NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
4
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Stez: A BL teljesítmények: Arsenal 2 top16 (2007, 2011), 2 top8 (2008, 2010), 1 top4 (2009)
Milan 1 semmi (2009) - kiestetek az uefa 32 között-, 3 top16 (2008, 2010, 2011) és 1 win (2007)
Inter 3 top16(2007, 2008, 2009), 1 top8 (2011) és 1 win (2010)
A Serie A-ban az elmúlt 5 évben:
Inter 5 első 1 második hely
Milan 1 első két 3. és egy-egy 4. és 5. hely.
Mellesleg a Mancity is angol pl. és 3. kalapos volt.
több mint 14 éve
mondjuk én inkább elnézném azt,hogy 4 kicsi püföli egymást,minthogy 2 nagy kitömi a két kiscsapatotigazából nagyon unalmas ez az egész sorsolási procedúraNewmanha meg fognák a 32 csapatot, és minden megkötés nélkül 8 csoportba sorsolnák, akkor meg azért lenne felháborodás, mert x csoport milyen erős y-hoz képest... a gond természetesen megint a szurkolókkal van, akik "álompárosításokat" akarnak látni, és nem örülnek annak, ha néha valaki beleköp a "nagyok" levesébeJJ
annyira nem érdekel igazából,olyan sok focit azért nem nézek
több mint 14 éve
most a sorsoláson mondta a kommentátor, hogy elvileg a csoportmeccseket is Prágában játsszákén azt hallottam, hogy a csoportkörös meccseket már hazai pályán játsszák, épp azért vitték a selejtezőket Prágába, mert most pofozzák rendbe a stadionjukatJJGalati, de Plzen közelebb van, igaz ott nem játszik a ManchesterJJOda a Milan megy. Amúgy elvileg nem Plzenben, hanem Prágában játsszák a csehek a hazai meccseiket.vassadi
több mint 14 éve
Inkább az a zavaró, hogy valamikor csak a teljesítményre adják, mint tavaly Messi, valamikor pedig a csapata miatt kapja meg egy játékos.hmm,tényleg,akkor nem szóltamLegjobb csapat díj...MessiMessi is annyit lőtt, csak azt hiszem eggyel több meccsen és kevesebb perc alatt, ha már a gólok számítanak. Ha nem, akkor Xavinak kellett volna kapnia.Pocs
Ronaldo 53 gól,semmi,ha erről szólna ő nyert volna...
Ettől függetlenül Messi a legjobb játékos,mindent egybevéve,de idén,azért Ronaldo döntött meg egy nem is tudom hány éves gólrekordot.Newman
de nyilvánvaló,hogy nem csak a játékos teljesítményére adnak díjat,hanem a csapat eredményekre is
igazából nagyon unalmas ez az egész sorsolási procedúraNewman
több mint 14 éve
én azt hallottam, hogy a csoportkörös meccseket már hazai pályán játsszák, épp azért vitték a selejtezőket Prágába, mert most pofozzák rendbe a stadionjukatGalati, de Plzen közelebb van, igaz ott nem játszik a ManchesterJJOda a Milan megy. Amúgy elvileg nem Plzenben, hanem Prágában játsszák a csehek a hazai meccseiket.vassadi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
igazából nagyon unalmas ez az egész sorsolási procedúraNewmanha meg fognák a 32 csapatot, és minden megkötés nélkül 8 csoportba sorsolnák, akkor meg azért lenne felháborodás, mert x csoport milyen erős y-hoz képest... a gond természetesen megint a szurkolókkal van, akik "álompárosításokat" akarnak látni, és nem örülnek annak, ha néha valaki beleköp a "nagyok" levesébe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
no para jövőre irány Kolozsvár. A legnagyobb esélyest úgyis kizárták a román 2-be, így A CFR a favorit.A lehető legmesszebb van románián belül. http://maps.google.hu/maps?q=Gala%C8%9Bi&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=hu&tab=wlAz eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.DuffÉn az elején pont azért váltottam át angolra, mert csak makogott össze-vissza.
Valaki nem indul a Manchester romániai meccsére? Egyáltalán, melyik városban van ez a csapat? 😊vassadi
Prága -> Milan nem jatszik?Duff
Jorge Costa győzelemre vezeti őket 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nagyjából utánanéztem a Barca miatt a közelebbieknek, a románok Bukarestben játsszák majd a meccseket, de olyat is találtam, hogy egy-egy meccsre nem lehet jegyet szerezni, csak háromra.Az eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.DuffÉn az elején pont azért váltottam át angolra, mert csak makogott össze-vissza.
Valaki nem indul a Manchester romániai meccsére? Egyáltalán, melyik városban van ez a csapat? 😊vassadi
A cseh túra viszont még akkor is csábító, ha tényleg így van.
több mint 14 éve
Galati, de Plzen közelebb van, igaz ott nem játszik a ManchesterJJOda a Milan megy. Amúgy elvileg nem Plzenben, hanem Prágában játsszák a csehek a hazai meccseiket.
több mint 14 éve
hmm,tényleg,akkor nem szóltamLegjobb csapat díj...MessiMessi is annyit lőtt, csak azt hiszem eggyel több meccsen és kevesebb perc alatt, ha már a gólok számítanak. Ha nem, akkor Xavinak kellett volna kapnia.Pocs
Ettől függetlenül Messi a legjobb játékos,mindent egybevéve,de idén,azért Ronaldo döntött meg egy nem is tudom hány éves gólrekordot.Newman
de nyilvánvaló,hogy nem csak a játékos teljesítményére adnak díjat,hanem a csapat eredményekre is
igazából nagyon unalmas ez az egész sorsolási procedúra
több mint 14 éve
Tavaly még nem volt tudtommal ilyen, hogy azonos nemzetű csapat nem játszhat egy nap, vagy volt?StezMindig is volt ilyen. Illetve egész pontosan nem is az, hogy nem játszhatnak egy napon, csak ha 4, vagy 2 csapat van egy nemzetből, akkor azt 2-2, ill. 1-1 arányban osztják el.
több mint 14 éve
Galati, de Plzen közelebb van, igaz ott nem játszik a ManchesterAz eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.DuffÉn az elején pont azért váltottam át angolra, mert csak makogott össze-vissza.

---
több mint 14 éve
A lehető legmesszebb van románián belül. http://maps.google.hu/maps?q=Gala%C8%9Bi&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=hu&tab=wlAz eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.DuffÉn az elején pont azért váltottam át angolra, mert csak makogott össze-vissza.
Prága -> Milan nem jatszik?
több mint 14 éve
Az eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.DuffÉn az elején pont azért váltottam át angolra, mert csak makogott össze-vissza.
Valaki nem indul a Manchester romániai meccsére? Egyáltalán, melyik városban van ez a csapat? 😊
több mint 14 éve
cserébe az összes közhelyet el lehet újra meg újra sütni 😀Hát ilyen sorsolást se nézek többet... Kb. annyi izgulni való volt, hogy a Plzen meg az Otelul hova kerül, cserébe egyfolytában ide nem kerülhet, oda nem kerülhet...fetomyNagyjából előre megvannak a csoportok.Bazzani

---
több mint 14 éve
Legjobb csapat díj...MessiMessi is annyit lőtt, csak azt hiszem eggyel több meccsen és kevesebb perc alatt, ha már a gólok számítanak. Ha nem, akkor Xavinak kellett volna kapnia.
több mint 14 éve
Az előző évi bajnoki címünket hoztam fel, de azt nem mondtam, hogy csak emiatt gondolom jogtalannak az Inter első kalapját. De mindegy. Nem oszt nem szoroz, továbbmegy az Inter, mi is, egyszerűen ez az egész vicces. Jövőre már bemondásra alakítják ki a csoportokat, mert a TV2-nek kell a nézettség.Ezt írtad. 😊2008/09 Serie A: 1. Inter 2. Juve 3. Milanno de basszameg, nem azt pofázom, hogy csak a bajnokság számít én sem... és az elmúlt 3 évben mi 2 BL döntőt játszottunk, közvetlen előtte meg is nyertük, így talán jogos volt a Milan első kalapos kiemelése, ott mi nemzetközileg ki is harcoltuk az előző években az első kalapot, az Inter jelenleg most csak a Mourinho féle BL-t tudja felmutatni, előtte sokáig semmi, utána sem, ami a nemzetközi focit illetiStez
2009/10-es BL kiemelései: 1. kalap: Milan, 2. kalap: Juventus, Inter.
Itt van, ha nem hiszel nekem:
http://en.wikipedia.org/wiki/2009–10_UEFA_Champions_League_group_stage
http://en.wikipedia.org/wiki/2008–09_Serie_A
Miért érzem úgy, hogy akkor ugyanezen az eseten nem voltál felháborodva? 😊Schleck
De oké hagylak, úgy sem lehet meggyőzni semmiről téged ma.Schleck
Én mondjuk örültem volna, ha a City jön harmadiknak hozzánk.
Tavaly még nem volt tudtommal ilyen, hogy azonos nemzetű csapat nem játszhat egy nap, vagy volt?
több mint 14 éve
Nekem a sorsolásban 2 dolog tartotta fenn a figyelmem:átkapcsoltam 10 mp-re a digire. Nem lehetett hallani a magyar kommentet, mert elnyomta az angol.
- A műsorverető buxa. (nem tudja vki a nevét? 😀 )
- Az eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.Duff
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nekem a sorsolásban 2 dolog tartotta fenn a figyelmem:- A műsorverető buxa. (nem tudja vki a nevét? 😀 )
- Az eurosportos kommentátor elég nagy arc. Szerintem tolt pár jó poént, és lazán beszélt, nem úgy, mint egyéb csatornákon a többi fos.
több mint 14 éve
ma?sosem (főleg,ha soccerről van szó) 😀Ezt írtad. 😊2008/09 Serie A: 1. Inter 2. Juve 3. Milanno de basszameg, nem azt pofázom, hogy csak a bajnokság számít én sem... és az elmúlt 3 évben mi 2 BL döntőt játszottunk, közvetlen előtte meg is nyertük, így talán jogos volt a Milan első kalapos kiemelése, ott mi nemzetközileg ki is harcoltuk az előző években az első kalapot, az Inter jelenleg most csak a Mourinho féle BL-t tudja felmutatni, előtte sokáig semmi, utána sem, ami a nemzetközi focit illetiStez
Miért érzem úgy, hogy akkor ugyanezen az eseten nem voltál felháborodva? 😊Schleck
De oké hagylak, úgy sem lehet meggyőzni semmiről téged ma.Schleck
több mint 14 éve
Ezt írtad. 😊no de basszameg, nem azt pofázom, hogy csak a bajnokság számít én sem... és az elmúlt 3 évben mi 2 BL döntőt játszottunk, közvetlen előtte meg is nyertük, így talán jogos volt a Milan első kalapos kiemelése, ott mi nemzetközileg ki is harcoltuk az előző években az első kalapot, az Inter jelenleg most csak a Mourinho féle BL-t tudja felmutatni, előtte sokáig semmi, utána sem, ami a nemzetközi focit illetiStezHát az baromira nem úgy volt eddig, hogy nem a bajnok kapja az első kalapos kiemelést, ha az adott országból mondjuk 2-3 csapat indulhat el. Igenis felháborító, hogy olasz bajnokként az ezüstérmessel szemben a Milan szenved hátrányt. És ez más országnál is az lenne, ami azt illeti. Jó, így is úgy is továbbmegyünk, és? Attól függetlenül maga a kialakítás.. Hát az tré.Stez2008/09 Serie A: 1. Inter 2. Juve 3. Milan
De oké hagylak, úgy sem lehet meggyőzni semmiről téged ma.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Persze, hogy a Dinamo került az egyik legnehezebbe. Remélem azért otthon mindenki megizzad ellenük, sőt...
több mint 14 éve
Legjobb csapat díj...MessiRonaldo 53 gól,semmi,ha erről szólna ő nyert volna...
Ettől függetlenül Messi a legjobb játékos,mindent egybevéve,de idén,azért Ronaldo döntött meg egy nem is tudom hány éves gólrekordot.
több mint 14 éve
no de basszameg, nem azt pofázom, hogy csak a bajnokság számít én sem... és az elmúlt 3 évben mi 2 BL döntőt játszottunk, közvetlen előtte meg is nyertük, így talán jogos volt a Milan első kalapos kiemelése, ott mi nemzetközileg ki is harcoltuk az előző években az első kalapot, az Inter jelenleg most csak a Mourinho féle BL-t tudja felmutatni, előtte sokáig semmi, utána sem, ami a nemzetközi focit illeti2008/09 Serie A: 1. Inter 2. Juve 3. MilanMost komolyan úgy háborodsz fel, mintha nem lehetne előre tudni, hogy pontosan hogy van a számítása az uefa koefficiensnek. Biztos azért alakították így ki, hogy a Milánnal kibasszanak.SchleckHát az baromira nem úgy volt eddig, hogy nem a bajnok kapja az első kalapos kiemelést, ha az adott országból mondjuk 2-3 csapat indulhat el. Igenis felháborító, hogy olasz bajnokként az ezüstérmessel szemben a Milan szenved hátrányt. És ez más országnál is az lenne, ami azt illeti. Jó, így is úgy is továbbmegyünk, és? Attól függetlenül maga a kialakítás.. Hát az tré.Stez
több mint 14 éve
Azért a MU és a Barca véletlen sem egy ágon van. 😉BazzaniAz mindegy, mivel a csoportkör után új sorsolás van, nem számítanak a csoportok.