Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Csak én maradtam le a Peric-Videoton frigyről?pedig írtunk róla egy oldallal korábban... 😊
Minek kellett még Torgi és Nikolics mellé?Bazzani
Lórika?? megint villant (tiziből).. 😀
|
több mint 14 éve
Csak én maradtam le a Peric-Videoton frigyről?Minek kellett még Torgi és Nikolics mellé?
több mint 14 éve
Lórikáról nem is szólsz??? :o :o :oseydi kirobbanthatatlanFakeszejdi bazmeg 😀
legbesztebbJoci
több mint 14 éve
Hát múltkor mikor arról volt szó, hogy a fradit hívták ki erre a tornára -asszem- akkor meg arról magyaráztak, hogy mennyire nagy dolog, hogy ilyen szintű európai csapatot láthatnak vendégül, szóval nyilván úgy voltak vele, hogy a vasas az tulajdonképp már majdnem a Barcelona.fetomyCsapatszíneket tekintve jah 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hát múltkor mikor arról volt szó, hogy a fradit hívták ki erre a tornára -asszem- akkor meg arról magyaráztak, hogy mennyire nagy dolog, hogy ilyen szintű európai csapatot láthatnak vendégül, szóval nyilván úgy voltak vele, hogy a vasas az tulajdonképp már majdnem a Barcelona.
több mint 14 éve
A helyi nézők szerették volna elérni jó vendéglátó révén, hogy otthonos környezetben érezze magát a magyar csapat ezzel a nézőszámmal. Bár Vasas meccsen max. akkor van kint ennyi ember ha a Fradi (esetleg az Újpest) az ellenfél, és az sem a hazaiak miatt. Nyilván ez az atmoszféra valamelyest bezavart így is az angyalföldieknek.http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Hát ez vicc.... MLS meccsen nincs ilyen nézőszám 😂 😂 😂gravedigger
Ezen a tornán nem tudom túltenni magam. 😀
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀Schleck
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Hát ez vicc.... MLS meccsen nincs ilyen nézőszám 😂 😂 😂
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀Schleck
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950És mire alapozták ezt a várakozást a szervezők? Ki az a nagy nézőcsalogató név a két csapatból? Herczegfalvi az MLSes múltja miatt(a Kansas City Wizardsban 10 meccsen rúgott 2 gólt)?
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-vasasnak-tul-eros-volt-a-pumas-tartalek-2115950Ezen a tornán nem tudom túltenni magam. 😀
Itt valami óriási átverés lehet csak a háttérben. Az mi, hogy a szervezők 40-50ezer nézőt vártak a Pumas tartalék-Vasas meccsre? 😀
több mint 14 éve
jogos, fail a részemről.
több mint 14 éve
Park a Bolton-ba került kölcsönbe, ő nehezen állna be 😀Ryo került a Boltonhoz, Park ott volt a mai meccsen a cserepadon. Park-ot Wenger nem tudom miért vette meg, mert egyáltalán nem játszatja. Még év elején volt egy jó ligakupa meccse, azóta viszont pályára lépett kb 2x, igaz nem nyújtott vmi meggyőző teljesítményt. Bajnokságban egyszer hozta be csereként.
Henry pedig lassan megy vissza NY-ba, addig meg hadd játsszonlol
Henry-hoz visszakanyarodva meg annyit, hogy sztem Titi többet tesz hozzá a meccsekhez még így is mint a koreai vagy Chamack
több mint 14 éve
Park a Bolton-ba került kölcsönbe, ő nehezen állna be 😀Henry pedig lassan megy vissza NY-ba, addig meg hadd játsszon
több mint 14 éve
Csak míg egy Park beállásának meg lehet az a haszna, hogy a srác ne essen ki a játékból, esetleg jó formába lendüljön, vagy ha egy fiatalt hoznátok be, akkor ő szerez PL tapasztalatot, addig Henry rendszeres behozatalának lényegében hosszú távon semmi haszna nincs. És mivel a játékhoz sem tesz túl sokat hozzá szvsz, ezért rövid távon sincs.Nagyon szépen játszott ma az Arsenal, amíg be nem hozta Henryt a hosszúnevű helyére, azóta nagyjából semmi. Ha Arsenal szurkoló lennék, én már nagyon várnám, hogy mikor megy vissza NY-ba, mert egyszerűen fáj nézni, hogy mennyire nem működik ez az Henry-RvP páros együtt. És az meg nem kérdés, hogy kettőjük közül melyik a hasznosabb.SchleckA már megnyert meccseken, mint pl ez a mostani volt, simán be lehet hozni az utolsó 20 percre, mert nagyon jó őt újra Arsenal mezben látni (főleg ebben a 125 évesben, sztem ez az egyik legszebb mez az elmúlt évekből). Ha gólt lő akkor az iszonyatos öröm a szurkolóknak, ha meg rosszul játszik senki se szól egy szót se. Én szvsz szívesebben látom őt a pályán a Chamack/Park féle emberkék helyett.
Az Ox cseréhez meg annyit, hogy én inkább félnék egy esetleges RvP sérüléstől, mintsem hogy lerúgják Ox-otkisvanek4
Persze az érzelmi oldalát én semlegesként nem tudom átérezni.
több mint 14 éve
Nagyon szépen játszott ma az Arsenal, amíg be nem hozta Henryt a hosszúnevű helyére, azóta nagyjából semmi. Ha Arsenal szurkoló lennék, én már nagyon várnám, hogy mikor megy vissza NY-ba, mert egyszerűen fáj nézni, hogy mennyire nem működik ez az Henry-RvP páros együtt. És az meg nem kérdés, hogy kettőjük közül melyik a hasznosabb.SchleckA már megnyert meccseken, mint pl ez a mostani volt, simán be lehet hozni az utolsó 20 percre, mert nagyon jó őt újra Arsenal mezben látni (főleg ebben a 125 évesben, sztem ez az egyik legszebb mez az elmúlt évekből). Ha gólt lő akkor az iszonyatos öröm a szurkolóknak, ha meg rosszul játszik senki se szól egy szót se. Én szvsz szívesebben látom őt a pályán a Chamack/Park féle emberkék helyett.
Az Ox cseréhez meg annyit, hogy én inkább félnék egy esetleges RvP sérüléstől, mintsem hogy lerúgják Ox-ot
több mint 14 éve
4 év után újra betalált a PL-ben 😊 istencsászár
több mint 14 éve
jaj hát megkönnyezem :')
több mint 14 éve
ott is van Henryyyyyyyy!! 😀
több mint 14 éve
Nagyon szépen játszott ma az Arsenal, amíg be nem hozta Henryt a hosszúnevű helyére, azóta nagyjából semmi. Ha Arsenal szurkoló lennék, én már nagyon várnám, hogy mikor megy vissza NY-ba, mert egyszerűen fáj nézni, hogy mennyire nem működik ez az Henry-RvP páros együtt. És az meg nem kérdés, hogy kettőjük közül melyik a hasznosabb.
több mint 14 éve
az Ox cserét én sem értem, de ezt már bejátszotta párszor az öreg.lolnem akarja h tönkrevágja magát, mint Wilshere. Henry szegényem meg nem érzi ma ezt a meccset
közben eszembe jutott, hogy olyan ez a meccs, mint a pro bowl 😀 állnak egy helyben a játékosok, 0 effort 😀
több mint 14 éve
nagyon gólt akarnak rúgatni Titi-vel 😀 az Ox cserét én sem értem, de ezt már bejátszotta párszor az öreg.
több mint 14 éve
azt viszont nem értem Wengerben, hogy miért nem RvP-t hozta le, miért pont Ox-ot. Walcott pedig ezen a meccsen is megmutatta, hogy egy iszonyat nagy rejtély a játéka. Egyik meccsen 3 gólpassz és akkor fűzi át a védőjét amikor akarja, előtte lévő meccseken viszont 1 épkézláb mozdulata se volt...
több mint 14 éve
köszönömhttp://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16kisvanek4gála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls.brk
neked is lol
több mint 14 éve
sopcastom van, de hqgála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls.brk
sop://broker.sopcast.com:3912/106723
több mint 14 éve
http://veetle.com/index.php/channel/view#4ab12e7359d16gála van az Emirates-ben 😊due to copyright letiltották a streamet amin néztem így a 60. perc körül... 😀
RvP mesterhármaslol
adj egyet pls.brk