Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
a valaha volt egyik legnagyobb király.gabtsi
Nekem még megadatott,hogy játszhassak ellene,bár már akkor 41-42 éves volt mikor ideigazolt a Megye 2-be,de látszott mennyivel előrébb jár fejben,mint a többi 21 játékos.Hiába voltam én fiatalabb meg gyorsabb,ilyen szinten nem ért semmit :rolleyes: A rúgótechnikája meg elképesztő :o

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀Divat
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀Habi
v megint buktatni akarnak...nem mondanám h pl Maicont, J. Césart, Lúciot v akár a Capitanot is nagyon megviselte volna ez a sima vereség... f.ckDivat
Eszondom, nagyon elharapózott itt az öltözői-oldboys, ahhoz képest micsoda fizukat raknak zsebre poszthumusz teljesítményért. És lehet mindegyiket fel kellene függeszteni, hogy valahogy normalizàlódjon a helyzet. Én visszahoznàma az öreg Kúpert rendet tenni az agyakban, úgy hogy szabadkezet kap, nincs primadonna és mindenki kibaszható- megnézném a Capitano arcberendezését mikor visszabassza Moratti az arcába az első hàttérmunkàban kiebrudalt edzőt, az Eto-elmenetelér pedig valakinek levàghatnàk a kezecskéjét csuklóból, bàr valószínű Moratti- tutter van valmami disznózsíros feketepénz ezekben az orosztranszferekben.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a valaha volt egyik legnagyobb király.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Váczi Zoli-interjú, érdekes:
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20120214-interju-vaczi-zoltan-korabbi-nb-ies-es-valogatott-labdarugoval.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Nah, kimondta, hogy a Monaconak még feljutásra is van esélye? 😀
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930Schleck
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.Bazzani
annál minden jobb, de pl hollandia, buncseszliga jobb lett volna, de még talán az is ha hazajön egy fél évre-évre a lákiba...Divat
Gondolom oda nem kellett, Loki meg nem bírta megfizetni.
A dorias gyötrődés nem a legjobb ajánlólevél.
Nekem elhiheted, nem kevés meccsen láttam. 😉

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930Schleck
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.Bazzani
annál minden jobb, de pl hollandia, buncseszliga jobb lett volna, de még talán az is ha hazajön egy fél évre-évre a lákiba...

|
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 095 — Axel Foley
Én mondtam például.
Ettől még Komannak jobb itt,mint a genovai lelátón.

több mint 14 éve
bezzeg anno Prso-k idejében... 😀

|
több mint 14 éve
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.sutianap
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀Divat
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀Habi
v megint buktatni akarnak...nem mondanám h pl Maicont, J. Césart, Lúciot v akár a Capitanot is nagyon megviselte volna ez a sima vereség... f.ck

|
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...Divat
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.sutianap
sztem csak tippmixeltek az ilyen meccseken, hogy legyen nyárra pénz igazolni 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kajak sajnálom Ranieri-t....
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/franciaorszag-a-monaco-ismet-kikapott-komannal-a-soraiban-2117930

több mint 14 éve
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...Divat
én sztem igénylem h kínozzam magam, és ebben egy ideje partnerek is a kedvenc csapataim...de hát lesz ez majd így se! 😀

|
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Émmá nem nézem, csak szigorú heti egy kupaktanács a Kaszával - hanemis igazol, akkor legalább legyünk primavera szopjunk mint a torkosborz, de legalàbb mondhassuk, hogy jövőre jobb lesz - de ez a Csivu - Jézusom el se kezdem, ja igen és ZAnetti-Cambiaszo két hét pad, pofa be és mindenki csak edz nem kombinál.

több mint 14 éve
Hiddink meg macskahalacska lett....díjaznám ha Capellora lecsapnánk, és végre Moratti belenyúlna az erszényébe, mert ha ezek után se jön rá, h ez a csapat kiégett és igazolni kellene minőségi játékosokat, akkor én jó ideig nem fogom nézni a ezt a szarfosgecit...

|
több mint 14 éve
hát meg a faszomat azt, kihagyjuk a helyzeteket, erre kapunk egy gólt.....................büdös pitsába már.....................

2-öt...kiiiiiirrááááááááályDivat
Ánnyi, egy ötöst kapunk márszejbe, Claudio pedig Adio a sad, i ko zna gde i ko zna kad, A sad Adiiiiiioooooooooooooooooo

több mint 14 éve
hát meg a faszomat azt, kihagyjuk a helyzeteket, erre kapunk egy gólt.....................büdös pitsába már.....................

2-öt...kiiiiiirrááááááááály

|
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
15 év és az Anzsinak lesznek a legjobb fiataljai. 😀
De csak mert olyan remekül nevelik ki Őket manapság is.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Alapfilozófia ugyanaz, csak most kevesebb tehetséget sikerült kinevelni, van ilyen.empty taxi
15 év aztán majd lehet a Barca fog így szopni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Alapfilozófia ugyanaz, csak most kevesebb tehetséget sikerült kinevelni, van ilyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hol van már az a régi jó Ajax? Lassan az U-19-cel állnak ki...JC6
a 95-ben BL győztes Ajaxban a döntőben pályára lépők átlag életkora 23.5 év, összvissz ketten voltak 24-nél idősebbek
A tegnap pályára lépők átlag életkora 22.4 év és ugyanúgy ketten voltak 24-nél idősebbek
Hú ez az Ajax mennyit változott....zolika26
Bizonyám...Nem értem mi a rákért kötekedtek.

Nem mondom, van 1-2 tehetséges srác, de a bajnokságban bukdácsolnak és egy rossz formában lévő MU ellen is esélytelenek, hazai pályán... Nincs egy vezéregyéniség, gyenge lábakon áll a védelem. Csinálnak szép dolgokat, de szart sem ér. Nincsenek nevek, nincs tapasztalat. Hogy a francba lehet egy lapon említeni őket a 95-ös sikercsapattal?

LOL
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
a 95-ben BL győztes Ajaxban a döntőben pályára lépők átlag életkora 23.5 év, összvissz ketten voltak 24-nél idősebbek
A tegnap pályára lépők átlag életkora 22.4 év és ugyanúgy ketten voltak 24-nél idősebbek
Hú ez az Ajax mennyit változott....

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Végül is igazad van, vissza kell hívni Litmanent!Stez
kevés...Cruyff, Kluivert és Bergkamp is kell még minimum!

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Végül is igazad van, vissza kell hívni Litmanent!Stez
Nem erről van szó... láthattad te is tegnap, ha nézted.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 650 — Whoops, looks like something went wrong.
Végül is igazad van, vissza kell hívni Litmanent!