NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
44
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
16
5
New Orleans Saints - New York Jets
13
7
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
9
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
9
6
New York Giants - Minnesota Vikings
8
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
5
4
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
3
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
tessék dave ott is van amit kértél... 😀Divatés persze az első védelmi hibánkat kihasználják... ajánlom figyelmedbe a beadás előtt Carrick becsúszva simán tisztázhatott volna de rossz helyre rúgta.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sorry hogy ezt mondom de 11es és piros lap után a 0-1 lett volna a reálisabb...davemayernyilván Chelsea szurkolóként nem mondom azt, hogy majd ti vezessetek, pedig ti voltatok a jobbak azért is volt " 😛"
most viszont így 2-0ról kurva nehéz lesz felállnotok, de remélem nem tömörülünk be, az öngyilkosság lenne ellenetek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mata for prez.
több mint 13 éve
iszonyú gyenge a cselszki..ha ezt nem fordítjuk meg az magunknak köszönhetjük...

több mint 13 éve
Webb ide vagy oda, ezt a Chelsea-et, a mostani United-nek ütnie kell, még ha 12 ember ellen is játszanak, ami nem igaz....JC6A papírforma ez lenne, de zsinórban ötször megverni a Chelsea-t?... :rolleyes: Én már csak emiatt sem vártam túl sokat a meccstől. A City hétközi veresége azért jött jól, hogy most ne lépjenek el nagyon. Persze hátravan még 45 perc...
több mint 13 éve
Chelsea szurkolóként is azt mondom, hogy nevetséges amit Webb játékvezetés címén művelsorry hogy ezt mondom de 11es és piros lap után a 0-1 lett volna a reálisabb...
az X reálisabb lenne 😛 😀kristof
kiváncsi vagyok amúgy hogy lesz-e egy normálisan kidolgozott Chelsea-támadás a meccsen, azért nagyon messze van ez a csapat a 3-4 évvel ezelőtti Chelsea-től. Innen már bravúr lenne a nekünk az x is, a kékek még jobban betömörülhetnek a kapujuk elé sajnos. köszi te paraszt...
nso az esetről: "11. perc Welbeck esik nagyot a 16-os előtt egy Cahill-becsúszás miatt, de nincs szabadrúgás."
érdekesen írták le az esetet, de nem baj.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Webb ide vagy oda, ezt a Chelsea-et, a mostani United-nek ütnie kell, még ha 12 ember ellen is játszanak, ami nem igaz....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chelsea szurkolóként is azt mondom, hogy nevetséges amit Webb játékvezetés címén művelaz X reálisabb lenne 😛 😀
több mint 13 éve
És persze kapura lövés nélkül vezetnek... nem tudom melyik csapat a gyengébb jelenleg a Pool vagy a Chelsea és mindkettőtől ki fogunk kapni, vicc. Köszi te BUZI KÖCSÖG WEBB
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Go Chelsea, csak a Spurs miatt 😛
több mint 13 éve
Nem értem Howard Webbet hogy engedhetik még meccset vezetni. Megint szánalmas amit művel, pedig csak a 11. perc.Sebiiezt nem hiszem el komolyan, még csak takarásban sem volt neki.
Piros lap és 11es, még megye 3ban is eltiltják a sporit ha egy ilyet nem ad meg. Á komolyan ez az ember, és még mondják hogy a Unitednak szokott fújni, elképesztő.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem értem Howard Webbet hogy engedhetik még meccset vezetni. Megint szánalmas amit művel, pedig csak a 11. perc.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de nem érzem a csapatban, hogy akár pontszerzésre is van esélyünk ma a MU ellen 😕"Cech; Ivan, Cahill, D Luiz, Bos; Ess, Meir, Mal; Sturr, Torres, Mata. - subs: Turn, Fer, Bert, Hutch, Romeu, Piazon, Lukaku"
Bosingwa balhátvédnek kurva necces, középső két védő most először játszik együtt (nem a legjobbkor) Essien is most először kezdő az idényben, van izgulni valónk :/
több mint 13 éve
Hányas hozzászólás környékén?Csak én maradtam le a Peric-Videoton frigyről?pedig írtunk róla egy oldallal korábban... 😊
Minek kellett még Torgi és Nikolics mellé?Bazzani
Divat
Mert visszalapoztam vagy 3 oldalt,de ott nem volt szó róla.
(Nyílván más a hsz számunk oldalanként.)
több mint 13 éve
Csak én maradtam le a Peric-Videoton frigyről?pedig írtunk róla egy oldallal korábban... 😊
Minek kellett még Torgi és Nikolics mellé?Bazzani
Lórika?? megint villant (tiziből).. 😀
|
több mint 13 éve
Csak én maradtam le a Peric-Videoton frigyről?Minek kellett még Torgi és Nikolics mellé?
több mint 13 éve
Lórikáról nem is szólsz??? :o :o :oseydi kirobbanthatatlanFakeszejdi bazmeg 😀
legbesztebbJoci
több mint 13 éve
Hát múltkor mikor arról volt szó, hogy a fradit hívták ki erre a tornára -asszem- akkor meg arról magyaráztak, hogy mennyire nagy dolog, hogy ilyen szintű európai csapatot láthatnak vendégül, szóval nyilván úgy voltak vele, hogy a vasas az tulajdonképp már majdnem a Barcelona.fetomyCsapatszíneket tekintve jah 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hát múltkor mikor arról volt szó, hogy a fradit hívták ki erre a tornára -asszem- akkor meg arról magyaráztak, hogy mennyire nagy dolog, hogy ilyen szintű európai csapatot láthatnak vendégül, szóval nyilván úgy voltak vele, hogy a vasas az tulajdonképp már majdnem a Barcelona.
több mint 13 éve
A helyi nézők szerették volna elérni jó vendéglátó révén, hogy otthonos környezetben érezze magát a magyar csapat ezzel a nézőszámmal. Bár Vasas meccsen max. akkor van kint ennyi ember ha a Fradi (esetleg az Újpest) az ellenfél, és az sem a hazaiak miatt. Nyilván ez az atmoszféra valamelyest bezavart így is az angyalföldieknek.http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Hát ez vicc.... MLS meccsen nincs ilyen nézőszám 😂 😂 😂gravedigger
Ezen a tornán nem tudom túltenni magam. 😀
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀Schleck
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Hát ez vicc.... MLS meccsen nincs ilyen nézőszám 😂 😂 😂
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀Schleck
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950És mire alapozták ezt a várakozást a szervezők? Ki az a nagy nézőcsalogató név a két csapatból? Herczegfalvi az MLSes múltja miatt(a Kansas City Wizardsban 10 meccsen rúgott 2 gólt)?
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Ezen a tornán nem tudom túltenni magam. 😀
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀