Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Jókor mondtam. Pont Suarez. 😂Rio megint nagyon béna volt amúgy.
több mint 13 éve
Hihetetlen, hogy mennyire rettenetesen játszik most ez a Liverpool. 11 impotens egyszerre a pályán.
több mint 13 éve
Suarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.marciÉs? Nekem meg serdülőben azt mondta a Pátkai csatár, hogy este megkúrta anyámat. Én meg azt mondtam neki, hogy én is akartam az övét, de a kutya megelőzött. A meccs meg ment tovább.
több mint 13 éve
Tőzsér 4évre a Genoa-ban. :o Mik vannak, jól le vagyok maradva.
több mint 13 éve
Suarez maga elismerte, hogy Evrával való "beszélgetése" során használta a "negro" kifejezést.
több mint 13 éve
valószínű, hogy ilyen-olyan szidalmazásokat alkalmazott Suárez, ami bizonyára meglephette Evrát, aki nem szokott hozzá ahhoz, hogy focimeccsen a riválistól esetleg kap ilyesmiket. De az, hogy ekkora szarakodás lett belőle, meg 8 meccs meg satöbbi egy szimpla meccs közbeni szitkozódásból az nálam pont elég lenne arra, hogy utána azzal ne ápoljak semmilyen jó viszonyt, aki miatt ennyire megkúrtak.De mi van akkor ha Evra igazat mondott ?gravediggerSuarez gondolom ideges kicsit Evrára még mindig, amiért azt mondta, hogy leniggerezte. 😊StezHát egyébként a múltkori balhé után Suarez helyében lehet én sem fogtam volna vele kezet...fetomy
Megnéztem a videót, kezet fogott a MU többi fekete játékosával. Nem a feketékkel van baja, hanem Evrával, ami mint mondtam valószínű azért volt, mert ennyire szánalmasan felfújta az ügyet. Persze van aki ugrani fog a témára, mint ahogy volt itt is, de a sport ilyen. Ha én mondjuk túlsúlyosként focizok, akkor várhatóan az ellenfél szidni fog, piszkálni, amivel csak tud, valószínű azzal is hogy kövér vagyok. Aki lépett már pályára focimeccsen az ezt pontosan tudja. Ugyanolyan ez, mint amikor arról "poénkodnak", hogy meghúzták a másik feleségét, csaját, anyját, stb... Aztán vége a meccsnek, és senkinek semmi baja. Most ha egy ilyen megszokott dologból ekkora rinyálós balhé lesz, én biztos, hogy onnantól rühellném az illetőt, és biztos, hogy nem is fognék utána vele kezet. Minek? Hogy mutassam, hogy tisztelem? Mit tiszteljek benne? Bekaphatja kb.
Sajnálom, de nagyon nem szeretem az ilyet, hogy én fekete vagyok, ha bárki bántani mer egy szóval is, akkor ugrok a szövetséghez, mert tudom, hogy erre ugranak, és úgyis rábaszik a másik, ezzel megmutatom, hogy én vagyok a faszagyerek.
több mint 13 éve
Milyen múltkori balhéra gondolsz?Suarez gondolom ideges kicsit Evrára még mindig, amiért azt mondta, hogy leniggerezte. 😊StezHát egyébként a múltkori balhé után Suarez helyében lehet én sem fogtam volna vele kezet...fetomy
több mint 13 éve
Viccen kívül, ez a Dalglish mit csinál? 10 perce megkapták a 2-at is, azóta mint egy megütött bokszoló kóvályognak, van a pályán 2 használhatatlan játékosa (Henderson, Downing), erre Carroll 15 perce melegít...Na végre.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De mi van akkor ha Evra igazat mondott ?Suarez gondolom ideges kicsit Evrára még mindig, amiért azt mondta, hogy leniggerezte. 😊StezHát egyébként a múltkori balhé után Suarez helyében lehet én sem fogtam volna vele kezet...fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem alapból Dalglish nem sokáig lesz már Pool edző...Eleve nem lennék szivesen egyik Liverpool szurkoló helyében sem, 1990 óta nem is kerültek a bajnokságnyerés közelébe , durva hogy egy ilyen tradiciókkal rendelkező klubb ennyire nem tudjon beleószilni a Premier League első helyéért folyó harcba az utóbbi évtizedben, de már a 90-es években sem...
Én ahogy hallom/látom/olvasom, egyre szarabb a Pool az utóbbi időben és a szurkolók ezt kezdik unni, ami azért természetes valahol. A tavalyi hatalmas lendület, amit egyébként csak fejben tudott adni a játékosoknak Dalglish, kezd nagyon elfogyni.Stez
Valamit nagyon rosszul csinálnak...
Én meg átkozom magam, de általában ez szokott velem történni, az első félidő végén lementem kajálni, nem rég értem fel, és természetes hogy ilyenkor esik 2 gól 😊
több mint 13 éve
Suarez gondolom ideges kicsit Evrára még mindig, amiért azt mondta, hogy leniggerezte. 😊StezHát egyébként a múltkori balhé után Suarez helyében lehet én sem fogtam volna vele kezet...
több mint 13 éve
Mostanában újra rászoktam az angol bajnokikra, de ennek a Gerrardnak a faék bonyolultságú focijától még mindig elképedek...

több mint 13 éve
Szerintem alapból Dalglish nem sokáig lesz már Pool edző...Én ahogy hallom/látom/olvasom, egyre szarabb a Pool az utóbbi időben és a szurkolók ezt kezdik unni, ami azért természetes valahol. A tavalyi hatalmas lendület, amit egyébként csak fejben tudott adni a játékosoknak Dalglish, kezd nagyon elfogyni.
több mint 13 éve
Engem igazából az érdekelne, hogy a Pool játékosok fejében mi játszódik le/őket sajnálom talán a legjobban. Egyrészt borzalmas, amit leadershipként Dalglish felől kapnak, aki mellét döngetve mártírt csinál Suarezből. Valószínűleg Suarez cselekedetét elítélik. Ugyanakkor csapattársuk, vagyis tudatosan és tudat alatt is támogatják, kiállnak mellette. Ha előre lehetne tekerni az idő kerekét és beleolvasni egyik másik játékos memoárjába erről az időszakról, nem bánnám. 😊
több mint 13 éve
Suarez gondolom ideges kicsit Evrára még mindig, amiért azt mondta, hogy leniggerezte. 😊
több mint 13 éve
Mondhat bárki bármit, de Suárez a VB óda belopta magát a szívembe. Nagyon bírom ezt a figurát. 😛
több mint 13 éve
Evra? 😀A SkySports szerint majdnem összeverekedtek a játékosok az öltözők előtt a bevonulás után, jó pár percig tartott mire sikerült beterelni a játékosokat az öltözőikbe.marcivajon ki miatt...Hurka
több mint 13 éve
A SkySports szerint majdnem összeverekedtek a játékosok az öltözők előtt a bevonulás után, jó pár percig tartott mire sikerült beterelni a játékosokat az öltözőikbe.marcivajon ki miatt...
több mint 13 éve
A SkySports szerint majdnem összeverekedtek a játékosok az öltözők előtt a bevonulás után, jó pár percig tartott mire sikerült beterelni a játékosokat az öltözőikbe.
több mint 13 éve
suarez a világ legnagyobb parasztja az kétségtelen 😀ellenben ferdinand elmehet a picsába, h nem volt képes eltalálni inkább a lábát a zsuga helyett...
több mint 13 éve
ugyanez jutott eszembe, nem nagyon szeretik Angliában azt aki ekkora paraszt, maximum azért nem fogják kifütyülni mindenhol mert a MU ellen csinálja 😉Suarez mekkora egy csicska...HurkaRemélem innentől kezdve minden vendég meccsén kfütyülik a nézők és rövid időn belül (talán már nyáron) eltakarodik Angliából (más bajnokságot nem nagyon nézek, szóval mindegy hová megy).marci
ennek semmi köze az angol futballhoz, menjen primadonnáskodni a La Ligába, dumálni meg a Serie A-ba (Inter nagy választás lenne ebből a szempontból...)
amiért nem fogott kezet az FA helyébe újra eltiltanám, ez sokkal sportszerűtlenebb mint egy véletlen rácsúszás miatti második sárgás kiállítás mondjuk egy mérkőzés hajrájában... Megint eltiltják 2-3 meccsre aztán Dalglish már csak csereként meri majd bevetni mert akkor kikerüli a meccs előtti kézfogást 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Mondjuk Dalglish egy órával meccs előtt lenyilatkozta, hogy nem kell félni, Suarez és Evra kezet fognak majd. Hát úgy látszik, Ő nem nagyon van tisztában arról, hogy Suarez őrült. 😀 Ebből is lesz még balhé biztosan.
több mint 13 éve
Suarez de komoly atyaég 😂amit itt a félidő végén csinált rádöbbentett hogy ez az ember ezt direkt csinálja, szeret fasz lenni :rolleyes:
Most néztem, nem fogott kezet sem Evrával, majd hogy rákúrta Ferdinandot Evrára. Hát jó nagy majom, az tuti.Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Suarez mekkora egy csicska...HurkaRemélem innentől kezdve minden vendég meccsén kfütyülik a nézők és rövid időn belül (talán már nyáron) eltakarodik Angliából (más bajnokságot nem nagyon nézek, szóval mindegy hová megy).