Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Amúgy Young sztem eléggé Henry-s gólokat lőtt, még a francia arzenálos korszákában lövöldözött ilyen szitukból így tekerve.szabaNem örültem, amikor Youngot idehoztuk, de visszavonok mindent. Tegnap a két gól mellett három gólpasszt is jegyzett, igaz ebből kettő annyi volt, hogy lekészítette a labdát Rooney szabadrúgásainál. 😊
több mint 14 éve
Amúgy Young sztem eléggé Henry-s gólokat lőtt, még a francia arzenálos korszákában lövöldözött ilyen szitukból így tekerve.
több mint 14 éve
Jajamm ott rejlik a turpisság 😊
több mint 14 éve
A kommenteket is érdemes elolvasni.Ötletes nagyon, jót röhögtem rajta én is. 😂Gabesz92Pontosztás: MU-Arsenal 2-8 😀Young – Két lövése volt az egész meccsen, mindkettő csúnyán lecsúszott.
"Összevissza futkározott a pályán, azt sem tudta, mit csinál. Ha nem lenne a mezére írva a neve, azt hinnénk, autista." Ezen szakadtam 😂fetomy
😂braxa88
több mint 14 éve
Ötletes nagyon, jót röhögtem rajta én is. 😂Pontosztás: MU-Arsenal 2-8 😀Young – Két lövése volt az egész meccsen, mindkettő csúnyán lecsúszott.
"Összevissza futkározott a pályán, azt sem tudta, mit csinál. Ha nem lenne a mezére írva a neve, azt hinnénk, autista." Ezen szakadtam 😂fetomy
😂braxa88
több mint 14 éve
Pontosztás: MU-Arsenal 2-8 😀Young – Két lövése volt az egész meccsen, mindkettő csúnyán lecsúszott.
😂
több mint 14 éve
Az Arsenal az idióta játékospolitikája miatt került ilyen helyzetbe. És itt nem csak az eladásokra gondolok hanem pl hogy kiadnak kölcsönbe egy Carlos Vela-t de igazolnak egy dél-koreai meg egy costa ricai (?) csatárt, Vela meg simán jobb lenne mint pl Arshavin de minimum az utazó keret biztos tagja... Na ezért is mondom hogy Wenger egy 0.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Vagy vak vagy csak nem akarod megérteni, amit mondani akarok? 😀
Azt mondtad, hogy a 8-2 egy tény, ahogy az is egy tény, hogy ugyanúgy 3 pontot kaptok érte és én ezt maximálisan elismerem és el is fogadom.
Te viszont nem tudod elismerni, hogy egy gyenge Arsenalt tömtetek ki, ami ugyanolyan tény, mint a 8-2 vagy a 3 pont, ez az óriási különbség szerintem. 😉Newman
Nem fogunk azért csak két bajnoki pontot kapni, mert egy ezer sebből vérző Arsenalt vertünk meg, a három pont az három pont, mint ahogy a 8-2 is 8-2.vassadiMost akkor ki is a vak? 😊
A másik pedig, hogy annyira mondod, hogy jelenleg egy középcsapat szintjén álltok - a közép-, de még a kiscsapatoknak se lövünk minden meccsen nyolc gólt.
több mint 14 éve
Pontosztás: MU-Arsenal 2-8 😀"Összevissza futkározott a pályán, azt sem tudta, mit csinál. Ha nem lenne a mezére írva a neve, azt hinnénk, autista." Ezen szakadtam 😂
több mint 14 éve
Ugy lattam jol sikerult a bemutatkozasuk, orultem! 😛Mintha Urbán Flórit véltem volna felfedezni az angyalföldi kispadon. Van ennél lejjebb? 😀 😀 😀JC6mi bajod vele? nála jobban kevesen ismerik a helyi viszonyokat, remek pár Vlak mellé.Höri
több mint 14 éve
Nem mondta senki, csak azt hogy hullagyenge középcsapatot aláztunk, nem a mi gondunk, az meg hogy ki hogy érzi.. saját dolga. Ritkán akad ilyen eredmény ,főleg rival ellen, és sztem Dave a játékra gondolt, meg a szép gólokra, nem arra hogy hu most agyonvertük őket. Egyébként rossz nézni mi folyik nálatok, kicsit sajnálom a szurkolókat, nem ezt érdemelnék, és nem ott lenne a helyetek ahol most vagytok. Inkább veletek kéne kűzdenünk a bajnoki címért, mint az összevásárolt 'nonhistory neofranchise'-okkal.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Nem a Mu hibája hogy tele vagytok sérülésekkel, meg hogy kulcsemberek offoltak. Ugyan olyan komolyan vettük a meccset mintha bldöntő lett volna, ez sült ki belőle. Young góljai szerintem magukért beszélnek. Egyébként nálunk meg hiányzott a csk a védelemből, meg Rio, ja és a "hatalmas rutinnal rendelkező" DeGea,Smalling,Jones,Evans,Cleverley,Welbeck sem egy allstar sor a ~21es átlagéletkorával.És ebből 3 saját nev.Raider89Mondta azt valaki, hogy a MU hibája? 😀
Egyáltalán nem erről van szó, csak érdekesnek találom, hogy egy MU fannak az az egyik legszebb pillanat, amikor kitömnek egy hullagyenge Arsenalt. Én pl. jobbnak tartom azokat a pillanatokat, amikor egy bitang erős ellenfelet 1 góllal megver a csapatom egy jó meccsen...nem élvezem annyira amikor kitömünk egy szart, még akkor sem, ha az egyik legnagyobb rivális, mivel, a rivális nyilván nem olyan, mint amilyen régen volt. Mi meg aztán kb. 6 éve nem vagyunk a régiek, idén meg az utóbbi nem tudom hány évtized leggyengébb keretével dolgozunk, tehát semmi meglepetés nincs szerintem a nagyarányú győzelemben, csak ez olyan húha, hogy 8-2, na bumm.
több mint 14 éve
Nem a Mu hibája hogy tele vagytok sérülésekkel, meg hogy kulcsemberek offoltak. Ugyan olyan komolyan vettük a meccset mintha bldöntő lett volna, ez sült ki belőle. Young góljai szerintem magukért beszélnek. Egyébként nálunk meg hiányzott a csk a védelemből, meg Rio, ja és a "hatalmas rutinnal rendelkező" DeGea,Smalling,Jones,Evans,Cleverley,Welbeck sem egy allstar sor a ~21es átlagéletkorával.És ebből 3 saját nev.

Just Win Baby!
több mint 14 éve
Vagy vak vagy csak nem akarod megérteni, amit mondani akarok? 😀Az nem tény, hogy a fél csapat sérült és a keret a középmezőny felső részében foglal helyet? mert szerintem az.... 😊Látod, ezt mondtam, megy a magyarázkodás... Semmi szükség rá. Nem fogunk azért csak két bajnoki pontot kapni, mert egy ezer sebből vérző Arsenalt vertünk meg, a három pont az három pont, mint ahogy a 8-2 is 8-2.vassadi
De mind1, ha téged boldoggá tesz, hogy egy sérült középcsapatot kitömtetek, hát legyen.
Engem ez csak, akkor tenne bologgá, ha egyenlő erők léptek volna pályára, így azért nem ájulnék el a teljesítménytől. (bár a 2.félidőt nem láttam, mert elkellett mennem, lehet, hogy ott valami űrfoci ment 😊 )Newman
Azt mondtad, hogy a 8-2 egy tény, ahogy az is egy tény, hogy ugyanúgy 3 pontot kaptok érte és én ezt maximálisan elismerem és el is fogadom.
Te viszont nem tudod elismerni, hogy egy gyenge Arsenalt tömtetek ki, ami ugyanolyan tény, mint a 8-2 vagy a 3 pont, ez az óriási különbség szerintem. 😉
több mint 14 éve
Az nem tény, hogy a fél csapat sérült és a keret a középmezőny felső részében foglal helyet? mert szerintem az.... 😊Látod, ezt mondtam, megy a magyarázkodás... Semmi szükség rá. Nem fogunk azért csak két bajnoki pontot kapni, mert egy ezer sebből vérző Arsenalt vertünk meg, a három pont az három pont, mint ahogy a 8-2 is 8-2.
De mind1, ha téged boldoggá tesz, hogy egy sérült középcsapatot kitömtetek, hát legyen.
Engem ez csak, akkor tenne bologgá, ha egyenlő erők léptek volna pályára, így azért nem ájulnék el a teljesítménytől. (bár a 2.félidőt nem láttam, mert elkellett mennem, lehet, hogy ott valami űrfoci ment 😊 )Newman
több mint 14 éve
Mintha Urbán Flórit véltem volna felfedezni az angyalföldi kispadon. Van ennél lejjebb? 😀 😀 😀JC6mi bajod vele? nála jobban kevesen ismerik a helyi viszonyokat, remek pár Vlak mellé.
több mint 14 éve
Az nem tény, hogy a fél csapat sérült és a keret a középmezőny felső részében foglal helyet? mert szerintem az.... 😊Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem egy kupa siker, hanem ez a legszebb neked, hogy megvertek egy középcsapat szinten álló együttest 😊NewmanAkkor helyesbítek, ekkorát talán még nem játszott a csapat, mióta nekik szurkolok. Aztán most lehet jönni olyanokkal, hogy az Arsenalból egy fél csapatnyi alapember hiányzott, bele lehet magyarázni, hogy ez "nem is volt 8-2", meg lehet szépítgetni a dolgot, de nézzünk szembe a tényekkel: történelmi vereség az egyik oldalon, történelmi győzelem a másikon. 8-2, that's a fact.vassadi
Engem ez csak, akkor tenne bologgá, ha egyenlő erők léptek volna pályára, így azért nem ájulnék el a teljesítménytől. (bár a 2.félidőt nem láttam, mert elkellett mennem, lehet, hogy ott valami űrfoci ment 😊 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
I'd 8 2 be an Arsenal fan right now... 😊
több mint 14 éve
Az idei spanyol bajnokság is egy vicc lesz. Mennyit ver idén az első meg a második a harmadikra? 30 pontot? FTC pff... másik vicc
több mint 14 éve
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem egy kupa siker, hanem ez a legszebb neked, hogy megvertek egy középcsapat szinten álló együttest 😊NewmanAkkor helyesbítek, ekkorát talán még nem játszott a csapat, mióta nekik szurkolok. Aztán most lehet jönni olyanokkal, hogy az Arsenalból egy fél csapatnyi alapember hiányzott, bele lehet magyarázni, hogy ez "nem is volt 8-2", meg lehet szépítgetni a dolgot, de nézzünk szembe a tényekkel: történelmi vereség az egyik oldalon, történelmi győzelem a másikon. 8-2, that's a fact.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mintha Urbán Flórit véltem volna felfedezni az angyalföldi kispadon. Van ennél lejjebb? 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy nem egy kupa siker, hanem ez a legszebb neked, hogy megvertek egy középcsapat szinten álló együttest 😊Arsenal szurkolói pályafutásom legnagyobb szégyene ez a meccs, szerencse, hogy nem láttam, hanem helyette whisekyztem.SebiiNekem épp ellenkezőleg, ennyire talán még egyik siker se volt édes. Köszönöm a csapatnak, és csak így tovább! Glory, Glory Man. United!vassadi
Igazából 3-4 - 0-ra számítottam, de talán még meg is köszönhetjük a MU-nak ezt a vereséget, én szarabbul nem érzem magam, de ez legalább felnyithatja a vezetőség és Wenger szemét, hogy itt valami k*rvára nem stimmel és nagyon sürgősen igazolni kell! Idén remélem, hogy nagy változások lesznek, mind tulajdonosi, mind vezetőedzői poszton. Mert lehet védeni Wengert és szidni a vezetőséget, de, ha egy milliárdos orosztól elutasítjuk a pénzt, akkor nincs miről beszélni szerintem...
több mint 14 éve
Ööööö, az Arsenal kapott egy nyolcast a Unitedtől, a fater aszitte a részeredményre, hogy szögletarány, ettől függetlenül a City nagyon fasza volt a Tottenham ellen. Vagy szerinted szarok voltak?füligjimmyNem esett le, sebaj. 😊
több mint 14 éve
Ööööö, az Arsenal kapott egy nyolcast a Unitedtől, a fater aszitte a részeredményre, hogy szögletarány, ettől függetlenül a City nagyon fasza volt a Tottenham ellen. Vagy szerinted szarok voltak? Dzekoban benne van, hogy a PL-ben is húsz fölött lő, az előző félévben akklimatizálódott (ennyi minimum kell mindenkinek), most talán tartósan beindul.Asszongya a fater, mikor leült meccset nézni, látja, hogy 7-1, aszitte a szögletarány. Hát nem. Wenger elbújhat szégyenében. A City viszont nagyon fasza volt.füligjimmyNem-nem, az a másik (kisebbik) Manchesteri csapat, az Arsenal a Uniteddel játszott. 😛vassadi
A Vasas-Fradi egyszerűen nézhetetlen meccs volt. Most mondjam azt, hogy méltó búcsú?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
akkor már Mészölyt v Selymest...de sztem úgyis Tanár Úr - Yan-Chi csere lesz, és egyből rangadó!!!gyerünk gyerünk angyalföld!!!pl kinevezik Mátyust jövő héten vagy ilyesmi 😂 😂 😂
VAN LEJJEBB????Divat
nevess te is, magukat égették ledavemayer
sajnos qrvára nem tudok...LCS effektus viszont annál inkább.............................. 😕
|