Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ballábas szögből miért nem Urby rúgja a szabadot? :rolleyes:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Capello pedig jó edző.Teljesen megfojtotta Őt a szövetség. Nagy hiba, ezt még bánni fogják.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyot játszott az első félidőben a nagy öreg ( Del Piero ), nem kimondottam komálom az olasz focit, a kupát meg végképp, de ez a meccs tetszik eddig, annak ellenére hogy 0-0. A Milan a legjobb iskolapéldája a tolódásos zónavédekezésnekNézi valaki a Milan-Juve kupameccset ?gravediggerJelen.vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nézi valaki a Milan-Juve kupameccset ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor akár indulhatna is Milánóba.... 😀DivatVagy akár vissza is vonulhatna 😊
több mint 13 éve
Teljesen igaza van nevetséges az angol szövetség sikerül a miénket is alulmúlnia. Benevezhetnek a hogyan lehet t.kön szúrni magunkat című versenyre és meg is nyernék legalább itt biztos nyernének.... a,úgy is van náluk legalább három jobb társaság ezek után....
több mint 13 éve
Capello lemondott.
több mint 13 éve
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2098386/England-manager-Fabio-Capello-quits-crunch-meeting-FA-John-Terry-race-row.html?ito=feeds-newsxmlHoopsz. Mondjuk Redknappel szerintem biztos, hogy nem járnának jobban...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jól érzem hogy ez egy hatalmas adag ironiával iródott ? 😊Kiesett Ghána nem lesz álomdöntőTocapedig még összejöhet a Zambia-Mali, persze Gabon vs. Egyenlítői-Guinea lett volna a legjobbJJ
több mint 13 éve
Kiesett Ghána nem lesz álomdöntőTocapedig még összejöhet a Zambia-Mali, persze Gabon vs. Egyenlítői-Guinea lett volna a legjobb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kiesett Ghána nem lesz álomdöntő
több mint 13 éve
Azért, mert a köcsög németek mindenhonnan válogatnak, csak hogy korrekt csapatot tudjanak felküldeni a meccsekre és Montolivot nem válogatták be, attól még egyáltalán nem rossz játékos, szerintem.Fordítva nézve is igaz azért,hogy attól hogy valaki olasz válogatott még nem biztos hogy jó 😊 Montolivot párszor láttam azért nem egy nagy sztár szerintem.
Vagy ez úgy megy, hogy az a jó játékos, akire a németek azt mondják? Ja, bocs. Én pont leszarom a németeket.
És Montolivo nagyon is jó játékos. Kibaszott jól játszott és azért lett olasz válogatott, majd volt egy komoly sérülése mondjuk, de abból vissza is tudott térni úgy, hogy manapság is jól játszik és standard kezdő olasz válogatott azóta ismét.Stez
Amúgy meg a német válogatottnál szerintem ilyen 1944es térkép van fent és az alapján válogatnak 😊
több mint 13 éve
Azért, mert a köcsög németek mindenhonnan válogatnak, csak hogy korrekt csapatot tudjanak felküldeni a meccsekre és Montolivot nem válogatták be, attól még egyáltalán nem rossz játékos, szerintem. Vagy ez úgy megy, hogy az a jó játékos, akire a németek azt mondják? Ja, bocs. Én pont leszarom a németeket.
És Montolivo nagyon is jó játékos. Kibaszott jól játszott és azért lett olasz válogatott, majd volt egy komoly sérülése mondjuk, de abból vissza is tudott térni úgy, hogy manapság is jól játszik és standard kezdő olasz válogatott azóta ismét.
több mint 13 éve
😊 😊 😊 😊 😊 Értjük a viccet, csak nem szeretjük. 😀Biztos túl sok volt a német felmenője így nem ferhetett be a keretbe , lehet o meg jo csak mert nem török vagy lengyel 😊TocaMuntari kölcsönbe jött. Alap volt, hogy csak addig, amíg Montolivo nem jön. Tevez meg Pato helyére fog jönni szerintem, mert Robinhot éls Patot is el fogjuk adni szerintem. De egyiket biztosan. Inkább az a kabaré, hogy frankón az egész kp-nk sérült, de még így is inkább várunk fél évet az olasz válogatott Montolivo leigazolásával, hogy 4-5 millió helyett ingyen jöjjön. Csak ezt a pénzt alapból megkapnánk, hogy ha a BL-ből továbbmennénk az Arsenal ellen, ami így sansztalan alapból, ráadásul még a bajnokságban is előrébb lennénk egy Montolivoval, ami azért nem kevés. Na ez a szánalmas.Stezjaj hát ő valami hatalmas gyökér. (A Milan elkezdte felvásárolni az Inter köcsög szekcióját?) Montolivio szerintem elég túlértékelt, anno azért lett olasz válogatott, mert a németek megmondták neki, hogy vizes8-s sem lesz a Nationalelf-ben. (Montolivio félig német, félig olasz)Amadeus91
több mint 13 éve
ha ők nem is, akkor:uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!JociGondolom a Fradit a Busai-Batik kettős "repíti a SB-ba".
Muhahahahahaha.
Böde azért más kategória. Amúgy nem leszünk mi bajnokok évekig sztem.Bazzani
-béla nb2-be száműzése
-Lisztes bombagóljai
-lórika magára talál
-jön Beliczky a veretes Steelers-ből
amúgy Batik egész jól mozgott a felkészülés alatt, és U19-es válogatottba is behívták...az már kérdés h minden jött-ment azeri fiataloktól kiszoptunk...
a végét osztom! 😊
|
több mint 13 éve
Biztos túl sok volt a német felmenője így nem ferhetett be a keretbe , lehet o meg jo csak mert nem török vagy lengyel 😊Muntari kölcsönbe jött. Alap volt, hogy csak addig, amíg Montolivo nem jön. Tevez meg Pato helyére fog jönni szerintem, mert Robinhot éls Patot is el fogjuk adni szerintem. De egyiket biztosan. Inkább az a kabaré, hogy frankón az egész kp-nk sérült, de még így is inkább várunk fél évet az olasz válogatott Montolivo leigazolásával, hogy 4-5 millió helyett ingyen jöjjön. Csak ezt a pénzt alapból megkapnánk, hogy ha a BL-ből továbbmennénk az Arsenal ellen, ami így sansztalan alapból, ráadásul még a bajnokságban is előrébb lennénk egy Montolivoval, ami azért nem kevés. Na ez a szánalmas.Stezjaj hát ő valami hatalmas gyökér. (A Milan elkezdte felvásárolni az Inter köcsög szekcióját?) Montolivio szerintem elég túlértékelt, anno azért lett olasz válogatott, mert a németek megmondták neki, hogy vizes8-s sem lesz a Nationalelf-ben. (Montolivio félig német, félig olasz)Amadeus91
több mint 13 éve
Muntari kölcsönbe jött. Alap volt, hogy csak addig, amíg Montolivo nem jön. Tevez meg Pato helyére fog jönni szerintem, mert Robinhot éls Patot is el fogjuk adni szerintem. De egyiket biztosan. Inkább az a kabaré, hogy frankón az egész kp-nk sérült, de még így is inkább várunk fél évet az olasz válogatott Montolivo leigazolásával, hogy 4-5 millió helyett ingyen jöjjön. Csak ezt a pénzt alapból megkapnánk, hogy ha a BL-ből továbbmennénk az Arsenal ellen, ami így sansztalan alapból, ráadásul még a bajnokságban is előrébb lennénk egy Montolivoval, ami azért nem kevés. Na ez a szánalmas.Stezjaj hát ő valami hatalmas gyökér. (A Milan elkezdte felvásárolni az Inter köcsög szekcióját?) Montolivio szerintem elég túlértékelt, anno azért lett olasz válogatott, mert a németek megmondták neki, hogy vizes8-s sem lesz a Nationalelf-ben. (Montolivio félig német, félig olasz)
több mint 13 éve
hanyagoljuk a szakmázgatást...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én meg a Milant utálom, akkor 1-1?BáleszÉn meg Berlusconit utálom
1/1-re lehet neked is egy saját Luckod
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bálesz: a Pool-t utálom, pár dolog miatt, ellenben Milan meccsen már voltam is 😛 Stez-nek meg nem amúgy sem merek ellentmondani... 😀
több mint 13 éve
az igazi takarodj gól:http://www.youtube.com/watch?v=GLWDLxsNxRk
ami nem hajlik, az törik!