Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
újabb lilák jutott a cut sorsára, most éppen: Fehér Csaba vs. bartha...

mi pedig végre leigazoltuk Hakolát(Willem II)...kondánál volt már próbajátékon szezon előtt, de nem sikerült megállapodniuk, de eddig szinte mki dícsérte...meglássuk. ill. Lencsét is szóbahozták....tudnám ezt is díjazni.

|
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Viszont kívánok kolléga.

(Ennél jóóóval több kellene, hogy magamra vegyem.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
köszönöm h nem sértődéssel és támadással válaszoltál rá. őszintén kicsit féltem h magadra veszed majd 😊
sportsikerekben gazdag szezont kolléga 😊
több mint 14 éve
Gyakorlatilag tökéletes offseason lesz ez a mostani. Érkeztek komoly erősítések, és a szemetet is kirakják. Mintha álmodnék.Mikey
cincy kompenzálja majd 😊a.kacsa
Itt és most megmondom előre, hogy örömmel fogom végig nézni a Bengals szezonját. A számszerű eredmények egyáltalán nem érdekelnek, ellenben a fiatalok apró részsikerei annál inkább. Utóbbiból pedig lesz bőven. 😉

több mint 14 éve
Gyakorlatilag tökéletes offseason lesz ez a mostani. Érkeztek komoly erősítések, és a szemetet is kirakják. Mintha álmodnék.Mikey
cincy kompenzálja majd 😊
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 410 — Steelers fan
délután néztem a Santos-Sao Paolo rangadót, ez volt a legszebb gól:
http://www.youtube.com/watch?v=GvnoZ4dPYZg
(emberhátrányból történt a 45. perc környékén)sapka
Jogo bonito 😀

Ilyen is csak valami déli vidéken történhet, PL-ben vagy Bundesligában a második védő (akit megkerült) nyilván olyat odalépett volna, hogy a srác összetörik mint a ropi.

De szép volt, szó se róla.
több mint 14 éve
Éjahóóó!!

Évian FC... hát kb. odavaló. 😊

Gyakorlatilag tökéletes offseason lesz ez a mostani. Érkeztek komoly erősítések, és a szemetet is kirakják. Mintha álmodnék.

több mint 14 éve
na hát. poulsen, cole ki, nem mintha sokat zavarnának a középpályán 😊
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
ha igaz ha nem ez a konkrét eset , de az biztos hogy az orosz bajnokságba
igazolásban ez is magas kockázat volt ...

a lényeg : "vadászhatnak" a jobb játékosokra

http://sportgeza.hu/futball/2011/08/30/dzsudzsak_szandekosnak_erezte_az_utest/yooker
jaj hagyjuk már... mondjuk ki, nem bírja fizikummal az orosz ligát.

Détári Fradi.... Háhá 😀
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Prukner to ZTE? LOL Azért távozik mert a fradi szar az nb1ben, erre odamegy egy másik csapathoz megmentőnek 😀fetomy
A magyar John Fox. 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Prukner to ZTE? LOL Azért távozik mert a fradi szar az nb1ben, erre odamegy egy másik csapathoz megmentőnek 😀fetomy
X-re talán jók leszünk...Döme meg már amúgy se iszik(lehet már csak vedel), egyből hozott is Vecsésről egy kapust, így már biztosan meglesz a 29...NAGY BÜDÖS LÓFASZT!!! KÖSZÖNJÜK KUBATOV ÚR!!! EEE!!!

legalább hajógyárin Abdiékkal lehet rendezi a nézeteltéréseket Döme... 😀

|
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
délután néztem a Santos-Sao Paolo rangadót, ez volt a legszebb gól:
http://www.youtube.com/watch?v=GvnoZ4dPYZg
(emberhátrányból történt a 45. perc környékén)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
ha igaz ha nem ez a konkrét eset , de az biztos hogy az orosz bajnokságba
igazolásban ez is magas kockázat volt ...

a lényeg : "vadászhatnak" a jobb játékosokra

http://sportgeza.hu/futball/2011/08/30/dzsudzsak_szandekosnak_erezte_az_utest/
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Elianának nagyon örülnék.
márcsak Bonuccit kell elzavarni és helyére jöjjön Alex akkor már lenne egy normális kezdő,
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Jaja, Park hivatalos. Már így is eggyel több játékos jött, mint hittem. (gyengébbek kedvéért, 0-ra gondoltam 😛)

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Comment From Valerijs from Riga
Eurobot you are sick!! Whatš your take on Rudnevs(lech poznan)? Any chances weļl see him in Premier league(lets say in January).

Eurobot: Actually I feel quite alright, but thanks for your concern. Rudnevs? Never heard of him. With a name like that I'm guessing he is the new Marian Pahars.

😀 😀

ARSENAL: French TV channel Canal+ report that the deal to take Per Mertesacker to Arsenal has been done. Apparently the deal will cost Arsenal £10m. Wow, Arsene Wenger is actually spending serious money on a defender. All it took was an 8-2 defeat at Old Trafford...

BREAKING: Arsenal confirm they have agreed to sign Monaco striker Park Chu-Young. A koreai CR. Ezt hallottam róla 😛 😊

News filters in, via a man from the Metro newspaper, that Arsenal might just have agreed a deal for Bolton defender Gary Cahill. No confirmation yet though so don't get too excited...
Wenger belelendült...

Hargreaves---->City
Elia Torinoban van orvosin. Nice igazolás lenne sajnos 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
http://www.youtube.com/watch?v=obFv1oE6Zaw

Détári Lajos székfoglalója a Ferencvárosnál 😊

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az elmúlt évben a Werder volt a legszarabb védelem a bundásban. Előtte is képesek voltak bárkitól kapni egy laza négyest, mondjuk tudtak mellé rúgni ötöt. Fizikuma, rutinja megvan, de nem lennék meglepve, ha a szezon végén már el is adnák.

Détári a Fradi coach...... attól senki nem féljen, hogy sikeresek lesznek. Marad tovább a bunda és a mutyi, ennyit az erkölcsről, az akaratról, az izomról, meg hűségról, meg az összes izéről, amiről ugye a Fradi szól, teljesen nyilvánvalóan, ugye, csupa pozítív példa, meg értékek, meg a kommunizmus elején elnyomott csapat voltunk, azóta ezzel dicsekszünk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Fair point... Per Mertesacker is undergoing a medical with Arsenal, according to Sky Sports News, although we knew that already.Habi
Ennek nagyon örülnék, 198 cm, ha jól tudom. Már régóta kacérkodok a gondolattal, a tökéletes igazolás lenne számunkra.Newman
Én személy szerint nagyon szeretem a játékát. Vele megoldódnának a pontrúgásos gondjaink. 10 milla körül van elvileg az ára, ami igen baráti. Vele és André Santossal rendben lenne a védelem, már csak egy közéső kp kéne, aki jól védekezik, de szervezőkéssége is van.Sebii
Viszont arra figyeljetek, hogy kegyetlen lassú...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley

Új korszak kezdődik.
😀

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ezen meglepődtem. 😊 Mertesackert én is jó igazolásnak tartom (jobb, mint amilyen Cahill szerződtetése lett volna), Vermaelennel egyértelműen elit középhátvéd-párost alkothatnak.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mint az várható volt tényleg Caneira jött. Örülök neki, hogy hoztunk egy kis rutint (ráadásul nem is akármilyet azért) a belső védősorba, éppen erre volt nagy szükségünk. Tökéletes lenne egy Bráchi-Caneira-Vinícius-Oliveira védősor, és akkor még Vaskó (haha eltaláltam 😛) sem okozna folyamatos gólveszélyt 😊 Még ha nem is hozza a fénykori formáját, nagyon meglepne, ha Caneira szarabb lenne, mint a Lipi-Horváth-Vaskó trió..

Nem szélső védő?JoeyPorter
Absz univerzál fénykorában bármit eljátszott a védelemben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 854
Fair point... Per Mertesacker is undergoing a medical with Arsenal, according to Sky Sports News, although we knew that already.Habi
Ennek nagyon örülnék, 198 cm, ha jól tudom. Már régóta kacérkodok a gondolattal, a tökéletes igazolás lenne számunkra.Newman
Én személy szerint nagyon szeretem a játékát. Vele megoldódnának a pontrúgásos gondjaink. 10 milla körül van elvileg az ára, ami igen baráti. Vele és André Santossal rendben lenne a védelem, már csak egy közéső kp kéne, aki jól védekezik, de szervezőkéssége is van.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Mint az várható volt tényleg Caneira jött. Örülök neki, hogy hoztunk egy kis rutint (ráadásul nem is akármilyet azért) a belső védősorba, éppen erre volt nagy szükségünk. Tökéletes lenne egy Bráchi-Caneira-Vinícius-Oliveira védősor, és akkor még Vaskó (haha eltaláltam 😛) sem okozna folyamatos gólveszélyt 😊 Még ha nem is hozza a fénykori formáját, nagyon meglepne, ha Caneira szarabb lenne, mint a Lipi-Horváth-Vaskó trió..

Nem szélső védő?

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó igazolás volt, nagyon kellett már az Arsenalba egy ilyen hátvéd. Így már Vermaelennel együtt legalább egy ütős középhátvéd párost ki tudtok állítani, aki bárki ellen megállja a helyét.