Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ballábas szögből miért nem Urby rúgja a szabadot? :rolleyes:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Capello pedig jó edző.
Teljesen megfojtotta Őt a szövetség. Nagy hiba, ezt még bánni fogják.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nézi valaki a Milan-Juve kupameccset ?gravedigger
Jelen.vassadi
Nagyot játszott az első félidőben a nagy öreg ( Del Piero ), nem kimondottam komálom az olasz focit, a kupát meg végképp, de ez a meccs tetszik eddig, annak ellenére hogy 0-0. A Milan a legjobb iskolapéldája a tolódásos zónavédekezésnek
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Nézi valaki a Milan-Juve kupameccset ?gravedigger
Jelen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nézi valaki a Milan-Juve kupameccset ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor akár indulhatna is Milánóba.... 😀Divat
Vagy akár vissza is vonulhatna 😊
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
akkor akár indulhatna is Milánóba.... 😀

|
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
CapHELLO... 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Teljesen igaza van nevetséges az angol szövetség sikerül a miénket is alulmúlnia. Benevezhetnek a hogyan lehet t.kön szúrni magunkat című versenyre és meg is nyernék legalább itt biztos nyernének.... a,úgy is van náluk legalább három jobb társaság ezek után....
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Capello lemondott.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2098386/England-manager-Fabio-Capello-quits-crunch-meeting-FA-John-Terry-race-row.html?ito=feeds-newsxml
Hoopsz. Mondjuk Redknappel szerintem biztos, hogy nem járnának jobban...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kiesett Ghána nem lesz álomdöntőToca
pedig még összejöhet a Zambia-Mali, persze Gabon vs. Egyenlítői-Guinea lett volna a legjobbJJ
Jól érzem hogy ez egy hatalmas adag ironiával iródott ? 😊
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Kiesett Ghána nem lesz álomdöntőToca
pedig még összejöhet a Zambia-Mali, persze Gabon vs. Egyenlítői-Guinea lett volna a legjobb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Kiesett Ghána nem lesz álomdöntő
több mint 13 éve
Azért, mert a köcsög németek mindenhonnan válogatnak, csak hogy korrekt csapatot tudjanak felküldeni a meccsekre és Montolivot nem válogatták be, attól még egyáltalán nem rossz játékos, szerintem.
Vagy ez úgy megy, hogy az a jó játékos, akire a németek azt mondják? Ja, bocs. Én pont leszarom a németeket.
És Montolivo nagyon is jó játékos. Kibaszott jól játszott és azért lett olasz válogatott, majd volt egy komoly sérülése mondjuk, de abból vissza is tudott térni úgy, hogy manapság is jól játszik és standard kezdő olasz válogatott azóta ismét.Stez
Fordítva nézve is igaz azért,hogy attól hogy valaki olasz válogatott még nem biztos hogy jó 😊 Montolivot párszor láttam azért nem egy nagy sztár szerintem.
Amúgy meg a német válogatottnál szerintem ilyen 1944es térkép van fent és az alapján válogatnak 😊
több mint 13 éve
Azért, mert a köcsög németek mindenhonnan válogatnak, csak hogy korrekt csapatot tudjanak felküldeni a meccsekre és Montolivot nem válogatták be, attól még egyáltalán nem rossz játékos, szerintem.
Vagy ez úgy megy, hogy az a jó játékos, akire a németek azt mondják? Ja, bocs. Én pont leszarom a németeket.
És Montolivo nagyon is jó játékos. Kibaszott jól játszott és azért lett olasz válogatott, majd volt egy komoly sérülése mondjuk, de abból vissza is tudott térni úgy, hogy manapság is jól játszik és standard kezdő olasz válogatott azóta ismét.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Muntari kölcsönbe jött. Alap volt, hogy csak addig, amíg Montolivo nem jön. Tevez meg Pato helyére fog jönni szerintem, mert Robinhot éls Patot is el fogjuk adni szerintem. De egyiket biztosan. Inkább az a kabaré, hogy frankón az egész kp-nk sérült, de még így is inkább várunk fél évet az olasz válogatott Montolivo leigazolásával, hogy 4-5 millió helyett ingyen jöjjön. Csak ezt a pénzt alapból megkapnánk, hogy ha a BL-ből továbbmennénk az Arsenal ellen, ami így sansztalan alapból, ráadásul még a bajnokságban is előrébb lennénk egy Montolivoval, ami azért nem kevés. Na ez a szánalmas.Stez
jaj hát ő valami hatalmas gyökér. (A Milan elkezdte felvásárolni az Inter köcsög szekcióját?) Montolivio szerintem elég túlértékelt, anno azért lett olasz válogatott, mert a németek megmondták neki, hogy vizes8-s sem lesz a Nationalelf-ben. (Montolivio félig német, félig olasz)Amadeus91
Biztos túl sok volt a német felmenője így nem ferhetett be a keretbe , lehet o meg jo csak mert nem török vagy lengyel 😊Toca
😊 😊 😊 😊 😊 Értjük a viccet, csak nem szeretjük. 😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!Joci
Gondolom a Fradit a Busai-Batik kettős "repíti a SB-ba".
Muhahahahahaha.

Böde azért más kategória. Amúgy nem leszünk mi bajnokok évekig sztem.Bazzani
ha ők nem is, akkor:
-béla nb2-be száműzése
-Lisztes bombagóljai
-lórika magára talál
-jön Beliczky a veretes Steelers-ből
amúgy Batik egész jól mozgott a felkészülés alatt, és U19-es válogatottba is behívták...az már kérdés h minden jött-ment azeri fiataloktól kiszoptunk...

a végét osztom! 😊

|
több mint 13 éve
Muntari kölcsönbe jött. Alap volt, hogy csak addig, amíg Montolivo nem jön. Tevez meg Pato helyére fog jönni szerintem, mert Robinhot éls Patot is el fogjuk adni szerintem. De egyiket biztosan. Inkább az a kabaré, hogy frankón az egész kp-nk sérült, de még így is inkább várunk fél évet az olasz válogatott Montolivo leigazolásával, hogy 4-5 millió helyett ingyen jöjjön. Csak ezt a pénzt alapból megkapnánk, hogy ha a BL-ből továbbmennénk az Arsenal ellen, ami így sansztalan alapból, ráadásul még a bajnokságban is előrébb lennénk egy Montolivoval, ami azért nem kevés. Na ez a szánalmas.Stez
jaj hát ő valami hatalmas gyökér. (A Milan elkezdte felvásárolni az Inter köcsög szekcióját?) Montolivio szerintem elég túlértékelt, anno azért lett olasz válogatott, mert a németek megmondták neki, hogy vizes8-s sem lesz a Nationalelf-ben. (Montolivio félig német, félig olasz)Amadeus91
Biztos túl sok volt a német felmenője így nem ferhetett be a keretbe , lehet o meg jo csak mert nem török vagy lengyel 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
jaj hát ő valami hatalmas gyökér. (A Milan elkezdte felvásárolni az Inter köcsög szekcióját?) Montolivio szerintem elég túlértékelt, anno azért lett olasz válogatott, mert a németek megmondták neki, hogy vizes8-s sem lesz a Nationalelf-ben. (Montolivio félig német, félig olasz)
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
hanyagoljuk a szakmázgatást...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én meg a Milant utálom, akkor 1-1?Bálesz
Én meg Berlusconit utálom
1/1-re lehet neked is egy saját Luckod

több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Én meg a Milant utálom, akkor 1-1?

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bálesz: a Pool-t utálom, pár dolog miatt, ellenben Milan meccsen már voltam is 😛 Stez-nek meg nem amúgy sem merek ellentmondani... 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az igazi takarodj gól:
http://www.youtube.com/watch?v=GLWDLxsNxRk

ami nem hajlik, az törik!