Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nekem fizetniük se kéne, csak félő, hogy még véletlenül se alkalmaznék olyan taktikát, hogy győzelem legyen 😀
Mondjuk annyi rizikót kénytelen lennék vállalni, Hurkát leigazolnám azonnal, mielőtt még valaki lecsap rá :cool:

Jöjjön külföldi edző, akkor legalább egy kicsit leszállnának Sousáról és titeket fikázna mindenki 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Elég pikáns lenne Szentes. 😀. Vajon hanyadik zakó után rúgnák hátba? 😂 😂 😂
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Mezey kéne a fradinak.fetomy
akkor meg én indulok meg 😀

viccet félretéve nekünk semmi sem jó, de inkább egy fradista legyen az edző ha a csapatban már nincs egy se...

Ne jöjjön egyik ilyen emberke se, eddig a nevek közül csak LCS-nek örültem volna a jelen helyzetben, egy külföldi is szóba jöhetne de azt meg ki fizeti meg? Nevezzenek ki engem és a pénzem felét (ami havi 4 M HUF) átadom a csapat megerősítésére :cool: (jelige: a jóságos Lenin 2.0 )

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mezey kéne a fradinak.fetomy
jobb Szentes, elvégre ő a Nyírséget is benntartotta. Ja nem 😀

több mint 14 éve
Mezey kéne a fradinak.
több mint 14 éve
egyes fórumokon szentes lázárt suttogják, mint a fradi új edzője. ha ez igaz, én fogok elsőként megindulni és felgyújtani ezt az egész szart!!! :ogabtsi
a sport tévénél örülnének 😀

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egyes fórumokon szentes lázárt suttogják, mint a fradi új edzője. ha ez igaz, én fogok elsőként megindulni és felgyújtani ezt az egész szart!!! :o

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Na, csak pótoljuk Horváthékat, Caneira a vidiben. 😊fetomy
végre egy tényleg ismert név.Höri
jaja, csak azt kell mondani, hogy ő igazából magyar és Kanejra Márknak hívják, csak véletlenül került a portugál válogatottba 😀
több mint 14 éve
Na, csak pótoljuk Horváthékat, Caneira a vidiben. 😊fetomy
végre egy tényleg ismert név.

több mint 14 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
Thiago iszonyat jó volt ma.
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 410 — Steelers fan
mér bántjátok Sanyibát? ő csak teszi dolgát, arról pedig nem tehet, h vki nem fér bele a sémába... :cool:Divat
Arról tényleg nem. Ő csak arról tehet, hogy nem tud egy értelmes, nyelvtanilag helyes mondatot kimondani magyarul.
több mint 14 éve
Na, csak pótoljuk Horváthékat, Caneira a vidiben. 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 866
Barca válaszol a Realnak meg a MU-nak a KO-fordulóban, úgy tűnik.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 866
Ejj ha, most nézem, hogy a Barca védelmét 3 középpályás alkotja Abidal mellett 😀 Thiago jól kezd.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
De ti itt nem értetek hozzá és majd ha átgázolunk a svédeken meg a moldávokon akkor beszélhetünk a kifogásolt játékosokról 😐 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na és ez: Tőzsér Danit kiváló játékosnak tartom, más képességei vannak, mint amire nekünk most szükségünk van. Azon képességekből, amik neki mint belső középpályásnak megvan, nem ő a legerősebb”.

A Feczesin sztori meg már a jó ízlés határain messze túl van. NK9 felnőtt szinten mit rakott le eddig? Priskin meg 😂. Hívja meg Tökölit, legalább ő lőtt gólt a hétvégi fordulóban. Szánalom az egész.

Leandro neve még fel sem merül. Az örök vessző paripa Laczkó. Remélem szopunk róla gólt a svédek ellen. Bár a remélem szót el is hagyhatom az előző mondatomból.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 182
StarkPeti bazdmeg osztrák negyedosztály. hova süllyed az is...eaglesmcnabb
jobban jár mintha a Vidiben vezetne le.

Egerváriról meg elmond mindent, hogy egy STIEBER nem fér be a "szerkezetbe"....
több mint 14 éve
Vermes, Vaskó, nem mindegy? 😀 Egyébként őket mindig is kevertem és vélhetően fogom is mindig 😀 Remélhetőleg nem veretik belém Sousáék 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
StarkPeti bazdmeg osztrák negyedosztály. hova süllyed az is...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
JC6: Azon a mondaton én is fennakadtam 😀 Vagy ismerjük, vagy meg kell néznünk szerintem is 😀

Egyébként „Csak annyit szeretnék mondani, én kértem, hogy az NB II-es csapatban szerepelhessek. Hogy legalább játszhassak valahol...” Ezt Lipták mondta a hétvégi fordulóról. Sejtettem, hogy szart volt itt sérülés, gyakorlatilag kirakták a keretből. Amit mellesleg meg is értek. Egyébként ha igaz, hogy Perás is elment megint, akkor viszont nagyon kell valaki hátra. Nagyon remélem, hogy az nb2es csapatban nyomuló KH Macsisza beválik, és őt felhozzuk, vagy amíg rutint szerez, legalább hozunk valakit, mert Vermes baromira nem életbiztosítás, mellé meg csak Vinícius van belső védőként.

Egyébként ezt mondom baszki. Hogy a francba hozzunk ide magyar játékost, mikor aki itt van is végig azért sír, hogy elmehessen külföldre? -Pedig ők még csak nem is valami kiemelkedő szint, szimplán átlag- Mert Horváth sem azért megy el, mert mi mindenképp el akartuk adni. Őt egyébként sajnálom, backupnak tökéletes lett volna, de a kezdőbe azért lehet jobbat találni, és az meg úgysem felelt volna meg neki, hogy padozik.fetomy
még mindig Vaskó az a Vermes, nagyon ismered a csapatot 😛 😛
több mint 14 éve
JC6: Azon a mondaton én is fennakadtam 😀 Vagy ismerjük, vagy meg kell néznünk szerintem is 😀

Egyébként „Csak annyit szeretnék mondani, én kértem, hogy az NB II-es csapatban szerepelhessek. Hogy legalább játszhassak valahol...” Ezt Lipták mondta a hétvégi fordulóról. Sejtettem, hogy szart volt itt sérülés, gyakorlatilag kirakták a keretből. Amit mellesleg meg is értek. Egyébként ha igaz, hogy Perás is elment megint, akkor viszont nagyon kell valaki hátra. Nagyon remélem, hogy az nb2es csapatban nyomuló KH Macsisza beválik, és őt felhozzuk, vagy amíg rutint szerez, legalább hozunk valakit, mert Vermes baromira nem életbiztosítás, mellé meg csak Vinícius van belső védőként.

Egyébként ezt mondom baszki. Hogy a francba hozzunk ide magyar játékost, mikor aki itt van is végig azért sír, hogy elmehessen külföldre? -Pedig ők még csak nem is valami kiemelkedő szint, szimplán átlag- Mert Horváth sem azért megy el, mert mi mindenképp el akartuk adni. Őt egyébként sajnálom, backupnak tökéletes lett volna, de a kezdőbe azért lehet jobbat találni, és az meg úgysem felelt volna meg neki, hogy padozik.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
Dagesztán völgyiben, a déli hőben
Feküdtem sebben és mozdulatlan,
Mély sebem vala még vérezőben,
Pirosra festve a földet alattam.

A völgy fövényén feküdtem egyedül,
Sziklák falai meredtek körültem,
Sárga csúcsaikat nap égeté felül,
S én mély, halálos álomba merültem.

És jára álmom víg estebéden,
Amelyet otthon, hazámban ültek,
S beszéltek ottan felőlem éppen
Felvirágzott, koszorús hölgyek.

Csak egy volt, aki egy szót se szóla,
Ki félre ült, nem mozdulva onnat,
Mint hogyha volna bús álmodója,
Az isten tudja mily bánatoknak!

Álmodta ő épp Dagesztán völgyét...
Elhagyva fekszik ott egy halott,
Mellén sötét seb, mely gőzölög még,
Ontva már hűlő vér-patakot…

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hurka, kinek nem? Már ő is össze van zavarodva, le merem fogadni....
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valamint nem a válogatottal kapcsolatos hír, hanem a Vidivel
Horváth Gábor újra Hollandiába került, ezúttal nem kölcsönben, az ADO Den Haaghoz..
maradjunk annyiban, nem valószínű, hogy ez a 8 meccsen (7 bajnoki + szuperkupa) mutatott teljesítménye győzte meg őket 😊

JC6: utóbbival egyetértek, de így még inkább érthetetlen Tőzsér mellőzése, mert ő neki is Filipovic a menedzsere
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
"meg kell őt néznünk, de ismerjük őt". Csak én nem értem ? 😀 Vagyis értem, de hogy lehet ilyet mondani? 😀

Amúgy meg kár fennakadni, ez nem a Magyar Válogatott, hanem Menedzser Válogatott.