Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
...tegnap Galliani már azt nyilatkozta, hogy Mister X januárban jön. A kurva anyjukat.StezHa meg akkor sem jön össze, akkor max majd jövő nyáron, ha meg akkor se.... Idő mint a tenger 😀
Mister X lehet, hogy Xavi, csak meg akarja várni a januárt, hogy kiszorítja-e őt Fabregas 😀
több mint 14 éve
Minket meg Lass Diarra utasított vissza. 😀Nagyon maradni akar Madridban, holott nálunk kezdene.
Ez van. Oddot meg odaadtuk a Leccének, annak örülök.
Így a végére jó nagy szopás lett az egész Mister X mizéria, az egész hatalmas kamu volt és ámítás, tegnap Galliani már azt nyilatkozta, hogy Mister X januárban jön. A kurva anyjukat.
több mint 14 éve
Keisuke Honda Londonban landolt. Arsenalnál tesz látogatást.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kölcsön vettük Lencsét :cool:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
közben elvileg hivatalos, Kucka az inter játékosa, ennek nem kifejezetten örülök, nem rossz a csávó
több mint 14 éve
ezt csak a wikin írta be valaki, hogy már a Milan jűátékosa és 20 milláért hoztuk, de szerintem ez full kamuállapodjon, csak ne velünkÁllítólag 20 millát kipengettünk érte a Citynek, hiányzott mint ablakos tóthnak a hanyattesés...
Ibra az első edzésen szétveri a képét, ha szájal 😀Stez
Bár sejthető volt: Ibra legjobb haverja az Interből, Raiola az ügynöke...empty taxi
vagy Messi jön vagy senki 😀
több mint 14 éve
állapodjon, csak ne velünkÁllítólag 20 millát kipengettünk érte a Citynek, hiányzott mint ablakos tóthnak a hanyattesés...
Bár sejthető volt: Ibra legjobb haverja az Interből, Raiola az ügynöke...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Kjaer is Rómában landolt. Remélem feljavul a teljesítménye, Serie A-ban sokkal jobb volt mint a Bundásban.22 éves még mindig csak, van hova fejlődnie.
3millió a kölcsön értéke, jövőre 7millióért vehetjük meg. Sokan mondják, hogy ez végülis nem is kölcsön, hanem két részletben fizetjük ki az árát.
A lyon közben elismerte, hogy megegyeztek velünk Miralem Pjanic átigazolásáról. Űber király. 😊 21 éves még csak és már rengeteg rutint szerzett. 10 millió körül fizetünk.
Ma még jöhet egy csatár, egy vkp vagy Gago vagy Fernando a Portoból (remélem utóbbi) és még nekünk is van egy Mr X nevű emberünk Sabatini állítása szerint.
Sabatini :cool:

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Podolski* Gomez meg nem volt ott 2006-ban.Ezzel annyit mondtál el, hogy egyikünk valószínűleg egy párhuzamos univerzumban tengeti a napjait. Az enyémben Podolsky szerepelt a 2006-os VB-n, meg kettőt lőtt a svédeknek. Gomez tényleg "csak" EB- ezüstérmes.
Azt hiszem ezzel mindent el is mondtam. 😉Amadeus91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Közben a Juventus megszerezte Elia-t a Hamburgtól. (Érthetetlen a HSV idén nyáron)Amadeus91Szeretem őt, mert látványosan játszik, de valóban ő kellett nekünk? egy balszélső, aki jobb lábas, és nem szeret védekezni. Bastos sokkal jobb opció lett volna, de már megint fukarkodunk.
mondjuk a Vucinic féle sztár csatár igazolás után nem tudom mit vártam (hozzáteszem, hogy Mirko-t is imádom, mert egy zseni, de nem ő fogja most előre vinni ezt a Juvét).

több mint 14 éve
állapodjon, csak ne velünkJa mondjuk a Milan kezd eléggé köcsög válogatott lenni. Ibra, Bommel, K-P, Robinho, Mexés most még Balo papa. Még jöhetne Muntari. 😀
több mint 14 éve
állapodjon, csak ne velünkIbra az első edzésen szétveri a képét, ha szájal 😀
több mint 14 éve
lol, Balotelli adatlapja nem elérhető a City honlapján és máris azt pofázza mindenki, hogy jön a Milanhoz. Remélem, hogy nem. Középpályásra van szükségünk.StezJó lenne ha már valahol megállapodna, mert így sosem lesz akkora játékos, mint amekkora tehetsége van. ToP10 talent Európában.
több mint 14 éve
lol, Balotelli adatlapja nem elérhető a City honlapján és máris azt pofázza mindenki, hogy jön a Milanhoz. Remélem, hogy nem. Középpályásra van szükségünk.
több mint 14 éve
Podolski* Gomez meg nem volt ott 2006-ban.Azért csak egy 2x VB bronz, 1x EB ezüst középső védőről van szó. Úgy, hogy 2006 óta alapembere a német válogatottnak.Amadeus91Akkor igazolják le Podolskyt is szerintem, és jöhet mondjuk Gomez, hamár arra járnak. A Bremen milyen kaliberű védelemmel rendelkezett az elmúlt 5 évben? Szerintem ez kissé mérvadóbb. Kérlek ne kezd el felsorolni, hogy a játékospolitika, és Schaaf az elmúlt években, tisztában vagyok vele. A PL-ben, ahol faltól falig rohannak (ha kell, ha nem), ahol minden középcsatárnak brusztolni kell tudnia, ha focizni is tud, az csak extra, mekkora karriert fog befutni? Persze, az ifjú, Swansea utánpótláscsapatától érkezett John Smithnél jobb.füligjimmy
Azt hiszem ezzel mindent el is mondtam. 😉
több mint 14 éve
Azért csak egy 2x VB bronz, 1x EB ezüst középső védőről van szó. Úgy, hogy 2006 óta alapembere a német válogatottnak.Amadeus91Akkor igazolják le Podolskyt is szerintem, és jöhet mondjuk Gomez, hamár arra járnak. A Bremen milyen kaliberű védelemmel rendelkezett az elmúlt 5 évben? Szerintem ez kissé mérvadóbb. Kérlek ne kezd el felsorolni, hogy a játékospolitika, és Schaaf az elmúlt években, tisztában vagyok vele. A PL-ben, ahol faltól falig rohannak (ha kell, ha nem), ahol minden középcsatárnak brusztolni kell tudnia, ha focizni is tud, az csak extra, mekkora karriert fog befutni? Persze, az ifjú, Swansea utánpótláscsapatától érkezett John Smithnél jobb.
Eliának is kellett volna minimum egy, de inkább két év. Ű dóga.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Közben a Juventus megszerezte Elia-t a Hamburgtól. (Érthetetlen a HSV idén nyáron)
több mint 14 éve
Azért csak egy 2x VB bronz, 1x EB ezüst középső védőről van szó. Úgy, hogy 2006 óta alapembere a német válogatottnak.Mindenesetre jól csinálja az öreg, mindenki arról beszél, hogy kiket fognak igazolni. Ezzel többet foglalkoznak, mint az összes többi csapattal összesen. De vajon igazi erősítés érkezik e, mert a nem is kiemelkedő Mertesacker, aki vezéregyéniség sose volt, vagy egy brazil balbekk, aki a Copacabanáról érkezve felkapott egy török bundát, az lepkefing. Közben a PSG elvitte Luganot, aki (szerintem) nemcsak alulértékelt, de igazi vezér, és kemény, mint egy koporsószög. Vicc."Olyan pletykák jelentek meg, amelyekben arról írtak, hogy a Mertesacker - Santos duón kívül további 4 játékos érkezhet, 2 középpályás, 1 csatár és egy belső védő formájában."Ezt én is olvastam, tuti kamu, nem létezik, hogy 23 és fél óra alatt még 4 játékost betudnánk szerezni. 😊
Na ez durva lenne.Sebii
ha mégis, akkor befosok 😀Newman
Coates ha már jövőre azt hozza, amit a Copa Americán, akkor hatalmas fogás.füligjimmy
több mint 14 éve
Mindenesetre jól csinálja az öreg, mindenki arról beszél, hogy kiket fognak igazolni. Ezzel többet foglalkoznak, mint az összes többi csapattal összesen. De vajon igazi erősítés érkezik e, mert a nem is kiemelkedő Mertesacker, aki vezéregyéniség sose volt, vagy egy brazil balbekk, aki a Copacabanáról érkezve felkapott egy török bundát, az lepkefing. Közben a PSG elvitte Luganot, aki (szerintem) nemcsak alulértékelt, de igazi vezér, és kemény, mint egy koporsószög. Vicc."Olyan pletykák jelentek meg, amelyekben arról írtak, hogy a Mertesacker - Santos duón kívül további 4 játékos érkezhet, 2 középpályás, 1 csatár és egy belső védő formájában."Ezt én is olvastam, tuti kamu, nem létezik, hogy 23 és fél óra alatt még 4 játékost betudnánk szerezni. 😊
Na ez durva lenne.Sebii
Coates ha már jövőre azt hozza, amit a Copa Americán, akkor hatalmas fogás.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ezt én is olvastam, tuti kamu, nem létezik, hogy 23 és fél óra alatt még 4 játékost betudnánk szerezni. 😊NewmanAngliában még szeptember 1-jén is lehet igazolni.
több mint 14 éve
Wenger teljesen kibillent a lelki egyensúlyából. 😊"Olyan pletykák jelentek meg, amelyekben arról írtak, hogy a Mertesacker - Santos duón kívül további 4 játékos érkezhet, 2 középpályás, 1 csatár és egy belső védő formájában."Ezt én is olvastam, tuti kamu, nem létezik, hogy 23 és fél óra alatt még 4 játékost betudnánk szerezni. 😊
Na ez durva lenne.Sebii
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
"Olyan pletykák jelentek meg, amelyekben arról írtak, hogy a Mertesacker - Santos duón kívül további 4 játékos érkezhet, 2 középpályás, 1 csatár és egy belső védő formájában."Ezt én is olvastam, tuti kamu, nem létezik, hogy 23 és fél óra alatt még 4 játékost betudnánk szerezni. 😊
Na ez durva lenne.Sebii
ha mégis, akkor befosok 😀
több mint 14 éve
"Olyan pletykák jelentek meg, amelyekben arról írtak, hogy a Mertesacker - Santos duón kívül további 4 játékos érkezhet, 2 középpályás, 1 csatár és egy belső védő formájában."Na ez durva lenne.
több mint 14 éve
1 épkézláb beadása lesz, már megérte...netán még gólt is talál, akkor meg egyenesen fantörpikus... 😀kondánál volt már próbajátékon szezon előtt, de nem sikerült megállapodniuk, de eddig szinte mki dícsérte...Divathehe, Simicset is így hatangozták be 😊Höri
|
több mint 14 éve
kondánál volt már próbajátékon szezon előtt, de nem sikerült megállapodniuk, de eddig szinte mki dícsérte...Divathehe, Simicset is így hatangozták be 😊