Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
ez a legjobb:

"Feczesin Robi még nem játszott bajnoki mérkőzést. Üzenget, de nagyot valószínűleg nem változott. Meg kell őt még néznünk, de ismerjük őt. Debrecenben közeli ismereteket szereztünk róla, de úgy érzem, hogy a támadószekcióban jelenleg jobb játékosokat hívtam meg, mint amilyen ő, nem tudok egyszerre hét csatárt meghívni"

FACEPALM! Valaki elmondhatná neki, hogy feczegól játszott az első fordulóban és gólt is rúgott... meg másik 10et a felkészülési meccsek során... priskin mennyi tétmeccset játszott? sőt hány gólt rúgott? ( és nk9 ? )

úgylátszik az alapján ítéljük meg a játékosokat, hogy két éve, négy éve vagy még annó az ifiben milyen tapasztalatokat szereztünk róluk, és nem az aktuális sportforma alapján... (Y)

monnyon le!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
OMG, Egervári nyilatkozata mindent visz. Komolyan mondom, ennek az embernek inkább piaci kofának kellett volna mennie 😀 😂JC6
Nem tudom te miért nem látod be, hogy a válogatottban eddig nem sokat mutató 40 kilós, ezáltal egy kisebb fuvallattól is eldőlő Hajnal sokkal jobb képességű és tuti, hogy jobb formában is van 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, Egervári nyilatkozata mindent visz. Komolyan mondom, ennek az embernek inkább piaci kofának kellett volna mennie 😀 😂
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
alig várom jövőre a Fradi-Újpest NB2-s rangadót. 😀Amadeus91
kettős rangadók az MTKval 😀braxa88
Kizárt dolog, az MTK jövőre biztosan visszajut, már huligánjaik is vannak 😀
Link
"A mintegy harminc fős MTK-s keménymag"

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
beszarok hogy a digin román bajnokság megy 😀 ne olts!!!!! 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
kettős rangadók az MTKval 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Szenzációsan jót tenne a magyra focinak.
Nem lenne derby (mert tuti külön csoprttban lennének), nem kellene kimenni miattuk a drukkereknek vidéken.
Remélem a Gyirmót és a Szolnok jut fel.
200-200 garantált nézővel.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 179
alig várom jövőre a Fradi-Újpest NB2-s rangadót. 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley

Én Újpest drukker vagyok,de ez szenzációs.
Főleg ez a malacos önábrázolás (önirónia) teszi naggyá.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
azért naninak a kurvaanyját innen is! még egy ilyen rohadékot, van 2 jó meccse és mindig elhiszem h változik valami de ugyanaz a mutatványos, ostoba, sehonnai köcsög még mindig.

nem voltunk rosszak tegnap, de kurvára nem augusztusba kellene ilyen formában lenni, emiatt aggódom csak. de úgy tűnik jók az igazolások, és éhes a csapat.

ilyen meccs amit játszottunk tegnap, 100 évente egyszer van. halott lóba amúgy sem ildomos ekkorát rúgni, jól tudta ezt a mester is.gabtsi
Igazából annyi történt, hogy a fiataloknál elindult a szekér, és minden bejön nekik. Ez szép és jó, csak naivitás azt hinni, hogy ez sokáig tart. Konkrétan sztem azzal, hogy jönnek a válogatottas bohócságok ezzel megtörik vmi. Megyünk a Boltonhoz, tipikus angol focis csapat. Ilyenkor jól jönnek majd a tapasztalt sokat látott játékosok. Carrick, Fletcher, Park, Giggs. Jól felvan építve minden.

Az mindenesetre örömteli, hogy gyorsabban játszik a csapat, van szélsőjátékunk (ez a 2 összefügg, hogy van egy young akivel meg lehet valósítani). Ellenben Nani totál lassítja a támadásokat, nem véletlen, hogy a bal szélről aktívabbak vagyunk. Nem feltétlen baj ez. Láttuk már Nani - Vale párost, láttuk már a Young - Nani párost. Nagyon szeretném látni, hogy 2 lendületes szélsővel mire mennénk. Ez lenne a Young - Vale duó.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azért naninak a kurvaanyját innen is! még egy ilyen rohadékot, van 2 jó meccse és mindig elhiszem h változik valami de ugyanaz a mutatványos, ostoba, sehonnai köcsög még mindig.

nem voltunk rosszak tegnap, de kurvára nem augusztusba kellene ilyen formában lenni, emiatt aggódom csak. de úgy tűnik jók az igazolások, és éhes a csapat.

ilyen meccs amit játszottunk tegnap, 100 évente egyszer van. halott lóba amúgy sem ildomos ekkorát rúgni, jól tudta ezt a mester is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ez rendben is volna de akkor miért kell hitegetni a szurkolókat a Top4-el + álmodni a bajnoki címről.davemayer
Ezek után az Arsenalt és a bajnoki címet tilos egy mondatban említeni, bárkit is igazolnak le. 😊
több mint 14 éve
Az utolsó mondat nagyon mellé megy, szerintem a sajtóban is. A stadionnal együtt +120 milliós nyereséggel zártuk a tavalyi évet, ami az élklubokat nézve az egyik, ha nem a legjobb mérleg. Arról ne is beszéljünk, hogy az orosz milliárdos, Usmanov pénzét visszadobtuk, mert félt a vezetőség többi része, hogy túl nagy befolyása lenne a klubra. Gazidis se az a szűkmarkú ember. Nyilván nem olyan jó a helyzet, mint a Citynél, ahol meg se kottyan a 400 millió euró/éves veszteség, de azért nem állunk olyan rosszul, hogy ne férne el 2-3 elit játékos.Newman
Rosszul fogalmaztam, a sajtó is csak találgat, hogy mi az igazság a stadion ügyével kapcsolatban. De ha valóban így áll a helyzet, akkor végképp érthetetlen ez a szűkmarkúság.

"A Daily Star Sunday értesülései szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala orosz élvonalbeli labdarúgócsapata szerződtetné a Manchester United szerb védőjét, Nemanja Vidicset.

Az angol lap információi szerint az Anzsi 25 millió fontot adna az Arsenal ellen vasárnap 8–2-re győző United csapatkapitányáért, akinek heti 90 ezer fontos fizetését megduplázná."Gogo
Daily Star... 😊 Remélem semmi komoly.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
"A Daily Star Sunday értesülései szerint a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala orosz élvonalbeli labdarúgócsapata szerződtetné a Manchester United szerb védőjét, Nemanja Vidicset.

Az angol lap információi szerint az Anzsi 25 millió fontot adna az Arsenal ellen vasárnap 8–2-re győző United csapatkapitányáért, akinek heti 90 ezer fontos fizetését megduplázná." NSOGogo
ez nem az inter uraim, nem divat közvetlenül a szezon előtt kulcsjátékost eladni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Szvsz szerintem nem -csak- Wenger a hibás
Azért ő vitt már oda Henryt, Rvp-t, Walcottot, Fabregast stb, mindig jó csapatai voltak, szép focival, csak az eredmény hiányzott. Ha a vezetőség adna hátteret neki, szerintem hozna kulcsembereket, nem Cahilleket, azok nem fogják kihúzni a szarból a csapatot. Am nincs rossz keretetek így se, csak a sok sérülés eltiltás. Ja és előző commentemben Davet írtam, vassadira gondoltam, sry.
Egyébként Musok, októberben ki adna egy román túrát? 😊Raider89
nekem októberben már lesz egy London, az elég lesz 😀

A stadionépítés miatt nem lesz az Arsenalnál nagy költekezés, vszínű az eladások is ezért történhettek(bár áron alul vsz).
Ez rendben is volna de akkor miért kell hitegetni a szurkolókat a Top4-el + álmodni a bajnoki címről. Szar dolog de meg kellett volna mondani az elején hogy mi a realitás, ahhoz tessék az elvárásokat igazítani. Azért hogy a keret ilyen karcsú legyen... mint ahogy írtam az Wenger hibája hogy a meglévő dolgokból sem hozza ki a maximumot.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

Az angol lap információi szerint az Anzsi 25 millió fontot adna az Arsenal ellen vasárnap 8–2-re győző United csapatkapitányáért, akinek heti 90 ezer fontos fizetését megduplázná." NSO

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Azért ő vitt már oda Henryt, Rvp-t, Walcottot, Fabregast stb, mindig jó csapatai voltak, szép focival, csak az eredmény hiányzott. Ha a vezetőség adna hátteret neki, szerintem hozna kulcsembereket, nem Cahilleket, azok nem fogják kihúzni a szarból a csapatot. Am nincs rossz keretetek így se, csak a sok sérülés eltiltás. Ja és előző commentemben Davet írtam, vassadira gondoltam, sry.
Nyilván ha Wenger kapna pénzt, akkor védőproblémák esetén nem Squillaci-féle játékosokat igazolna, csak hogy egy korábbi példát említsek. De itt jön elő az, amiről mostanában sokat lehetett hallani, hogy nem csak Wenger, de a tulajdonosok keze is meg van kötve a stadion költségei, stb. miatt.
vassadi
Az utolsó mondat nagyon mellé megy, szerintem a sajtóban is. A stadionnal együtt +120 milliós nyereséggel zártuk a tavalyi évet, ami az élklubokat nézve az egyik, ha nem a legjobb mérleg. Arról ne is beszéljünk, hogy az orosz milliárdos, Usmanov pénzét visszadobtuk, mert félt a vezetőség többi része, hogy túl nagy befolyása lenne a klubra. Gazidis se az a szűkmarkú ember. Nyilván nem olyan jó a helyzet, mint a Citynél, ahol meg se kottyan a 400 millió euró/éves veszteség, de azért nem állunk olyan rosszul, hogy ne férne el 2-3 elit játékos.
A másik probléma ugye a fizetési struktúra, tehát, hogy itt a többi csapathoz képest, alig kapnak a játékosok, a legjobb játékosunk kapott (Fabre) 120e-t egy héten, a többi csapatnál ez kb. a duplája szokott lenni, de 200e körül biztos. A legnagyobb probléma pedig a szellemi felkészítés, a tavalyi és ez az év is sokmindent elárul, a PL vége, idén pedig, 3 meccs, 3 piros, 1 pont.

több mint 14 éve
Nyilván ha Wenger kapna pénzt, akkor védőproblémák esetén nem Squillaci-féle játékosokat igazolna, csak hogy egy korábbi példát említsek. De itt jön elő az, amiről mostanában sokat lehetett hallani, hogy nem csak Wenger, de a tulajdonosok keze is meg van kötve a stadion költségei, stb. miatt.

A román túráról annyit, hogy alapvetően egész Romániát át kellene utazni, nekem ráadásul még egész Magyarországot is. 😊
több mint 14 éve
Nem, csak, ha már egyértelműen uralva a meccset rúgsz 4-5 gól, akkor már tudnál többet is...de a vezető csapat ilyenkor az esetek többségében leáll az eddigi tapasztalataim szerint. (kivételek persze vannak) Btw, véleményem szerint túltárgyaltuk az ügyet és már nem is igazán ebben vagyunk.Newman
Ez azért nem feltétlenül működik így. És ha egy csapat rúg 4-5 gólt, majd - pl. a helyzetek alapján - azt mondják, lehetett volna az 8 is, attól még nem jár nekik akkora elismerés, mintha tényleg berámoltak volna nyolcat.
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Elkezdtünk igazolni, eligazolni! 😂
Traoré a QPR-nél orvosin, egyre fényesebb a helyzet.Newman
Lehet hogy Messinek csináltok helyet a "capben"? 😂

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Elkezdtünk igazolni, eligazolni! 😂
Traoré a QPR-nél orvosin, egyre fényesebb a helyzet.

több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Egyébként Musok, októberben ki adna egy román túrát? 😊

Just Win Baby!
több mint 14 éve
A kommentben leírtad, de nem nagyon érzékelem, hogy elismerted volna, mert ugyanúgy büszke vagy a csapat teljesítményére, mint, ha egy 6 évvel ezelőtti ágyús csapatot vertetek volna, erről meg aztán nagyon nincs szó.
Azért ritkán csúsznak így a távoli lövések.... 😊
Az meg érhető, hogy miért lett 8, mert elvileg tényleg rivális a csapat (6-7 éve mondjuk az is volt, csak hol van az már 😊 ), a riválisok pedig a lehető legtöbbet akarják lőni a másiknak, míg egy kiscsapat ellen mondjuk leállnak 4-5 után. Az a baj, visszatérve Raider89 kommentjére, hogy innen már csak egy "összevásárlással" lehet visszatérni az elit klubbok névsorába és ez vsz meg is fog történni, amint Wenger lelép.Newman
Egy ilyen eredményre szerintem joggal lehet büszke az ember, bármilyen körülmények között születik is. Két szezonnal ezelőtt a Chelsea az utolsó fordulóban vert meg 8-0-ra egy olyan Wigant, amely már biztos bentmaradóként tét nélkül játszhatott. Lehet mondani, hogy így nem nagy dolog gurítani egy nyolcast, de akárhogy is, elismerésre méltó teljesítmény.

Azt pedig, hogy a kiscsapatok ellen 4-5 gól után le szoktak állni, úgy mondod, mintha a kiscsapatoknak bármikor, gond nélkül lehetne 4-5 gólt lőni.vassadi
Nem, csak, ha már egyértelműen uralva a meccset rúgsz 4-5 gól, akkor már tudnál többet is...de a vezető csapat ilyenkor az esetek többségében leáll az eddigi tapasztalataim szerint. (kivételek persze vannak) Btw, véleményem szerint túltárgyaltuk az ügyet és már nem is igazán ebben vagyunk.

több mint 14 éve
A kommentben leírtad, de nem nagyon érzékelem, hogy elismerted volna, mert ugyanúgy büszke vagy a csapat teljesítményére, mint, ha egy 6 évvel ezelőtti ágyús csapatot vertetek volna, erről meg aztán nagyon nincs szó.
Az meg érhető, hogy miért lett 8, mert elvileg tényleg rivális a csapat (6-7 éve mondjuk az is volt, csak hol van az már 😊 ), a riválisok pedig a lehető legtöbbet akarják lőni a másiknak, míg egy kiscsapat ellen mondjuk leállnak 4-5 után. Az a baj, visszatérve Raider89 kommentjére, hogy innen már csak egy "összevásárlással" lehet visszatérni az elit klubbok névsorába és ez vsz meg is fog történni, amint Wenger lelép.Newman
Egy ilyen eredményre szerintem joggal lehet büszke az ember, bármilyen körülmények között születik is. Két szezonnal ezelőtt a Chelsea az utolsó fordulóban vert meg 8-0-ra egy olyan Wigant, amely már biztos bentmaradóként tét nélkül játszhatott. Lehet mondani, hogy így nem nagy dolog gurítani egy nyolcast, de akárhogy is, elismerésre méltó teljesítmény.

Azt pedig, hogy a kiscsapatok ellen 4-5 gól után le szoktak állni, úgy mondod, mintha a kiscsapatoknak bármikor, gond nélkül lehetne 4-5 gólt lőni.
több mint 14 éve
Vagy vak vagy csak nem akarod megérteni, amit mondani akarok? 😀
Azt mondtad, hogy a 8-2 egy tény, ahogy az is egy tény, hogy ugyanúgy 3 pontot kaptok érte és én ezt maximálisan elismerem és el is fogadom.
Te viszont nem tudod elismerni, hogy egy gyenge Arsenalt tömtetek ki, ami ugyanolyan tény, mint a 8-2 vagy a 3 pont, ez az óriási különbség szerintem. 😉Newman
Nem fogunk azért csak két bajnoki pontot kapni, mert egy ezer sebből vérző Arsenalt vertünk meg, a három pont az három pont, mint ahogy a 8-2 is 8-2.vassadi
Most akkor ki is a vak? 😊

A másik pedig, hogy annyira mondod, hogy jelenleg egy középcsapat szintjén álltok - a közép-, de még a kiscsapatoknak se lövünk minden meccsen nyolc gólt.vassadi
Az meg érhető, hogy miért lett 8, mert elvileg tényleg rivális a csapat (6-7 éve mondjuk az is volt, csak hol van az már 😊 ), a riválisok pedig a lehető legtöbbet akarják lőni a másiknak, míg egy kiscsapat ellen mondjuk leállnak 4-5 után. Az a baj, visszatérve Raider89 kommentjére, hogy innen már csak egy "összevásárlással" lehet visszatérni az elit klubbok névsorába és ez vsz meg is fog történni, amint Wenger lelép.