Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
ezt most nem hiszem el. mért van az h torrest mezt akartam, elment a chelseabe, erre vettem meirelest, elment a chelseabe... a.kacsa
Az egész a te hibád... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ezt most nem hiszem el. mért van az h torrest mezt akartam, elment a chelseabe, erre vettem meirelest, elment a chelseabe... nagyon sajnálom, mert azért bőven felér hendersonnal, és a 20 misijével...
i am sad
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
OFFICIAL: Chelsea have confirmed on the signing of Raul Meireles from Liverpool on a four-year contract. For now, the transfer fee is undisclosed.Habi
:mad:
Mármint, nem azt bánom, hogy ment (ill. de, de mivel létszámfelettivé vált, így megértem), hanem hogy pont a Dynamóhoz. Hát b'meg.

Mindenesetre van ami boldogítson, Bellamy 2 évre visszajött!! Ugyanakkor Ngog ment a Boltonba.

Hát ez érdekes egy offseason volt, és hosszú évek után először inkább örömteli, mint nem. Úgy látszik, Henryék tényleg komolyan gondolják a terveiket.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bazdmeg 😂 Ennyit a magyar hátvédekről, egy darab csapatot nem találtunk, aki legalább egy zacskó szotyit adott volna érte 😂 Ugye micsoda különbség van 1-1 válogatott játékos között? (Juhász-Lipták) 😊 Hát ez kész 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Lipták 😂JC6
Inkább Videoton 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lipták 😂
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
OFFICIAL: Chelsea have confirmed on the signing of Raul Meireles from Liverpool on a four-year contract. For now, the transfer fee is undisclosed.

Arsenal transfer guru Jack Wilshere has just tweeted...

JackWilshere Jack Wilshere
Best news of the day! Brilliant signing! Welcome to Arteta! Great day all round for #AFC this is why #ILoveAFC. Come on you gooners!!!!

We await official confirmation.

Jack nagyon örül. Egész nap őt kérte Twitteren 😀
Sztem is jó igazolásHabi
Wilshere nagyon nagy arc, úgy szurkolt az igazolásokért, mint mi szurkolók. 😊

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
OFFICIAL: Chelsea have confirmed on the signing of Raul Meireles from Liverpool on a four-year contract. For now, the transfer fee is undisclosed.

Arsenal transfer guru Jack Wilshere has just tweeted...

JackWilshere Jack Wilshere
Best news of the day! Brilliant signing! Welcome to Arteta! Great day all round for #AFC this is why #ILoveAFC. Come on you gooners!!!!

We await official confirmation.

Jack nagyon örül. Egész nap őt kérte Twitteren 😀
Sztem is jó igazolás

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Artetaról valaki véleményt? Everton meccset is csak akkor néztem, amikor adtak, de tavaly még azt se. Nem tőle várom a megváltást a középpályára,ez van...Newman
Hihetetlen nagy mágus, cserébe cukormázból van. 😐Hanni
Köszi, mindenesetre jobb lett a középpálya, az biztos. Elvileg Wenger nagyban megtoldotta a Hazardért tett eddigi összeget, de a Lille így sem engedte.
És valóban megköszönhetjük a MU-nak a 8-2-t, enélkül szerintem nem lett volna ekkora dömping az utolsó 2 napban. Jó látni, hogy mi is tudunk ilyet. 😊

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Artetaról valaki véleményt? Everton meccset is csak akkor néztem, amikor adtak, de tavaly még azt se. Nem tőle várom a megváltást a középpályára,ez van...Newman
Hihetetlen nagy mágus, cserébe cukormázból van. 😐
több mint 14 éve
Artetaról valaki véleményt? Everton meccset is csak akkor néztem, amikor adtak, de tavaly még azt se. Nem tőle várom a megváltást a középpályára,ez van...

több mint 14 éve
We have an update on the crazy Raul Meireles move from Liverpool, with Goal.com UK correspondent Greg Stobart telling us the Portuguese midfielder will team up with his former gaffer Andre Villas-Boas at Chelsea.

The Blues have tabled a last-ditch £15 million bid for the midfielder, who submitted a written transfer request not 20 minutes ago.

Chelsea manager Andre Villas-Boas has turned his attention to the 28-year-old after giving up his pursuit of Tottenham midfielder Luka Modric but faces a race against time to land his compatriot before the transfer window shuts at 11pm.Habi
Na ne.
több mint 14 éve
We have an update on the crazy Raul Meireles move from Liverpool, with Goal.com UK correspondent Greg Stobart telling us the Portuguese midfielder will team up with his former gaffer Andre Villas-Boas at Chelsea.

The Blues have tabled a last-ditch £15 million bid for the midfielder, who submitted a written transfer request not 20 minutes ago.

Chelsea manager Andre Villas-Boas has turned his attention to the 28-year-old after giving up his pursuit of Tottenham midfielder Luka Modric but faces a race against time to land his compatriot before the transfer window shuts at 11pm.Habi
Na ne.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

Chelsea manager Andre Villas-Boas has turned his attention to the 28-year-old after giving up his pursuit of Tottenham midfielder Luka Modric but faces a race against time to land his compatriot before the transfer window shuts at 11pm.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
benayoun egy évre kölcsönbe az arsenalhoz, ha akarják majd véglegesíthetik. nem hullajtok könnyeket érte.kristof
Kicsit se szeretem, bár vsz, csak padra jön... (legalábbis remélem)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amadeus, akkor te nem Modric-ot láttad...
több mint 14 éve
ó hát én olyat is láttam h 30 millió fontot ajánlottunk riberyért.... akkor már inkább Modric 😀kristof
ami röhejes, mert a dupláját éri. 😉

Modric meg nem egy lap a franciával. Finoman szólva..nem, hogy 40 milliót nem ér, de még 14-t sem. Volt szerencsém mind2-t élőben látni, zongorázni lehet a különbséget.Amadeus91
Pláne hogy köze nincs a két játékosnak egymáshoz a posztjukat illetően.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
ó hát én olyat is láttam h 30 millió fontot ajánlottunk riberyért.... akkor már inkább Modric 😀kristof
ami röhejes, mert a dupláját éri. 😉

Modric meg nem egy lap a franciával. Finoman szólva..nem, hogy 40 milliót nem ér, de még 14-t sem. Volt szerencsém mind2-t élőben látni, zongorázni lehet a különbséget.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
benayoun egy évre kölcsönbe az arsenalhoz, ha akarják majd véglegesíthetik. nem hullajtok könnyeket érte.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ó hát én olyat is láttam h 30 millió fontot ajánlottunk riberyért.... akkor már inkább Modric 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Az elég kemény, hogy Mertesacker a legutóbbi 4 Bundesliga szezonjában összesen 1 sárgát és 1 pirosat kapott.

Egyébként én sem vagyok oda Modricért annyira, de szerintem ebbe a AVB-féle rendszerbe kellene egy ilyen játékos, szóval örülnék, ha jönne. Az ár nem különösebben érdekel, csak ne adjon Abra érte irreálisan sokat, nem érdemli meg a spurs. 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
A Chelsea is beteg, ennyit hol ér Modric? Szerintem sehol.Newman
Ér, hidd el. Brutálisan jó az a gyerek és rohadt fiatal, nem sérülékeny és a világ legjobb bajnokságában is zseniálisan játszott, mióta a Tottenham megvette. Baromira alulértékelt játékos, olyan, mint Hamsík. Egy komoly csapatba bekerülve azonnal Sneijderi magasságokban vélekedne róluk mindenki.Stez
Első szezonjában kifejezetten sokat láttam, nem győzött meg, kicsit sem. Ettől még persze lehet igazad, tavaly nem figyeltem a 'spurst. 😊Newman
Akkor nézd meg a tavalyi meccseit inkább, ott már ki tudott emelkedni hétről-hétre. Én baromira örülnék például, ha őt piros-feketében láthatnám, elképesztően jó játékosnak vélem. Ha Gansonál és Neymarnál dobálóznak 30 milliókkal, akkor 40-et ő vígan megér. De hát ő is Abramovics kedvence, gondolom ezért ez az ár. De a Tottenham nagy geci, hogy végül nem engedi el Modricot, mert már egy ideje áll a báll és nem is játszik, mert hogy menni akar és a klubvezetés is megígérte, hogy elengedi. Ez meg ráadásul brutális pénz.

több mint 14 éve
A Spurs pedig elutasította a Chelsea 40 millió fontos ajánlatát Modricért...Habi
Ér, hidd el. Brutálisan jó az a gyerek és rohadt fiatal, nem sérülékeny és a világ legjobb bajnokságában is zseniálisan játszott, mióta a Tottenham megvette. Baromira alulértékelt játékos, olyan, mint Hamsík. Egy komoly csapatba bekerülve azonnal Sneijderi magasságokban vélekedne róluk mindenki.Stez
Első szezonjában kifejezetten sokat láttam, nem győzött meg, kicsit sem. Ettől még persze lehet igazad, tavaly nem figyeltem a 'spurst. 😊

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
A Spurs pedig elutasította a Chelsea 40 millió fontos ajánlatát Modricért...Habi
Ér, hidd el. Brutálisan jó az a gyerek és rohadt fiatal, nem sérülékeny és a világ legjobb bajnokságában is zseniálisan játszott, mióta a Tottenham megvette. Baromira alulértékelt játékos, olyan, mint Hamsík. Egy komoly csapatba bekerülve azonnal Sneijderi magasságokban vélekedne róluk mindenki.

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Eddig akármennyire is fura azt mondtam, hogy okosan csinálja az Anzhi, de ha ez igaz az nagyon gáz... Mivel 5 orosznak kell lennie a pályán ezért egyértelműen kéne, hogy legyen 5 "klasszis" orosz játékosuk tehát az egyik kapust le kéne igazolniuk a kettő jóból (Malafejev, Akinfejev) bár most az egyik megsérült. Pont elöl már megvannak szerintem eléggé... (Zhirkov, Boussufa, Dzsudzsák-Eto'o)

http://insidehandoff.com/