Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127

ejj eza fránya asszony....kééééész 😀Divat
Azert nem tudom hibaztatni, hogy napi ketszer meghagja AZ asszonyt. En is megtennem. 😀
De nagyon kellene a juve Ellen..

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/ac-milan-boateng-megint-serult-jateka-kerdeses-a-juventus-ellen-2118127

Megelőztél, megmondtátok vagy megmondtátok 😀 😛 😂dande
megmondtuk...bár aza randaság miatt is lennék IR-en... 😀

|
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 305 — Így remélem megfelelek nektek.....

Megelőztél, megmondtátok vagy megmondtátok 😀 😛 😂
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A partnerklub Arsenal-ból jön próbajátékra egy fiatal hátvéd, George Brislen-Hall. Nem tudom esetleg ismeritek-e, amikor anno még Londonba jártunk edzőtáborozni (már csak Hawaii-ba hívnak), akkor mindig szarrá szopattuk a szarzenál korosztályos csapatait, max pár balhéról lehetne még híres, mint Folan, amit már tudnék értékelni. 😊

A másik már hivatalos új igazolás, hogy kölcsön vettük a 21 éves argentín középpályás Martin Rivero-t a Rosario Central-tól. Állítólag nagy spíler lesz belőle, csak nem értem miért erősítünk ennyire a középpályára, nincs ennyi hely, amikor 4-3-3-ra álltunk át, és a Mastroeni-Larentowicz páros mozdíthatatlan, ráadásul ide jött már Castrillon, lehet a két szélső papíron csatár lesz, és Conor az előretolt támadó.

De a lényeg a Dél-amerikai virtus és vehemencia, amivel remélem szarrá fogunk rúgni mindenki, lenne mit megbosszúlni tavalyról. Kicsit olyan érzésem van, hogy Pareja-nak fogalma sincs mit csinál, csak hozza a kokós spanokat a pampákról, de legalább a hangulat jó lesz. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve

ejj eza fránya asszony....kééééész 😀

|
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Én még most se értem miért érné meg nekünk Bödét mondjuk Újpestre eladni. Mert ha még külföldre akkor oké.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Böde mégsem jön az Újpestbe.
Sokat akart a szarka.

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Böde mégsem jön az Újpestbe.
Sokat akart a szarka.

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dande
igazolják le Procit, ha már akkora gólt kent a Fradinak, hollandban is ellenne 😊
amúgy viasat3 😉

több mint 14 éve
jujj mit fogsz kapni ezért... 😀Divat
ÉN is néztem a meccset, és érdekes mód észrevettem 😊 Lehet jobb volt a stream vagy a szemem. kitudja. Nincs kizárva hogy tényleg fos volt a stream, hogy nem vette észre a pályán az utolsó 30 percben úgy hogy a 73. percben még sárgát is kapott :rolleyes: 😀 Na de mindegy, múlt héten is forduló válogatottja volt, ez az 5 meccs kezdőként All-Time rekord nála szóval már elért egy mérföldkövet 😀eaglesmcnabb
elfogult vagy... 😀

|
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
jujj mit fogsz kapni ezért... 😀Divat
ÉN is néztem a meccset, és érdekes mód észrevettem 😊 Lehet jobb volt a stream vagy a szemem. kitudja. Nincs kizárva hogy tényleg fos volt a stream, hogy nem vette észre a pályán az utolsó 30 percben úgy hogy a 73. percben még sárgát is kapott :rolleyes: 😀 Na de mindegy, múlt héten is forduló válogatottja volt, ez az 5 meccs egymásutánban kezdőként All-Time rekord nála szóval már elért egy mérföldkövet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
jujj mit fogsz kapni ezért... 😀

|
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 305 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.dande
NK9 végigjátszotta a meccset, idegenben jó az az 1-1 a 4. ellen, ráadásul még meg is raktam hogy nem kapnak ki, kár hogy a Bayern vitte a tutimixemet 😀
Dimarika beáll 10 perc alatt gól, majd lesérül... remélem nem komoly.eaglesmcnabb
Na látod őt az utolsó fél órában nem vettem észre😛 onnantól néztem kb, ezért nem is mertem beírni... persze lehet én voltam a vak meg a stream nem annyira jó pedig végig őt skubiztam, hogy pályán van-e.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
NK9 végigjátszotta a meccset, idegenben jó az az 1-1 a 4. ellen, ráadásul még meg is raktam hogy nem kapnak ki, kár hogy a Bayern vitte a tutimixemet 😀
Dimarika beáll 10 perc alatt gól, majd lesérül... remélem nem komoly.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Tévez->Milan és a City szeret az Arsenalból vásárolni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
szépen tönkrebaszta ezt a klubbot Kroenke

mégis hova menne? Realba padozni?lol
sztem Gyirmótba Pista és Csizi mellé!

|
több mint 14 éve
Ma a tv2 egyik műsora a Lúzer SC na ezt pont ráillik most a Feyenoordra. Tizenegyesből nagy nehezen vezetést szereznek a gólszerző örömében persze leveszi a mezt, jön a sárga és a szívás: már volt egy sárgája így piros.... 😀 Ki is egyenlít a Walviijk épp hogy nem nyertek is.
több mint 14 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
szépen tönkrebaszta ezt a klubbot Kroenke

mégis hova menne? Realba padozni?

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 810
hát akkor a FA-kupa is offlol
Szegény RvP-t sajnálom legjobban, hogy ebben a csapatban kell szenvednie.Schleck
Nyártól már nem. 😛
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
hát akkor a FA-kupa is offlol
Szegény RvP-t sajnálom legjobban, hogy ebben a csapatban kell szenvednie.

több mint 14 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
hát akkor a FA-kupa is off

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
a valaha volt egyik legnagyobb király.gabtsi
Nekem még megadatott,hogy játszhassak ellene,bár már akkor 41-42 éves volt mikor ideigazolt a Megye 2-be,de látszott mennyivel előrébb jár fejben,mint a többi 21 játékos.Hiába voltam én fiatalabb meg gyorsabb,ilyen szinten nem ért semmit :rolleyes: A rúgótechnikája meg elképesztő :oJoeyPorter
Hát igen, csak kb ezért tart itt a magyar foci már 30 éve, mert egy ilyen iszákos, cigizgető, futni alig tudó volt a legnagyobb király 10 évvel ezelőtt, itthon ezzel kiemelkedő tudott lenni.zavi27
hisze megmondta h nem iszik, olyanok vagytok...

|
több mint 14 éve
Nekem még megadatott,hogy játszhassak ellene,bár már akkor 41-42 éves volt mikor ideigazolt a Megye 2-be,de látszott mennyivel előrébb jár fejben,mint a többi 21 játékos.Hiába voltam én fiatalabb meg gyorsabb,ilyen szinten nem ért semmit :rolleyes: A rúgótechnikája meg elképesztő :oJoeyPorter
Én profi vagyok, lenyomom simán.Stez
a kocsmába v fifába? 😀

|
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Hát igen, csak kb ezért tart itt a magyar foci már 30 éve, mert egy ilyen iszákos, cigizgető, futni alig tudó volt a legnagyobb király 10 évvel ezelőtt, itthon ezzel kiemelkedő tudott lenni.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
Én profi vagyok, lenyomom simán.