Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
http://pictuary.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/01/A_Barca-veres_egyetlen_eszkoze/

😂 😂

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/01/Ozil_fogadasbol_dohanyzott/

Özil kutyafüle az öreg Váczi Zolihoz képest.Amadeus91
ó már idáig jutottunk, persze ha Barcelona közepén seggbehúzatja magát, az már ugye nem megvetendő
szánalmas

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/01/Ozil_fogadasbol_dohanyzott/

Özil kutyafüle az öreg Váczi Zolihoz képest.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Zarate nagyon jó játékos, még ha az előző idénye nem is sikerült valami jóra...

Hmm érdekes, több oldal is lehozta, miszerint hivatalos, hogy Montolivo januártól a Milan játékosa és 4 éves szerződést ír alá. Vele és a Fioval is megegyeztünk már és ha úgy akarjuk, januárban azonnal pontot is tehetünk az ügy végére. Nem lenne hátrány, örülnék neki, bár jobban örültem volna, ha most jön.
Akkor a télen Montolivo, meg gondolom Ganso, a BL-ben kezdjük magunkat turbózni az egyenes kieséses szakaszra, a csoportból meg ezzel a csapattal simán illik továbbjutnunk második helyen.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
ezt most nem hiszem el. mért van az h torrest mezt akartam, elment a chelseabe, erre vettem meirelest, elment a chelseabe... nagyon sajnálom, mert azért bőven felér hendersonnal, és a 20 misijével...
i am sada.kacsa
Gondolkozz el egy Carroll-mezen, please!!

---

Csak úgy érdekességként: a Liverpool 25-ös keretében 14 (!!) brit játékos van. 11 angol, 2 skót, 1 walesi. :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Cordoba a Capitano helyettese neme? attól függetlenül, hogy különcélkarikás targetja az olasz játékvezetői szövetségnek szerintem korántsem tartozik a felejtős kategóriába

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
béka tavaly elég gyenge volt, igaz a román volt mellette
cordoba? felejtős
samuel ki tudja milyen lesz a térde...
Jonathan, maicon helyére/mögé jött?!
Lució is állandóan sérült volt
Santonért nagy kár, még mindig előttem ahogy levette Messit a pályáról, kárh azóta annak a töredékét se mutatta...remélem a szarkáknál azért összejön még neki vmi...
japóba meghát ugye alapból bízzunk... 😀

|
több mint 14 éve
ja spermáér is fizetnek majd jövőre 😂

miccó Forlán-Zarate pofásitáshoz? és végre megszabadultunk a kurva Pandevovicstólsutianap
+Kucka+Poli

hát nemtom, Forlánt már mondtam, Zárate miatt pedig, olyan pandeves dejavum van...meglássuk mi lesz belőlük, az viszont szomorú, h védelembe tengelyébe lófaszt se igazoltunk, élmény lesz megint a románt nézni...Divat
Ranoccsa? Rettegett Iván is él még? Sámuelt se raktuk koporsóba. Jonatán a pelikán? Gatyamosó es végleges
szerintem csak akkor lett volna pikk, ha Májkont eladjuk - minthogy Jonatán gyütt, egyből eladtuk Davidét
csak csereszabatosan igazolunk

több mint 14 éve

miccó Forlán-Zarate pofásitáshoz? és végre megszabadultunk a kurva Pandevovicstólsutianap
+Kucka+Poli

hát nemtom, Forlánt már mondtam, Zárate miatt pedig, olyan pandeves dejavum van...meglássuk mi lesz belőlük, az viszont szomorú, h védelembe tengelyébe lófaszt se igazoltunk, élmény lesz megint a románt nézni...

|
több mint 14 éve

miccó Forlán-Zarate pofásitáshoz? és végre megszabadultunk a kurva Pandevovicstól

több mint 14 éve
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/09/01/Neymar_fia_a_Santosban/

állítólag a city már vinné is 5M-ért az U-válogatott játékost!!! 😊

|
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
http://www.skysports.com/story/0,,11667_7141960,00.html

Megleszünk nélküle is.

Az viszont érdekes, hogy Gibsont, Machedát, és Dioufot sem adtuk kölcsön. Welbeck sérülése után mondjuk utóbbi kettő maradása érthető. Lehet Ferguson arra számít, hogy mivel most mindenki ilyen jó formában van, talán Gibsont is elkapja a lendület. 😛
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
ezt most nem hiszem el. mért van az h torrest mezt akartam, elment a chelseabe, erre vettem meirelest, elment a chelseabe... nagyon sajnálom, mert azért bőven felér hendersonnal, és a 20 misijével...
i am sada.kacsa
Az I am sad nálam nem elég erős kifejezés. A gyerek az én kedvencem lett egy Roy Hodgsonos csapatban majd aztán Kenny-ében meg pláne. Azt hiszem nekem még kell pár nap hogy ezt megszokjam 😕((((((((
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Inkább falvédő...apeszos
én a Half-Backre gondoltam 😊

Hurka: Ja én már írtam, de egyébként Szakály csak kölcsönbe.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Rég láttam csapat nélküli embert válogatottban ennek is eljön az ideje 😀Toca
Lehet ez az a bizonyos titkos rendszer, amibe bele kell illeni Egervárinál 😂

Amúgy ne hülyéskedj, Liktáp fasza védő. Ámulatbaejtő a játéka, nézed és szabályosan tátva marad a szád. Kihagyni a válogatottból sokak felháborodását keltené.

Különben meg állítólag a Manchester Unitednél van próbajátékon, állítólag Vidic helyére.fetomy
valamint Hídvégi és Szakály Dénes is a ZTE-hez ment, ahogy Prukner is, ha írta már valaki, akkor elnézést 😊
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Inkább falvédő...
több mint 14 éve
kiafaszomaza Liktáp? 😀 tuti vmi felcsúti reménység... Gazsi miko illik bele Sanyi Bá renccerébe?Divat
Liktáp az Lyuktáp más néven. Azzal tömik meg a lyukat 😀

Az ifjú Orbán fiú akkor illik majd bele, mikor bevezetik a kétharmadvédő posztot 😉 Azért is nem lett amerikaifocista, ott csak negyedvédő meg félvédő van 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én úgy tudtam Madridban van. Kell Pepe mellé még egy favágó 😀
több mint 14 éve
kiafaszomaza Liktáp? 😀 tuti vmi felcsúti reménység... Gazsi miko illik bele Sanyi Bá renccerébe?

|
több mint 14 éve
Rég láttam csapat nélküli embert válogatottban ennek is eljön az ideje 😀Toca
Lehet ez az a bizonyos titkos rendszer, amibe bele kell illeni Egervárinál 😂

Amúgy ne hülyéskedj, Liktáp fasza védő. Ámulatbaejtő a játéka, nézed és szabályosan tátva marad a szád. Kihagyni a válogatottból sokak felháborodását keltené.

Különben meg állítólag a Manchester Unitednél van próbajátékon, állítólag Vidic helyére.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Rég láttam csapat nélküli embert válogatottban ennek is eljön az ideje 😀
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
Rajczi Petya (a férfias játék elkötelezett híve) tegnap megint alkotott 😀
Beállt a 83. percben csereként, a 88. minutumban pedig indult is zuhanyozni a második sárgája után 😀

Elképesztő ez a pacák.Bálesz
tenyleg nem tudom mar megvedeni, egyszeruen en se ertem. Nagyon regebben meg teny;eg csak neha csuszott be neki kemenykedes de amit az utobbi par evben muvel, nem is ertem.
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Rajczi Petya (a férfias játék elkötelezett híve) tegnap megint alkotott 😀
Beállt a 83. percben csereként, a 88. minutumban pedig indult is zuhanyozni a második sárgája után 😀

Elképesztő ez a pacák.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Arteta bitang jó játékos. Nem sok spanyol van, akit szeretek (most per pillanata más nem jut eszembe), de őt igen. Nagyon jó futballista, jól lát a pályán, pontos, jók a pontrúgásai. Jó igazolás.

Jossi meg jövőre a Citynél köt ki. Ki fogad velem? 😀

Lipták meg tényleg: 😂 . S holnap kezd...tüsi91
kissé érdekes lenne.... 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Arteta bitang jó játékos. Nem sok spanyol van, akit szeretek (most per pillanata más nem jut eszembe), de őt igen. Nagyon jó futballista, jól lát a pályán, pontos, jók a pontrúgásai. Jó igazolás.

Jossi meg jövőre a Citynél köt ki. Ki fogad velem? 😀

Lipták meg tényleg: 😂 . S holnap kezd...