Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
remek Alaba két hónapra is kidőlhet. Fáradásos törés... júliusban. Rafinha szalagszakadás... szintén.Mi a jó Istent csinálnak az edzőtáborban?
több mint 13 éve
FTC-SZTK 3-0 két újonc is gólt rúgott és Divat példaképe Pölő is 😊Kissígy folytatja előbb-utóbb Sanyibá is felfigyel rá, kérdés h rakja majd bele a renccerébe, netán újat alakít-e ki miatta! brávó pölő!
|
több mint 13 éve
FTC-SZTK 3-0 két újonc is gólt rúgott és Divat példaképe Pölő is 😊

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Ferguson megerősítette, hogy valóban tettünk ajánlatot Van Persie-ért.vassadiAZ ARsenal meg megerősítette, hogy a MÚ-n kívül még a Juve és a City is ajánlatot tett Persieért, és egyszer már a Juve, most pedig a MÚ ajánlatát is elutasították.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ferguson megerősítette, hogy valóban tettünk ajánlatot Van Persie-ért.vassadiMegy a Citybe, pénz fog beszélni nála is. 😕
több mint 13 éve
Ferguson megerősítette, hogy valóban tettünk ajánlatot Van Persie-ért.vassadiha Welbeck az lesz akinek hiszem, akkor semmi szükségünk rá. ettől függetlenül az elérhető legjobb center a piacon, és bár sérülékeny de iszonyúmód állna a bölölő, ha hozzánk kerülne.
de nem fog megtörténni :/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
azért ez a BATE rendelkezik nemzetközi tapasztalattal az elmúlt évekből (BL csoportkör 2 alkalommal, EL legjobb 32), a svédekkel jobban jártak volna.nem láttam a Loki első meccsét, de az ő lehetséges ellenfelei (Bate Boriszov, Vardar Skopje) is a könnyebbek közé tartozikkristofa legkönnyebbet kapták a saját kalapjukbólHöri
internal primates forever
több mint 13 éve
Ferguson megerősítette, hogy valóban tettünk ajánlatot Van Persie-ért.
több mint 13 éve
most nézem én is, de ez a 48 csapatos csoportkör, 32 továbbjutóval óriási röhej. simán visszahoznám a KO köröket az elejétől.BL-ben is, tk áprilisig nincs tétmérkőzés.
több mint 13 éve
De van, jogos.A Differdange 03 (luxemburgi)/AA Gent (belga) páros győztese ellen kell játszani a Vidinek a csoportkörért. Ez meglehet szerintem. 😊Schleckmár nincs playoff kör ?
gabtsi
Augusztus 10-én lesz a sorsolása ennek amúgy, remélem még fog érdekelni minket.
több mint 13 éve
A Differdange 03 (luxemburgi)/AA Gent (belga) páros győztese ellen kell játszani a Vidinek a csoportkörért. Ez meglehet szerintem. 😊Schleckmár nincs playoff kör ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem láttam a Loki első meccsét, de az ő lehetséges ellenfelei (Bate Boriszov, Vardar Skopje) is a könnyebbek közé tartozikkristofahogy az albánok is 😀
több mint 13 éve
nem láttam a Loki első meccsét, de az ő lehetséges ellenfelei (Bate Boriszov, Vardar Skopje) is a könnyebbek közé tartozikkristofa legkönnyebbet kapták a saját kalapjukból
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem láttam a Loki első meccsét, de az ő lehetséges ellenfelei (Bate Boriszov, Vardar Skopje) is a könnyebbek közé tartozik
több mint 13 éve
Jó ez az Henry-portré. Köszöni, jól érzi magát New Yorkban és imádja, hogy nem ismerik fel az utcán 😊, az egyik legszimpatikusabb játékos.http://www.nytimes.com/2012/07/16/sports/soccer/soccers-thierry-henry-relishes-the-new-in-new-york.html?_r=1&pagewanted=all
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A Differdange 03 (luxemburgi)/AA Gent (belga) páros győztese ellen kell játszani a Vidinek a csoportkörért. Ez meglehet szerintem. 😊
több mint 13 éve
Mi az a JJK? Finn másodosztályú csapat? iktriadJacksonville Jaguars a Király?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
wow, Gruborovics Tamás triplájával nyert a JJK 3-2-re a Zeta ellen.HöriMi az a JJK? Finn másodosztályú csapat?
több mint 13 éve
wow, Gruborovics Tamás triplájával nyert a JJK 3-2-re a Zeta ellen.
több mint 13 éve
Nem a futásukkal volt a fő probléma. Többek közt Eto'o úgy ment el a Honvéd védők mellett, mint a gyorsvonat.tegnap du 4-kor értek oda a magaslati levegős edzőtáborból, szerinted mennyi erejük volt futni? 😛Mondjuk ha annyira félvállról veszik az ellenfeleiket mint most a Honvédot, lehet hogy JC6nak a végén igaza lesz. Hiddinknek még bőven van mit csiszolni ezen a csapaton. A helyzetkihasználásuk elég szörnyű volt (szerencsére) és csak 30 centin múlt, hogy a Honvéd nem talált be idegenben. iktriadKizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
Höri
több mint 13 éve
tegnap du 4-kor értek oda a magaslati levegős edzőtáborból, szerinted mennyi erejük volt futni? 😛Mondjuk ha annyira félvállról veszik az ellenfeleiket mint most a Honvédot, lehet hogy JC6nak a végén igaza lesz. Hiddinknek még bőven van mit csiszolni ezen a csapaton. A helyzetkihasználásuk elég szörnyű volt (szerencsére) és csak 30 centin múlt, hogy a Honvéd nem talált be idegenben. iktriadKizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
fogadnék veled Jc6, de nem okozna igazi örömöt a győzelem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
oké. fogadunk? 😛Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
több mint 13 éve
Mondjuk ha annyira félvállról veszik az ellenfeleiket mint most a Honvédot, lehet hogy JC6nak a végén igaza lesz. Hiddinknek még bőven van mit csiszolni ezen a csapaton. A helyzetkihasználásuk elég szörnyű volt (szerencsére) és csak 30 centin múlt, hogy a Honvéd nem talált be idegenben.Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri