NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
28
10
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
11
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New Orleans Saints - New York Jets
9
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
4
4
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
3
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem egyébként belegondol, sokszor. Nem véletéen, hogy valahogy mindig ilyen időszakoknál csinál valami orbitális faszságot, amiért eltiltást is beszed. Egyszerűen gondolom nem akar játszani, de ezek nem véletlenek. Szerintem. Mert Ibra ilyen, ha elege van, akkor elintézi magának a pihenőt.Ibra bazdmeg legjobbkor kap pirosat, a legnehezebb hónap jön idén, csupa rangadó, azt tuti el is fogják tiltani. Ész baszki.Steznagyon tisztelheted ha azt gondolod hogy ő belegondol ilyenekbe 😂davemayer
több mint 13 éve
Az, hogy gyakran tévednek a javunkra a bírók. Így van. Ezt hívják tekintélynek. Ezt vívta magának ki a klub és SAF.tüsi91ez ami számomra undorító, de te nyugodtan lehetsz rá büszke 😀
több mint 13 éve
nincs is. Amit elvett, visszaadta. Csak te röviden tömören kijelentetted, hogy Webb nagy részben segített... Ami ezen a meccsen nem igaz. Az, hogy gyakran tévednek a javunkra a bírók. Így van. Ezt hívják tekintélynek. Ezt vívta magának ki a klub és SAF.pont előtte baszta fel Rafael Torres-t, szabadrúgás se volt. gondolom ezért maradt el a lap.és Webb.loljah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.tüsi91
cserébe kaptatok két 11-est, szóval egy szavatok nem lehet. még 4-5 percet rá is húzott a végén.
mondom ezt úgy, h nem drukkolok a Chelsea-nek, de ez nem az első bíró segédletes győzelme a United-nek. a "szerencse" valahogy mindig melléjük szegődik.lol
több mint 13 éve
3-0-ról ikszelni szerintem győzelemmel ér fel..
több mint 13 éve
3-3 mióta győzelem? v aki webb meccsén ikszel az 2 pontot kap? 😀pont előtte baszta fel Rafael Torres-t, szabadrúgás se volt. gondolom ezért maradt el a lap.és Webb.loljah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.tüsi91
cserébe kaptatok két 11-est, szóval egy szavatok nem lehet. még 4-5 percet rá is húzott a végén.
mondom ezt úgy, h nem drukkolok a Chelsea-nek, de ez nem az első bíró segédletes győzelme a United-nek. a "szerencse" valahogy mindig melléjük szegődik.lol
|
több mint 13 éve
legyalultuk az Intert, De Rossi hivatalosan is aláírta a szerződését (ugye, hogy megmondtam Stez! 😛 ) este Super Bowl a kedvenc csapatom részvételével. Legyen bármi is, kívánhatok ennél többet sport témakörben egy nap? Köszönöm 😊Habiutállak...és ez még az este további részében fokozódhat... 😀
|
több mint 13 éve
pont előtte baszta fel Rafael Torres-t, szabadrúgás se volt. gondolom ezért maradt el a lap.jah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.tüsi91ezt csak a United hozzavissza 0-3ról.tüsi91és Webb.lol
mondom ezt úgy, h nem drukkolok a Chelsea-nek, de ez nem az első bíró segédletes győzelme a United-nek. a "szerencse" valahogy mindig melléjük szegődik.
több mint 13 éve
legyalultuk az Intert, De Rossi hivatalosan is aláírta a szerződését (ugye, hogy megmondtam Stez! 😛 ) este Super Bowl a kedvenc csapatom részvételével. Legyen bármi is, kívánhatok ennél többet sport témakörben egy nap? Köszönöm 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
jah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.ezt csak a United hozzavissza 0-3ról.tüsi91és Webb.lol
több mint 13 éve
Ibra bazdmeg legjobbkor kap pirosat, a legnehezebb hónap jön idén, csupa rangadó, azt tuti el is fogják tiltani. Ész baszki.Steznagyon tisztelheted ha azt gondolod hogy ő belegondol ilyenekbe 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ezt csak a United hozzavissza 0-3ról.tüsi91és Webb.
több mint 13 éve
Azért tényleg én sem vagyok normális, felállunk 3-0ról idegenben (a második büntetőt tényleg nem kellett volna megadni, az elsőnél Evra lábát telibe rúgta a kék védő) és mégis óriási hiányérzetem van mert ez a Chelsea gyengébb a Tore Andre Flo & Zola&Életveszélyes- féle kék brigádnál ami a beleölt pénzt figyelembe véve nem kis dolog...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ibra bazdmeg legjobbkor kap pirosat, a legnehezebb hónap jön idén, csupa rangadó, azt tuti el is fogják tiltani. Ész baszki.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mókás egy meccs volt az tuti, örülök azért hogy végül kiegyenlítettünk és elhozunk egy pontot. De Gea meg jó lenne ha elfelejtené a potyákat meg a betliket, mert azért látszik rajta hogy nem ügyetlen egy kapus.manuszka86Főleg a végén amit megfogott az embertelen volt. Tuti benne lesz az év top 10 védésében 😊
több mint 13 éve
Amit írtam pár napja - egy hete, hogy leszarnám de Gea potyáit, ha valamit is hozzátenne a csapathoz. Kulcspillanatban csinálna egy bravúrt.Most megcsinálta. Élt az esélyével.
Amúgy Webb szánalmas. Welbeck dolog sztem kívül volt, de a piros így is egyértelmű. A Welbeck tizi meg kapu, bár Welbs okosan csinálta. Tavaly épp ilyen tizit kapott a Chelsea a Stamfordon...
Reális az X. Nagy meccs volt. 2 tizi ide-oda, ezt csak a United hozzavissza 0-3ról.
több mint 13 éve
mókás egy meccs volt az tuti, örülök azért hogy végül kiegyenlítettünk és elhozunk egy pontot. De Gea meg jó lenne ha elfelejtené a potyákat meg a betliket, mert azért látszik rajta hogy nem ügyetlen egy kapus.
több mint 13 éve
hééé webb miért nem fújta be kezezés miatt tizinek?? bundaaaa 😀Divatna jó ez azért ezután a meccs után eléggé sértő 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hééé webb miért nem fújta be kezezés miatt tizinek?? bundaaaa 😀
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pedig nagyon meccsbe illő lett volna egy ilyen kamu szabadrúgásgóllal átvett vezetés
több mint 13 éve
uhhh Mata...mekkorát védett, tuti vmi potya követi majd... 😀
|
több mint 13 éve
Rooneynak kellett ez a pár nap "pihenő". Nagyot játszik.
több mint 13 éve
ez a Chelsea mikor lett ilyen gyenge? Tudom nincs Terry, de azért ennyire szétesni nem kéne
BEARS BABY!
Sir Alex immortal