Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 431 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A meccset és az azt követő eseményeket nem láttam, de ahol egy Hajdú (de ugyanígy pl. Rósa) csk lehet, ott semmin nem kell csodálkozni.Sanco
Botis a csk Kispesten jelenleg a szezon eleje óta - őt választották meg a csapattársak.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
...én nem értem a vidinél miért baj, ha nem megy, mikor egyébként csomószor teljesen jól játszik a csapat...
fetomy
Azért baj, mert nem kevés állami (vagyis ofkorsz Garancsi) pénzt toltak bele és ez a fehérvári szurkolók nagyrészén kívül, bántja a többiek szemét. 😛
Meggyőződésem, hogyha a fidi állna a tabella élén, akkor is a szurkolók és a médiák célkeresztjében. Csak akkor irigységből, míg most kárörvendésből foglalkoznak Veletek ennyit.

A meccset és az azt követő eseményeket nem láttam, de ahol egy Hajdú (de ugyanígy pl. Rósa) csk lehet, ott semmin nem kell csodálkozni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Most láttam a Kispest gólját. Ha Kassai megismételteti - Tujvel miatt - akkor másodjára tuti kimaradt volna.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.zavi27
Évek óta elég vicces brigád van Győrben... 😂Asbee
Persze aztán lehet nevetve bajnokok lesznek. 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.zavi27
Évek óta elég vicces brigád van Győrben... 😂

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
...zinedine5
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?JC6
Gecidrága a jegy.Bazzani
Tegnap 4000 néző volt, előtte 5000re emlékszem, az újság írt ennyit legalábbis, szóval azért nem 2000ren voltak eddig. Ami vicc az a Győr továbbra is a 3 ezer emberrel a csodapalotájukban.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
LOL fetomy, szívemből beszélsz 😀 tavaly ment a hörgés hogy szarszemétszaralak Gyuribá meg a válogatott Vidisek, most meg mindenki sztár 😂 és padozik! hehe.

Mitrovics helyett rúgja Brácsi a kornereket, igaz. Alves meg kikerülhetne a kezdőből picit. Most is, Loki ellen is benne volt 2 gól a lábában, elbaszta. De ha jól emlékszem március óta ilyen a formánk idegenben, szóval nem most kezdődött. Nyugi, lejár az átigazolási dőszak és elkezdenek focizni a primadonnák 😉

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy most olvastam, hogy készült egy cikk a legszurkolóbarátabb nb1-es klubokról. Azért az kemény, hogy összesen 7 darab csapat válaszolt egyáltalán az e-mailre...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
...zinedine5
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?JC6
Gecidrága a jegy.

több mint 14 éve
Szeintem csak kurvadrága a jegy, egyébként lehet többen lennének 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...zinedine5
OFF: azt hittem, nálatok ott Pécsen minden meccsen lesz vagy 5-6 ezer néző. Erre mindig 2000 körül olvasom, pedig nagy szó most ott, több évnyi vegetálás után az NB1, nem?
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Kaposvár-Paks 4-4 😀Hurka
csak a közvetítést olvastam, de gecinagy meccs lehetett 😀kristof
ilyenkor szoktak bunda ügyben vizsgálódni 😕 😊Höri
Meccs utáni nyilatkozat:
Sisa Tibor (Kaposvár): – Nagyon jó csapat volt az ellenfelünk, ennek ellenére kimondottan jól támadtunk. Az ellenfél a tizenegyessel együtt ötször rúgott kapura, mégis pontot mentett. Még most is azon gondolkodom, miként sikerült döntetlenre adni ezt a kilencven percet.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mitrovics nem a helyén játszik.
Ha a támadók mögött szerepelne már tíz gólpassza volna.
És igenis állítom,hogy a tavalyi Vidi gólokkal verné az ideit.Bazzani
Mitrovicsot nem úgy értettem. Nagyon hasznos mezőnymunkát végez, azzal semmi bajom nincsen. Jó igazolásnak is tartom. Egyedül a szögletet nem neki kellene rúgnia, vele ennyi problémám van 😊

Idegenben tavaly sem voltunk annyira jók, otthon meg most sincs semmi gond. Tavaly nagyon sokat számított, hogy az a keret hosszabb ideje együtt volt, a mostani kezdő fele új. Ráadásul abszolút nem elhanyagolható tényező Alves. Aki idén borzasztó formában van. Egyébként igazad van, a mai napon valószínű, hogy a tavalyi csapat nyerne. De ennek nem az az oka, hogy az idei csapat/edző szar, hanem az, hogy idő kell az összeszokáshoz, formába lendüléshez. Meggyőződésem, hogy mondjuk márciusban már nem lesz igaz ez a kijelentés 😊

Hosszútávon kellett még ez a sok erősítés is. Nem az a célunk, hogy összevásároljunk egy oneyearwonder hordát, éppen ezért csak fiatalok jöttek. És mivel van pénz, mehetett egyszerre is, nem lassan foltozgatva. Hát így "beáldozódott" a szezon eleje, remélhetőleg minél kevesebb része, de mondom, Héctort és Waltert leszámítva elégedett vagyok az igazolásokkal, és ha jobban összeszoknak, plusz Alves legalább csak annyit hoz, mint egy átlag játékos, akkor nem lesz gondunk. Szinte minden meccset simán nyerhettünk volna így is, ha legalább Alves nem hagy ki mindent.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
na megint faszának tűnik ez a meccs a Pécs ellen a tudósítás alapján, nekik 3 helyzetből 2 gól, mi meg kb. az üres kapura se tudjuk belőni..Hurka
Kétségtelen, az első félidő első 30 perce a tietek volt, kellett volna rugni a Pápának még egy gólt, aztán a Pécs (szokásos módján) felébredt a csipekrózsika álomból fordított, de a második gól elött egy elképesztő védelmi baki után a Pápa is vezethetett volna. Megjegyzem Szűcs kifutásai botrányosak, a Pécsnak 2-3 gólt kellett volna fejelenie ezen a meccsen.
A második félidőre viszont egyértelművé vált a Pécs főlénye, max szerencsével vihetett volna el egy pontot innen a Pápa.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
Mitrovics nem a helyén játszik.
Ha a támadók mögött szerepelne már tíz gólpassza volna.
És igenis állítom,hogy a tavalyi Vidi gólokkal verné az ideit.

több mint 14 éve
Az hogy ha Dottore itt lenne meg ha meg volna és egyebek, még nem biztos hogy nyernénk halomra a meccseket. De persze
magyarok vagyunk, 3 vereség után küldjük el az edzőt...remélem a tulajnak több esze van és hagyja dolgozni.petey
Ez a "Ha Mezey lenne" téma nagy hülyeség. És az benne az igazán szánalmas, hogy mikor itt volt, mindenki szidta, meg hogy mire mennénk normális edzővel meg stb... Csak hát nem Álmos vezér árja fia jött helyette, hanem egy idegen aztán mindenki rögtön szívesebben látná Mezeyt. De nem csak Mezeyvel van így. Polonkai, Sanyigyuri, Gosztonyi, Horváth G., Lipták, Vermes, gyakorlatilag Nikolicson kívül - akinek a magyarságát inkább hagyjuk sztem - a keretünk kb. összes magyar játékosát össze-vissza szarozták innen a fórumról is többen, aztán mikor valaki padra meri rakni őket, akkor jön a felháborodás, hogy hogy merészeli.

Az itt a baj, hogy mindenki véres szájjal szidja az alibiző szar magyar játékosokat, meg kivételező dilettáns edzőket, aztán ha véletlen a vezetés is meglátja ezt és hoz helyette külföldit, akkor a korábbi szar magyar senkiháziból hirtelen világsztár lesz, akit ha kihagynak kb. akkora bűn, mintha Mourinho padoztatná Ronaldot, vagy Guardiola Messit.

Sousának ebben a szezonban kettő lényegi dolgot tudok felróni. 1) Iszonyatosan erőlteti a formán kívül játszó Alvest, akivel így csak többen vagyunk, 2) Mitroviccsal rúgatja a szögleteket, akinek idén még abból jó megoldása nem volt.

Egyébként pedig ha a honvédnál nem baj, hogy az első helyzetük a 60. percben volt, az is tizenegyesből, utána meg a meccs végén emberelőnyben a következő, mert egyébként jól játszanak, akkor én nem értem a vidinél miért baj, ha nem megy, mikor egyébként csomószor teljesen jól játszik a csapat. Rendre sok helyzetet dolgozunk ki. Persze mert mi nem nyerünk. Bizonyára más lenne a kép, ha Alves formában lenne, kb. minden meccsen lőhetett volna minimum egy gólt, ha csak a 100%-osokat belövi.. akkor most Sousa sikeredző lenne 100%-os mérleggel?

Ja, és bocsánat, hogy 3 éve nem tud együtt lenni a keret, mivel akkor még kb. megszűntünk és azóta épül a csapat. Sajna nálunk nem megy úgy, hogy 2 év alatt már 6 év legyen mögöttünk.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Olvasd vissza miket írtál a Kispestről. Süt a keserűség, a csalódottság, de legfőképpen a (rossz)indulat belőle. Épp ezért nem is megyek bele a tényekbe, meg a szavaim újbóli, megszokott félremagyarázásába. De csak mondom, hogy én nem mondtam, hogy a Honvéd nem volt paraszt, csak éppen Te hagytad ki a saját kis fröcsögésedből, hogy a Vidi se ment szomszédba egy kis rúgdosódásért. 😉 Azt se mondtam, hogy a Honvéd színmagyar, bár ez a csapat 2-3 éve játszik együtt, s ennek láthatóak most az eredményei. A 11-esek jogosak voltak, ha 30 tizivel fejezzük be a szezont és abból 29 jogos, akkor nem értem miért kell erre utalgatni, hogy mennyi tizit kapunk.

No mindegy. Én leszarom, ez a Honvéd az eddigi 7 forduló alapján igenis jól játszik, magyar viszonylatban pedig jó futballt játszik, élvezhető és még eredményes is. A parasztkodáshoz pedig ezúttal egy másik csapat is kellett, amely kissé nehezen viselte az újabb pofont. 😉Soldados
2-3 éve játszik együtt ez a csapat? Novák, Németh, Abass, Délczeg és Tchami is most kerültek oda az eredeti kezdőbőlHurka
Abass? 5 éve van az állatkertbe, fél évre v talán még annyira se adták kölcsönbe, és onnan valóban most jött vissza... 😊

a mag tényleg régóta ott van, 1-2 embert igazolnak évente...

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
Egyébként a gólunkat nem is láttam amit nem adtak meg. Jogosan "vette el" Kassai?

fetomy
Les címén állította meg a partjelző, de nem volt az...

Supka meg a picipest leírta magát végleg nálam. Soldi légy büszke erre a Honvédra. Összeszokott meg látványos foci, ja, tényleg.
Az hogy ha Dottore itt lenne meg ha meg volna és egyebek, még nem biztos hogy nyernénk halomra a meccseket. De persze
magyarok vagyunk, 3 vereség után küldjük el az edzőt...remélem a tulajnak több esze van és hagyja dolgozni.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2434371,00.html
Drogbának hál' Isten nincs semmi komoly bajakristof
Remélem jól lesz. Hihetetlen rosszul nézett ki az esés, és ha még 10 fokkal rosszabb szögben esett volna le, akkor el sem tudom képzelni, hogy mi történt volna.

De visszanézve a dolgot ez csak szerintem nem volt durva szabálytalanság amiért egyértelmű piros jár? Mindenhol ezt írják, de szerintem ebben ugye eleve nulla szándékosság volt és valahogy nem értek egyet azzal, hogy azon múljon a büntetés mértéke, hogy a szenvedő fél milyen sérülést szerzett.

több mint 14 éve
Azt amúgy senki nem tudja, hogy miért Kassai vezette, mikor nem ő volt kijelölve? Mert semmi infót nem találtam arról, hogy miért cseréltek az utolsó pillanatban.

Egyébként a gólunkat nem is láttam amit nem adtak meg. Jogosan "vette el" Kassai?

Dave: Igen, ezt és a köpéses dolgot neveztem meg számomra elfogadhatatlannak a hazaiak részéről, és ezeket is azért, mert nem nagyon szoktam ilyeneket látni.
Ja, és Mitrovics sárgája nem Akassou miatt volt (szerintem nem is vele "találkozott"), hanem mert meglökött valakit a kispadról, miután eldobták előle a labdát.

Amúgy a honvédos büntetős dolgot még csak nem is amiatt mondtam, mert 7 meccs 7 tizi, hanem amiatt, amiért nem szerettem a csertői-féle vidit:

57. p A Honvéd első kapura lövése gól lett: Danilo a kapu közepébe vágta a büntetőt, 1-0...
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Vicces hogy arról amit Supka csinált a végén senki nem beszél. Lehet hogy a magyar foci miliőben ez általános dolognak számít (láttam már pár meccset de én eddig nem vettem észre ezt ) de annyira szembetűnő volt a dolog hogy nem lenne szabad szó nélkül elmenni mellette. Vagy szerintetek az teljesen normális volt? Ha egy játékos csinálja az is vérlázító, de hogy az edző tegyen ilyet ráadásul úgy hogy sunyi módon még azt is figyelte hogy ne nézzen oda Kassai... Aztán amikor gondolom szólnak a spori fülére hogy miért van balhé + még be is szólt neki Supka és ezért elküldi a pad mellől akkor meg elkezd értetlenkedni? A felvételek alapján simán el kéne tiltani. Olyat láttam már hogy az időhúzó csapat kispadja lenyeli a labdát vagy nehezebben adja oda a másiknak, de hogy elrúgja meg eldobálja a "szabad" labdákat a dobni készülő ellen orra elől... szánalmas, de az is hogy úgy néz ki megtehetik...

Durva a hasonlat mert más a 2 sportág de az hogy az eset rögzítve is lett olyanná tette számomra mint amikor az a Jetses edző buktatta a visszahordó játékost. Ha másban nem, a vérlázító sunyiságban egyezik a 2 sztori.

NSO tudósítás:
93' Mitrovics is sárgát kapott. miután szabálytalankodott Akassouval szemben.
91' A hevesen reklamáló Honvéd-trénert, Supka Attilát Kassai Viktor játékvezető elküldte a kispadtól.

Aki látta a meccset az tudja hogy ennek köze sincs a valósághoz. Nem lehet leírni ami történt vagy mi? Tényleg gáz hogy leírom de Angliában ebből óriási botrány lenne, bár ott vsz nincs is ilyen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 bocs...
több mint 14 éve
Soldados: Tök véletlen, hogy most először panaszkodtam az ellenfélre azok közül, amikor nem nyertünk. Más meccset néztünk úgy látszik. Emellett pedig bocsánat, hogy újra megpróbáltam vitába szállni veled, többé nem fordul elő.
JC6: Ha nagyon szépen kérlek, akkor hanyagolnál egy darabig? Köszi.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy, neked muszáj mindenre reagálnod? 😊JC6
Nem.fetomy
Ne húzd fel magad minden hsz-en...
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Olvasd vissza miket írtál a Kispestről. Süt a keserűség, a csalódottság, de legfőképpen a (rossz)indulat belőle. Épp ezért nem is megyek bele a tényekbe, meg a szavaim újbóli, megszokott félremagyarázásába. De csak mondom, hogy én nem mondtam, hogy a Honvéd nem volt paraszt, csak éppen Te hagytad ki a saját kis fröcsögésedből, hogy a Vidi se ment szomszédba egy kis rúgdosódásért. 😉 Azt se mondtam, hogy a Honvéd színmagyar, bár ez a csapat 2-3 éve játszik együtt, s ennek láthatóak most az eredményei. A 11-esek jogosak voltak, ha 30 tizivel fejezzük be a szezont és abból 29 jogos, akkor nem értem miért kell erre utalgatni, hogy mennyi tizit kapunk.

No mindegy. Én leszarom, ez a Honvéd az eddigi 7 forduló alapján igenis jól játszik, magyar viszonylatban pedig jó futballt játszik, élvezhető és még eredményes is. A parasztkodáshoz pedig ezúttal egy másik csapat is kellett, amely kissé nehezen viselte az újabb pofont. 😉Soldados
2-3 éve játszik együtt ez a csapat? Novák, Németh, Abass, Délczeg és Tchami is most kerültek oda az eredeti kezdőből