Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
mókás egy meccs volt az tuti, örülök azért hogy végül kiegyenlítettünk és elhozunk egy pontot. De Gea meg jó lenne ha elfelejtené a potyákat meg a betliket, mert azért látszik rajta hogy nem ügyetlen egy kapus.
több mint 14 éve
hééé webb miért nem fújta be kezezés miatt tizinek?? bundaaaa 😀Divatna jó ez azért ezután a meccs után eléggé sértő 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
hééé webb miért nem fújta be kezezés miatt tizinek?? bundaaaa 😀
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pedig nagyon meccsbe illő lett volna egy ilyen kamu szabadrúgásgóllal átvett vezetés
több mint 14 éve
uhhh Mata...mekkorát védett, tuti vmi potya követi majd... 😀
|
több mint 14 éve
Rooneynak kellett ez a pár nap "pihenő". Nagyot játszik.
több mint 14 éve
ez a Chelsea mikor lett ilyen gyenge? Tudom nincs Terry, de azért ennyire szétesni nem kéne
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
remélem until we score hosszabbítás is lesz 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mondtam, hogy szopni fogunk ezzel a belső védő párossal
több mint 14 éve
na azééééééééééééé, nehogymá ne rúgjunk rendes gólt ennek a cselszkíjjjnek....
több mint 14 éve
nem tudom eldönteni, h torres v lórika a nagyobb balfasz...de az biztos h mind2 elbújhatna Air Sanyi mögött! 😊
|
több mint 14 éve
Torres cut. ötvennegyedjére is.Hanni2 éve meg milyen kegyetlenül bevarrta volna az első csel után. Hihetetlen ez az ember.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Torres cut. ötvennegyedjére is.
több mint 14 éve
ha ez nem csalás akkor semmi. Első félidőben nem fúj be egy olyat ami totál egyértelmű volt itt meg beakasztja Welbeck a lábát Ivanovicba és egyből fúj.Amúgy én simán elcserélném ezt a 2 tizit 3-0nál a 0-0ás 11es+ piros lapért. Az eddigi teljesítménye alapján a Chelsea egy gólt sem lőtt volna a ha mi játszunk előnyben.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
sztem howard úr szünetbe elolvasta dave kollega fenyegető írásait... 😀
|
több mint 14 éve
és még szidtátok Webbet.. asd
több mint 14 éve
Nah akkor most mondjuk azt hogy egálban van az idióta ítéletek tekintetében.
több mint 14 éve
idén az első angol bajnoki amit leültem megnézni. 😀 webb nem lett okosabb az évek alatt, az biztos. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez komoly? 😀
több mint 14 éve
Webb ezt meg befújja..szánalom ez az ember még Mu drukkerként is, az első félidőben találta volna meg a sípját...sebaj ajándék hátha találunk még 2 gólt😊manuszka86ez a fos dinamo london ellen simán kellene...
|