NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 486
46
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mekkora szerepe van a 4-4-2 erőltetésében annak, hogy itthon teljesen el van terjedve az a hülyeség, hogy ha egy csatárral játszunk akkor beszariak vagyunk, bezzeg ha kettővel, akkor kemény tökös legények...SchleckEgy szóban kifejezve: hatalmas.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
egervári ott volt a szeren, lelkesen végigszurkolta a meccset. ez a 4-4-2 már a lengyelek ellen is kurva nagy szopó volt, most még rosszabb. sajnos már a 12. percben látszott h a bolgárok emberelőnyben vannak a középpályán, nem bírjuk még átvinni sem a labdát a félpályán... azzal h hajnallal mit akart a jobb szélen elég kérdéses, djujit lekapta a bolgár 1v1ben, a középpálya meg a csatársor között meg akkora szakadék volt mint égen a csillag... nagyjából laikusként ennyi jött le a meccsből, mert közbe legalább jól bebaszcsiztam, de h ennek a gyökérnek miért nem tűnnek fel az ilyen dolgok? vagy tényleg ekkora kretén h nemtud mit csinálni ha változtatni kéne? ajjaj....peachKíváncsi vagyok, hogy mekkora szerepe van a 4-4-2 erőltetésében annak, hogy itthon teljesen el van terjedve az a hülyeség, hogy ha egy csatárral játszunk akkor beszariak vagyunk, bezzeg ha kettővel, akkor kemény tökös legények...
több mint 13 éve
egervári ott volt a szeren, lelkesen végigszurkolta a meccset. ez a 4-4-2 már a lengyelek ellen is kurva nagy szopó volt, most még rosszabb. sajnos már a 12. percben látszott h a bolgárok emberelőnyben vannak a középpályán, nem bírjuk még átvinni sem a labdát a félpályán... azzal h hajnallal mit akart a jobb szélen elég kérdéses, djujit lekapta a bolgár 1v1ben, a középpálya meg a csatársor között meg akkora szakadék volt mint égen a csillag... nagyjából laikusként ennyi jött le a meccsből, mert közbe legalább jól bebaszcsiztam, de h ennek a gyökérnek miért nem tűnnek fel az ilyen dolgok? vagy tényleg ekkora kretén h nemtud mit csinálni ha változtatni kéne? ajjaj....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Kis összefoglalás a Rapids Hawaii-on töltött hetéről:http://denversports.blog.hu/2012/02/29/rapids_eloideny_hawaii_on
😊
több mint 13 éve
Az, hogy ne építgessenek adatbázisokat a meccsre járókról. Lassan ott tartunk, hogy hatósági jogköröket adnak ilyen féleszű securitis majmoknak. Meg eleve, mi az, hogy civilek csak úgy hozzáférhetnek bármiféle személyes adatomhoz pusztán azért, mert egy meccsre ki akarok menni. Aki kicsit is ismeri a magyar viszonyokat, az tudja, hogy az ilyen secus idióták miatt több balhé meg konfliktus van kb, mintha ott se lennének....ezzel mi a gond?Amadeus91
Dub
több mint 13 éve
http://ultrasliberi.hu/?p=10006ezzel mi a gond?
"A központi klub-kártyarendszer és sportrendészeti nyilvántartás is megvalósul, a stadionokban az események biztonságos rendezését embermagasságú beengedő kapuk, valamint digitális kamerarendszerek is szolgálják majd. [...] A projekt megvalósítását követően a mérkőzéseket csak névre szóló jegyekkel lehet majd látogatni."
Erre csak annyit kívánok mondani: Anyátok ! Asszem, ha ez megvalósul, befejezem a focimeccsre járást, engem ilyen mindenféle senkiháziak ne tartsanak nyilván.Dub
több mint 13 éve
http://ultrasliberi.hu/?p=10006"A központi klub-kártyarendszer és sportrendészeti nyilvántartás is megvalósul, a stadionokban az események biztonságos rendezését embermagasságú beengedő kapuk, valamint digitális kamerarendszerek is szolgálják majd. [...] A projekt megvalósítását követően a mérkőzéseket csak névre szóló jegyekkel lehet majd látogatni."
Erre csak annyit kívánok mondani: Anyátok ! Asszem, ha ez megvalósul, befejezem a focimeccsre járást, engem ilyen mindenféle senkiháziak ne tartsanak nyilván.
több mint 13 éve
Már megint ezek a nagy szavak, meg ígérgetések...szerintem ezt még ők maguk sem hiszik el.NSO-n találtam ezt a commentet, eléggé megragadja a lényeget
Amikor meg bizonyítani kéne, remegnek a lábak.JC6
"és milyen érdekes:a nemrég kinevezett Penev meccs elötti nyilatkozata!! megmondta,hogy ők a rövid passzos,labda birtoklásos játékot akarja játszatni"új" csapatával,és sikerült is neki ennyi idő alatt!! mi meg MÁSFÉL!! éve keressük a játékunkat!!!!!K.urva érdekes!!!!!"
több mint 13 éve
USA @ Olaszország, 1:0 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már megint ezek a nagy szavak, meg ígérgetések...szerintem ezt még ők maguk sem hiszik el.Amikor meg bizonyítani kéne, remegnek a lábak.
több mint 13 éve
mondjuk ha egy barátságos meccsen nem azt a kib@szott három pontot akarnánk megőrizni, hanem a taktikák (?) begyakorlására törekednénk, nem lenne rosszjjncaaMinek gyakorolni? Rég megvan a tökéletes rencer, be van gyakorolva, így lehet mindig a pontra menni 😉
több mint 13 éve
csak tudnám, hogy Aogo mit keres a válogatott környékén. :oAmadeus91Félig nem német alap hogy játszik 😀
több mint 13 éve
Jajj istenem de gyengék az angolok 😕 Az Ebn a csoportból ki fognak esni... 😕Huntelaar meg egyszerűen kurvajó csatár, nem hiszem el, h egyedül nálunk nem ment neki :mad:
több mint 13 éve
Allez bmeg Allez! :cool: :cool:JoeyPorterjók vagyunk eddig pedig se Benzema se Lass! 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na hazaértem. Az első félidő hozott egy lagymatag iramot, de legalább voltak helyzeteink, bár azok is csak begyömöszölt labdákból, meg egy Pintér lövés. 41. percben gondoltam egy merészet és kimentem retyóra elkerülvén a félidei tömeget. Naná, hogy ekkor rúgjuk a gólt.
A második félidőben meg úgy leiskolázott minket ez a fiatal, lelkes bolgár csapat, hogy rossz volt nézni. Illetve maga a játékuk az nem volt rossz, sőt nagyon tetszetős, gyors támadásokat vezettek. Ez az 1-1 ránk nézve igencsak hízelgő.
Persze barátságos meccs, satöbbi, de tulajdonképpen mit akarunk mi? Mert én nem láttam, hogy mi az elképzelése a mesternek. Ívelgettük előre a labdákat egész meccsen a vakvilágba. A két szélső védőnk mögé akkor nyomták be a labdát, amikor akarták. Tolódásban állandóan késtünk, a két szélső középpályás védekező munkája kalap sz*r volt. Ezért nem kell hazarepülni Moszkvából... botrány gyenge volt. Hajnal meg már 3 éve az. Szalai magasságbeli fölényét még kitudtuk használni, azon kívül semmi. Ez egy rohadt nagy 0 volt.
Meg még a virsli is hideg volt.
több mint 13 éve
csak tudnám, hogy Aogo mit keres a válogatott környékén. :o
több mint 13 éve
Klose a CSK :cool:, szép ez a mez!
több mint 13 éve
az hagyján, hogy elfáradnak, de meg is sérülnekaz már mellékes, hogy a seggünket kitörölhetjük a világranglista helyezésünkkelStezmer szar a rencer.
első 70 csapat játszik valami bowlt minden évben aztán kész, nem kell itt buzulni EB-vel, csak elfáradnak a fiúk 😀Höri
és mondjuk egy Air Sanyi bowlt szívesen is néznék a Azerbajdzsán ellen
aztán mehet amiba, 1/1-es pick lesz
több mint 13 éve
jajj Wiese... reméljük jó napja lesz.
több mint 13 éve
az már mellékes, hogy a seggünket kitörölhetjük a világranglista helyezésünkkelStezmer szar a rencer.
első 70 csapat játszik valami bowlt minden évben aztán kész, nem kell itt buzulni EB-vel, csak elfáradnak a fiúk 😀
több mint 13 éve
mondjuk ha egy barátságos meccsen nem azt a kib@szott három pontot akarnánk megőrizni, hanem a taktikák (?) begyakorlására törekednénk, nem lenne rosszjjncaaa rangsor a lényeg, ezt neked nem kell magyarázni 😂
több mint 13 éve
mondjuk ha egy barátságos meccsen nem azt a kib@szott három pontot akarnánk megőrizni, hanem a taktikák (?) begyakorlására törekednénk, nem lenne rosszjjncaade nekünk mindig a 3 pont a fontos, mert aztán ki lehet verni a világranglista helyezésre
az már mellékes, hogy a seggünket kitörölhetjük a világranglista helyezésünkkel, ha Máltákat leszünk képesek csak megverni akkor, amikor kelleni fog
ez borzasztó kevés lesz, de Sönci fater biztos nem így látja, szerinte borzalmasan jó irányba halad a csapat és brutális a fejlődés is
több mint 13 éve
nézz rá a fejére és meglátodStezelég volt a streamen belehallgatni "vlá vá vá blá bá vlá"
egyébként klasszis játékvezető volt.