NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
kibaszott Hamburg...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
3 pont meg van ez a lényeg, luque isteni 😊
chatre jöhettek, mindjárt vidi meccs, de velem akár a chelsea meccsről is lehet beszélgetni 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hehe, akkor most lehet nézőszámozni? Győr 4000 néző, pedig 7/7, első hely, csempiönsíp meg minden 😀
Csertői mindig is jól kezdte a szezont mindenhol. De azért Vasas, ZTE, Ute, Paks, Siófok, Hali nem túl veretes ellenfelek, 1 gólokkal nyertek. Kíváncsi leszek egy Loki, Vidi, Kecskemét, Pápa ellen mit mennek majd.petey
irigykedünk? 😀

|
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
meglátjuk,először jöjjenek létre a cserék,én most csak ezt kérem 😊Newman
Arról nem is beszélve, hogy az Arsenalt ismerve lehet, hogy már itt megakad a dolog. 😊 Hazard mondjuk tipikus Wengeres igazolás lenne, Cahillért pedig állítólag már elutasított egy ajánlatot a Bolton.vassadi
Mondjuk ez igen valószínű 😊
Hazardnak nem kicsit örülnék,kéne kreativitás a középpályára.Cahillre meg kiváncsi vagyok,hogy mennyit ajánlott az öreg,a 6 millió fontos pletykát cáfolta. (mondjuk vicces is lett volna)Newman
Gary Cahill update: Coyle open to second bid Owen Coyle, the Bolton manager, has suggested that Cahill will join Arsenal soon. "I totally understand he wants to play at the highest level and Arsenal are an elite club, a club I think he would probably slot into with tremendous style because he is such an accomplished player."
10 millió font felé kell menni hogy eladják.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Cahillre meg kiváncsi vagyok,hogy mennyit ajánlott az öreg,a 6 millió fontos pletykát cáfolta. (mondjuk vicces is lett volna)Newman
Egy ilyen ajánlatot én is letagadnék a nyilvánosság előtt.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Arról nem is beszélve, hogy az Arsenalt ismerve lehet, hogy már itt megakad a dolog. 😊 Hazard mondjuk tipikus Wengeres igazolás lenne, Cahillért pedig állítólag már elutasított egy ajánlatot a Bolton.vassadi
Mondjuk ez igen valószínű 😊
Hazardnak nem kicsit örülnék,kéne kreativitás a középpályára.Cahillre meg kiváncsi vagyok,hogy mennyit ajánlott az öreg,a 6 millió fontos pletykát cáfolta. (mondjuk vicces is lett volna)

több mint 14 éve
Arról nem is beszélve, hogy az Arsenalt ismerve lehet, hogy már itt megakad a dolog. 😊 Hazard mondjuk tipikus Wengeres igazolás lenne, Cahillért pedig állítólag már elutasított egy ajánlatot a Bolton.
több mint 14 éve
Bajnokesélyes csapatról szerintem akkor se lehetne beszélni. A 'Poollal felvehetnétek a versenyt a negyedik helyért, de semmi több.vassadi
meglátjuk,először jöjjenek létre a cserék,én most csak ezt kérem 😊

több mint 14 éve
Bajnokesélyes csapatról szerintem akkor se lehetne beszélni. A 'Poollal felvehetnétek a versenyt a negyedik helyért, de semmi több.
több mint 14 éve
Hazard viszont tényleg nagyon kéne +Cahill és akkor ismét bajnokesélyesek lennénk....de ez túl szép,ahhoz,hogy igaz legyen 😊Newman
Hirtelen milyen idilli lett minden az Arsenalnál. 😊 Hazarddal és Cahillel bajnokesélyesek? Ugyan már... Maradjunk annyiban, hogy akkor lenne esély a negyedik helyre.vassadi
a tavalyihoz képest nem lennénk gyengébbek,sőőőt
Nasri a szezon 2.felében a nullával volt egyenlő,Fabre meg a szezon felét kihagyta,Clichy lenne az egyetlen nagyobb hiányzó.
Ehhez képest,ha jönne Gervinho,aki a széleken szvsz k*rva jó,Hazard,aki a középpályán elég nagy erősítés lenne+Gervinho volt csapattársa+nagyon illene az Arsenalba+Cahill,akivel végre segítene a pontrúgások ellen+ez a dél-koreai ürge,akkor igen csak bajnokesélyesek lennék...persze ehhez megint fejben kéne összeszedni a csapatot,mert tavaly is sikerült szépen leadni a MU-nak a végén a bajnokságot 😕
nem mondom,nem vsz,hogy ez létrejön,de,ha létrejönne sztem ott lennénk :rolleyes:

több mint 14 éve
Hazard viszont tényleg nagyon kéne +Cahill és akkor ismét bajnokesélyesek lennénk....de ez túl szép,ahhoz,hogy igaz legyen 😊Newman
Hirtelen milyen idilli lett minden az Arsenalnál. 😊 Hazarddal és Cahillel bajnokesélyesek? Ugyan már... Maradjunk annyiban, hogy akkor lenne esély a negyedik helyre.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
asszem meg van a csatárunk 😂
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-a-del-koreaiak-csapatkapitanya-johet-pak-csu-jung-orvosin-2092271Newman
ha nem is válik be, az Arsenal mindenképp jól jár vele, Ázsia felé nyitni szvsz mostanában nagyon megéri, hihetetlen nagy szurkolóbázist lehet ott építeni egy-egy játékossal, egy ilyen tréddel kb megalapozza magát Dél-Koreában a csapatkristof
lehet igazad van,Bendtnernél rosszabb am sem lehet... csak reménykedtem egy elit csatárban,RvP mellé,de akkor ez marad álom :rolleyes:
Sztem ez a két játékos sem tenné bajnokesélyessé az Arsenalt.

több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-a-del-koreaiak-csapatkapitanya-johet-pak-csu-jung-orvosin-2092271Newman
ha nem is válik be, az Arsenal mindenképp jól jár vele, Ázsia felé nyitni szvsz mostanában nagyon megéri, hihetetlen nagy szurkolóbázist lehet ott építeni egy-egy játékossal, egy ilyen tréddel kb megalapozza magát Dél-Koreában a csapatkristof
lehet igazad van,Bendtnernél rosszabb am sem lehet... csak reménykedtem egy elit csatárban,RvP mellé,de akkor ez marad álom :rolleyes:
Hazard viszont tényleg nagyon kéne +Cahill és akkor ismét bajnokesélyesek lennénk....de ez túl szép,ahhoz,hogy igaz legyen 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha nem is válik be, az Arsenal mindenképp jól jár vele, Ázsia felé nyitni szvsz mostanában nagyon megéri, hihetetlen nagy szurkolóbázist lehet ott építeni egy-egy játékossal, egy ilyen tréddel kb megalapozza magát Dél-Koreában a csapat
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
valaki cset erre a 2 meccsre? 😊
több mint 14 éve
Mostanra a legtöbb sportújság és sportlap lehozta hírként a Lille és az Arsenal megegyezését Hazard leigazolásával kapcsolatban.
Nagyon jó lenne! Ha még jön Cahill, meg még egy védekező szellemű játékos, akkor már nem is annyira gyászos a helyzet.Sebii
Hazard kell ide,mint egy falat kenyér.Mi is örülhetünk,mert minőség jön és Wenger is elélvezhet,mert nagyon fiatal...csak jöjjön már létre az üzlet!!

ez viszont ismerős az elmúlt évekből....

Megpróbálom megerősíteni a csapatot, mert jelenleg egy kicsit kevesen vagyunk, de ha érkezik két-három játékos, akkor meglesz a minőségünk a harcra" - mondta Wenger.
De a menedzser figyelmeztetett arra, hogy az igazolások nem garantáltak. "Van esély rá, hogy nem igazolunk, mert azoktól függünk, akik a játékosokat eladják" - mondta.Newman

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-a-del-koreaiak-csapatkapitanya-johet-pak-csu-jung-orvosin-2092271

több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 634 — Csodabogár
hehe, akkor most lehet nézőszámozni? Győr 4000 néző, pedig 7/7, első hely, csempiönsíp meg minden 😀
Csertői mindig is jól kezdte a szezont mindenhol. De azért Vasas, ZTE, Ute, Paks, Siófok, Hali nem túl veretes ellenfelek, 1 gólokkal nyertek. Kíváncsi leszek egy Loki, Vidi, Kecskemét, Pápa ellen mit mennek majd.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hú, itt a mezeket fel című műsorban a fazon olyan szinten akadozva beszél, hogy az valami hihetetlen..
több mint 14 éve
Mostanra a legtöbb sportújság és sportlap lehozta hírként a Lille és az Arsenal megegyezését Hazard leigazolásával kapcsolatban.
Nagyon jó lenne! Ha még jön Cahill, meg még egy védekező szellemű játékos, akkor már nem is annyira gyászos a helyzet.Sebii
Hazard kell ide,mint egy falat kenyér.Mi is örülhetünk,mert minőség jön és Wenger is elélvezhet,mert nagyon fiatal...csak jöjjön már létre az üzlet!!

ez viszont ismerős az elmúlt évekből....

Megpróbálom megerősíteni a csapatot, mert jelenleg egy kicsit kevesen vagyunk, de ha érkezik két-három játékos, akkor meglesz a minőségünk a harcra" - mondta Wenger.
De a menedzser figyelmeztetett arra, hogy az igazolások nem garantáltak. "Van esély rá, hogy nem igazolunk, mert azoktól függünk, akik a játékosokat eladják" - mondta.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na, akkor reménykedhetnek a zete fanok, hogy az új edzőnek már nem csak falábú idióták lesznek a bérletesei, hanem néha olyan is kerül a csapatba, aki tud focizni. Ideje volt már, Csank szart az egészbe, és ez sütött a nyilatkozataiból rendesen. Én már rég megléptem volna ezt.

Persze ha ilyen fogalmatlan Balázs Zsocák rohangálnak továbbra is a pályán, akkor tök mindegy ki az edző.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
Most nézem a tegnapi ETO-ZTE ismétlést,ha az első félidőben 8-0ra vezet az ETO,egy szót nem szólhattak volna a vendégek,és még lehet keveset is mondtam...JoeyPorter
Csank out.

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Insúa a Sportingban. Azt hiszem, sosem fogom megérteni, legfőképpen elfogadni, ami vele történt. Hozott egy korrekt rookie szezont, de persze Hodgson eléhozta a falábú kedvencét Koncheskyt, aztán ezzel pontot is tett Insúa liverpooli karrierjére. Pedig mennyit vártam, vártunk tőle...

Coates közben állítólag már orvosi vizsgálaton van Melwoodban, így hamarosan alá is írhat. Aztán remélhetőleg a munkavállalásiját is hamar megkapja.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
Nagyon jó lenne! Ha még jön Cahill, meg még egy védekező szellemű játékos, akkor már nem is annyira gyászos a helyzet.
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Most nézem a tegnapi ETO-ZTE ismétlést,ha az első félidőben 8-0ra vezet az ETO,egy szót nem szólhattak volna a vendégek,és még lehet keveset is mondtam...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennyi... 😊 Pep a király 😛