NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát én ezt nem hiszem el bazdmeg. Jólvan ennyi elég volt mára...
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
a.kacsa, Meireles sérült. 😛

Persze ma csatlakozott hozzá Kelly, és lehet Lucas is. Utóbbinak qrvára nem kéne mondjuk.
Egyébként ez a bíró még angol szinten is elképesztő nagy fasz - és most a legkevésbé a tizenegyesgyanús kezezés miatt mondom.Mikey
Eddig teljesen jó ítéletei voltak, nem tudom mi bajod vele. 😐

Igazság szerint a 110. percben szerezték a harmadik gólt. 😀vassadi
Pláne hogy 102 perces volt a meccs 😀
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
0-1ről D-be raktam a Chelsea meccset.
Persze,hogy a 90. percben lövik a 3.gólt.
Köszi tippmix,már megint.Bazzani
Igazság szerint a 110. percben szerezték a harmadik gólt. 😀
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
a.kacsa, Meireles sérült. 😛

Persze ma csatlakozott hozzá Kelly, és lehet Lucas is. Utóbbinak qrvára nem kéne mondjuk.
Egyébként ez a bíró még angol szinten is elképesztő nagy fasz - és most a legkevésbé a tizenegyesgyanús kezezés miatt mondom.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
A legnagyobb baromság, hogy labdakiengedés közben fellököm a másikat a picsába, és nincsen semmi.
Jólvan, semmi sem szabálytalan. LOL kivéve ha mi csináljuk.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi tippmix,már megint.Bazzani
kb a 99. percben volt nem a 90.-ben 😛 hátha ettől jobb 😀

a honvéd meg egy kibaszott vicc, hihetetlen mákjuk van minden egyes meccsen, ettől függetlenül grat nekik
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
annyira jó szép focit nézni, hogy nem a carroll lófajére próbáljuk ívelgetni a labdát 😊 suarez-kuty- downing hármas meg elég jól érzi egymást. én mondjuk henderson helyett játszatnám rault, de nagyjából ez a legerősebb felállás 😊
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
Köszi tippmix,már megint.

több mint 14 éve
Legutóbb azt hallottam, hogy Kaposvárra (vagy KTE-be, sztem előbbi) megy kölcsönbe. Nem tudom, lehet Alves miatt is kivárnak, mert ha elmegy, akkor tán nem adnánk kölcsön. De amúgy nem tudom.

Nikolic az elmúlt 6 fordulóban összesen talán egy félidőnyit játszott, aztán így is messze a legveszélyesebb játékosunk... Érthetetlen a mellőzése. Még akkor is, ha Alvest a törvény tiltja, hogy padra ültessük.

Jólvan megjött Gosztó, akkor most egy back-to-back gólpassz Nikoliccsal és ott is van 😀
több mint 14 éve
Dzsudzsák kulccsont törés. We are fucked.Hanni
Az nagyon kemény.
Stieber kezdő lehet egyből...

több mint 14 éve
Sousa nem éli meg a tavaszt.
Mondjuk ez előre borítékolható volt.

több mint 14 éve
Dzsudzsák kulccsont törés. We are fucked.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de basszus BL/világbajnoki meccseken meg tök jól fúj....ennyire magával rántja az nb1 posványa? 😀

Nikolic kapufájánál egyből eszembe jutottál TV-s kollega...Lencsével amúgy mivan? Hollandiába se kell? nem akar jönni az Üllőire? 😀

|
több mint 14 éve
azt am jól láttam, h ez a fasz kassai csak sárgát adott volna érte? és 2. miatt lett csak piros?Divat
A soccer legnagyobb poénja, hogy Kassai a világ egyik legjobb sporija. Nem egy nagy minőség a magyar mezőny, de még abban is lefele lóg ki. Természetesen a 11-es teljesen jogos volt, de ettől függetlenül ahány meccsen látom, mindig meggyőződhetek róla, hogy össze-vissza fújkál.

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ Behozza Nikolicsot, és azonnal gólhelyzetbe kerül? Na ne baaaassz, de meglepődtem... Kb. első jó döntése PS-nek, hogy csatárt hozott kp helyére ilyen helyzetben. Meg az, hogy Nikolicsnak nem 5 percet ad.
több mint 14 éve
azt am jól láttam, h ez a fasz kassai csak sárgát adott volna érte? és 2. miatt lett csak piros?Divat
Jól láttad.
több mint 14 éve
azt am jól láttam, h ez a fasz kassai csak sárgát adott volna érte? és 2. miatt lett csak piros?

|
több mint 14 éve
Leszopom magam...
több mint 14 éve
Danilo the penaltyman... 😀

|
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Drogba volt a CSK-m fantasyben, jobbulást neki. ellenben a meccs 3 gólszerzője egyaránt ellenem tolta a héten, úgyhogy ennyi volt

kemény esés volt, ilyet rég nem láttam, pláne Soccer meccs közben. :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
a tizenegy és kiállítás után jól játszottunk viszont előtte kb az az érzésem volt, h idén csak a két manchesteri csapat küzd majd a bajnoki címért, néha teljesen kiábrándító megmozdulásokra voltunk képesek az ÚJONC ellen... Cech nagyon gyorsan épüljün fel, de Hilario helyett is inkább én védjek. a két újonc Mata és Lukaku egyaránt jó benyomást keltett, remélem sok örömet fognak még okozni. Drogba sérülését megpróbálom minél hamarabb elfelejteni és jobbulást kívánni neki, de nézni is szörnyű volt :/ a lényeg a 3 pont, de kéne már önbizalmat növelő kiütéses győzelem :rolleyes:kristof
Kihagytál valamit. Torres cut.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a tizenegy és kiállítás után jól játszottunk viszont előtte kb az az érzésem volt, h idén csak a két manchesteri csapat küzd majd a bajnoki címért, néha teljesen kiábrándító megmozdulásokra voltunk képesek az ÚJONC ellen... Cech nagyon gyorsan épüljün fel, de Hilario helyett is inkább én védjek. a két újonc Mata és Lukaku egyaránt jó benyomást keltett, remélem sok örömet fognak még okozni. Drogba sérülését megpróbálom minél hamarabb elfelejteni és jobbulást kívánni neki, de nézni is szörnyű volt :/ a lényeg a 3 pont, de kéne már önbizalmat növelő kiütéses győzelem :rolleyes:
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Pass and move football, welcome back! Carroll csak csere lesz a Bolton ellen. :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Uh, szegény Drogba. Ez szörnyen nézett ki. 😕Schleck
Iszonyat keményet kapott 😐 Remélem semmi komoly. :rolleyes:
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Uh, szegény Drogba. Ez szörnyen nézett ki. 😕

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hilárió: Hogy az anyádba lehetsz ennyire nyomorult??