Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 710
Nekem teljesen új, hogy a Rangers meg nem indulhat az első osztályban és lehet a negyedikig visszasorolják.
A Celtic-Rangers meccsek érdekeltek egyedül...kittli
Én úgy tudom, hogy komolyabb a dolog és a Rangers megszűnik. Elvileg most zajlik a felszámolási eljárás.Sebii
megy a kavarás. Elvileg egy konzorcium felvásárolná az Ibox Parkot és a klub létesítményeit, hogy tovább vigye valamilyen formában a klubot, de több pénzes palinak feltétel lenne az 1. osztály.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szegény Jámbor...én úgy, de úgy sajnálom...

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/gyakorlatilag-elvettek-a-bentmaradas-lehetoseget-az-egertol-2146593

Nincs világítás, nincs biztonsági kerítés, nincs semmi, és fel van háborodva, hogy nem játszhatnak otthon. Pedig már május végén borítékolható volt az első hely, kérdem én: miért nem kezdték el a munkálatokat?
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Senki nem írja be ide, hogy a Honvéd nyert idegenben? iktriad
de. GabóHöri
Látszik hogy egyre fáradtabbá tesz a meló.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Senki nem írja be ide, hogy a Honvéd nyert idegenben? iktriad
de. Gabó

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 008
Nekem teljesen új, hogy a Rangers meg nem indulhat az első osztályban és lehet a negyedikig visszasorolják.
A Celtic-Rangers meccsek érdekeltek egyedül...kittli
Én úgy tudom, hogy komolyabb a dolog és a Rangers megszűnik. Elvileg most zajlik a felszámolási eljárás.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Senki nem írja be ide, hogy a Honvéd nyert idegenben? 1 jó nagy lépéssel közelebb kerültünk az Anzsihoz és mondjuk egy 10-1es összesített gólkülönbségű laposra veréshez....

Lovrencsics pedig gól + gólpasszal mutatkozott be a Lech Poznanban.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az MTK hozta a szokásos choker formáját, pedig szarabb ez a Szenice, mint elsőre gondoltam

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 355 — Keep pounding
Ezeket agyonvertük 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a portugál spori nem volt épp a helyzet magaslatán, egész meccsen...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-igy-mukodik-a-technologia-a-hawk-eye-es-a-goalref-2146503
Én teljesen a Sólyomszem mellett vagyok, az első csak felesleges túlbonyolítás szerintem.Schleck
"A „sólyomszemrendszer” mindkét térfélen hat-nyolc, különböző sarkokban felállított, nagy sebességű kamera által határozza meg a labda pontos helyzetét. A kamerák adatait egy videoszoftver segítségével gyűjtik össze, amely 3D-s képet generál a labda röppályájáról, majd egy másodpercen belül információt küld a mérkőzés játékvezetőjének és asszisztenseinek karórájára az eredményről."

mondjuk ezek után nehéz lesz megmagyarázni majd a méteres lesgólokat, aminek kiszűrése innen már csak egy lépés...jjncaa
Így van, ezzel simán meg tudnák oldani azt is. Ellentétben a másikkal, de lehet pont az általad említettek miatt fognak végül a másik mellett dönteni...

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fifa-igy-mukodik-a-technologia-a-hawk-eye-es-a-goalref-2146503
Én teljesen a Sólyomszem mellett vagyok, az első csak felesleges túlbonyolítás szerintem.Schleck
"A „sólyomszemrendszer” mindkét térfélen hat-nyolc, különböző sarkokban felállított, nagy sebességű kamera által határozza meg a labda pontos helyzetét. A kamerák adatait egy videoszoftver segítségével gyűjtik össze, amely 3D-s képet generál a labda röppályájáról, majd egy másodpercen belül információt küld a mérkőzés játékvezetőjének és asszisztenseinek karórájára az eredményről."

mondjuk ezek után nehéz lesz megmagyarázni majd a méteres lesgólokat, aminek kiszűrése innen már csak egy lépés...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én teljesen a Sólyomszem mellett vagyok, az első csak felesleges túlbonyolítás szerintem.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Balotelli az MTK stadionban 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Official: Goal-line technology approved for global soccer by IFAB. Will be used at FIFA Club World Cup in December.jjncaa
Vad II > goal line technology

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
M2 adja az MTK meccset 20:15-től,aki a Honvédot szeretné nézni annak itt egy link,ahol van egy csomó meccs: http://www.vipbox.tv/sports/football.html

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Àllítólag a City megpróbálja megszerezni Cassanot.
Tevez + pénz menne helyette Milánóba.Bazzani
Agree

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Official: Goal-line technology approved for global soccer by IFAB. Will be used at FIFA Club World Cup in December.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Àllítólag a City megpróbálja megszerezni Cassanot.
Tevez + pénz menne helyette Milánóba.

több mint 13 éve
óriási 😀
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/megtevesztett_az_uefa_a_siro_nemet_novel/

"Közleményük szerint a futball emberi oldalát (...) szerették volna átadni"
hajrá UEFA, ma remélem csúnyán leszavazzák a Playstation-focit!jjncaa
miért nem lenne jó, ha lenne itt is videóbíró?
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
óriási 😀
http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/megtevesztett_az_uefa_a_siro_nemet_novel/

hajrá UEFA, ma remélem csúnyán leszavazzák a Playstation-focit!jjncaa
ez már akkor megjelent hírként, úgy emlékszem másnap már lehozta az nso, de tényleg eléggé megdöbbentő és szánalmas szerintem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
óriási 😀

hajrá UEFA, ma remélem csúnyán leszavazzák a Playstation-focit!

---
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Stez télleg lecsaptok Júliora? még a végén lesz normális kapusotok, gyönyörű lenne pont tőlünk, és pont Ő...Divat
Képben van, mondjuk nem tom minek. Abbiatinak rohadt jó ösztönei vannak, Amelia megfelelő backup (csak világbajnok volt 2006-ban), jött Gabriel aki az olimpián valszeg kedzeni fog a braziloknál, jött Pazzagli, (akit vszínű h tovább is adunk), plusz visszajött kölcsönből Coppola is (valszeg ki lesz újra kölcsönözve), így jelenleg 5 azaz öt kapus tartozik a felnőtt kerethez.
Ha már Interből távozni készülő arcot akarunk beszerezni jobban járnánk Sneijderrel. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Stez télleg lecsaptok Júliora? még a végén lesz normális kapusotok, gyönyörű lenne pont tőlünk, és pont Ő...Divat
az a Julio aki 2 meccsen 2 potyából 2 ajándék gólt adott nekünk anno?Amadeus91
igen Ő az, sajnos akkor elég rossz periódusa volt(mint a csapatban mki másnak-edzőbuktatás is?!)...mutass egy oan kapust akinek még sose volt potyája, akár egy nemzetközi kupameccsen...7 év alatt én úgy gondolom elég sokat köszönhetünk neki, és bár hiába a megfelelő pótlás(Handanovic, 11m+Faraoni nevetséges összeg érte...), nekem hiányozni fog, és top kapusnak tartom továbbra is, aki bárhol meg fogja állni a helyét!!!

de tudod nem alapozhat mki Kraft és Rensing szintű kapusokra, van akinek be kell érni ilyen "potyás" J. Césárokkal.... 😀

|
több mint 13 éve
az a Julio aki 2 meccsen 2 potyából 2 ajándék gólt adott nekünk anno?
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Stez télleg lecsaptok Júliora? még a végén lesz normális kapusotok, gyönyörű lenne pont tőlünk, és pont Ő...

|