Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért véded ennyire, mert MTK nevelés?Bár továbbra is tartom, hogy az égvilágon nem lesz belőle semmi.tüsi91semmi gond, tévedni emberi dolog. 😊eaglesmcnabb
5 éve egy helyben topog, a legfontosabb évek estek ki. Jó neki a holland liga, majd egy év múlva térjünk vissza a srácra.JC6
Miből látod hogy védem? 😀 én azt gondolom hogy lesz belőle valami, ő azt hogy nem. Egyikünk téved, ami emberi dolog 😊
Egyébként a nagy tehetség Koman még itt sem tart, Huszti is egyre lejjebb adja, és még sorolhatnám a játékosokat, Az U-20-as VB-n bronzérmes csapat tagjai hol vannak? Sehol. Se Futács se Gosztonyi se senki. Azért mert MTK-s nem fogom védeni, Gosztonyi aki ugyancsak MTK-i neveléss anno nagy dirrel-durral indult ki Olaszországba, azóta még NB1ben sincs sehol. Egyébként NK9 semmivel sem nagyképűbb mint pl. Koman, el lehet olvasni a nyilatkozataikat. Azért is folyton kapja a savazást hogy mindig sérült, persze ennek csak az lehet az oka hogy szar a fizikuma, és a mentalitása... Pedig az is tény hogy Szalai Ádám vagy Gera is sérült volt egész szezonban... De ki van mindig baszogatva? Na ná hogy NK9.
Meg nagyképű. Miért is? Azért mert anno sok szakember ok nélkül túlsztárolta és egyből a liverpool-i kezdőbe várta? 😀 Erről nem ő tehet.
Nézzük a magyar csatárokat: Feczesin sehol, Priskin no comment, Rudolf játszik a Panában? Torghelle hazajött a vidibe padozni, Szalai most tér vissza sérülésből... Németh meg végre kezdőként játszik egy valamirevaló bajnokságban, ráadásul még jól is.
Szerintem egy kicsit jogtalan az őt ért kritika. Ennyi. Tény hogy szimpatikus játékos, de nem azért védem mert MTK-s. ez faszság.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és persze Tíbó legyen vele!v inkább, akkor ha elkerülik a sérülések, ha télleg befut Hollandiába, és h akkor az amúgy sem alacsony ego hova viszi tovább...sok jót nem jósolok neki, de remélem tévedek!DivatLegyen alázatos, szerény, tegyen meg mindent és akkor jönnek majd a sikerek. Remélem nem száll el, megint. Ha a földön marad, a kiesett évek visszajönnek.JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
v inkább, akkor ha elkerülik a sérülések, ha télleg befut Hollandiába, és h akkor az amúgy sem alacsony ego hova viszi tovább...sok jót nem jósolok neki, de remélem tévedek!DivatLegyen alázatos, szerény, tegyen meg mindent és akkor jönnek majd a sikerek. Remélem nem száll el, megint. Ha a földön marad, a kiesett évek visszajönnek.
több mint 13 éve
v inkább, akkor ha elkerülik a sérülések, ha télleg befut Hollandiába, és h akkor az amúgy sem alacsony ego hova viszi tovább...sok jót nem jósolok neki, de remélem tévedek!Azért véded ennyire, mert MTK nevelés?Bár továbbra is tartom, hogy az égvilágon nem lesz belőle semmi.tüsi91semmi gond, tévedni emberi dolog. 😊eaglesmcnabb
5 éve egy helyben topog, a legfontosabb évek estek ki. Jó neki a holland liga, majd egy év múlva térjünk vissza a srácra.JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért véded ennyire, mert MTK nevelés?Bár továbbra is tartom, hogy az égvilágon nem lesz belőle semmi.tüsi91semmi gond, tévedni emberi dolog. 😊eaglesmcnabb
5 éve egy helyben topog, a legfontosabb évek estek ki. Jó neki a holland liga, majd egy év múlva térjünk vissza a srácra.
több mint 13 éve

😂
több mint 13 éve
még a végén a selejtezőkre weltklasse formába lendül... 😛
|
több mint 13 éve
semmi gond, tévedni emberi dolog. 😊NK9 annyira lesérült hogy ismét kezdő volt, 81 percet játszott, a második percben megint kiharcolt egy tizit és megbaszták a sokkal jobb Groningent 3-0-ra idegenben 😉eaglesmcnabbHollandia legalább jó döntés volt, ott tehetséggel azért ki lehet tűnni, fizikailag sem egy brutál bajnokság. 3 meccs alatt többet tett, mint eddigi karrierje során talán. 😀.
Hajrá NK9!
Bár továbbra is tartom, hogy az égvilágon nem lesz belőle semmi.tüsi91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
NK9 annyira lesérült hogy ismét kezdő volt, 81 percet játszott, a második percben megint kiharcolt egy tizit és megbaszták a sokkal jobb Groningent 3-0-ra idegenben 😉eaglesmcnabbHollandia legalább jó döntés volt, ott tehetséggel azért ki lehet tűnni, fizikailag sem egy brutál bajnokság. 3 meccs alatt többet tett, mint eddigi karrierje során talán. 😀.
Hajrá NK9!
Bár továbbra is tartom, hogy az égvilágon nem lesz belőle semmi.
több mint 13 éve
NK9 annyira lesérült hogy ismét kezdő volt, 81 percet játszott, a második percben megint kiharcolt egy tizit és megbaszták a sokkal jobb Groningent 3-0-ra idegenben 😉
több mint 13 éve
Köszi te BUZI KÖCSÖG WEBBdavemayerA történtek után még viccesebb egy MU drukkertől, mint első olvasatra. 😉
több mint 13 éve
még egyszer leírom, 0-0nál egy 11es + kiállítás nem ugyanaz mint 3-0nál megítélni 2 tizenegyest (amiből sztem csak az egyik vitatható, az is csak azért mert Welbeck kereste a védő lábát hogy elessen). A játék képét döntően befolyásolta a bíró, aki valaha is játszott csapatsportot tudhatja hogy mennyire fontos ez. Arra azért kiváncsi lettem volna hogy 0-1ről mi lett volna az eredmény, a kékek játékát elnézve nehezen egyenlítettek volna ki...davemayerTeljesen át tudom érezni a helyzeted, hiba beszélsz nem értik meg. Nekünk állandóan felróják Övrebröt (vagy hogy írják) de azt jó szándékúan elfelejtik, hogy biz az első meccsen a Cselszki ellen kárunkra tévedett rendesen a bíró spori amikor eldönthettük volna a továbbjutást és akkor nem lett volna "szükség" a norvég sporira 😛
Bármennyire is fájni fog a szívem a Poolt holnap verni kell, ha már a Juve nem használta ki a Milan botlását és a Real átszenvedte magát a Getafe-n
több mint 13 éve
Folytatódik a "kolumbiaiasítás", közben Gary Smith HC egy angol League One csapathoz igazolt; az a harmadosztály?TheMileHighCityIgen.
több mint 13 éve
Rapids-offseason, eddigi események:http://denversports.blog.hu/2012/02/04/rapids_tart_a_felkeszules
Folytatódik a "kolumbiaiasítás", közben Gary Smith HC egy angol League One csapathoz igazolt; az a harmadosztály?
több mint 13 éve
elhiszem, és nem is viccnek szántam, de tényleg akkor is bármi lehetett volna...nem ez volt az első és nem is az utolsó bírói tévedés a futballban...és ugye az ellenkezője azért megesett néha Veletek is... 😛tényleg bocs, de ezen most nem tudok nevetni, az ilyen elhagyott 2 pontokon múlik a bajnokság. Már csak azért sem tartom viccesnek mert nem egy kézen megpattanó labdát reklamálok hanem egy olyan nyilvánvaló szabálytalanságot amit nagyon nehéz félremagyarázni, főleg hogy volt egy lassítás hátulról amin tisztán látszódott Webb tar feje ahogy nézi az esetet, senki sem takarta az esetet előtte... még mindig nem értem esküszöm.még egyszer leírom, 0-0nál egy 11es + kiállítás nem ugyanaz mint 3-0nál megítélni 2 tizenegyest (amiből sztem csak az egyik vitatható, az is csak azért mert Welbeck kereste a védő lábát hogy elessen). A játék képét döntően befolyásolta a bíró, aki valaha is játszott csapatsportot tudhatja hogy mennyire fontos ez. Arra azért kiváncsi lettem volna hogy 0-1ről mi lett volna az eredmény, a kékek játékát elnézve nehezen egyenlítettek volna ki...davemayerna várjál azért ennek az ellenkezője is meglehetett volna, lehet h Rooney kihagyta volna, és a dinamo új erőre kapva Torres mesterhármasával simán behúzta volna,de ezt már sohase tudjuk meg...és ugye nincs HA 😛Divat
Ja és Torres mesterhármasát pedig személyes sértésnek veszem 😂davemayer
na jó az erős volt kicsit elismerem... 😊
|
több mint 13 éve
tényleg bocs, de ezen most nem tudok nevetni, az ilyen elhagyott 2 pontokon múlik a bajnokság. Már csak azért sem tartom viccesnek mert nem egy kézen megpattanó labdát reklamálok hanem egy olyan nyilvánvaló szabálytalanságot amit nagyon nehéz félremagyarázni, főleg hogy volt egy lassítás hátulról amin tisztán látszódott Webb tar feje ahogy nézi az esetet, senki sem takarta az esetet előtte... még mindig nem értem esküszöm.még egyszer leírom, 0-0nál egy 11es + kiállítás nem ugyanaz mint 3-0nál megítélni 2 tizenegyest (amiből sztem csak az egyik vitatható, az is csak azért mert Welbeck kereste a védő lábát hogy elessen). A játék képét döntően befolyásolta a bíró, aki valaha is játszott csapatsportot tudhatja hogy mennyire fontos ez. Arra azért kiváncsi lettem volna hogy 0-1ről mi lett volna az eredmény, a kékek játékát elnézve nehezen egyenlítettek volna ki...davemayerna várjál azért ennek az ellenkezője is meglehetett volna, lehet h Rooney kihagyta volna, és a dinamo új erőre kapva Torres mesterhármasával simán behúzta volna,de ezt már sohase tudjuk meg...és ugye nincs HA 😛Divat
Ja és Torres mesterhármasát pedig személyes sértésnek veszem 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
alap volt, hogy a Neymar hasonmás ki fogja hagyni
több mint 13 éve
11esek jönnek a Gabon-Malin!JJA francba, elszállt Gabon... De legalább a 11es szép volt ötödikre 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
még egyszer leírom, 0-0nál egy 11es + kiállítás nem ugyanaz mint 3-0nál megítélni 2 tizenegyest (amiből sztem csak az egyik vitatható, az is csak azért mert Welbeck kereste a védő lábát hogy elessen). A játék képét döntően befolyásolta a bíró, aki valaha is játszott csapatsportot tudhatja hogy mennyire fontos ez. Arra azért kiváncsi lettem volna hogy 0-1ről mi lett volna az eredmény, a kékek játékát elnézve nehezen egyenlítettek volna ki...davemayerna várjál azért ennek az ellenkezője is meglehetett volna, lehet h Rooney kihagyta volna, és a dinamo új erőre kapva Torres mesterhármasával simán behúzta volna,de ezt már sohase tudjuk meg...és ugye nincs HA 😛
|
több mint 13 éve
Ezt alig lőtte meg, hogy ment ez be? :o
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem csípem egyik csapatot sem, de az év egyik legjobb meccse volt ez az angol derbi.
több mint 13 éve
11esek jönnek a Gabon-Malin!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem vagyok rá büszke... Ettől függetlenül nem a bírók nyernek meg semmit, hanem a United.Az, hogy gyakran tévednek a javunkra a bírók. Így van. Ezt hívják tekintélynek. Ezt vívta magának ki a klub és SAF.tüsi91ez ami számomra undorító, de te nyugodtan lehetsz rá büszke 😀lol
Azért mindeképp érdekes, hogy az ellendrukkerek természetesen csak arra emlékeznek, amikor a United javára tévedtek. valahogy a United számára hátrányos ítéletek a feledés homályába merülnek.
több mint 13 éve
még egyszer leírom, 0-0nál egy 11es + kiállítás nem ugyanaz mint 3-0nál megítélni 2 tizenegyest (amiből sztem csak az egyik vitatható, az is csak azért mert Welbeck kereste a védő lábát hogy elessen). A játék képét döntően befolyásolta a bíró, aki valaha is játszott csapatsportot tudhatja hogy mennyire fontos ez. Arra azért kiváncsi lettem volna hogy 0-1ről mi lett volna az eredmény, a kékek játékát elnézve nehezen egyenlítettek volna ki...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal