Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Faterpolusznak ennyi is volt. 😀
több mint 13 éve
"egy kicsit ráerősítettek a félidő hajrájában"ja, kétszer már eljutottak a lengyel tizenhatosig, és volt két szögletük 😀
több mint 13 éve
Nah mar kozhelyeket is puffogtat 😀
több mint 13 éve
öröm nézni a görög HC fejétszerintem ha tehetné, simán letagadná, hogy ez az Ő csapata
több mint 13 éve
Megnéztem és tényleg. 😮 Mondjuk abból a csoportból... egyedül a kroátok érnek valamit onnan, de hát még így is... ennyire szar játékot rég nem láttam tornán.Hogy a picsába jutottak ezek ki???fetomyveretlenek voltak a selejtezőcsoportukban.deyell
Mit hagynak ki már megint a svájciak 😱 Már rég lealázhatták volna ezt a betonvédelmet...
Dave: 😂 Azon én is felröhögtem 😀 Nem csak az unióból, de egész európából kirakják őket 😀
több mint 13 éve
"azért használja a Soctratist mert a Papastatopulost európai ember nem tudja kimondani"Görögo. már nem is Európa b+ 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Lemegy Papadopoulos, jön Papadopoulosfő a változatosság 😀
több mint 13 éve
Hogy a picsába jutottak ezek ki???fetomyveretlenek voltak a selejtezőcsoportukban.
buhloone mindstate
több mint 13 éve
Azt kiabálják,hogy "lesz-e jegyem" 😀Amúgy hatalmas szégyen ez a görög válogatott.... Régebben legalább védekezni tudtak, de most még komolyan simán szarabbak nálunk, ráadásul nem is kicsit. Hogy a picsába jutottak ezek ki??? Szar lehet manapság görögnek lenni... se pénz se foci
több mint 13 éve
Samaras miylet esett, amikor hozzá sem értek. 😀 😀 😀Imádom ezt a csókát, mindig feldobja a napom, ha látom vágni a fát. 😀
több mint 13 éve
nem gerinctörésről beszélek...jjncaagörög játékosok esetén nehéz is lenne...
több mint 13 éve
nem gerinctörésről beszélek...ha a "sérült" játékos egy méterre van az oldalvonaltól, miért nem képesek legalább annyival odébbvonszolni, hogy folytatódjon a játék?jjncaaSerult nem lehet ugy csak arrebb vinni meg a vegen lerokkanToca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha a "sérült" játékos egy méterre van az oldalvonaltól, miért nem képesek legalább annyival odébbvonszolni, hogy folytatódjon a játék?jjncaaSerult nem lehet ugy csak arrebb vinni meg a vegen lerokkan
több mint 13 éve
Valaki vajon szólt a görögöknek, hogy futni is kellene, még ha nincs is labda náluk?Még így is bohózat ez, pedig 12-en vannak Lewandowskival. 😀
több mint 13 éve
jól hallottam hogy a"Polska, Polska!" alatt van néha egy kis "vesszen Trianon!" is? De jó fejek ezek a lengyelek 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Azért nehezen tudnék elképzelni olyan válogatott meccset, ahol a görögöknek drukkolnék!Kövezzetek meg, de még a románokért is tudnék szorítani a görögök ellen!

több mint 13 éve
ha a "sérült" játékos egy méterre van az oldalvonaltól, miért nem képesek legalább annyival odébbvonszolni, hogy folytatódjon a játék?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ja, mekkora egy idióta ez, hiszen az évtized legjobb görög játékosától azért annyira nem szégyen gólt kapni!az évtized legjobb görög játékosaaaaa betalááál 😀HARDcorePATSfanMost meg hallhattuk, hogy a "lengyel" védelem egy átjáróház!vadibandi
Mondtam, hogy izgi meccs lesz 😀
több mint 13 éve
Robertos Lewandowkiost 2010-ben vette meg a Bundesliga. Így már értem, hogy miért ő az évtized legjobb görög játékosa!
több mint 13 éve
az évtized legjobb görög játékosaaaaa betalááál 😀HARDcorePATSfanMost meg hallhattuk, hogy a "lengyel" védelem egy átjáróház!

több mint 13 éve
Megint 😀 . Knezy megmondta hogy nem lehet ezt muvelni amit a lengyelek vedezesben mukodnek 😀 Mt szivott ? 😀
több mint 13 éve
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLewandowski de szépen befejelte
több mint 13 éve
ott is van Lewa 😀 érett már.