Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Kidőlt a 3. szélső védőnk is a 4-ből..Contento terheléstől hajszálrepedések a bal lábában. (Alaba-nak terheléstől tört el az edzőtáborban.)
több mint 13 éve
Kis Károly nem a tipikus magyar megélhetési edző.Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
Sousa-féle 0-0 lesz ebből ha mákunk van 😀Höri
Kis Károly lemondása pedig WTF. 1 L után elmenni, gondokat sejtett...iktriad
Azt nyilatkozta hogy azért megy el, mert idén nem lesznek meg a feltételek a sikeres szerepléshez.
Hogy ez pontosan mit jelent (kevés pénzt, vagy nem kapta meg a játékosokat akiket kért...) ki tudja?
De nyilván nem az egy vereség miatt megy el.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 13 éve
pedig igazán visszatérhetett volna a Szentélybe, talán tudná pótolni a pölő által hagyott (z)űrt...na majd kuckovic, v tosic v ki tudja talán gruborovic!Szerintem összeveszhetett az Éger féle idősebb vonulattal. Éger és Csernya sem volt kezdő.BazzaniLehet, hogy igazad van... Viszont itt az újabb bombahír. Tököli ismét Pakson, de miért???Matthew99
|
több mint 13 éve
továbbra sem fogjuk elolvasni a német cikkeket, muszáj erőltetni?kristofigen a kedvedért.
több mint 13 éve
Szerintem összeveszhetett az Éger féle idősebb vonulattal. Éger és Csernya sem volt kezdő.BazzaniLehet, hogy igazad van... Viszont itt az újabb bombahír. Tököli ismét Pakson, de miért???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szerintem összeveszhetett az Éger féle idősebb vonulattal. Éger és Csernya sem volt kezdő.Ezen én is megdöbbentem, nem is értem. Talán a túl sok távozó miatt.zavi27Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
továbbra sem fogjuk elolvasni a német cikkeket, muszáj erőltetni?
több mint 13 éve
Szánalmas vagy Uli!www.bild.de/sport/fussball/bayern-muenchen/bayern-und-mario-gomez-es-war-nie-die-grosse-liebe-25454920.bild.html
egyre kevésbé ismerek rá arra a csapatra, amellyel felnőttem... se küzdés, se összetartás.. már csak a képmutatás maradt. 😕
több mint 13 éve
www.azzurri.co.hu/Inter/Kinai-befektetokkel-erositett-az-Inter-uj-korszak-vette-kezdetet-Milanobanén miattam arabok v ruszkik is lehetnének, csak tegyék már végre rendbe szeretett csapatomat...
már csak a sárga majmok hiányoztak... Inter.Amadeus91
|
több mint 13 éve
Ezen én is megdöbbentem, nem is értem. Talán a túl sok távozó miatt.Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
20:20, M2Videoton - Gent
több mint 13 éve
www.azzurri.co.hu/Inter/Kinai-befektetokkel-erositett-az-Inter-uj-korszak-vette-kezdetet-Milanobanmár csak a sárga majmok hiányoztak... Inter.
több mint 13 éve
ma kiestekFehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
több mint 13 éve
Fehéroroszok még versenyben vannak az olimpián? Mert ha igen, akkor drukkoljunk hogy itt maradjanak.Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
Kis Károly lemondása pedig WTF. 1 L után elmenni, gondokat sejtett...
több mint 13 éve
Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...JC6Azért ha Bressan hazamegy Londonból, nem lesz ilyen vidám az élet hátul. Meg ahogy nézem a két legértékesebb védőjük is kint karikázik.
Sousa-féle 0-0 lesz ebből ha mákunk van 😀
több mint 13 éve
persze mert úgy éreztem h menö, ha ÉN IS dózsás lehetek, mint Te, sztem amúgy joci is az.... 😀azt kell mondjam jól játszik a konda, még a gólnál is felugrottam... :S 😀Divatde te hulla reszegen kepes voltal orakon keresztul azt orditani egy kocsma kozepen h "Dozsas vagyok!" egy fagyi sallal a nyakadban. Tehat annyira nem meglepo a latens hurkatoltoseged sem. Es akkor az alapveto betegsegedrol a ferencvarositiszrol ne is ejtsunk egy arva szot sem.Fake
dehogy hurkásnak nevezzél azt ki kérem magamnak!!!! 😀
amúgy meg ezt Neked: 3:52-től www.youtube.com/watch?v=oXWXWayepfE 😊 puszi
|
több mint 13 éve
a kedd írtam h aha....amúgy osztom a véleményed, nem hiába lájkoltam! 😀Szerintem 😊JC6Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.ahaDivat
Jövőhét kedd?JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt kell mondjam jól játszik a konda, még a gólnál is felugrottam... :S 😀Divatde te hulla reszegen kepes voltal orakon keresztul azt orditani egy kocsma kozepen h "Dozsas vagyok!" egy fagyi sallal a nyakadban. Tehat annyira nem meglepo a latens hurkatoltoseged sem. Es akkor az alapveto betegsegedrol a ferencvarositiszrol ne is ejtsunk egy arva szot sem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem 😊Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.ahaDivat
Jövőhét kedd?JC6
több mint 13 éve
Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.aha
Jövőhét kedd?JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Simán verhető ez a BATE. Nagyobb a füstje, mint a lángja...alig várom a visszavágót.Jövőhét kedd?
több mint 13 éve
Ennyire nem szabadott volna beállni bekkelni. Az utolsó 5-8 percben csak rugdosták a labdát amerre álltak.zinedine5+1 azt kellett volna próbálni tovább játszani, amit a gólig is toltak
több mint 13 éve
Ennyire nem szabadott volna beállni bekkelni. Az utolsó 5-8 percben csak rugdosták a labdát amerre álltak.
több mint 13 éve
Bassza meg, ezt az egy percet már kihúzhatták volna valahogy. Mindegy, nem rossz eredmény az 1-1, be kell itthon húzni a továbbjutást, bár játék képe alapján nem lesz egy egyszerű menet.
több mint 13 éve
ezt a bírót tuti fejbe rúgnám egy pörgő, forgó rúgássalvagy ráküldeném Finnegant
még így is jól állunk, de azért a faszomat