Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
én tuti adnék neki pár meccset hogy legközelebb kétszer is meggondolja mit hozzon magával a pályára a kis fejében...davemayerAkkor én a helyében annál inkább folytatnám.
Ha a meccs előtti kézfogással nem a másik tiszteletét fejezed ki, hanem ha tiszteled, ha nem, kötelező kezet fogni, akkor gyakorlatilag nem jelent semmit sem az a kézfogás, és értelmét veszti, hogy kezet fog-e vagy sem.
Persze manapság kell az embereknek, hogy akkoris mosolyogjál a szemembe, ha amint hátat fordítok kést szúrsz belém, de én úgy gondolom, hogy ne játsza meg magát senki. Ha utálsz, akkor utálsz, ez van, de nem kell úgy tenni mintha húde rendben lenne minden.
Az meg szép, hogy Evra volt olyan rendes, hogy kezet nyújtott, miután ő lett az ártatlan kisebbségi, akit ez a náci leniggerezett, és sikerült kiharcolnia neki 8 meccset meg mittudomén mennyi pénzt. Miért ne nyújtott volna?
Én tisztelem Suárezt, hogy "kockáztatva" a 100%-os büntetést, nem volt hajlandó belemajomkodni Evra arcába. A mai világban nem jellemző az egyenesség, jó látni, hogy valakinél még jelen van, akkor is ha megszopja miatta.
több mint 13 éve
A kézfogás elmaradásáért panaszkodók szerint az nem lenne végtelenül álszent és hazug, ha minden ellenérzése dacára kezet fogna valakivel csak azért, mert kell? Ez egy buta és nevetséges rituálé, amit valamikor kitaláltak. Azt akarja jelképezni, hogy az ellenfelek tisztelik egymást, és sportszerűen fognak viselkedni a meccsen, ennek ellenére néha pépesre rugdossák a másikat...Én akkor ítélném el, ha nem lett volna kötelező odamenni mancsot nyújtani, Lajos pedig önként odalépett volna Evrához, hogy csak azért se fogjon vele kezet.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
érdekes hogy valakit nem kéne automatikusan elítélni ha a minden (!) meccs előtti csapat-kézfogásnál szándékosan megsérti az egyiket. Nem kell hogy szeresse, meccs közben azt csinál amit akar (...) de hogy egy ilyen szokást csak úgy semmibe vegyen mert ő megsértődött- kaphatott volna pár pofont csak ezért.Na én meg ettől az álszenteskedéstől hányok. Ha valakit nem bírok, nem fogok vele jó pofizni.
Az hogy meccs közben mit csinál az ő dolga de amikor az egyik csapat felsorakozik a másik előtt minimum illik végigcsinálni a rituálét. Voltak akik jobban utálták egymást mint ezek ketten mégis a meccs előtti kézfogás megvolt (jól megszorítva...) aztán meccs közben össze vissza rugdosták egymást.Mondom, nem kell hogy szeresse ezek után Suarez Evrát de hogy egy ilyen dolgot megengedjen magának az eszméletlen arrogancia, én tuti adnék neki pár meccset hogy legközelebb kétszer is meggondolja mit hozzon magával a pályára a kis fejében...davemayer
több mint 13 éve
érdekes hogy valakit nem kéne automatikusan elítélni ha a minden (!) meccs előtti csapat-kézfogásnál szándékosan megsérti az egyiket. Nem kell hogy szeresse, meccs közben azt csinál amit akar (...) de hogy egy ilyen szokást csak úgy semmibe vegyen mert ő megsértődött- kaphatott volna pár pofont csak ezért.Az hogy meccs közben mit csinál az ő dolga de amikor az egyik csapat felsorakozik a másik előtt minimum illik végigcsinálni a rituálét. Voltak akik jobban utálták egymást mint ezek ketten mégis a meccs előtti kézfogás megvolt (jól megszorítva...) aztán meccs közben össze vissza rugdosták egymást.Mondom, nem kell hogy szeresse ezek után Suarez Evrát de hogy egy ilyen dolgot megengedjen magának az eszméletlen arrogancia, én tuti adnék neki pár meccset hogy legközelebb kétszer is meggondolja mit hozzon magával a pályára a kis fejében...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Evra komolytalan, Balotelli már rég felgyújtotta volna Suarezt is, meg az Anfield Roadot is valami tüzijátékkal.StezÚgy is kell! Balotellinek lett volna esze kezelni a helyzetet :rolleyes:
több mint 13 éve
Evra komolytalan, Balotelli már rég felgyújtotta volna Suarezt is, meg az Anfield Roadot is valami tüzijátékkal.
több mint 13 éve
Eleve nem lennék szivesen egyik Liverpool szurkoló helyében sem, 1990 óta nem is kerültek a bajnokságnyerés közelébe , durva hogy egy ilyen tradiciókkal rendelkező klubb ennyire nem tudjon beleószilni a Premier League első helyéért folyó harcba az utóbbi évtizedben, de már a 90-es években sem...2008-09, 4 pont; 2001-2002, 7 pont. Azért az utóbbi 10 évben is volt két olyan év, amikor jelentős túlzás, hogy "nem is kerültek a bajnokságnyerés közelébe", és voltak valami BL döntők is. De elismerem, szarok vagyunk. A két kupát azért még behúzzuk 😀
Valamit nagyon rosszul csinálnak...gravedigger
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy hűde szuper követendő dolog, csak hogy a foci ilyen, igen sokan alkalmazzák. Az, hogy most ezen ennyire ki vannak akadva, eléggé álszent dolog szerintem.Hívhatod világmegváltásnak is, attól még parasztság, és jellemzi azt, aki ezt csinálja. Nehogy már még Evra legyen a hibás... Az meg, hogy a paraszt nem fog kezet, tetézi a gyökérségét, mivel saját magának köszönheti elsősorban, hogy eltiltották, Evra meg kezet nyújtott, erre meg még ő volt megsértődve. Idióta senkiházi paraszt.szabaJa, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.marciEgy focimeccs közben? Igen.
Pszichológiai hadviselésnek hívják. fetomy
Evra pedig nem hibás, csak egy picsogó ovis, aki hazaszaladt anyucihoz, hogy a csúnya Józsika bántotta.
több mint 13 éve
Ez az Evra is mekkora egy balerina. A meccs utáni előadást (persze fehérként képtelenség ezt megérteni) kicsit túlreagáltnak érzem. Eto'o akkor nem viselkedett így, amikor egy stadion huhogott neki. Nem tudom, hogy mégis milyen közegben focizhatta le eddigi pályafutását, ha ez ennyire fájóan érintette.EscaladeSzegény szerintem azért akadt csak ki ennyire, mert eddig azt hitte ő is fehér.
több mint 13 éve
Hívhatod világmegváltásnak is, attól még parasztság, és jellemzi azt, aki ezt csinálja. Nehogy már még Evra legyen a hibás... Az meg, hogy a paraszt nem fog kezet, tetézi a gyökérségét, mivel saját magának köszönheti elsősorban, hogy eltiltották, Evra meg kezet nyújtott, erre meg még ő volt megsértődve. Idióta senkiházi paraszt.Egy focimeccs közben? Igen.És? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.fetomyJa, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.marci
Pszichológiai hadviselésnek hívják. fetomy
több mint 13 éve
Rooneyt nézve mindig eszembe jut, hogy én ezt a gólját élőben láttam: http://www.youtube.com/watch?v=ovNbrQ-yVWQ 😊
több mint 13 éve
Ez az Evra is mekkora egy balerina. A meccs utáni előadást (persze fehérként képtelenség ezt megérteni) kicsit túlreagáltnak érzem. Eto'o akkor nem viselkedett így, amikor egy stadion huhogott neki. Nem tudom, hogy mégis milyen közegben focizhatta le eddigi pályafutását, ha ez ennyire fájóan érintette.

több mint 13 éve
És Suarez nem is kimondottan árja kinézetű. 😀SchleckDehogynem, csak festi a haját és sokat szolizik, mert azt hitte az elég lesz, hogy ne rasszistázzák amikor niggerezik, de hát nem jött be 😛
több mint 13 éve
Egy focimeccs közben? Igen.Ja, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.marciSuarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.marciÉs? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.fetomy
Pszichológiai hadviselésnek hívják. Szeretnék az ellenfelet kihozni a sodrából, hogy elveszítse a fejét, lsd. Materazzi-Zidane.
Nem focimeccs közben? Akkor sincs sok különbség, amíg csak szavakról beszélünk. De olyan szinten kihasználni ezt a dolgot, ahogyan Evra tette Suarezzel szemben pont ugyanakkora rasszizmus. Ha ő nem gondolná magát másnak, mint Suarez, akár többnek, akár kevesebbnek, akkor ugyanannyira nem vette volna fel a dolgot, mint ahogyan nem veszi fel, ha másik fekete niggerezi le. A rasszizmus pont onnan indul, hogy én kiakadok, ha valami más bőrszínű leszól engem az én bőrszínem miatt. Elvileg az lenne a célom,hogy kezeljenek ugyanúgy engem feketét, mint ahogy őt fehéret, csak ehhez kéne, hogy legalább én higgyem el, hogy egyenlők vagyunk, és akkor máris nem lenne gond, mert a fehértől a te nigger ugyanazt "jelentené" mint a te buzi. Ártalmatlan semmit.
több mint 13 éve
És Suarez nem is kimondottan árja kinézetű. 😀Azért ne mond, hogy a mai világban annyira hatalmas dolog valakit a bőrszíne miatt szidni? Kíváncsi vagyok, hogy hány fehér focistát szidtak a bőrszíne miatt az egyéb bőrszínű focisták és mégse lett belőle semmi.FViktor93És? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.fetomyJa, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.marci
több mint 13 éve
Ha VV Attila hamarabb rúg gólt, lehet a Liverpool is hamarabb kezd focizni.
több mint 13 éve
Az anyázás valóban rosszabb.Ja, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.marciSuarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.marciÉs? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.fetomy
több mint 13 éve
Azért ne mond, hogy a mai világban annyira hatalmas dolog valakit a bőrszíne miatt szidni? Kíváncsi vagyok, hogy hány fehér focistát szidtak a bőrszíne miatt az egyéb bőrszínű focisták és mégse lett belőle semmi.Ja, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.marciSuarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.marciÉs? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.fetomy
több mint 13 éve
Ja, akkor oké, szerinted a kettő ugyanaz.Suarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.marciÉs? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.fetomy
több mint 13 éve
rég láttam ilyen rosszul játszani a poolt. spearing katasztrófa, downing egy centet se ér meg, carrollról meg ne is beszéljünk. mindent elmond az a jelenet, amikor suarez pörgette neki kényszerítőbe, ő meg csak kocogott előre, és a bekké lett. teljesen olyan mintha más világban élne. és az a baj h azt se látom amit mondjuk kuyton igen, h nem megy, de hajt mint a picsa (mondjuk dirk más emberfajta) csak úgy sétálgat, néha lebassza a bírót azt annyi.dalglish meg nem fog menni még 2 évig biztosan, mert ő adott végre vmit amiben lehet bízni, csak kell egy normális csatár suarez mellé, meg lucasnak fel kell épülnie teljesen.
több mint 13 éve
Jókor mondtam. Pont Suarez. 😂Rio megint nagyon béna volt amúgy.
több mint 13 éve
Hihetetlen, hogy mennyire rettenetesen játszik most ez a Liverpool. 11 impotens egyszerre a pályán.
több mint 13 éve
Suarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.marciÉs? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.
több mint 13 éve
Tőzsér 4évre a Genoa-ban. :o Mik vannak, jól le vagyok maradva.
több mint 13 éve
Suarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.