NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 486
46
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
mondjuk ha egy barátságos meccsen nem azt a kib@szott három pontot akarnánk megőrizni, hanem a taktikák (?) begyakorlására törekednénk, nem lenne rossz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez iszonyat volt 😀
több mint 13 éve
nézz rá a fejére és meglátod
több mint 13 éve
Puhl Sanyi még mindig piál?
több mint 13 éve
ez a mesteri kapuscsere biztos jót fog tenni Király önbizalmánakmicsoda egy fos meccs volt ez is, te uristen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Játéktudásban kétségtelenül fejlődtünk valami az elmúlt két évben, de a csapat egy jó része még mindig fájdalmasan lassú...Egyébként tétmeccsen milliók küldték volna el melegebb éghajlatra a bírót, asszem jogosan.valaki2Én ebben annyira most sem vagyok biztos.
És nem is merem elhinni. Az ilyesfajta mézesmadzagot sokszor húzták már el az orrunk előtt, aztán egy kicsivel is korrektebb csapat rögtön könnyedén vert minket. Ez a bolgár csapat meg elképesztően gyér, így az eddigiek alapján. A fél csapatot próbálgatják, nem is játszott még, tesztelik, stb. De hát a fél csapaton látszik, hogy iramban egyszerűen a játék közelében sincs, így nem tudjuk felvenni a versenyt egy jobb csapat ellen, eddig sem tudtuk. Az a 3-4 játékos meg aki ott van és olyan is, kevés lesz.
több mint 13 éve
Játéktudásban kétségtelenül fejlődtünk valami az elmúlt két évben, de a csapat egy jó része még mindig fájdalmasan lassú...Egyébként tétmeccsen milliók küldték volna el melegebb éghajlatra a bírót, asszem jogosan.

több mint 13 éve
Nem hagytunk még ki elég helyzetet, szükség van Priskinre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az egészséges Szalai-Rudolf csatárduóval azért már lehetne valamit kezdeni Európában, hol vannak azok az idők, mikor Huszti játszott előretolt éket...

---
több mint 13 éve
ott kellett lenniPippos gól volt
több mint 13 éve
szép kidolgozott akció 😀 lényeg a góóóóóól!
több mint 13 éve
Érdekes mert pont az onlinetvkeresre.eu-s stream van beágyazva, de lényeg, hogy működik. 😀Ez megy! Kösz! 😊valaki2Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1Jack Zoltán
több mint 13 éve
Ez megy! Kösz! 😊Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1Jack Zoltán

több mint 13 éve
Regeltem, bejelentkeztem, rákkattintottam, de semmi stream.Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetvkeresre.eu
Regelsz és itt általában van az érdekesebb magyar közvetítésekre. Most konkrétan ehhez a meccshez is van persze.Schleck

több mint 13 éve
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=1
több mint 13 éve
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.valaki2http://onlinetvkeresre.eu
Regelsz és itt általában van az érdekesebb magyar közvetítésekre. Most konkrétan ehhez a meccshez is van persze.
több mint 13 éve
hajrá hajrá Kádár Tomi, pár éve még vele/ellene nyomtam a veszprémi grundon, mostanság meg válogatott meccseken látom a tévében. ezen mindig besokkolok 😀konquerorén buzsakyval játszottam egy csapatban igaz nem a grundon hanem a grund fc-ben. nagyon örülök h visszakerült, jó jatekos és sokat dolgozott érte ellentétben egy ket buzival.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Valaki tud ehhez a világhírű meccshez egy sport1-es streamet, mert egy arab galattyolást vagyok kénytelen hallgatni.

több mint 13 éve
hajrá hajrá Kádár Tomi, pár éve még vele/ellene nyomtam a veszprémi grundon, mostanság meg válogatott meccseken látom a tévében. ezen mindig besokkolok 😀
több mint 13 éve
nagyon tetszik a kezdő, talán még egy jobbszélső kellene, mert a két szervező kp-t soknak érzem, Hajnal sose tudott ilyen felállásban normálisan játszani

---
több mint 13 éve
Egervárinak kellemes élmény lehet Győr. Mintha 4-5 éve vele lett volna, hogy kivágása után valami emberke fiókjában elrejtett egy lapot, amire egy faszt rajzolt, alá pedig odaírta, hogy ennyit ér a szakmai munka Győrben 😀
több mint 13 éve
az csak nekem tűnik fel, hogy az egervári összeveszett sousaval című story = nincs videotonos játékos a keretben? 😀Nincs játékban, elég könnyen indokolható húzás. ellenben mondjuk a helyére kerülő Buzsákyval
kivi lennék h a nagy válogatási elvek mentén haladva, csóró sándor gyurka mekkora formahanyatláson ment keresztül a télen h kimaradt ( persze egyáltalán nem hiányzik mert agyfa*zt kapok tőle, csak az elvek ugye... 😀 )peach
több mint 13 éve
az csak nekem tűnik fel, hogy az egervári összeveszett sousaval című story = nincs videotonos játékos a keretben? 😀 kivi lennék h a nagy válogatási elvek mentén haladva, csóró sándor gyurka mekkora formahanyatláson ment keresztül a télen h kimaradt ( persze egyáltalán nem hiányzik mert agyfa*zt kapok tőle, csak az elvek ugye... 😀 )
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Wenger belehúzott, jövőre bajnokságot nyerne 😂Már régóta él sajnos ez a Podolski-Arsenal szál. Nagyon nem örülnék neki, ha elmenne Londonba, mivel egy igazi tahónak tartom. Nem tudom miért pont ő kéne az Arsenalnak, sztem ha elmenne oda olyan lenne mint Chamack és 2 éven belül menne vissza a Kölnbe. Bár a goal.com és a Bild információ nem sokat érnek, remélem kacsa az egész
Az Arsenal állítólag megállapodott Lukas Podolskival
elit erősítésStez