NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
73
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
23
7
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
1
1
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
1
1
22:25
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950És mire alapozták ezt a várakozást a szervezők? Ki az a nagy nézőcsalogató név a két csapatból? Herczegfalvi az MLSes múltja miatt(a Kansas City Wizardsban 10 meccsen rúgott 2 gólt)?
Ezen a tornán nem tudom túltenni magam. 😀
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀Schleck
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Ezen a tornán nem tudom túltenni magam. 😀
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀
több mint 13 éve
jogos, fail a részemről.
több mint 13 éve
Park a Bolton-ba került kölcsönbe, ő nehezen állna be 😀Ryo került a Boltonhoz, Park ott volt a mai meccsen a cserepadon. Park-ot Wenger nem tudom miért vette meg, mert egyáltalán nem játszatja. Még év elején volt egy jó ligakupa meccse, azóta viszont pályára lépett kb 2x, igaz nem nyújtott vmi meggyőző teljesítményt. Bajnokságban egyszer hozta be csereként.
Henry pedig lassan megy vissza NY-ba, addig meg hadd játsszonlol
Henry-hoz visszakanyarodva meg annyit, hogy sztem Titi többet tesz hozzá a meccsekhez még így is mint a koreai vagy Chamack
több mint 13 éve
Park a Bolton-ba került kölcsönbe, ő nehezen állna be 😀Henry pedig lassan megy vissza NY-ba, addig meg hadd játsszon
több mint 13 éve
Csak míg egy Park beállásának meg lehet az a haszna, hogy a srác ne essen ki a játékból, esetleg jó formába lendüljön, vagy ha egy fiatalt hoznátok be, akkor ő szerez PL tapasztalatot, addig Henry rendszeres behozatalának lényegében hosszú távon semmi haszna nincs. És mivel a játékhoz sem tesz túl sokat hozzá szvsz, ezért rövid távon sincs.Nagyon szépen játszott ma az Arsenal, amíg be nem hozta Henryt a hosszúnevű helyére, azóta nagyjából semmi. Ha Arsenal szurkoló lennék, én már nagyon várnám, hogy mikor megy vissza NY-ba, mert egyszerűen fáj nézni, hogy mennyire nem működik ez az Henry-RvP páros együtt. És az meg nem kérdés, hogy kettőjük közül melyik a hasznosabb.SchleckA már megnyert meccseken, mint pl ez a mostani volt, simán be lehet hozni az utolsó 20 percre, mert nagyon jó őt újra Arsenal mezben látni (főleg ebben a 125 évesben, sztem ez az egyik legszebb mez az elmúlt évekből). Ha gólt lő akkor az iszonyatos öröm a szurkolóknak, ha meg rosszul játszik senki se szól egy szót se. Én szvsz szívesebben látom őt a pályán a Chamack/Park féle emberkék helyett.
Az Ox cseréhez meg annyit, hogy én inkább félnék egy esetleges RvP sérüléstől, mintsem hogy lerúgják Ox-otkisvanek4
Persze az érzelmi oldalát én semlegesként nem tudom átérezni.
több mint 13 éve
Nagyon szépen játszott ma az Arsenal, amíg be nem hozta Henryt a hosszúnevű helyére, azóta nagyjából semmi. Ha Arsenal szurkoló lennék, én már nagyon várnám, hogy mikor megy vissza NY-ba, mert egyszerűen fáj nézni, hogy mennyire nem működik ez az Henry-RvP páros együtt. És az meg nem kérdés, hogy kettőjük közül melyik a hasznosabb.SchleckA már megnyert meccseken, mint pl ez a mostani volt, simán be lehet hozni az utolsó 20 percre, mert nagyon jó őt újra Arsenal mezben látni (főleg ebben a 125 évesben, sztem ez az egyik legszebb mez az elmúlt évekből). Ha gólt lő akkor az iszonyatos öröm a szurkolóknak, ha meg rosszul játszik senki se szól egy szót se. Én szvsz szívesebben látom őt a pályán a Chamack/Park féle emberkék helyett.
Az Ox cseréhez meg annyit, hogy én inkább félnék egy esetleges RvP sérüléstől, mintsem hogy lerúgják Ox-ot
több mint 13 éve
4 év után újra betalált a PL-ben 😊 istencsászár
több mint 13 éve
jaj hát megkönnyezem :')
több mint 13 éve
ott is van Henryyyyyyyy!! 😀
több mint 13 éve
Nagyon szépen játszott ma az Arsenal, amíg be nem hozta Henryt a hosszúnevű helyére, azóta nagyjából semmi. Ha Arsenal szurkoló lennék, én már nagyon várnám, hogy mikor megy vissza NY-ba, mert egyszerűen fáj nézni, hogy mennyire nem működik ez az Henry-RvP páros együtt. És az meg nem kérdés, hogy kettőjük közül melyik a hasznosabb.
több mint 13 éve
az Ox cserét én sem értem, de ezt már bejátszotta párszor az öreg.lolnem akarja h tönkrevágja magát, mint Wilshere. Henry szegényem meg nem érzi ma ezt a meccset
közben eszembe jutott, hogy olyan ez a meccs, mint a pro bowl 😀 állnak egy helyben a játékosok, 0 effort 😀
több mint 13 éve
nagyon gólt akarnak rúgatni Titi-vel 😀 az Ox cserét én sem értem, de ezt már bejátszotta párszor az öreg.
több mint 13 éve
azt viszont nem értem Wengerben, hogy miért nem RvP-t hozta le, miért pont Ox-ot. Walcott pedig ezen a meccsen is megmutatta, hogy egy iszonyat nagy rejtély a játéka. Egyik meccsen 3 gólpassz és akkor fűzi át a védőjét amikor akarja, előtte lévő meccseken viszont 1 épkézláb mozdulata se volt...
több mint 13 éve
köszönömhttp://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16kisvanek4gála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls.brk
neked is lol
több mint 13 éve
sopcastom van, de hqgála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls.brk
sop://broker.sopcast.com:3912/106723
több mint 13 éve
http://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16gála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls.brk
több mint 13 éve
gála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls
több mint 13 éve
gála van az Emirates-ben 😊 RvP mesterhármas
több mint 13 éve
seydi kirobbanthatatlanFakeszejdi bazmeg 😀
legbesztebb
több mint 13 éve
http://dvtk.eu/hirek/spanyol-kupagyoztest-igazoltunk/4216/az öreg Kúper csaknem akar jönni, mi ?
elvileg nem ő mr.X de ha csak ennyi igazolásunk lesz én már elégedett vagyok 😊kristof

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
seydi kirobbanthatatlan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy elment Carreno, ez tökéletes igazolás, de több spanyolt remélem nem hoznak. Amiről beszélt Bencés tavaly, hogy nem akar annyi spanyolt, hogy klikkesedjenek, remélem betartja, mert biztos, hogy nem lesz jó vége, ha még hozna hármat szerintem.nagyon egyetértek, de kétlem, hogy sikerül tartani, mert ugye Paunoch a napokban hozott egy listát a szabadon igazolható spanyolokról akik szívesen játszanának Mo.-n, a Pécs és a DVTK jelentkezett érte, az első ember ugye Fernando aki le is igazolt. Kérdés, kik vannak még a listán (Morientest rebesgetik, őt azért kétlem). Meg ugye van még mr.X aki nem Európában futott be, de sanszosan Dél-Amerikában szal nagy eséllyel ő is spanyol ajkú, nem tudom mennyire lenne jó dolog.
Schleck
azért a védelmet leszámítva nem rossz a csapat:
Abdou
Gallardo - Fernando - Luque
Tisza - Seydi/Mr.X
szerk. na mégse, Fernando-t a (spanyol) erőnléti edzőnk ajánlotta, Paunoch őt hozhatja az nb1-be (pl Pécs)
több mint 13 éve
Questionable, elvileg nevezik is a holnapi meccsre, úgyhogy annyira nem lehet sérült.Elfelejtettük megemlíteni hogy NK9 lett az elsőszámú csatár Waalwijk-ben, az első meccsén rögtön 84 percet kapott, kiharcolt egy tizit és nyertek is lazán 4-0-ra. 😊eaglesmcnabbS azóta meg is sérült. Micsoda váratlan fordulat... 😀tüsi91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!