Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Én azt nagyon jól tudom, azért tettem oda a kis "mad" fejecskét. :mad:Soldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:danylyNavas szélső, nem befejező csatár.empty taxi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Soldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:danylyNavas szélső, nem befejező csatár.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
legjobb edző:1. Kondás Elemér (DVSC-Teva) 596, 2. Détári Lajos (Ferencváros) 86, 3. Kis Károly (MVM Paks) 63
számomra már az meglepő, h egyáltalán szavazatot kapott, szép is lett volna ő nyeri meg... 😀
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Détári a Valladolid meccsén figyelt meg játékosokat.Én a helyében pénteken a kupa döntőre mentem volna el játékosokat megfigyelni 😀
több mint 13 éve
Soldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Múlt héten bajnok lett a Kolozsvár. Pászkány Árpi bácsi a 3. bajnoki címnek örülhet. 1 ponttal sikerült megnyerni a román bajnokságot, de nézzük csak az utolsó 5 fordulót: 30. forduló: 1-0 a Dinamo ellen (győztes gól: Pantelis Kapetanos a 90. percben)
31. forduló: 3-2 az U. Cluj ellen (győztes gól: Cadu tizenegyesből a 89 .percben)
32. forduló: 2-1 a Sibiu ellen (győztes gól: Maftei a 94. percben)
33. forduló: sima 5-0 az utolsó Mioveni ellen
34. forduló: 1-1 a Steaua ellen (egyenlítő gól: de Zerbi a 93. percben)
Ezek után nem csoda hogy a románokat szétbassza az ideg, és mindenki bundáról beszél 😀😀😀DDDDD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
majd döme leépíti...kint voltam, félelmetes h a gyerek mennyire kilógott a mezőnyből... gyak egyedül megverte a reacot. máttyus meg brutális mit kapott... 😀peachDöme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyOrosz Márk bent tartja a köcsögöket, megint triplázott, a tavasszal már másodszor. Annyi nb1-es csapat van, miért pont a szutykokhoz kell igazolnia 😕Höri
|
több mint 13 éve
kint voltam, félelmetes h a gyerek mennyire kilógott a mezőnyből... gyak egyedül megverte a reacot. máttyus meg brutális mit kapott... 😀Döme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyOrosz Márk bent tartja a köcsögöket, megint triplázott, a tavasszal már másodszor. Annyi nb1-es csapat van, miért pont a szutykokhoz kell igazolnia 😕Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez az Újpest meccsen most mi? (nem a gólra, a rendőrökre gondolok)
több mint 13 éve
És a Bayernesek nélkül álltak ki. Ettől függetlenül van mit fel/kijavítania még Jogi Lőwnek.Svájctól kapni 5-öt, az sok... :/hójaj...na mind1. Edző meccs volt csak.Amadeus91
Mindegy, a Portugálokat kell majd elverni, a többit leszarom. 😊Vrijbloed
több mint 13 éve
Svájctól kapni 5-öt, az sok... :/hójaj...na mind1. Edző meccs volt csak.
több mint 13 éve
Döme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyOrosz Márk bent tartja a köcsögöket, megint triplázott, a tavasszal már másodszor. Annyi nb1-es csapat van, miért pont a szutykokhoz kell igazolnia 😕
több mint 13 éve
Magyar foci 2012:magyar foci 2013: nincs magyar foci 30 éve 😛
egy szutyok Honvéd megy az EL-be,
veretlenül nyeri a bajnokságot egy hulla gyenge Loki.JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Magyar foci 2012:egy szutyok Honvéd megy az EL-be,
veretlenül nyeri a bajnokságot egy hulla gyenge Loki.
több mint 13 éve
aki ezzel a kerettel minőségi futballra lett volna képes azt megtapsolom, ha beállt volna ő is akkor tuti jobbak lettek volna (azt hittem azért is volt ma melegítőben+ mellényben mert majd beszáll 😉 ). Az már egy más kérdés hogy nem kéne másra kennie mindig a felelősséget+ nem ártana egy kis józanság - minden értelemben 😀Döme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyÉn is örültem, hogy hosszabított, remélem folytatja a "minőségi" munkáját, és még hörög, hunyorít egy teljes szezont megint, hasonló eredményesen. 😊zavi27
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Döme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyÉn is örültem, hogy hosszabított, remélem folytatja a "minőségi" munkáját, és még hörög, hunyorít egy teljes szezont megint, hasonló eredményesen. 😊
több mint 13 éve
Döme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.
több mint 13 éve
Márpedig ők elvileg tele vannak önbizalommal... Én bízom azért a Dortmundi "tengelyben", csakúgy, mint az összes Német játékosban.Svájctól kapni 5-öt, az sok... :/Persze, mert a sok szaki megmondta hogy a Dortmund tengelyt kell erősíteni, mert a Bayernesek szarok^^Double B
több mint 13 éve
Svájctól kapni 5-öt, az sok... :/Persze, mert a sok szaki megmondta hogy a Dortmund tengelyt kell erősíteni, mert a Bayernesek szarok^^
több mint 13 éve
Svájctól kapni 5-öt, az sok... :/ Mindegy, a Portugálokat kell majd elverni, a többit leszarom. 😊
több mint 13 éve
hogy szopatják a németeket, hihetetlen. :ogamerkrGála. 😀
több mint 13 éve
hogy szopatják a németeket, hihetetlen. :o
több mint 13 éve
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy végleg leigazolták a Sevilla hátvédjét Martin Cacerest, aki 2016 júniusáig szóló szerződést írt alá.Az uruguayi válogatott játékos júniusban érkezett kölcsönbe a Juventushoz és most megerősítették, hogy éltek az opciós jogukkal és 8 millió euróért leigazolták.
Jó igazolás.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy érzékelem Galliani, Allegri és Ibra nyilatkozataiból, hogy a Milannal nagy anyagi gondok vannak és nagyon nehéz lesz megtartaniuk Ibrát és Silvát is, de ami meglep, hogy senki nem beszél Boateng megtartásáról...
több mint 13 éve
Annyira jók ezek a német cikkek,linkek,képek... Boateng meg jöhet, hogy hol játszana, nah azt nem tudom 😀