Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Asszongya a fater, mikor leült meccset nézni, látja, hogy 7-1, aszitte a szögletarány. Hát nem. Wenger elbújhat szégyenében. A City viszont nagyon fasza volt.füligjimmyNem-nem, az a másik (kisebbik) Manchesteri csapat, az Arsenal a Uniteddel játszott. 😛
több mint 14 éve
gyerünk gyerünk angyalföld!!!pl kinevezik Mátyust jövő héten vagy ilyesmi 😂 😂 😂
VAN LEJJEBB????Divat
nevess te is, magukat égették le
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Real 6-0-ra nyert, C. Ronaldo mesterhármas. Ez egy ilyen nap.
több mint 14 éve
gyerünk gyerünk angyalföld!!!nagyon sajnálom azokat akik idén legalább 1* kimentek ezekért az aranylábúakért......kibaszottrósageci is bazzmeg fél perc alatt rúghatna 2-t is, de még csak kapura se veszélyes belőle....VAN LEJJEBB????
|
több mint 14 éve
hát én is főleg ha sikerül a helyszínen megtekinteni 😉Elképesztő jó lesz a Manchester idén is!!zavi27Várom már a Manchesteri derbit. 😉vassadi
Nyert a Real és a Molde is, 200ból 10 ezer HUF :cool:
Megmentette a hónapomat, már -2400ban lettem volna , de így ezt a hónapot is plusszal zárom. Ha nem is naggyal de legalább nem bukó 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Jan: Azért én nem félek attól, hogy valami nemzetközi kupa nem jön össze 😊 Szerintem bőven meglehet a bajnokság is, de egy EL szerintem 100%, hogy meglesz. Annyira azért nem vagyunk rosszak. Plusz azért a lokinak voltak ám necces meccsei, ahol simán kikaphattak volna, ha mondjuk úgy állnak a szerencsével mint mi - vagy mint a fradi pl. Csak náluk megvan az, hogy meccsenként 2 helyzetből 2 gól, míg az ellenfél 6-ból semmi. Én pont fordítva gondolom, szerintem annyira nem domináns a loki. A Győrt jobbnak gondolom mint a lokit, de ők sem olyan "tökéletesek", hogy ne lehetne beérni őket. Szerintem már 4-5 forduló múlva is jóval szorosabb lesz ez. Amúgy tavaly mi domináltunk, de azért 6-8 pontokat hoztak ám rajtunk néha, pl. épp a Paks. Az nb1-ben ez nem akkora kunszt szerintem.Dominálni biztos nem fogunk idén, de az nem feltétlen probléma, ha ez a csapat nagyjából egyben marad jövőre, mert akkor már van rá esély és akkor senki nem fogja bánni ezt 😊
Zárásként annyit, hogy Sousával kapcsolatban elsősorban abban bízok, hogy kap időt. Ha nem tud élni vele, akkor ráfáztunk, de amiatt nem szeretnék idegeskedni már megint, hogy idő előtt kirakjuk 😊
több mint 14 éve
Elképesztő jó lesz a Manchester idén is!!zavi27Nagyon remélem, hogy nem jutunk arra a sorsra, mint tavaly a Chelsea. Ha már a kékek: korábban azt mondtam, kizártnak tartom, hogy ezt a három rangadót kilenc ponttal hozzuk le, de ezek után illene megverni a(z egyelőre annyira nem is jó) Villas-Boas legénységet.
Welbeckre 4-5 hét pihenő vár. 😕 Nagy kár érte, mert óriási formában kezdte az idényt, de Chicharitóval és Berbatovval el kell, hogy bírjuk az ő kiesését. Jó hír, hogy Ferdinand sérülése mégsem tűnik annyira komolynak, a mai meccsen már ott ült a kispadon, igaz a védelemre eddig sem lehetett panasz. De Gea pedig tizenegyest fogott, az első gólban ugyan sáros, de volt egy-két nagy védése is, kezd belerázódni.
Várom már a Manchesteri derbit. 😉
több mint 14 éve
Elképesztő jó lesz a Manchester idén is!!Arsenal szurkolói pályafutásom legnagyobb szégyene ez a meccs, szerencse, hogy nem láttam, hanem helyette whisekyztem.SebiiNekem épp ellenkezőleg, ennyire talán még egyik siker se volt édes. Köszönöm a csapatnak, és csak így tovább! Glory, Glory Man. United!vassadi
több mint 14 éve
Asszongya a fater, mikor leült meccset nézni, látja, hogy 7-1, aszitte a szögletarány. Hát nem. Wenger elbújhat szégyenében. A City viszont nagyon fasza volt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Pfff, szerencsétlen Arsenal... 😕
több mint 14 éve
pénteken is nyert a CFR a sportul ellen 6-1-re 😂 MTK, Newcastle nyert, PSG a hosszabbításban lőtt 2-őt, és nyert, és a real is nyer. Mi kell még? 😀OMG, milyen kivégzések voltak ma.......JC6ahogy nézem ezt a Real-meccset lesz még egy ma... :rolleyes:davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
OMG, milyen kivégzések voltak ma.......JC6ahogy nézem ezt a Real-meccset lesz még egy ma... :rolleyes:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
OMG, milyen kivégzések voltak ma.......
több mint 14 éve
Carragher tuti a 3-1-es eredményre fogadott, mert ahogy összehozta ezt a Bolton-gólt, az valami egészen zseniális. 😀Reo-Cocker is megmarad az örök tehetség szintjén.
Egyébként remélem Kelly sérülése nem komoly, nem kéne, hogy kiessen a backup right back is. Bár Flanagan még mindig ott lenne megnyugtató opcióként, de azért mégis.
BTW, botránygyenge csapat ez a Wanderers.Mikey
több mint 14 éve
Arsenal szurkolói pályafutásom legnagyobb szégyene ez a meccs, szerencse, hogy nem láttam, hanem helyette whisekyztem.SebiiNekem épp ellenkezőleg, ennyire talán még egyik siker se volt édes. Köszönöm a csapatnak, és csak így tovább! Glory, Glory Man. United!
több mint 14 éve
Már nem Kanta a világ legjobb tizenegyeslövője. Ma 2-őt is kihagyott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jan: Mert az a csapat max az nb1-ben érhet el valamit. Gosztonyi, Elek, Nagy Dani alapemberek voltak, de egyrészt 60 percnél többet egyikük sem bír, másrészt főleg Gosztó és Danika egyik nap válogatott forma, másik nap nb3... Meg ha jövőre szeretnénk nemzetközi kupát, ...Ezzel egyetértek, hogy az a csapat csak nb1-es szinten volt domináns. Azt is értem, hogy nemzetközi kupában életképes csapatot szeretnétek. Csak az a baj, hogy az elsőből következik a második.
fetomy
Aki nem dominál az nb1-ben, az nem fog kijutni a nemzetközi kupába. Az első kritériumnak megfelelő csapat adott volt, ezt erősítve lehetett volna továbblépni (szerintem) helyette lett egy eléggé megváltoztatott, más alapokra épülő csapat, ami -egyenlőre- nem mutat annyit mint a tavalyi. Én is látom hogy van szép támadójáték időnként, meg azt is tudom, hogy tavaly ilyenkor nem állt sokkal jobban a később bajnokságot nyerő csapat. De tavaly némileg más volt a környezet : Tolna megyeiként szimpatizálok a Pakssal, elismerem az eredményeiket, max respect a kupaszereplésért, de őszintén a Paks sosem dominált, hanem egy masszív csapatjátékkal behúzta a nyerhető meccseket, és becsorgott a 2. helyre. nem veszélyeztette a Vidi bajnoki címét 1 másodpercig sem.
Idén azért úgy tűnik, hogy lesz legalább 2 domináns csapat, akik már eléggé el is mentek. ETO lehet hogy kipukkad valamikor, de a Lokinál már eléggé kitanulták az elmúlt években, hogy hogyan kell nyerni.
Márpedig ha nem lesz kupagyőzelem, vagy dobogó, akkor hiába épít Sousa nemzetközileg életképes csapatot.
Kupagyőzelem teljes lutri, a dobogóhoz meg el kéne kezdeni felzárkózni, nem 20-30 perc csilivili támadójátékkal, hanem akárhogy behúzott 3 pontokkal, lásd Kispest.
Elhiszem hogy Sousa nem rossz, de nálunk bukott már meg BEK győztes edző is. Olyan edző, aki a Barcelonát verte a BEK döntőben.
több mint 14 éve
Ez a Vasas még a mai MU-tis elpi**ázná. Már 2-0ra ütik a Fradit. 😂
több mint 14 éve
Az a legszomorúbb az egészben, hogy egy olyan ember volt a védekező kp akinek a magyar nb1-ben nem lenne keresnivalója. Arsenal szurkolói pályafutásom legnagyobb szégyene ez a meccs, szerencse, hogy nem láttam, hanem helyette whisekyztem. Ha ezek után a mélyne tisztelt vezetőedző úr nem nyitja ki a pénztárcáját, akkor nincs miről beszélni.De igazából meg sem lepődöm az a durva az egészben........
több mint 14 éve
azért ez a meccs megkoronázta ezt a ritka szar hetet
több mint 14 éve
MU - Arsenal 8-2.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
ez így meleg, hogy Katona sérült, és Sütő a balbekk.ha a védőiteknek nem lenne lába,és a kapusotok is vak lenne,úgy se tudnánk gólt rúgni
kissé magunkra húzzuk a fradit, de úgy se lőnek gólt a büdös életbe soha, így belefér.Höri
több mint 14 éve
ez így meleg, hogy Katona sérült, és Sütő a balbekk.kissé magunkra húzzuk a fradit, de úgy se lőnek gólt a büdös életbe soha, így belefér.
több mint 14 éve
hihetetlen hogy nem tudunk egy nyomorult gólt rúgni,valahogy sikerül mindig a végén elkúrni
több mint 14 éve
Rózsapatron lett az Ágyúból 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal