Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
vki adna egy steamet mert az enyém meghalt. köszidavemayer
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
nézelődj 😊
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
vki adna egy steamet mert az enyém meghalt. köszi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Még 2001ben volt egy 6-1 az Old Traffordon. Érik...
több mint 14 éve
Na, orosz haverunknak se kéne rontania a levegőt az OT gyepén...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Young 😊))
egyébként az hol volt tizi?.. Mindegy, David kifogta 😊

Just Win Baby!
több mint 14 éve
kora délután említettem az árazás szót a City kapcsán 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hogy lehet ilyen gólt kapni?
RvP ez komoly?Hogy lehet ilyen szögben ráfutni a labdára? csak a hülye nem látta, hogy oda rúgja....
2-0, legalább szép gól volt ez 😊 tisztára, mint a tavalyi pool meccs...csak az legalább x volt

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
A meccset és az azt követő eseményeket nem láttam, de ahol egy Hajdú (de ugyanígy pl. Rósa) csk lehet, ott semmin nem kell csodálkozni.Sanco
Botis a csk Kispesten jelenleg a szezon eleje óta - őt választották meg a csapattársak.iktriad
Mert kiszorult a kezdőből, de a lényegen nem változtat.

@fetomy: Pedig ez az α és az ω. 😊
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
J
Hát valóban necces lesz ez még, de se a loki se az eto nem lesz 100%-os a szezon végéig. Azért még van több, mint 20 forduló, ez szerintem innen még bőven behozható, csak el kell már kezdeni felzárkózni.fetomy
Esély megvan 😀 ZTE, Vasas, Fradi, Hali - 12 pont :cool:

több mint 14 éve
Jan: Mert az a csapat max az nb1-ben érhet el valamit. Gosztonyi, Elek, Nagy Dani alapemberek voltak, de egyrészt 60 percnél többet egyikük sem bír, másrészt főleg Gosztó és Danika egyik nap válogatott forma, másik nap nb3... Meg ha jövőre szeretnénk nemzetközi kupát, akkor nem megy, hogy szélre van két ember, akik még ha valahogy stabilizálják is a formájukat, akkor sem maradhatnak fent 60 percnél többet szombat-szombat ritmusban sem, nemhogy szerda-szombat. A védelmünkön nem kérdés, hogy javítani kellett, még most is kéne. Az a tavalyi csapat nem lett volna elég nemzetközi színtérre sajnos. Képességben még so-so, de erőnlétben semmiféleképpen nem.

Kellett mindenképpen a váltás, hogy a hosszútávú terv ne "magyaros" legyen. Az, hogy konkrétan Sousa megfelelő-e nyilván majd kiderül, egyelőre nem vagyok elájulva, de azt sem mondanám, hogy tuti nem érte meg.

Hát valóban necces lesz ez még, de se a loki se az eto nem lesz 100%-os a szezon végéig. Azért még van több, mint 20 forduló, ez szerintem innen még bőven behozható, csak el kell már kezdeni felzárkózni.
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Egyelőre úgy tűnik, hogy ezt a Cityt még Mancini sem képes elcseszni.

Az Arsenal kezdője elég vicces: Szczesny; Jenkinson, Djourou, Koscielny, Traoré; Coquelin, Ramsey, Rosicky; Walcott, van Persie, Arshavin.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a spurs city meccs utolsó 10 perce vmi botrányosan szar volt (saját térfelén eldugta a labdát a city (á la barca, a kommentátor majd behugyozott a gyönyörtől...) ha labdát szereztek a hazaik akkor meg gyorsan elbaszták és kezdődött előröl) de a végén dzeko kibaszott nagy gólt ragasztott ezzel meglett az 1-5 (csak dezo lőtt ebből 4et, de még így is voltak kihagyott helyzetei)
100 szónak is 1 a vége, idén nagyon komolyan kell számolni a cityvel
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
Most másra gondoltam. Hogy az ilyen Kispesthez hasonló meccsek után lassan rájön hova is érkezett (Magyaro.) és rövid gondolkodás után elmenekül.Jan
Jaaa 😀 Hát ilyen szempontból valóban van rá sansz 😊fetomy
A végeredmény szempontjából mindegy, hogy ki unja meg előbb.

Nem akarom elölről kezdeni, de még mindig nem értem hogy miért hozták ide csapatot építeni, amikor Szfváron volt egy felépített csapat, amelyik fölénnyel nyerte a bajnokságot?

Nekem nagyon gyanús, hogy ez a bajnokság viszont nem lesz meg. Már most 10 pont körüli a hátrány az elejétől. Biztos lesznek az elől levőknek is hullámvölgyeik, de hogy a Győr is, meg a Loki is leadna 10-11 pont előnyt, azt nemigen hiszem. Valamelyik talán, de hogy mindkettő, az szvsz kizárt.

Hacsak nincs valami záradék a szerződésében, hogy cut esetén 1000 csillió eurót kell neki fizetni 150 évig, és viszont, akkor nemigen fog Sousa évekig üldögélni ebben a mocsárban. Vagy cut, vagy magától lelép amint felébred.

És ez abszolút bele is illik abba képbe, ami ebben a topligában 😀 szokott történni az edzőkkel.Jan
Bár nem mindenben értek egyet, de gondolatébresztőnek nem rossz.
http://www.hatharom.hu/article/b5cbf4-ps-i-love-you

Sándor Gyurika válogatott Dzsudzsi helyett!!! Nem is fogtok Balázsra emlékezni pár meccs múlva 😛 😀

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?JC6
Gecidrága a jegy.Bazzani
Tegnap 4000 néző volt, előtte 5000re emlékszem, az újság írt ennyit legalábbis, szóval azért nem 2000ren voltak eddig. Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.zavi27
Hát, ha 4 nem is de 3 ezer tegnap is volt. Ha megnézük, hogy kb 3500-4000-es átlaggal megyünk a liga legdrágább jegyeivel (ülö 2200, álló 1400) és hozzáveszzük, hogy eddig igazán nem a nézőcsalógató meccsek voltak (FTC, UTE, DVSC, VIDI), akkor magyar szinten ez annyira nem rossz.
több mint 14 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 408 — Steelers fan
Szasz. Természetesen igen 😊 Legalábbis eddig semmi olyat nem láttam a csapaton, ami miatt el kellene küldeni rövid időn belül. (És ismerve a vezetőséget, szerintem ők sem gondolkodnak még semmi ilyenben)fetomy
Most másra gondoltam. Hogy az ilyen Kispesthez hasonló meccsek után lassan rájön hova is érkezett (Magyaro.) és rövid gondolkodás után elmenekül.Jan
Jaaa 😀 Hát ilyen szempontból valóban van rá sansz 😊fetomy
A végeredmény szempontjából mindegy, hogy ki unja meg előbb.

Nem akarom elölről kezdeni, de még mindig nem értem hogy miért hozták ide csapatot építeni, amikor Szfváron volt egy felépített csapat, amelyik fölénnyel nyerte a bajnokságot?

Nekem nagyon gyanús, hogy ez a bajnokság viszont nem lesz meg. Már most 10 pont körüli a hátrány az elejétől. Biztos lesznek az elől levőknek is hullámvölgyeik, de hogy a Győr is, meg a Loki is leadna 10-11 pont előnyt, azt nemigen hiszem. Valamelyik talán, de hogy mindkettő, az szvsz kizárt.

Hacsak nincs valami záradék a szerződésében, hogy cut esetén 1000 csillió eurót kell neki fizetni 150 évig, és viszont, akkor nemigen fog Sousa évekig üldögélni ebben a mocsárban. Vagy cut, vagy magától lelép amint felébred.

És ez abszolút bele is illik abba képbe, ami ebben a topligában 😀 szokott történni az edzőkkel.
több mint 14 éve
valaki2 453 — Saints fan
Eddig reménykedtem a Tottenhamben, de most befejeztem a meccsnézést...Dzeko teljesítménye azért elismerést érdemel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nasri 3 gólpassz, dzeko 3 gól, elég fasza ez a city 😐
több mint 14 éve
Szasz. Természetesen igen 😊 Legalábbis eddig semmi olyat nem láttam a csapaton, ami miatt el kellene küldeni rövid időn belül. (És ismerve a vezetőséget, szerintem ők sem gondolkodnak még semmi ilyenben)fetomy
Jaaa 😀 Hát ilyen szempontból valóban van rá sansz 😊
több mint 14 éve
Most másra gondoltam. Hogy az ilyen Kispesthez hasonló meccsek után lassan rájön hova is érkezett (Magyaro.) és rövid gondolkodás után elmenekül.
több mint 14 éve
Dzeko keményen árazza a Tottenhamet...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szasz. Természetesen igen 😊 Legalábbis eddig semmi olyat nem láttam a csapaton, ami miatt el kellene küldeni rövid időn belül. (És ismerve a vezetőséget, szerintem ők sem gondolkodnak még semmi ilyenben)
több mint 14 éve
Ja amúgy az azonnal elvárt eredményekhez még annyit, hogy Polonkait (32), Vasziljevicset (29) és Hídvégit (28) leszámítva maximum 27 éves játékosaink vannak. A hétvégi kezdő 11 átlaga 23 év volt pl. Bőven van idejük összeszokni.

Sanco: Ja bocs, az állami pénzes részét kifelejtettem a számításból 😀fetomy
Üdv!

Még mindig tartod, hogy Sousa kitölti a szerződését?
több mint 14 éve
Dehogy, én Polonkait ajánlottam, de ennyit tudott tenni a Mester 😕
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
sándorgyurika...tuti fetomy szólt pár szót vityánál... 😊

|
több mint 14 éve
Ja amúgy az azonnal elvárt eredményekhez még annyit, hogy Polonkait (32), Vasziljevicset (29) és Hídvégit (28) leszámítva maximum 27 éves játékosaink vannak. A hétvégi kezdő 11 átlaga 23 év volt pl. Bőven van idejük összeszokni.

Sanco: Ja bocs, az állami pénzes részét kifelejtettem a számításból 😀