Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 119 — no es importante
Ennyit az angol szurkolói kultúráról
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/botrany-a-championshipben-hitvany-allat-szurkolok-2183889
jjncaa
Ha egy hülye, akkor mindenki hülye? Érdekes hozzáállás.

---

Látom megvan Rodgers első bajnoki győzelme, fantasztikus 1-0 az újonc Reading ellen az Anfielden a 17 éves Sterling első góljával a nagycsapatban. Juhéé.Mikey
mindenki tudja, hogy az angol szurkolók a legnagyobb huligánok, de olyan ez, mint a kevés sárga lap a bajnokikon, ami után lehet verni a nyálat, hogy milyen fair a játék, miközben csak a bírók engednek meg túl sokat...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 826
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/botrany-a-championshipben-hitvany-allat-szurkolok-2183889
jjncaa
Ha egy hülye, akkor mindenki hülye? Érdekes hozzáállás.

---

Látom megvan Rodgers első bajnoki győzelme, fantasztikus 1-0 az újonc Reading ellen az Anfielden a 17 éves Sterling első góljával a nagycsapatban. Juhéé.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
jjncaa
Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy lehetne nála akár egy kés is, vagy olló, vagy tudomisén, amilyen őrültek vannak...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
jjncaa
Leeds...Schleck
mikor kiestek akkor is volt vmi balhéjuk nem? amúgy 1-2 igazi huligán miatt miért kell általánosítani? de ne félj angliába többet nem kell meccsre mennie.. mondjuk kíváncsi leszek kapnak-e zártkapus büntit

|
több mint 13 éve
imádom az ilyen következetes sporikat...befújja tizit, és csak sárgát ad!!! mit gondol az ilyen??? mellesleg semmi nem volt 😊Divat
úgy gondolta sztem, hogy mivel hosszan tolta meg a labdát, ez már nem volt nyilvánvaló gólhelyzet, tehát elég a sárga. Bár ki van adva a játékvezetőknek, hogy az esetek 95 %-ában, mikor a kapus elüti így a csatárt, piros lapot kell adni, szal ha befújta a 11-est, akkor már tényleg inkább a piros lap lett volna a helyes döntés, de az általam előbb leírtakból kiderül, miért adott csak sárgátHurka
v csak kompenzálni próbálta az eléggé véleményes tizit...solymosi is mekkora egy gyökér volt tegnap: Böde vállal ellöki Égert lefújja, utána Éger csinál egy tacklet!!! Bödén semmi, Somaliát 2 kézzel fellökik, úgy h a lába a levegő az is semmi. legalább szerethető csapatunk és edzőnk van! és Ginger góóóóóól, asszem érik a meghívó márciusra! 😀

|
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
jjncaa
Leeds...

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 640 — "Grammar maci"
nem tudom ki nézi a Hoffenheim meccset de így kell 10 euróból 170et NEM nyerni... ilyen nincs, megszivatnak hétközben a németek, most meg ez.

2 perc hosszabbítás, 2.40nél fejelik szögletből az egyenlítést, 3szor vezetett a Hoffenheim, lejátszotta a pályáról a Fürthöt, rúghattak volna kb 6ot simán erre 3-3. vicc b+

ja és a Fürth 7 meccsen rúgott eddig a szezonban kemény 2 gólt, most egy meccsen sikerült 3at... néha azt hiszem h csak miattam történik így. na mindegy.davemayer
De a lényeg, hogy még pluszban vagy. 😉Sobri Jóska
igen, köszönöm kérdésed. Ráadásul most még a póker is megy 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
imádom az ilyen következetes sporikat...befújja tizit, és csak sárgát ad!!! mit gondol az ilyen??? mellesleg semmi nem volt 😊Divat
úgy gondolta sztem, hogy mivel hosszan tolta meg a labdát, ez már nem volt nyilvánvaló gólhelyzet, tehát elég a sárga. Bár ki van adva a játékvezetőknek, hogy az esetek 95 %-ában, mikor a kapus elüti így a csatárt, piros lapot kell adni, szal ha befújta a 11-est, akkor már tényleg inkább a piros lap lett volna a helyes döntés, de az általam előbb leírtakból kiderül, miért adott csak sárgát
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 119 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 372 — #NoStress
nem tudom ki nézi a Hoffenheim meccset de így kell 10 euróból 170et NEM nyerni... ilyen nincs, megszivatnak hétközben a németek, most meg ez.

2 perc hosszabbítás, 2.40nél fejelik szögletből az egyenlítést, 3szor vezetett a Hoffenheim, lejátszotta a pályáról a Fürthöt, rúghattak volna kb 6ot simán erre 3-3. vicc b+

ja és a Fürth 7 meccsen rúgott eddig a szezonban kemény 2 gólt, most egy meccsen sikerült 3at... néha azt hiszem h csak miattam történik így. na mindegy.davemayer
De a lényeg, hogy még pluszban vagy. 😉

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 943 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Azok pedig akik pluszt tettek hozzá; Klose, Friedrich, Frings, Ballack, Schneider pedig már visszavonultak/levezetnek, Klose az egyetlen aki még kezdőként ott van.
Amadeus91
miért, ők mit nyertek?peach
legalább küzdöttek.Amadeus91
Szerethetőek voltak! 😊Atari
plusz volt egy bizonyos személy is a kapuban. Nem mintha Neuer-rel bármi baj lenne, már most óriási klasszis.

A 2002-es vb döntő után eszméletlenül sajnáltam, ugye azt a meccset szalag-szakadt ujjal védte végig...

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 640 — "Grammar maci"

ja és a Fürth 7 meccsen rúgott eddig a szezonban kemény 2 gólt, most egy meccsen sikerült 3at... néha azt hiszem h csak miattam történik így. na mindegy.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 452 — je suis poloska
buzigyuri eljátszotta anagyhalált. szánalom.
sebaj van TISCHLERoyt senki sem tudja megállítani. nyilván iylen meccsre nem tudtam menni :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
óó, tegnap nem akartam menni a családi napra, de végig kint lesz Takács Rita, így kihagyhatatlan :cool:

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
imádom az ilyen következetes sporikat...befújja tizit, és csak sárgát ad!!! mit gondol az ilyen??? mellesleg semmi nem volt 😊

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekem pont a hagyományos német foci tetszik. Fizikális, küzdős, hajtós, minden felesleges csicsa nélkül. Amadeus91
az amerikai futball, nem német

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Schweiniban szerintem megvan ez a potenciál, de valahogy nem akar azzá válni. iktriad
nagy problémája, hogy lefutom én is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 831
Azok pedig akik pluszt tettek hozzá; Klose, Friedrich, Frings, Ballack, Schneider pedig már visszavonultak/levezetnek, Klose az egyetlen aki még kezdőként ott van.
Amadeus91
tulajdonképpen igen.Amadeus91
Dehogyis. Emlékszem, mindenki fanyalgott a '02es német válogatotton, hogy van egy jó kapusuk, Ballack meg mellé Klose és rengeteg mákjuk.
Mostanában(elmúlt pár év) meg azok is dicsérik a csapatot, akiknek korábban nagyon nem tetszett a DFB-elf játéka.iktriad
nekem pont a hagyományos német foci tetszik. Fizikális, küzdős, hajtós, minden felesleges csicsa nélkül. Egyébként szerintem is jót tett, hogy Özil pl a német csapatot választotta, hoznak egy kis fifikát a játékba, de a fiatal német játékosok mintha nem vették volna át az öregek helyét. Jelenleg nincs egy Ballack/Effenberg féle vezér a pályán.

egyébként a német szurkerek már teljesen leírták a csapatot.Amadeus91
Schweiniban szerintem megvan ez a potenciál, de valahogy nem akar azzá válni. iktriad
pszichiátriai kezelésre jár/t a Max-Planckba... Baslerék anno max elmentek egy vesztes meccs után beakasztani meg szétverni 1 diszkót/kocsmát, esetleg leverték egymáson edzésen.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 021 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amadeus91
Dehogyis. Emlékszem, mindenki fanyalgott a '02es német válogatotton, hogy van egy jó kapusuk, Ballack meg mellé Klose és rengeteg mákjuk.
Mostanában(elmúlt pár év) meg azok is dicsérik a csapatot, akiknek korábban nagyon nem tetszett a DFB-elf játéka.iktriad
nekem pont a hagyományos német foci tetszik. Fizikális, küzdős, hajtós, minden felesleges csicsa nélkül. Egyébként szerintem is jót tett, hogy Özil pl a német csapatot választotta, hoznak egy kis fifikát a játékba, de a fiatal német játékosok mintha nem vették volna át az öregek helyét. Jelenleg nincs egy Ballack/Effenberg féle vezér a pályán.

egyébként a német szurkerek már teljesen leírták a csapatot.Amadeus91
Schweiniban szerintem megvan ez a potenciál, de valahogy nem akar azzá válni.
több mint 13 éve
Amadeus91

egyébként a német szurkerek már teljesen leírták a csapatot.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 021 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amadeus91
Mostanában(elmúlt pár év) meg azok is dicsérik a csapatot, akiknek korábban nagyon nem tetszett a DFB-elf játéka.
több mint 13 éve
Amadeus91
tulajdonképpen igen.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Amadeus91
Szerethetőek voltak! 😊

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Amadeus91
peach
miért, ők mit nyertek?[/quote]legalább küzdöttek.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 973 — a new hope (again)
Amadeus91
[/quote]miért, ők mit nyertek?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...