásra,akkor egy közép csapat ellen beleszaladunk egy jó kis alázós vereségbe, lélektelen botrányos játékkal. Ezért szerencsémre nem is nézek magyar focit. És nem tanulunk az elmúlt időszakból. Egy hónapja mást se lehet olvasni mindenhol, hogy az év meccse, meg most aztán kumva jók vagyunk, nyerni megyünk idegenbe, meg ilyen bohócságok. Az utolsó héten arról nem írtak csak, hogy Dzsudzsák, vagy Szalai szarik büdösebbet. Jól behergelték az amúgy is szerencsétlen, kihezett szurkolókat, aztán mindenki csodálkozik, hogy nem változott semmi, csak szokás szerint pofára ejtett minket a magyar fociválogatott.
Sajnálom a magyar drukkereket, én addig nem nézek magyar focit, ameddig állami pénzből tartanak el több ezer naplopót, a nagy semmiért.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Szerethető asszongya, hogy kárpótolják a szurkolókat egy észtek elleni győzelemmel.
Hát anyádat kárpótold te majom, hátulról szorgalmasan.
Remélem full üres lelátók előtt teszik majd.

Nagyon szomorú látni, hogy ezek a játékosok a tiszteletdíjért játszanak nem pedig a címeres mezért. Ez volt a legnagyobb különbség a két csapat között.
Guzmics meg elmehet a picsába. Leszarom, hogy azután jól játszott.

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Szerethető nyilatkozat. Biztos voltam benne h valami ilyesmit tol. Felelősség vállalás 0.
A szervilis magyar újságíró persze nem mer semmit kérdezni, mert legközelebb nem kap pogácsát.

"Súlyos egyéni hiba" - valaki elmagyarázhatná már Neki h azoknak mindig okai vannak, nem csak úgy jönnek, főleg nem sorozatban...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Fel a fejjel. Legalább lesznek szép új stadionjaink...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
akkor takarodjon el mindenki a válogatott közeléből, és vegyük meg Hiddinket, akármennyibe kerül.Igor
A mondat első része tökéletes, Lovrén és Ádámon kívül sóbányába az összessel, Csányistól, stadionostul együtt.

A Hiddink-elmélet annyiban sántít, hogy bármennyiért is vennénk meg bármilyen sztáredzőt, csak hozott anyagból tudnak dolgozni. Mire mentünk például Mätthaussal? Miben tett hozzá többet Koeman? Persze, egyik sem sztáredző, olyan gyenge alsóközepes mind a kettő, de a külföldön esetleg sikerrel alkalmazott módszerek ebben a lélektelen posványban, zseléhajú, unatkozó primadonnákból álló játékoskerettel egyszerűen NEM TUDNAK működni.

Hiddink is csak akkor ér el eredményt, ha bődületes pénzekért vesznek neki sztárokat egy klubcsapatnál (vagy ott sem, ld. Mahacskala). És ne gyertek most a 2002-es koreai elődöntővel, mert ott is lószart sem érő kerettel ment neki a vébének (lóvé ott is volt), de mindenki emlékszik a bírói hátszélre. Csodaedzők tehát léteznek ugyan, de szar játékosokkal, szar vezetői hozzáállással soha, sehol nem lesz eredmény.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
LOL miben léptünk előre tagadhatatlanul? Miben te utolsó dilettáns köcs*g?peach
most olvastam én is a sportgejzán, nem is értem milyen eredményeket áshatna alá ez a zakó, mivel nem is voltak eredményeink (majd ha meglesz a pótselejtezős hely, az lesz eredmény)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
LOL miben léptünk előre tagadhatatlanul? Miben te utolsó dilettáns köcs*g?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Az h taktikailag outcoachingolták egervári-tésztás kettőst az egy dolog. .. De az h szerethető egész héten a mentális felkészìtésről beszélt az jó magy széllel szemben hugyozás... Ez a csapat elsősorban mentálisan mondott ma teljes csődött....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Köszönöm magamnak, hogy egy percig sem hittem le, hogy szemernyi esélye is lenne bármilyen magyar fociválogatottnak akármilyen kulcsmeccset idegenben megnyerni, ezért egyetlen percet sem láttam ebből a nyomorult szenvedésből.

Egyébként meg az új szokások szerint ebből 2 újabb stadion lesz, nem bármilyen következmény. 😀

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
És felőlem elmondhatja hogy szar a csapat, de nem így és nem a 40 vagy a 60. percben... vonjon mérleget az utolsó 5 percben.

Ha nem tud mit mondani, akkor maradjon inkább csöndben... vagy fejtegesse a Keleti Csillagok kupát, vagy mi a tököm volt az, amit már a 12. percben emlegetni kellett.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Leszarom mekkora fos a csapat, a kommentátor közvetítsen, ne pedig a lelkiállapotát taglalja. Oszt ha vége a meccsnek mondja el hogy ez egy rakás szar volt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Mi a faszom bajotok volt ma Jenővel (akit amúgy én sem csípek) Mi a faszt mondhatott volna, amikor egy gyáva beszari, helyzetek nélküli, lélektelen válogatottat vert szarrá (kivétel Bogdán, neki respekt) egy gyenge közepes román csapat.......

Nem Jenő volt a hibás, hanem aki tapsolt ezeknek a geciknek......

Most, így indulatból, félrészegen ennyi.........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
1. Én megvédeném Jenőt. Most őszintén 60 perc alatt mit látott, amiért örömködni kéne v. bízni a csapatban??? Azt hiszem addig volt 1 v. 2 lövésecskénk. Helyzetünk kb 0 az egész meccsen.
2. 20 éve hiába van normálisabbnak kinéző középpályánk ha hátul kutyaütő emberek vannak
3. Azért Dzsudszika és Böde is be lett árazva. Bödénél ami itthon elég, hogy "sztár" legyen kint egy hótgyenge román válogatott ellen kevés. Balázs meg semmit nem csinált kb, volt 2-3 normálisabb csele.
4. Azért azt lehet tudni, hogy nem vagyunk egy labdazsonglőrök, ergo a szöglet és a szabadrugás szitukat 100x gyakorlom. Nah most a meccsen kb volt 5 szögletünk és 2-3 szabadrugásunk amiből semmi veszély nem keletkezett.

Remélem a szurkolók egy picit helyrepofozzák a társaságot (vagyis fel) mert ez SZÉGYEN! Romániában így nem lehet kikapni. Jah és Csányi vajon mit mondott erre a meccsre? Fejlődtünk?😊))
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Akkora letargia volt a kocsmában.. hihetetlen, ott ült 10 ember rezignáltan, és nem tudtunk mit mondani. Nem tudtunk káromkodni, sírni, legyinteni se.. egyetlen érzés egyesített minket, ezt néhány sorral lejjebb lehet olvasni.

Mindez úgy hogy gyakorlatilag nekünk fújt a bíró (Vargát le lehetett volna küldeni az első félidőben, baszki..), kifogtunk egy iparos román válogatottat.. falábú Marika majdnem hasraesett a góljánál, Jenő a 30. percben feladta, 60-ban már az egész asztalunk/kocsma meglincselni akarta.. hogy lehet ilyen szinten egy kommentátornak feladnia és beszélnie a csapatról? Nem tudom ki írta, de találó: a csapatnál is rosszabb volt.
Amikor meg 1.5 percig hanghba volt, akkor volt két "kvázi" negyedhelyzetünk.. már reménykedtünk, hogy valaki fejbedobta/lőtte egy petárdával...

Bogdán helyében én letéptem volna a védőink fejét, Szalai dicsérhető, mert ugyanazt hozta amit mindig tud.. kár hogy ha ő játssza a labdalefejelő/megtartó szerepkört, akkor befejezni ritkán tudja az akciót, mert más nem képes kényszerítőzni/visszapasszolni neki. Lovrencsics még esetleg, próbálkozott.. a többiek nulla. És 88 percen át amúgy magasan Guzmics volt a legjobb védőnk.... hihetetlen.
Varga meg ne akarjon már a csapat verőembere lenni, ha vasággyal 65 kiló.

Áhh, nem hiszem el egyszerűen.. még mindig hiszem, hogy jobb keretünk van, de ha ennyit tud a csapat (ma eset megye III szint volt... 5 métereket hibáztak beadásoknál, álltak egy helyben lestaktikánál, stb), akkor takarodjon el mindenki a válogatott közeléből, és vegyük meg Hiddinket, akármennyibe kerül.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Négy évvel ezelőtt Koemannal bőven tartottunk ott, mint most. Szerintem semmit nem léptünk előre.
De holnap majd kikeresem annak a selejtezőcsoportnak a végeredményét, meg hogy most hogy állunk.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
"Nem szabad megkérdőjelezni az előrelépést" - Egervári

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-nem-szabad-megkerdojelezni-az-elorelepest-egervari-2277661Amadeus91
lerajzolnám Sanyibának mennyit ér az előrelépése

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
"Nem szabad megkérdőjelezni az előrelépést" - Egervári

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-nem-szabad-megkerdojelezni-az-elorelepest-egervari-2277661
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 404
Ez elképesztően nagy szégyen volt.
Sok mindent lehetne mondani. Sokunk tapasztalta anno, hogy mi folyik az utánpótlásban...

Én azt emelném ki, hogy mentálisan, agyban sehol nem vagyunk!Ha az ember fejben rendben van kb. nincs előtte legyőzhetetlen akadály.A 2. percben kaptunk gólt. Elég gyagya szituból, de 88 perc még hátra volt.
több mint 12 éve
De most miért van mindenki meglepődve, tényleg elhitették bárkivel is, hogy itt mi esélyesek vagyunk? Ezek az emberek hol voltak az elmúlt 20 évben?Jakehomer
Ezek a románok annyira szarok, hogy lett volna sansz, ha nem múljuk őket ilyen szinten alul. Kedden kikapnak a törököktől, mi meg az észtektől 😀gabokocka
Könyörgöm, van annál lejjebb, hogy olyan ember rúg nekünk gólt, aki nem játszik rendszeresen klub szinten? 😀

Nem az a baj, hogy az elvárásokon alul teljesített a csapat, hanem az baj, hogy semmit nem teljesített. Én örülök, hogy Knézy kimondta, hogy ilyen játékkal nem lehet meccset nyerni. Nem vagyok oda érte, de ez korrekt volt részéről, hogy a végére legalább kimondta, hogy a király meztelen.Gyurma Pappa
De könyörgöm ne agonizáljon 80 percen keresztül, a meccs végén mondja el hogy fos volt, addig közvetítsen, azért kapja a fizetését.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
11-essel egyenlítettek a hollandok a 90. percben, majd kiszórtak egy észtet, végül 2-2 lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
De most miért van mindenki meglepődve, tényleg elhitették bárkivel is, hogy itt mi esélyesek vagyunk? Ezek az emberek hol voltak az elmúlt 20 évben?Jakehomer
Ezek a románok annyira szarok, hogy lett volna sansz, ha nem múljuk őket ilyen szinten alul. Kedden kikapnak a törököktől, mi meg az észtektől 😀gabokocka
Könyörgöm, van annál lejjebb, hogy olyan ember rúg nekünk gólt, aki nem játszik rendszeresen klub szinten? 😀

Nem az a baj, hogy az elvárásokon alul teljesített a csapat, hanem az baj, hogy semmit nem teljesített. Én örülök, hogy Knézy kimondta, hogy ilyen játékkal nem lehet meccset nyerni. Nem vagyok oda érte, de ez korrekt volt részéről, hogy a végére legalább kimondta, hogy a király meztelen.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
szeretném, ha Vologya még vizet sem hordhatna a válogatottnál. úgy a következő 5 évben.
szeretném, ha Hajnal kikerülne a válogatottból. azért, hogy tíz meccsen egy pontrúgása jó, egy pedig még elmegy, azért nem jár a címeres mez.
szeretném tudni, Faszrajz Sany mit szívott, amikor azt gondolta, hogy akár Böde, akár Szalai jó lehet árnyékékben. se nem gyorsak, se nem *technikásak, arra meg kár bazírozni, hogy ha megindulnak, akkor előttük marad a labda, mint Messinél. tízből egyszer bejön, azt meg mellérúgják. Szalai szerintem az utóbbi tíz évben nem játszott ezen a poszton, Böde meg a mennyeiben lehet hogy király, de nemzetköziben abban a poziban kevés, mint lószarban a cévitamin.
szeretném tudni, mit gondolnak a képességeikről a játékosok, mert fejben lassúak, kiismerhetőek, és technikát csak nyomokban tartalmaznak, ha egyáltalán. ennek ellenére forgolódnak.
szeretném tudni, hogy mi volt a taktika. láthatóan nem volt semmi, és még azt sem sikerült betartani. szeretném megérdeklődni, hogy ha úgyis azt vártuk, hogy kemény meccs lesz, akkor mi a véreres faszért mentünk fel két terepakadállyal, gondolom ez kellett amiatt, hogy a hátul levők nem képesek pontosan passzolni tíz méteren túlra. igaz, hogy emiatt eggyel kevesebb embernek tudták lefejelni a labdát, és azok amúgy sem zárkóztak, de megértem, hogy még a második félidőben, 0-2-nél is abban reménykedik a kapitány úr, hogy majd jól lekontrázzuk őket.
két dolog:

tessék beválogatni a Kaposvári Rákóczi Futball Club magyar játékosait, ennyit ők is tudnak, viszont legalább lehet, hogy sikerül eladni őket jó pénzért (azért a válogatottság nem mutat rosszul), és akkor talán sikerül bentmaradni az első osztályban. ha ez nem megy, akkor
tessék megmondani, hova lehet küldeni az önéletrajzot, mert bár tíz évet dohányoztam, a versenyszerű focival leálltam idestova tizennyolc éve, és hobbiszinten is már több, mint egy éve, hogy labdába rúgtam, de két hét non-stop edzéssel simán beférnék ebbe a válogatottba, és kevesebb meccspénzt kérnék, mint ezek a galaktikusok.