Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bode ugyeben nem szorakozunk hanem egyszerre mindent csinalunk h full megkavarjunk mindenkit :eloszor elmondjuk h mit szeretnenk csinalni, aztan ezt ugy kommunikaljuk h nem mondunk el semmit majd ha ez nem lenne eleg a megtevesztesre jol megkodositjuk a mondanivalonkat.
THAT'S HOW WE ROLL IT UTTESTEN
több mint 13 éve
Nem volt célom.ezzel most sok mindenkit megleptél 😀Jociuhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!JociAmúgy nem leszünk mi bajnokok évekig sztem.Bazzani
Jeleztem,hogy realista (nem Real-ista!) vagyok. 😉
több mint 13 éve
ezzel most sok mindenkit megleptél 😀uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!JociAmúgy nem leszünk mi bajnokok évekig sztem.Bazzani
több mint 13 éve
uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!JociGondolom a Fradit a Busai-Batik kettős "repíti a SB-ba".
Muhahahahahaha.
Böde azért más kategória. Amúgy nem leszünk mi bajnokok évekig sztem.
több mint 13 éve
Böde ügyében azt hiszem teljes ködösítés van 😀uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!Jocihat ha naptarilag nezve jovore leszunk bajnokok akkor az nem jovore lesz hanem jovo utan
te kis seggszor 😛
kulonben meg a lepukkant vizilabdaedzo utasitasait kovetjuk: elmondjuk, nem mondjuk el, kodositunk !Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!Jocihat ha naptarilag nezve jovore leszunk bajnokok akkor az nem jovore lesz hanem jovo utan
te kis seggszor 😛
kulonben meg a lepukkant vizilabdaedzo utasitasait kovetjuk: elmondjuk, nem mondjuk el, kodositunk !
több mint 13 éve
uhahúha hogy erősít a dózsa,így szerintem jövőre bajnokok lesznek!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igaz ezt teljesen el is felejtettem. fodor hiaba volt kondas sztem jo lesz felrugo kozeppalyasnak. egerszegi ugye kolcson lett adva fokvarosba tajthytol meg mentsen a joisten. ez sztem egy eleg kulcsposzt arra nezve h mien lesz a tavasz mert osszel vmi elkepesztoen szarok voltunk itt meg magunkhoz kepest is.Hát azért volt pár igazolásunk.Paks-Újpest: A rangado.hu saját, meg nem erősített információi szerint a klubok között létrejöhet az egyezség arról, hogy Böde Dániel fél évre kölcsönben Újpestre kerül, de amennyiben elégedettek lesznek vele, a nyáron egy most rögzített árért végleg megvehetik. A hírt semmilyen formában nem kommentálták eddig az érintettek.na ez azert fasza lenne. ha csak ez az egy igazolasunk lesz a telen mar az is boven profi
Hm. 😊Bazzani
csak orbodet meg rajczit kellene kihajitani es perfekt offszezon achievment kipipalva.Fake
Fodor, Nikon, belga gyerek.
igaz egyik sem sztár (még 😀 ).Bazzani
több mint 13 éve
Hát azért volt pár igazolásunk.Paks-Újpest: A rangado.hu saját, meg nem erősített információi szerint a klubok között létrejöhet az egyezség arról, hogy Böde Dániel fél évre kölcsönben Újpestre kerül, de amennyiben elégedettek lesznek vele, a nyáron egy most rögzített árért végleg megvehetik. A hírt semmilyen formában nem kommentálták eddig az érintettek.na ez azert fasza lenne. ha csak ez az egy igazolasunk lesz a telen mar az is boven profi
Hm. 😊Bazzani
csak orbodet meg rajczit kellene kihajitani es perfekt offszezon achievment kipipalva.Fake
Fodor, Nikon, belga gyerek.
igaz egyik sem sztár (még 😀 ).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Paks-Újpest: A rangado.hu saját, meg nem erősített információi szerint a klubok között létrejöhet az egyezség arról, hogy Böde Dániel fél évre kölcsönben Újpestre kerül, de amennyiben elégedettek lesznek vele, a nyáron egy most rögzített árért végleg megvehetik. A hírt semmilyen formában nem kommentálták eddig az érintettek.na ez azert fasza lenne. ha csak ez az egy igazolasunk lesz a telen mar az is boven profi
Hm. 😊Bazzani
csak orbodet meg rajczit kellene kihajitani es perfekt offszezon achievment kipipalva.
több mint 13 éve
Paks-Újpest: A rangado.hu saját, meg nem erősített információi szerint a klubok között létrejöhet az egyezség arról, hogy Böde Dániel fél évre kölcsönben Újpestre kerül, de amennyiben elégedettek lesznek vele, a nyáron egy most rögzített árért végleg megvehetik. A hírt semmilyen formában nem kommentálták eddig az érintettek.Hm. 😊
több mint 13 éve
Mert tudja, hogy ha beszól akkor kiherélem, a golyóit megsütöm és elküldöm postán Tebownak Denverbe.ennyi piros-fekete szappanoperát már... 😀DivatNem is értem, hogy JC6 mé' nem kelt még ki magából, hogy ez nem Milan-topic 😂
Anno a Liverpool-téma kiverte nála a biztit, ezt még úgy látom bírja 😀Bálesz
több mint 13 éve
ennyi piros-fekete szappanoperát már... 😀DivatNem is értem, hogy JC6 mé' nem kelt még ki magából, hogy ez nem Milan-topic 😂
Anno a Liverpool-téma kiverte nála a biztit, ezt még úgy látom bírja 😀

több mint 13 éve
Muntari kölcsönbe jött. Alap volt, hogy csak addig, amíg Montolivo nem jön. Tevez meg Pato helyére fog jönni szerintem, mert Robinhot éls Patot is el fogjuk adni szerintem. De egyiket biztosan. Inkább az a kabaré, hogy frankón az egész kp-nk sérült, de még így is inkább várunk fél évet az olasz válogatott Montolivo leigazolásával, hogy 4-5 millió helyett ingyen jöjjön. Csak ezt a pénzt alapból megkapnánk, hogy ha a BL-ből továbbmennénk az Arsenal ellen, ami így sansztalan alapból, ráadásul még a bajnokságban is előrébb lennénk egy Montolivoval, ami azért nem kevés. Na ez a szánalmas.
több mint 13 éve
én amúgy nem értem mit sírnak Tévez és Montolivo, mikor már megszerezték Muntarit...
|
több mint 13 éve
ennyi piros-fekete szappanoperát már... 😀DivatS mindez csak azért, hogy közben titokban kölcsönvehessék Liktápot az úttestből anélkül, hogy valaki elhappolhassa előlük.. 😀
több mint 13 éve
Toszkán hírforrások szerint az AC Milannak sikerült megállapodnia Riccardo Montolivóval, aki a nyáron ingyen távozhat a Fiorentina csapatától.Montolivo sorsa már hónapok óta téma az olasz sajtóban, de a Lady Radio értesülése szerint végre pont került a történet végére, és a felek minden részletben megegyeztek.
Az olasz válogatott középpályás állítólag négy évre kötelezi el magát a piros-feketékhez, amit a Milan további egy évvel meghosszabbíthat. A játékos évente 2,5 millió eurót tehet majd zsebre, de ebben még nincsenek benne a különféle bónuszok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...eaglesmcnabbElfogult vagy.
Huszti? Én az orosz ligát jobbnak tartom a hollandnál. Huszti legalább szerepet kapott nemzetközi kupameccseken is. Ő már Németországban is letett valamit az asztalra.
Koman is játszott olasz ligát. Én nem olvastam tőle nagyképű nyilatkozatokat. Kérek linket.
Futács legalább akar az angol 2.-ben, amit szintén előrébb jegyeznek a "hollandus" bajnokságnál. És nem két meccse van, meg 1 kiharcolt 11-ese.
Gosztonyiról nem tudok semmit.
Szalai is bőven többet tett le az asztalra, mint NK9. Ő legalább megérdemelte a felnőtt válogatottbeli szereplést és meghívót!!! Gerával meg egy lapon emlegetni Némót? 😂 no comment.
Hogy lehet azért valaki nagyképű, mert a szakemberek a Pool kezdőjébe várták? Nem értem...Igen, túl volt sztárolva, láttad a fényképeket, olvastad a nyilatkozatokat, blogokat, interjúkat, Rafa Benítez, ésatöbbi.
Feczesin legalább nem 1 gólt lőtt a Seria B-ben. Elég jó teljesítményt nyújt ő ott, legalábbis az olaszok írják. Priskin nálam csiszolatlan gyémánt, nekem mindig is tetszett a játéka, tipikus erőcsatár. Vagy szar a menedzsere vagy valami mentális gondja van, viszont a válogatott pár sikerébe elévülhetetlen érdemei vannak, ellenben Némókával. De a több, mint 50 Championship game azért össze sem hasonlítható 5 görög félidővel...
Rudolf is sokkal többet tett le az asztalra.
És minden egyes játékos bajlódott sérülésekkel, nem csak Némó.
Ha jól tudom második meccse volt NK-nak, de ha tévedek, elnézést. Ebből a két meccsből aztán le lehet vonni messzemenő következtetéseket...Milyen jól megy neki...Emlékszem, görögben is milyen jól sikerült az első 2-3 meccse aztán hazakullogott...
több mint 13 éve
Na Suarez mér megint patkánykodik... 😀Na nem csak Suarez patkánykodik...
több mint 13 éve
hát alázatossá és szerénnyé kb. csak ő tudná átvarázsolni 😀és persze Tíbó legyen vele!Divatv inkább, akkor ha elkerülik a sérülések, ha télleg befut Hollandiába, és h akkor az amúgy sem alacsony ego hova viszi tovább...sok jót nem jósolok neki, de remélem tévedek!DivatLegyen alázatos, szerény, tegyen meg mindent és akkor jönnek majd a sikerek. Remélem nem száll el, megint. Ha a földön marad, a kiesett évek visszajönnek.JC6
több mint 13 éve
Azért véded ennyire, mert MTK nevelés?Bár továbbra is tartom, hogy az égvilágon nem lesz belőle semmi.tüsi91semmi gond, tévedni emberi dolog. 😊eaglesmcnabb
5 éve egy helyben topog, a legfontosabb évek estek ki. Jó neki a holland liga, majd egy év múlva térjünk vissza a srácra.JC6
Miből látod hogy védem? 😀 én azt gondolom hogy lesz belőle valami, ő azt hogy nem. Egyikünk téved, ami emberi dolog 😊
Egyébként a nagy tehetség Koman még itt sem tart, Huszti is egyre lejjebb adja, és még sorolhatnám a játékosokat, Az U-20-as VB-n bronzérmes csapat tagjai hol vannak? Sehol. Se Futács se Gosztonyi se senki. Azért mert MTK-s nem fogom védeni, Gosztonyi aki ugyancsak MTK-i neveléss anno nagy dirrel-durral indult ki Olaszországba, azóta még NB1ben sincs sehol. Egyébként NK9 semmivel sem nagyképűbb mint pl. Koman, el lehet olvasni a nyilatkozataikat. Azért is folyton kapja a savazást hogy mindig sérült, persze ennek csak az lehet az oka hogy szar a fizikuma, és a mentalitása... Pedig az is tény hogy Szalai Ádám vagy Gera is sérült volt egész szezonban... De ki van mindig baszogatva? Na ná hogy NK9.
Meg nagyképű. Miért is? Azért mert anno sok szakember ok nélkül túlsztárolta és egyből a liverpool-i kezdőbe várta? 😀 Erről nem ő tehet.
Nézzük a magyar csatárokat: Feczesin sehol, Priskin no comment, Rudolf játszik a Panában? Torghelle hazajött a vidibe padozni, Szalai most tér vissza sérülésből... Németh meg végre kezdőként játszik egy valamirevaló bajnokságban, ráadásul még jól is.
Szerintem egy kicsit jogtalan az őt ért kritika. Ennyi. Tény hogy szimpatikus játékos, de nem azért védem mert MTK-s. ez faszság.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és persze Tíbó legyen vele!v inkább, akkor ha elkerülik a sérülések, ha télleg befut Hollandiába, és h akkor az amúgy sem alacsony ego hova viszi tovább...sok jót nem jósolok neki, de remélem tévedek!DivatLegyen alázatos, szerény, tegyen meg mindent és akkor jönnek majd a sikerek. Remélem nem száll el, megint. Ha a földön marad, a kiesett évek visszajönnek.JC6
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
v inkább, akkor ha elkerülik a sérülések, ha télleg befut Hollandiába, és h akkor az amúgy sem alacsony ego hova viszi tovább...sok jót nem jósolok neki, de remélem tévedek!DivatLegyen alázatos, szerény, tegyen meg mindent és akkor jönnek majd a sikerek. Remélem nem száll el, megint. Ha a földön marad, a kiesett évek visszajönnek.