Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
oh, a mieink már ötöt rúgtak volnaHöriSanyi a legnagyobb kiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaly
több mint 13 éve
szerintem ez azért elég bevállalós volt a tagtól és respect neki, ha úgy érezte h remeg és bizonytalan inkább cserét kért ország-világ előtt minthogy kapjanak még miatta másik 3 gólt.ilyet még nem láttam mondjuk, de sztem nagyon korrekt ( ha ez volt a csere oka ) :cool:
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
borzalom gyengék a görögök...
több mint 13 éve
A görögöket csak az zavarja,hogy 11-en vannak...különben már vezetnének 3-2-re.
több mint 13 éve
Ez sima sárga volt, már megint hülye. 😀Schleckugyanmár, csak pofánrúgta a gyereket, nem gáz az.
Samaras hátrament, rögtön fel is szabadított!!! All-round player.
több mint 13 éve
lelki sérülés miatt vitték le a görög kapust 😀 😂 😂 😂 sííírok 😀jjncaakorábban már műtötték neki, nem játék ez.
több mint 13 éve
jó pick volt fetomy 😀lolHát mondom ezek a szar csehek úgyse szórják meg őket, jó pick lesz halpiac. Erre bazdmeg nemhogy kettőt kap ami -1 pont, de le is hozzák 20 perc után, úgyhogy a játékért is csak 1-et kap 😀 Zseniális választás, csak az bosszant, hogy nem kiállítás miatt ment le :/
JJ: Túl nagy lelki trauma volt neki, hogy leigazoltam fantasyban 😀
SA-MA-RAS!! SA-MA-RASS! SAAA-MAAAA-RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS!!!!!!!!
This....is....Spartamaraaaas!!!!!
több mint 13 éve
Nem sérült. Igazi görög,mikor melózni kéne,tipli..
több mint 13 éve
lelki sérülés miatt vitték le a görög kapust 😀 😂 😂😂 sííírok 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Na a görög kapus fején látszik,hogy megunta..
több mint 13 éve
Bazz én még ilyet se láttam... most megsérült?
több mint 13 éve
És szerinte azért kéne lehozni a görög kapust, mert kapott egy gólt, amiben benne volt. Egy ember hogy lehet ennyire kretén? 😂
több mint 13 éve
Chalkias csak hisztis v sérült is?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
jó pick volt fetomy 😀
több mint 13 éve
"Ez volt az első negyedóra képe, hogy Baros egyedül próbálkozott elől." Egyébként 2-0-ra vezetnek a csehek és mindkét gólt más lőtte...
több mint 13 éve
Nekem Lewán, de Dzagoeven is gondolkoztam.Az jelenleg Dzagoeven van, remélem nem hiba 😊empty taxiPilarot felkaptam fantasyban asszem jó döntés volt 😀empty taxiEngem már az idegesít, hogy nem csk. 😀Schleck
több mint 13 éve
Az jelenleg Dzagoeven van, remélem nem hiba 😊Pilarot felkaptam fantasyban asszem jó döntés volt 😀empty taxiEngem már az idegesít, hogy nem csk. 😀Schleck

Madden hates me.
több mint 13 éve
Pilarot felkaptam fantasyban asszem jó döntés volt 😀empty taxiEngem már az idegesít, hogy nem csk. 😀
több mint 13 éve
szünetben 0:2, a vége 4:2 a görögöknek, pont erről beszéltünk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Pilarot felkaptam fantasyban asszem jó döntés volt 😀

Madden hates me.
több mint 13 éve
Ja,beton...2x
több mint 13 éve
Hehe legyalázzák a görögöket! 😀 ...továbbjutó Svájc! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Itt már csak Samaras segíthet