NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Ibra bazdmeg legjobbkor kap pirosat, a legnehezebb hónap jön idén, csupa rangadó, azt tuti el is fogják tiltani. Ész baszki.Stez
nagyon tisztelheted ha azt gondolod hogy ő belegondol ilyenekbe 😂davemayer
Szerintem egyébként belegondol, sokszor. Nem véletéen, hogy valahogy mindig ilyen időszakoknál csinál valami orbitális faszságot, amiért eltiltást is beszed. Egyszerűen gondolom nem akar játszani, de ezek nem véletlenek. Szerintem. Mert Ibra ilyen, ha elege van, akkor elintézi magának a pihenőt.

több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Az, hogy gyakran tévednek a javunkra a bírók. Így van. Ezt hívják tekintélynek. Ezt vívta magának ki a klub és SAF.tüsi91
ez ami számomra undorító, de te nyugodtan lehetsz rá büszke 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
és Webb.lol
jah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.tüsi91
pont előtte baszta fel Rafael Torres-t, szabadrúgás se volt. gondolom ezért maradt el a lap.
cserébe kaptatok két 11-est, szóval egy szavatok nem lehet. még 4-5 percet rá is húzott a végén.

mondom ezt úgy, h nem drukkolok a Chelsea-nek, de ez nem az első bíró segédletes győzelme a United-nek. a "szerencse" valahogy mindig melléjük szegődik.lol
nincs is. Amit elvett, visszaadta. Csak te röviden tömören kijelentetted, hogy Webb nagy részben segített... Ami ezen a meccsen nem igaz. Az, hogy gyakran tévednek a javunkra a bírók. Így van. Ezt hívják tekintélynek. Ezt vívta magának ki a klub és SAF.
több mint 13 éve
3-0-ról ikszelni szerintem győzelemmel ér fel..

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
és Webb.lol
jah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.tüsi91
pont előtte baszta fel Rafael Torres-t, szabadrúgás se volt. gondolom ezért maradt el a lap.
cserébe kaptatok két 11-est, szóval egy szavatok nem lehet. még 4-5 percet rá is húzott a végén.

mondom ezt úgy, h nem drukkolok a Chelsea-nek, de ez nem az első bíró segédletes győzelme a United-nek. a "szerencse" valahogy mindig melléjük szegődik.lol
3-3 mióta győzelem? v aki webb meccsén ikszel az 2 pontot kap? 😀

|
több mint 13 éve
legyalultuk az Intert, De Rossi hivatalosan is aláírta a szerződését (ugye, hogy megmondtam Stez! 😛 ) este Super Bowl a kedvenc csapatom részvételével. Legyen bármi is, kívánhatok ennél többet sport témakörben egy nap? Köszönöm 😊Habi
utállak...és ez még az este további részében fokozódhat... 😀

|
több mint 13 éve
ezt csak a United hozzavissza 0-3ról.tüsi91
és Webb.lol

mondom ezt úgy, h nem drukkolok a Chelsea-nek, de ez nem az első bíró segédletes győzelme a United-nek. a "szerencse" valahogy mindig melléjük szegődik.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
legyalultuk az Intert, De Rossi hivatalosan is aláírta a szerződését (ugye, hogy megmondtam Stez! 😛 ) este Super Bowl a kedvenc csapatom részvételével. Legyen bármi is, kívánhatok ennél többet sport témakörben egy nap? Köszönöm 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hogy eaglesmcnabb is örüljön: http://pepsifoci.hu/node/105069
több mint 13 éve
és Webb.lol
jah. Érdekes módon mindenki arról a tiziről beszél (ami valóban nem volt az). Gary Cahill vajon miért játszott még 80 percet? Erre válaszolj először.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Ibra bazdmeg legjobbkor kap pirosat, a legnehezebb hónap jön idén, csupa rangadó, azt tuti el is fogják tiltani. Ész baszki.Stez
nagyon tisztelheted ha azt gondolod hogy ő belegondol ilyenekbe 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
és Webb.

több mint 13 éve
Azért tényleg én sem vagyok normális, felállunk 3-0ról idegenben (a második büntetőt tényleg nem kellett volna megadni, az elsőnél Evra lábát telibe rúgta a kék védő) és mégis óriási hiányérzetem van mert ez a Chelsea gyengébb a Tore Andre Flo & Zola&Életveszélyes- féle kék brigádnál ami a beleölt pénzt figyelembe véve nem kis dolog...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Ibra bazdmeg legjobbkor kap pirosat, a legnehezebb hónap jön idén, csupa rangadó, azt tuti el is fogják tiltani. Ész baszki.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mókás egy meccs volt az tuti, örülök azért hogy végül kiegyenlítettünk és elhozunk egy pontot. De Gea meg jó lenne ha elfelejtené a potyákat meg a betliket, mert azért látszik rajta hogy nem ügyetlen egy kapus.manuszka86
Főleg a végén amit megfogott az embertelen volt. Tuti benne lesz az év top 10 védésében 😊
több mint 13 éve
Amit írtam pár napja - egy hete, hogy leszarnám de Gea potyáit, ha valamit is hozzátenne a csapathoz. Kulcspillanatban csinálna egy bravúrt.
Most megcsinálta. Élt az esélyével.

Amúgy Webb szánalmas. Welbeck dolog sztem kívül volt, de a piros így is egyértelmű. A Welbeck tizi meg kapu, bár Welbs okosan csinálta. Tavaly épp ilyen tizit kapott a Chelsea a Stamfordon...
Reális az X. Nagy meccs volt. 2 tizi ide-oda, ezt csak a United hozzavissza 0-3ról.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
"Dear Super Bowl, top that..."

Until we score.
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
mókás egy meccs volt az tuti, örülök azért hogy végül kiegyenlítettünk és elhozunk egy pontot. De Gea meg jó lenne ha elfelejtené a potyákat meg a betliket, mert azért látszik rajta hogy nem ügyetlen egy kapus.

több mint 13 éve
hééé webb miért nem fújta be kezezés miatt tizinek?? bundaaaa 😀Divat
na jó ez azért ezután a meccs után eléggé sértő 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
hééé webb miért nem fújta be kezezés miatt tizinek?? bundaaaa 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pedig nagyon meccsbe illő lett volna egy ilyen kamu szabadrúgásgóllal átvett vezetés
több mint 13 éve
uhhh Mata...mekkorát védett, tuti vmi potya követi majd... 😀

|
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
wooot ez mekkora védés volt

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Rooneynak kellett ez a pár nap "pihenő". Nagyot játszik.
több mint 13 éve
ez a Chelsea mikor lett ilyen gyenge? Tudom nincs Terry, de azért ennyire szétesni nem kéne

BEARS BABY!

Sir Alex immortal