Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sannyi meccslabdát rontott...jobb lett volna a 2-1 ide...
több mint 13 éve
Lesz majd link azért estére? (Vidi)JC6Sok esély szerintem nincsen rá, mivel egyik országban sem közvetíti semmilyen tv sem. Amúgy érthetetlen miért nem, érdeklődés sztem lenne rá (annyi egészen biztos mint egy-egy sport tv által évközben kiválasztott Siófok Pápára 😀 .
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lesz majd link azért estére? (Vidi)
több mint 13 éve
Korrekt eredmény. Egy hétig legalább lehet vakítani a jó népet, hogy 0-1ről sikerülhet a csoda. Sok esélyt így se látok rá, de igazából egyszer talán már egy magyar csapat is elkaphat egy nagyot.A Szaturné asszem Ramenszkojéban.
Amúgy kinek a stadionja volt ez? Nem figyeltem annyira a kommentátorra, nem emlékszem, hogy mondta volna. Itthon is ilyen stadionokat kellene felhúzni, baráti 15-20000 befogadóképesség.
S akkor még egy gondolat. Mennyire jó, hogy nem adják a Pozsony - Vidi meccset...tüsi91
több mint 13 éve
Korrekt eredmény. Egy hétig legalább lehet vakítani a jó népet, hogy 0-1ről sikerülhet a csoda. Sok esélyt így se látok rá, de igazából egyszer talán már egy magyar csapat is elkaphat egy nagyot.Amúgy kinek a stadionja volt ez? Nem figyeltem annyira a kommentátorra, nem emlékszem, hogy mondta volna. Itthon is ilyen stadionokat kellene felhúzni, baráti 15-20000 befogadóképesség.
S akkor még egy gondolat. Mennyire jó, hogy nem adják a Pozsony - Vidi meccset...
több mint 13 éve
ez teljesen vállalható
több mint 13 éve
0-1. Korrekt, tisztességes eredmény. Ha egy kicsit tökösebbek lesznek otthon, TALÁN összejöhet a csoda.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na ilyenkor jön a hiányérzet...
több mint 13 éve
Ó, Délczeg...
több mint 13 éve
Gyerünk, Ricsi, ne szakadjon meg a jó sorozat, ma is találj be!JC6De jó lenne. De én már annak is örülnék, ha maradna ez az eredmény.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyerünk, Ricsi, ne szakadjon meg a jó sorozat, ma is találj be!
több mint 13 éve
viszont ez a knézy valami katasztrófa...mintha nem is magyar csapat játszana, olyan köcsög.JC6Érdekes, én kifejezetten mosolygok a többes szám, első személy gyakori használatán tőle.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
viszont ez a knézy valami katasztrófa...mintha nem is magyar csapat játszana, olyan köcsög.
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy hogy volt beharangozva az Anzsi, nem nagy eresztés. Persze, ha megindulnak van baj, de egy kicsit bátrabb játékkal van keresnivalója a Honvédnak. Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6Mondjuk azt számítsd bele, hogy nekik ez az első tétmeccsük az új idényben. És nem otthon játszanak.
Sajnos a Honvéd áldhatja az eget, hogy nem 0-5 az állás az ő szempontjukból. Tchami lövése viszont beakadhatott volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ahhoz képest, hogy hogy volt beharangozva az Anzsi, nem nagy eresztés. Persze, ha megindulnak van baj, de egy kicsit bátrabb játékkal van keresnivalója a Honvédnak. Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...
több mint 13 éve
Tchami basszus. 30 centin múlott az egyenlítés.
több mint 13 éve
A Honvédnak kellett volna hozni pér homokzsákot is a bunkervédelemhez, az talán lelassíthatná Eto'oékat...Eddig... A labdabirtoklás kb 85-15% lehet. Nem ide.
De még mindig 0-0. iktriad
Update: 72 - 28% a labdabirtoklás.
Cuki, hogy Knézy úgy közvetít mintha egy súlycsoportba tartozna a Honvéd és az Anzsi, és ki van akadva, hogy a Honvéd csak a védekezéssel foglalkozik.
több mint 13 éve
A Honvédnak kellett volna hozni pér homokzsákot is a bunkervédelemhez, az talán lelassíthatná Eto'oékat...De még mindig 0-0.
több mint 13 éve
😊naa azért ahhoz dömének is lesz 1-2 szava, akarom mondani hörgése!DivatPicsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.BazzaniElgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
több mint 13 éve
naa azért ahhoz dömének is lesz 1-2 szava, akarom mondani hörgése!Picsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.BazzaniElgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
|
több mint 13 éve
Picsát. Síma bajnoki cím, Tchibuabua gólkirály.Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.zavi27
több mint 13 éve
Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.Amadeus91Most olvastam en is. Hat sok igazsag lehet benne, de a harmadrangu legiosaival akik tenyleg harmadannyiba kerulnek attol meg kieshetunk siman.
több mint 13 éve
Elgondolkodtató a cikk az nso-n az Újpest belga tulajával. Kezdem sajnálni a csávót.